Abonnement på TØJ

Et helt unikt brancheunivers for alle, der arbejder professionelt med eller i modebranchen. For dig som både vil holde dig opdateret omkring messer, nyheder, brands, navne – og som har brug for inspiration, viden og trends.

Vi gør en dyd ud af at være et business-relevant brancheblad for modebranchen. Vi skriver om de vigtigste modemesser i branchen – primært før messerne afholdes. Nyhedsportalen indeholder relevante nyheder, som ikke kan vente på næste trykte udgave samt masser af baggrund, analyser og meget mere.

Det får du med dit abonnement

TØJ nr. 1 2018

Kick Off seminar
Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar

Fire årlige udgivelser
Fire årlige udgaver af TØJ – inkl. to store messeudgaver

Online nyhedsportal
Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.

Læs det online
Adgang til alle udgaver af branchebladet online

Nyhedsmail
Daglig nyhedsmail med tophistorier i din indbakke

Regnskabsovervågning
Regnskabsovervågning på modevirksomheder

Trend, colour & stilguide
TØJs trend & colour guide + TØJs stilguide i de to messeudgaver

Rabatter 
Rabat på udvalgte seminarer

Pris: 1.995,-

Alle priser er ekskl. moms
Bestil abonnement

Har du spørgsmål til abonnementet så ring til 97 11 89 00

Spørgsmål & svar?

Hvad skrives der om i TØJ?
I TØJ kan man læse om økonomi – både branchens og virksomhedernes – produktnyheder, mennesker, butiksindretning og merchandise, marked, tal og analyser, marketing og salg, trend og farver.

Hvor ofte er der nyt?
Lige så tit det er nødvendigt. Dog udkommer det fysiske tidsskrift TØJ 4 gange årligt. Alle disse artikler kan selvfølgelig også læses online, og du kan kommentere på udvalgte af dem.

Hvem er målgruppen for TØJ?
TØJ er skrevet til indehavere, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere og produktudviklere.

Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden. Og så ser jeg altid frem til at få deres messeudgaver i hånden og læse dem igennem for gode og spændende artikler med nye tiltag hos diverse brands.Preben Laust, administrerende direktør hos Second Female (Abonnent)