Børnetrendbogen ’pej kids 2022-2024’, som netop er udkommet, retter blikket mod de kommende års trends og farver til de skandinaviske børn og deres familier.

Den største børnetrendbog i Skandinavien ’pej kids 2022-2024’ giver et unikt indblik i de tendenser, der påvirker den skandinaviske familie og børneforbruger.

Børnetrendbogen, som lige er udkommet, samler alt det essentielle fra de kommende års allervigtigste trends og tendenser inden for mode, interiør, fødevarer, emballage, detail, leg og medier, og den favner generelt alle de livsstilsbrancher, der beskæftiger sig med koncept-, produkt- og serviceudvikling til børn og børnefamilier.

Som noget helt nyt er der nu endnu mere trend-, farve- og billedinspiration at hente på den nye onlineportal pejtrend.com, som løbende vil blive opdateret med nye features.

’pej kids 2022-2024’ er den fjerde børnetrendbog fra pej gruppens trendteam, og ligesom de tre forrige udgaver er den målrettet designere, produktudviklere, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for børnemode, interiør, dekoration, styling, fotografi, trends, farver og livsstil generelt.

Se mere om trendbogen her.