TØJ – Fashion & Business Trends

dit professionelle brancheunivers

Hvad er TØJ?

TØJ er et bredt favnende brancheunivers for professionelle brancheaktører, som består af:

  • 4 årlige trykte brancheblade
  • En online nyhedsportal
  • 5 ugentlige nyhedsmails

Hvad er visionen bag TØJ?

Vores vision er at være bedst til at dække beslutningstagernes behov for målrettet viden om modebranchen.

Hvad skriver TØJ om?

TØJ – Fashion & Business Trends formidler viden om design, trends, forbrug og økonomi. Vi skriver om brancheaktører, brands og produkter, sæsonernes trends og farver, detailbranchens udvikling samt de vigtigste modemesser og -events.

Hvem er TØJ målrettet?

TØJ – Fashion & Business Trends er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere og produktudviklere. TØJ – Fashion & Business Trends henvender sig til alle aktører inden for herre-, dame- og børnemode samt tilbehør.

Et abonnement af TØJ består af:

  • Fire udgaver af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends
  • To udgaver af pej gruppens retail magasin: Retail Mag
  • Adgang til alle låste artikler på Branchebladettoj.dk
  • Adgang til den dynamiske top 150
  • Fem ugentlige nyhedsmails
  • Adgang til alle udgaver af TØJ – Fashion & Business Trends i e-pages
  • Gratis adgang for en person til årligt Kick Off-seminar i Herning eller København

Annonceringsprofil

TØJ rammer 91 procent af den danske modebranche og læses af en beslutningstung læserskare. En annonce i de trykte brancheblade samt på branchebladettoj.dk giver derfor synlighed med stor effekt. 

Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden. Og så ser jeg altid frem til at få deres messeudgaver i hånden og læse dem igennem for gode og spændende artikler med nye tiltag hos diverse brands.Preben Laust, kreativ direktør hos Second Female (Abonnent)
Det har været meget enkelt for os at vælge pej gruppen, da de brancher, vi henvender os til, befinder sig her – blandt andet modebranchen. Vores målgruppe fortæller os, at de ser os i pej gruppens univers, og det har rigtig stor værdi for os. Vi er i øvrigt rigtig glade for det lange samarbejde, vi har haft med pej gruppen, hvor de altid har været imødekommende, hjælpsomme og kompetente. Vi ser frem til flere års godt samarbejde.Cornator, Per Brix (Annoncør)

Bliv opdateret på branchenyt


Modtag TØJ – Fashion & Business Trends’ nyhedsmail. TØJ giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske modebranche, og tager dig med bagom branchen.

 

Du er nu tilmeldt. Tjek din indbakke.

Branchen netop nu: