pej trend

Her skriver pej gruppens trendafdeling trend- og inspirationsartikler, der er spændende for alle, der arbejder i modebranchen.

Bliv både inspireret af og klogere på sæsonens trends, materialer og farver.

PEJ COLOUR CRUSH: Himmelblå Omphalodes – en nøglefarve i SS 20

Trendredaktørens COLOUR CRUSH denne måned: Den himmelblå Omphalodes, der udstråler sommerlig lethed og føles beroligende i en tid, hvor livet oftere leves i overhalingsbanen. Læs, hvorfor lyseblå bliver en af sommerens store favoritter i 2020, og hvordan farven med sin romantiske og drømmende effekt tager os på en tiltrængt spirituel velværdsrejse. 

Er tørklædet evigt hot?

Tørklædet har i de seneste år både været en fremtrædende accessorie i mændenes og kvindernes garderober. Tidens bloggere, modehuse og modeller finder stadig charmerende måder at bruge tørklædet på. Her præsenteres fire anderledes måder at bære tørklædet på.

PEJ COLOUR CRUSH: Fudge – en ‘key colour’ i AW 20/21

Trendredaktørens COLOUR CRUSH denne måned er den mørkebrune Fudge med et lilla skær. Læs, hvorfor brun bliver den nye sort, og hvordan farven med sine naturlige referencer bliver en eftertragtet og eksklusiv farve i den kommercielle livsstilsbranche.

Det Vilde Vesten i modebilledet

Til sommer 2019 vil stærke symboler i moden sende tankerne til prærien og de amerikanske sletter i form af referencer til cowboys og cowgirls.

PEJ COLOUR CRUSH: Den friske gule der kendetegner SS 19

Trendredaktørens COLOUR CRUSH denne måned: Den lyse og optimistiske gule nuance, Primrose Yellow. Farven føles ung og frisk i kølvandet efter Millennial Pink. Læs, hvorfor gul er så populær lige nu, og om den overhovedet bliver ved med at være det.

Sommerens fire øjenfaldende tendenser

Det er officielt blevet forår, og selv om det ikke helt kan mærkes endnu, er sommerens mode dog til at spotte blandt de tidlige fashionistaer. Læs mere om fire af sommerens genstande til garderoben.

Farvetrends: Derfor er den brune farve populær

De brune nuancer er ikke til at komme udenom i de kommende sæsoner. Hold derfor godt øje med den jordbundne farve med referencer til naturen i en højteknologisk tid.

3 tidløse klassikere du bør satse på

De klassiske silhuetter med et nutidigt tvist bliver eftertragtet i takt med, at forbrugerne bliver mere bevidste om forbrugskulturens effekt på klimaet. Her får du tre tidløse modeklassikere, der er værd at holde øje med i de kommende sæsoner.

En subkultur med en ny politisk dagsorden i sit outfit

Det kønsneutrale look er tilbage med en ny frisk betydning. Tendensen handler ikke længere om det enkle look, men om et universelt outfit, der symboliserer opgøret med de fastlåste samfunds- og kønsstereotype roller.

Disse farver bør du holde øje med

I modebranchen har det enorm værdi at kunne tilbyde forbrugerne de rigtige farver på det rigtige tidspunkt. Derfor er det også med god grund, at trendeksperter, farveforskere og andre højt profilerede folk i modebranchen står i kø for at spå om den nye, store farvetrend.

Sko: 7 tendenser du skal holde øje med

pej gruppens trendteam præsenterer syv forskellige skotendenser, som du skal holde øje med de kommende sæsoner. Byd velkommen til nyfortolkninger af cowboystøvlen, sjove detaljer, der får os til at trække på smilebåndet, bling-bling og et glædeligt gensyn med 90’erne og 00’erne. Tendenser og trends som appellerer til en stigende forbrugerefterspørgsel efter originalitet og autenticitet.

Kosmiske metaller og farver indtager catwalken

De store modehuse har i deres kollektioner for de kommende sæsoner skjult budskaber, der indikerer, at kosmiske metaller og galaktiske farver vil indtage vores garderobe.