Lisbeth Kierkegaard og Mads Eriksen

Q&A med henholdsvis kommunikationsansvarlig og direktør hos Dypång Management som arrangerer Aarhus Fashion Week

 

Hvad bliver omdrejningspunkterne for Aarhus Fashion Week til august?

Udstillerne på Aarhus Fashion Week gør noget ud af, at indkøberne får en god og spændende købsoplevelse. Til salgsmøderne på messen er der sat tid og ro af til hver enkelt indkøber. Indkøberne klarer flere indkøb på samme dag, da mange af de brands, som butikkerne forhandler, er på Aarhus Fashion Week. Omdrejningspunktet for både udstillere og indkøb­ere er derfor altid de personlige og givtige salgsmøder.

 

Hvorfor er netop jeres messe relevant at udstille på og besøge?

Aarhus Fasion Week er der, hvor kunderne kommer og lægger deres ordrer. De finder inspirationen til messerne i København og kommer til salgsmessen i Aarhus, hvor ordrerne bliver placeret. Udstillerne når på den måde at afvikle deres salgsmøder på kun få dage.

 

Hvad kan udstillerne og de besøgende glæde sig til at opleve?

Udstillerne og de besøgendes opbakning til Aarhus Fashion Week, i ønsket om at være en del af fællesskabet, salgsmøderne og den lette indkøbsproces, som messen tilbyder, kan tydelig mærkes. Dette gør, at de i år kan glæde sig til, at vi åbner op for en Aarhus Fashion Week med en lang udstillerliste og en masse salgsmøder i kalenderne.

 

Hvilke forventninger har I til messen?

Til FW-kollektionen i uge 8 i starten af året havde vi mange besøgende. Vi forventer derfor endnu flere til sommerens Aarhus Fashion Week. Vi samler 140 populære brands i hjertet af Aarhus – på Balticagade og i Ridehuset – med kun fem minutters kørsel mellem lokationerne. Eftervirkningerne af nedlukningen har skabt en stor interesse for fysiske salgsmøder, hvorfor både mange udstillere og indkøbere finder vej til Aarhus Fashion Week. Vi har derfor allerede nu opnået samme niveau som før corona.

 

 

Fakta 

Hvornår afholdes messen: 16.-18. august 2022

Hvor afholdes messen: Ridehuset og Balticagade i Aarhus