Deltag på pej gruppens Minitrendkonference og få den vigtigste viden om temaer, farver, materialer, design, tidsånd og forbrug – serveret på tre timer.

pej gruppens Minitrendkonference er målrettet alle, som vil opdateres på tidens trends til SS 19. Konferencen byder på en gennemgang af pej gruppens grundfortælling, trendtemaer til sæsonen og har samtidig fokus på både tidsånd, samfund og økonomi.

De to foredragsholdere, trendforsker og ejer af pej gruppen Louise Byg Kongsholm og kreativ leder Rikke Skytte, tager dig på en rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden.

På konferencen vil Louise Byg Kongsholm fokusere på samfundsudvikling, tidsånd, økonomi og trends samt vejen til fremtidens forbrugere; deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands.

Rikke Skytte lægger vægt på tillid som et af de vigtigste nøgleord i denne sæson, herunder hvordan nye forbrugergenerationer udvikler en skærpet interesse for tillidsvækkende involvering, samhørighed og positive visioner.

Deltagende får eget farvekort – pej colour – til en værdi af 2.000 kroner, som giver en oversigt over kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen.

Minitrendkonferencen afholdes den 26. februar i Herning og den 1. marts i København, 2018.

Læs mere om Minitrendkonferencen her.