Hvad er TØJ -  Fashion & Business Trends?

Et branchemedie til professionelle aktører i og omkring modebranchen

Med TØJ får du og dine kollegaer relevant indsigt i branchen, og I er altid opdaterede på, hvad der rører sig.

Hvad er TØJ?

TØJ – Fashion & Business Trends er et bredt favnende brancheunivers for professionelle brancheaktører, som består af:

  • 4 årlige trykte brancheblade
  • 2 årlige Fashion Week Editions
  • 2 årlige digitale temaudgaver
  • 2 årlige retailmagasiner
  • 5 ugentlige nyhedsmails
  • Branchens nøgletal og live brancheanalyse
  • Branchens virksomheder og personer
  • Jobbørs

Hvad er visionen bag TØJ?

TØJ – Fashion & Business Trends har en vision om at være bedst til at dække dit behov for målrettet viden om den danske modebranche – både på kort og langt sigt.

TØJ ønsker at være den foretrukne nyheds- og inspirationsplatform for alle med interesse i eller berøring med branchens udvikling og fremtid.

Hvad skriver TØJ om?

TØJ – Fashion & Business Trends giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen – f. eks logistikudfordringer, digitalisering osv.

Hvem er TØJ målrettet?

TØJ – Fashion & Business Trends er målrettet dig, der arbejder i eller med den danske modebranche – både indenfor herre- dame- og børnemode samt accessories og sko.

Vi skriver til ejere, direktører, brand managers, designere, produktudviklere, indkøbschefer, salgschefer, marketingchefer og detaillister.

Abonnement på TØJ

TØJ tilbyder eksklusivt indhold til abonnenter, herunder låste artikler på branchebladettoj.dk og i nyhedsmailen, trykte brancheblade, adgang til nøgletal og brancheanalyse samt gratis deltagelse på pej gruppens Kick-Off seminar.

Læs mere om de forskellige abonnementsformer her.

Annonceringsprofil

TØJ rammer 91 procent af den danske modebranche og læses af en beslutningstung læserskare. En annonce i de trykte brancheblade samt på branchebladettoj.dk giver derfor synlighed med stor effekt.

Læs mere om muligheden for annoncering her.

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs mere om de forskellige abonnementstyper her >

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på support@pejgruppen.dk eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

Det siger kunderne

Hans

“Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med PEJ Gruppen de sidste par år. En af ambitionerne med samarbejdet var at få vores øget fokus på vores fashion, living og retail e-commerce fulfillment & integrations services ud til et bredere og mere kundeorienteret publikum, end hvad de traditionelle logistik og supply chain marketings- og kommunikationskanaler er i stand til.

Udover at samarbejdet bl.a. har resulteret i en masse spændende diskussioner med ledende beslutningstagere fra en lang række danske virksomheder, så har PEJ Gruppen også været i stand til at yde guidance og feedback, som har været gavn for os.”

Hans Elmegaard
CEO, SGL Fulfillment & Distribution A/S

Samarbejdspartner/annoncør

Helle Bahne

”Jeg føler mig opdateret og får løbende nyt fra modebranchen, som jeg er en del af – nyt omkring salg og udvikling med et bredt perspektiv. Der er regnskaber og dybere skriv, som ikke er tilgængelige så mange andre steder – og så er det også vigtigt for mig at læse TØJs bud på nyheder om blandt andet butikslukninger, konkurser, detail og fremtid.”

– Helle Bahne, direktør mode hos Bahne

Preben Laust

”Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden. Og så ser jeg altid frem til at få deres messeudgaver i hånden og læse dem igennem for gode og spændende artikler med nye tiltag hos diverse brands.”

– Preben Laust, kreativ direktør hos Second Female

Tina Krath

”Hos DK Company bliver branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends og nyhedsbrevet primært læst af vores ledere og direktører. Nyhedsbrevet holder os up to date, og giver os et hurtigt overview over nyheder i branchen.”

– Tina S. Krath, PA for CEO Jens Obel, DK Company

Per Brix

”Det har været meget enkelt for os at vælge pej gruppen, da de brancher, vi henvender os til, befinder sig her – blandt andet modebranchen. Vores målgruppe fortæller os, at de ser os i pej gruppens univers, og det har rigtig stor værdi for os. Vi er i øvrigt rigtig glade for det lange samarbejde, vi har haft med pej gruppen, hvor de altid har været imødekommende, hjælpsomme og kompetente. Vi ser frem til flere års godt samarbejde.”

– Per Brix, Cornator