Abonnement
Branchebladet TØJ –
Fashion & Business Trends

TØJ no. 4 2019

Et brancheunivers for dig, der arbejder professionelt med eller i modebranchen. TØJ –  Fashion & Business Trends giver dig indblik i den nyeste viden om modebranchen i fem ugentlige nyhedsmails og fire årlige trykte brancheblade.

Som abonnent på TØJ – Fashion & Business Trends får du adgang til brancherelevante nyheder. Du får blandt andet indsigt i viden om nye tiltag, udviklingen hos brancheaktører og i branchen generelt. Samtidig får du input til produktudvikling i tråd med gældende trends og tendenser.

 

Glæd dig til…

Næste udgivelse af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends udkommer den 19. maj 2020.

Smugkig på indholdet

Se den fulde indholdsfortegnelse for den aktuelle udgave af branchebladet – TØJ nr. 1 2020 – her. Udgivelsen udkommer sammen med en ‘Fashion Week-sektion. Se indholdet i denne sektion her.

Du kan også se indholdsfortegnelserne for en række af de tidligere udgivelser og få et indblik i, hvad branchebladet TØJ indeholder:

TØJ nr. 4 2019.

TØJ nr. 3 2019

TØJ nr. 2 2019

TØJ

Det får du med dit abonnement

Kick Off seminar
Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar

Fire årlige udgivelser
Fire årlige udgaver af TØJ samt to gange to tillægsudgivelser med fokus på modeugen og messerne.

To årlige udgivelser af Retail Mag
I abonnementet er der også inkluderet to årlige udgivelser af pej gruppens retail magasin. Retail Mag udkommer i april og oktober. Læs mere om magasinet her.

Online nyhedsportal
Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.
Opret fem logins, og del med dine kollegaer. Se her hvordan.

Læs det online
Adgang til alle udgaver af branchebladet online

Modebranchens Top 150 
Adgang konkurrentovervågning i modebranchen med TØJs dynamiske Top 150 samt den årlige analyse heraf, som bringes i den udgivelse af det trykte brancheblad, som udkommer i november hvert år.

Følg virksomheder
Overvågning af udvalgte virksomheder: Bliv opdateret i din mailboks når der er nyt. Se her hvordan.

Nyhedsmail
Daglig nyhedsmail med tophistorier i din indbakke

Skab trafik til eget website eller webshop
Er dit brand eller virksomhed en del af modebranchen og at finde under vores samlede liste over virksomheder i modebranchen, så har du som abonnent mulighed for at tilføje et link – også kaldet et SEO backlink – til dit website eller webshop under jeres virksomhedsprofil på denne side. På den måde opnår du større online synlighed. Du tilføjer linket på siden ‘Mit Brancheblad TØJ‘.

Regnskabsovervågning
Regnskabsovervågning på modevirksomheder

Trend- og farveguide 
TØJs trend- og farveguide til den aktuelle sæson

Rabatter 
Rabat på udvalgte seminarer

Pris: 2.100,- årligt

Alle priser er ekskl. moms

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på support@pejgruppen.dk eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

Spørgsmål & svar?

Hvad skrives der om i TØJ?
TØJ – Fashion & Business Trends formidler viden om design, trends, forbrug og økonomi. Vi skriver om brancheaktører, brands og produkter, sæsonernes trends og farver, detailbranchens udvikling samt de vigtigste modemesser og -events. I de trykte brancheblade bringer vi blandt andet dybdegående brancheportrætter og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

Hvor ofte er der nyt?
TØJ –  Fashion & Business Trends holder dig dagligt opdateret på branchen på branchebladettoj.dk og i nyhedsmailen.

Det trykte brancheblad udkommer fire gange årligt. Alle artiklerne fra det trykte brancheblad kan selvfølgelig også læses online.

Hvem er målgruppen for TØJ?
TØJ – Fashion & Business Trends henvender sig til alle aktører inden for herre-, dame- og børnemode samt tilbehør.

Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden.Preben Laust, kreativ direktør hos Second Female (Abonnent)

Bliv opdateret på branchenyt


Modtag TØJ – Fashion & Business Trends’ nyhedsmail. TØJ giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske modebranche, og tager dig med bagom branchen.

 

Du er nu tilmeldt. Tjek din indbakke.