Hvad er TØJ?

Vision
Vores vision er at være bedst til at dække beslutningstagernes behov for målrettet viden om modebranchen. TØJ – Fashion & Business Trends er et bredt favnende brancheunivers, der henvender sig til professionelle aktører i modebranchen.

Brancheuniverset består af trykte brancheblade, en online nyhedsportal – branchebladettoj.dk – og nyhedsmails.

Redaktionel profil
TØJ – Fashion & Business Trends formidler viden om design, trends, livsstil, forbrug og økonomi. Vi skriver om brancheaktører, brands og produkter samt sæsonernes trends og farver.

Vi dækker de vigtigste events samt modemesser, inden de afholdes, skaber overblik over datoer og udstillere og følger op på branchebladettoj.dk med de vigtigste nyheder fra de enkelte events og messer.

TØJ – Fashion & Business Trends er et professionelt brancheblad – skrevet af professionelle journalister og eksperter – og vi holder fanen højt med hensyn til det redaktionelle niveau, uafhængighed og faglighed.

Målgruppe
TØJ – Fashion & Business Trends er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere og produktudviklere. Vores abonnenter tæller producenter, grossister, agenter, underleverandører samt
detaillister i alle grene af modebranchen.

TØJ – Fashion & Business Trends henvender sig til alle aktører inden for herre-, dame- og børnemode samt tilbehør.


TØJ er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Bestil abonnement
Nyeste udgave af TØJ

TØJ

Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.