Endelig messe igen

Hvad glæder udstillerne sig mest til ved at skulle på messe igen? TØJ har spurgt de fire brands Klitmøller Collective, Basic Apparel, Nature Footwear og Minimum. 

Bliv klar til CIFF

”Vi mærker et behov i branchen for at mødes på messe igen – ikke mindst fra indkøbernes side. De vil gerne ud at se og mærke varerne og møde de mange brands på messe igen," siger CIFF-direktør Christina Neustrup.

Tonsure: Nyt team vil skabe et inkluderende, globalt herrebrand

Siden Tonsure blev opkøbt i foråret 2021, har det nye team arbejdet hårdt på at finpudse dna’et og kollektionen for at stå klar til modeugen i august.

3 hurtige til JBR Agencies

TØJ - Fashion Week Edition har talt med direktør i agenturvirksomheden Jan B. Rasmussen om, hvordan det har været at være agent under Covid-19-krisen. 

Bliv klar til Revolver

Bliv klædt godt på til denne sæsons Revolver-messe, der løber af stablen fra den 11. til den 13. august i både Øksnehallen og Forum i København.

Our Units: “Vi vil mere end bare at sælge bukser“

I 2019 påbegyndte bukse-producenten en rejse mod at blive en mere ansvarlig virksomhed. En rejse, der ifølge direktør Inge Kindberg aldrig ender. 

3 hurtige til 2 indkøbere

Hvorfor er det vigtigt for en indkøber at besøge de fysiske messer? Det spørgsmål besvarer to indkøbere i TØJ - Fashion Week Edition.

Bliv klar til Aarhus Fashion Week

Bliv klædt på til Aarhus Fashion Week SS 22, der denne sæson melder om en rekordstor udstillerliste.

Bliv klar til Messerne i Vejle

"Efter et år uden en messeplatform, som vi kender den, mærker vi tydeligt behovet for at mødes igen," siger Charlotte Strøm, projektleder hos Nord-fair.

Optakter til de danske modemesser

TØJ - Fashion Week Edition hjælper dig med at blive klar til de danske modemesser: CIFF, Revolver, Aarhus Fashion Week og messerne i Vejle.