Hvad er TØJ?

TØJ er et professionelt brancheblad – skrevet af professionelle journalister og eksperter – og vi holder fanen højt med hensyn til det redaktionelle niveau, uafhængighed og faglighed.

Vores vision er at være bedst til at dække beslutningstagernes behov for målrettet viden om modebranchen. Vi forsyner læserne med nyhederne via den daglige nyhedsmail og holder dem opdateret på nyhedsportalen. Derudover får læserne baggrundshistorier, viden og trends via den trykte udgivelse.

Redaktionel profil
I TØJ kan man læse om økonomi – både branchens og virksomhedernes – produktnyheder, mennesker, butiksindretning og merchandise, marked, tal og analyser, marketing og salg, trend og farver.

Vi gør en dyd ud af at være et business-relevant brancheblad for modebranchen. Vi skriver om de vigtigste modemesser i branchen – primært før messerne afholdes. Nyhedsportalen indeholder relevante nyheder, som ikke kan vente på næste trykte udgave samt masser af baggrund, analyser og meget mere.

TØJ er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Bestil abonnement
Nyeste udgave af TØJ

TØJ

Nyheder fra Branchebladet TØJ?

Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.