pej trend har udpeget fire nøglefarver, der vil blive afgørende i sæsonen SS 22. Farvepaletten byder en positiv fremtid velkommen, hvor der kommer friske pust her og der. Nye vinde blæser og bydes velkommen i både det klassiske kølige farvespekter og i de varmere toner.

 

Eucalyptus 15-0513

Eucalyptus er den varme jordnære nuance, som vidner om en periode, hvor grønne nuancer er essentielle. Det grønbrune islæt er fortsat en bred repræsenteret del af farvespektret. Eucalyptus inviterer til brug af naturmaterialer og de ressourcer, som vi omgiver os med. Det, at udnytte de ressourcer vi omgiver os med, vidner om et forbrugerbehov, hvor ting skal have en dybde og fortælling, en forhistorie, i dette tilfælde natur.

Crocus 16-3115

Crocus er det friske pust til denne forårs- og sommersæson. Et fornyet optimistisk mindset, hvor det er nu livet skal leves, og lidt fornyet frisk energi på farvepaletten er i fokus hos forbrugeren. Crocus er en del af en tanke om et frit sind, hvor en ny slags wellness finder indtog, hvor det er vigtigt at kunne udvide sin horisont.

Moonstone 14-1026

Moonstone er en varm gullig tone. Farven er en del af et farvespekter, hvor det er vigtigt at kunne udnytte genbrugsmaterialer. Denne megatrend udvikler sig altså til en livsstil, hvor der skal være plads til, at materialerne har en historie og dermed kan have et præg af udnyttelse og gerne reparation. Moonstone giver en association til noget retrospektivt, hvor specielt 70’erne bliver genfortolket.

Paloma 16-0000

Paloma, en grå nuance, er en del af en ny gråtoneskala. De grå farver vinder indpas og får stor indflydelse i sæsonen. Paloma i sig selv er en farve, som er helt kølig klassisk grå. Den vidner om et mindset, hvor der skal ryddes op. Hvor ’less is more’ og fravalg er essentielle. Det er vigtigt, at forbrugeren kan finde komfort og ro i produkterne, hvilket den klassiske grå kan være med til at bidrage til.

Find Pantone-farver og meget mere til din produktudvikling på trendstore.dk

Foto: Martin Adams