Trends

Mads Arlien-Søborg om trends i 2019

Trendeksperten Mads Arlien-Søborg giver sit bud på de største bevægelser og koncepter i 2019. Vi vil blandt andet gå på pension som 40-årige, definere mandens rolle på ny og imødekomme Millennials behov inden for retail.

Fremtidens brands er hypertransparente

Det etablerede brandingparadigme bygger på en kontrakt mellem virksomhed og kunde, som en ny generation nægter at underskrive. Det baner vejen for en ny type hypertransparente brands, der etablerer sig i alle brancher og truer gamle kendinge.

Seminar: Li Edelkoort om fremtidens trends

Vil du have et indblik i fremtidens trends? Den hollandske trendguru Li Edelkoort indtager igen scenen med seminar i København den 12. november 2018.

WGSN update: mønstertrends fra CFW SS 19

Få et indblik i, hvilke mønstre og print som bliver moderne til SS 19, når TØJ sammenligner tendenserne fra catwalks under Copenhagen Fashion Week med forudsigelser fra verdens førende online trendværktøj, WGSN.

Hvilke farver bliver moderne til sæsonen AW 19/20?

Bliver gul stadig en af de hippe farver? Hvilke farvesammensætninger er oppe i tiden? Og hvilke tendenser ser vi på catwalken? Alt det favner trendbøgerne for den kommende AW 19/20-sæson.

3 trends der vil dominere fremover

Ifølge mode- og forbrugerekspert Manou Messmann tegner der sig lige nu et billede af tre stærke trends, der i de kommende år vil dominere markedet inden for mode og livsstil. 

Er din virksomhed parat til 2020-forbrugeren?

WGSN har stillet skarpt på tre områder, som vil påvirke livsstils- og modebranchen i 2020. Er din virksomhed rustet til fremtidens forbrugere? 

WGSN update: fremtidens farver SS 20

WGSN giver dig det første glimt af de fem farver, der er indstillet til at få den største indflydelse i modebranchen 2020 – et år, hvor fremtiden virkelig kommer, idet fremskridt inden for videnskab og teknologi pludselig bliver mainstream. Farverne for SS20 er optimistiske og alsidige, og hertil også en tilbagevenden til køligere, skarpere nuancer med futuristisk kant.

WGSN update: Designudvikling i nederdele AW 19/20

I denne artikel giver trendplatformen, WGSN, dig et indblik i designudviklingen for nederdele til sæsonen AW 19/20 – lige fra den populære A-line til Maxi-nederdelen.

WGSN update: Bukser og heldragter til kvinder AW 18/19

Her får du en afrunding på de mest kommercielle silhuetter til den kommende AW 18/19 sæson. Artiklen stiller skarpt på de kvindelige bukse- og buksedragt designs – lige fra leggins til den praktiske heldragt.

Det historiske modebillede: Militære og kongelige islæt

Fremskridt i stilarter inden for mode bliver drevet af forandringer i herskende klasser; nye monarkier og politiske kræfter, der etablerer sig. Vi ser nærmere på de politiske og kongelige magter, som har sat spor i modebilledet.

WGSN update: accessories, sko og smykker AW 19/20

Kvindelige accessoires, sko og smykker udvikler sig fra det nye og moderne til mere avantgarde-inspirerede designs for AW 19/20. De fremtidige design appellerer til den voksende efterspørgsel efter originalitet og ægthed. Vi skal se nærmere på fremtidens tilbehør for både den unge og voksne kvinde.