pej trend

3 tidløse klassikere du bør satse på

De klassiske silhuetter med et nutidigt tvist bliver eftertragtet i takt med, at forbrugerne bliver mere bevidste om forbrugskulturens effekt på klimaet. Her får du tre tidløse modeklassikere, der er værd at holde øje med i de kommende sæsoner.

En subkultur med en ny politisk dagsorden i sit outfit

Det kønsneutrale look er tilbage med en ny frisk betydning. Tendensen handler ikke længere om det enkle look, men om et universelt outfit, der symboliserer opgøret med de fastlåste samfunds- og kønsstereotype roller.

Disse farver bør du holde øje med

I modebranchen har det enorm værdi at kunne tilbyde forbrugerne de rigtige farver på det rigtige tidspunkt. Derfor er det også med god grund, at trendeksperter, farveforskere og andre højt profilerede folk i modebranchen står i kø for at spå om den nye, store farvetrend.

Sko: 7 tendenser du skal holde øje med

pej gruppens trendteam præsenterer syv forskellige skotendenser, som du skal holde øje med de kommende sæsoner. Byd velkommen til nyfortolkninger af cowboystøvlen, sjove detaljer, der får os til at trække på smilebåndet, bling-bling og et glædeligt gensyn med 90’erne og 00’erne. Tendenser og trends som appellerer til en stigende forbrugerefterspørgsel efter originalitet og autenticitet.

Kosmiske metaller og farver indtager catwalken

De store modehuse har i deres kollektioner for de kommende sæsoner skjult budskaber, der indikerer, at kosmiske metaller og galaktiske farver vil indtage vores garderobe.

Minikonference om trends til SS 20

Bliv klogere på trends, der vil præge SS 20, når pej gruppen afholder Minitrendkonference i februar. 

Lad dig inspirere af en verden under havet

I en kaotisk verden med politisk usikkerhed, splittelse og store klimaudfordringer kan inspiration til mode hentes under havets oprørske overflade. Mennesket søger tilbage til naturen og finder ro, tryghed og glædesfuld leg i havet.   

Smykker til mænd udtrykker selvsikker maskulinitet

Det kønsstereotype look definerer os ikke længere, og vi finder i højere grad end tidligere inspirationen hos det modsatte køn. Tidens provokerende tendens udfordrer kønsrollerne med blandt andet smykker til mænd, der giver selvsikkerhed og oser af maskulinitet.

Ressourceoptimering afføder helt nye materialer

Hvordan vi opfatter affald er ændret markant de seneste år, da behovet for alternative materialer vokser. Derfor ses materialets livscyklus som noget langt mere værdifuldt end før, hvor nye teknologier gør det muligt at omdanne rester fra fødevareindustrien til mode.

Når kulturen bliver modus for design

I en mere og mere globaliseret verden lader vi os inspirere af andre kulturer som aldrig før. Det skaber helt nye sammensætninger og fortolkninger, men det skaber også en diskussion om, hvordan vi bruger den kulturelle inspiration i en ny kontekst.

Metal og glimmer fortsætter i SS 19

Op til jul og nytår ser vi modebutikkerne præges af guld og glimmer, til når vi skal fejre, at endnu et år er gået. Men festen slutter ikke, når vi er hoppet ind i det nye år. SS 19 byder på metaller, glimmer og glitter.

En farve med jordforbindelse

Der er meget inspiration at hente fra terrakotta, hvor især materialets brændte nuancer kan virke appellerende.