Jobs i modebranchen

129 jobs.
Sorter på: Firmanavn    |    Ansøgningsfrist    |    Indrykningsdato ▼
Assisterende Butikschef til HALO/hummel i Bruuns GallerihummelAnsøgningsfrist: 22-10-2023
hummel

Assisterende Butikschef til HALO/hummel i Bruuns Galleri

Aarhus C

Er du vant til at stå i butik og have kundekontakt, samtidig med at du ved, hvad der får kunderne til at komme igen? Så er det dig, vi har brug for som Assisterende Butikschef i hummel/HALO i Bruuns Galleri.

Som Assisterende Butikschef for vores HALO shop skal du skabe rammerne om den gode kundeoplevelse, hvorfor du brænder for at skabe det gode salg og give en ekstraordinær kundeservice.

hummel

Læs mere her

Produktudvikler - Konstruktør & DesignerTEE JAYS A/SAnsøgningsfrist: 31-10-2023
TEE JAYS A/S

Produktudvikler - Konstruktør & Designer

Svenstrup J

Er du erfaren en konstruktør og/eller designer med passion for håndværket og detaljerne, og sætter du en ære i at levere kvalitet og har lyst til at præge udviklingen i vores ekspansive og succesfulde virksomhed – så er muligheden her.

Som Konstruktør & Designer i TEE JAYS A/S bliver du en del af en stærk organisation med reference til virksomhedens Indkøbschef. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver - fra praktiske og operationelle opgaver til løbende opfølgning. Dine arbejdsopgaver vil være en kombination konstruktion og design af vores kollektion, prints, broderi og accessoires. Vi producerer 2 kollektioner årligt, så dine opgaver i løbet af året vil være varierende.

TEE JAYS A/S

Læs mere her

NEYE søger erfaren salgsassistentNEYE A/SAnsøgningsfrist: 31-10-2023
NEYE A/S

NEYE søger erfaren salgsassistent

København

Til vores butik i FIELD´S søger vi en naturlig, engageret og motiveret salgsassistent med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik.

Din rolle som salgsassistent bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikschefen.

NEYE A/S

Læs mere her

Salgsassistent til RødovreNEYE A/SAnsøgningsfrist: 31-10-2023
NEYE A/S

Salgsassistent til Rødovre

Til vores butik i Rødovre Centrum søger vi en naturlig, engageret og motiveret salgsassistent med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik.

Du bliver butikschefens højre hånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar samt at blive målt på din indsats.

Vi er et team af engagerede kollegaer, der arbejder for fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

NEYE A/S

Læs mere her

Business AnalystONLYAnsøgningsfrist: 31-10-2023
ONLY

Business Analyst

Brande

Er du en analytisk stærk og forretningsorienteret talknuser, der kan omsætte tal til værdifuld viden?

Som vores nye Business Analyst kommer du til at spille en central rolle i ONLYs NOOS (Never Out of Stock)-afdeling. ONLY NOOS er i dag vores største drivkraft, og er således strategisk vigtig for forretningen og den fortsatte vækst i ONLY.

Læs mere her

Retail BuyerONLY & SONSAnsøgningsfrist: 30-10-2023
ONLY & SONS

Retail Buyer

Brande

Det går stærkt hos BESTSELLER Retail Europe, og derfor søger vi nu en handlekraftig Retail Buyer, som sammen med vores Buying Responsible skal stå for indkøbet til vores ONLY & SONS-butikker i Europa.

I samarbejde med vores Buying Responsible har du ansvaret for koordinering af indkøbs- og salgsinitiativer og sammensætning af varepakken samt opfølgning på denne til vores butikker.

Læs mere her

Retail CoordinatorONLY & SONSAnsøgningsfrist: 30-10-2023
ONLY & SONS

Retail Coordinator

Brande

Vil du være med til at drive butikker i en af Europas mest fremgangsrige retailkæder? Er du vild med at koordinere på tværs af afdelinger og lande?

Du får en dynamisk hverdag, hvor to dage aldrig er ens. Du kommer til at stå for koordinering af flere administrative, koordinerende og praktiske opgaver forbundet med vores butiksåbninger.

Læs mere her

Software Developer/Operational EngineerBESTSELLERAnsøgningsfrist: 30-10-2023
BESTSELLER

Software Developer/Operational Engineer

Brande

Are you a passionate developer motivated by being a part of a department in constant development? Are you ambitious and driven by seeing your projects through to the very end?

We offer an opportunity to work in a results-driven environment with room for personal development and plenty of challenges, while one of our colleagues is on maternity leave.

Læs mere her

Store Manager - FisketorvetSELECTEDAnsøgningsfrist: 30-10-2023
SELECTED

Store Manager - Fisketorvet

København V

Er du drevet af at opnå fantastiske resultater igennem ledelse og træning af dine medarbejdere?

SELECTED er på en spændende rejse fra label til brand. Denne rejse byder på bl.a. på opgradering af vores produkter og etableringen af vores nye store concept. Det implementerer vi på Fisketorvet i 2024, samtidig med at Fisketorvet åbner op for deres spisesteder og metrostation.

Læs mere her

Sales Responsible - DanmarkONLYAnsøgningsfrist: 28-10-2023
ONLY

Sales Responsible - Danmark

Brande

Er du drevet af at skabe resultater, og motiveres du af ambitiøse målsætninger, der skal sikre den fortsatte succes i ONLY’s fashionable og trendy brand?

I rollen som Sales Responsible kommer du til at spille en helt central rolle, hvor du har ansvaret for de største danske Key Accounts i vores wholesale forretning. Din primære opgave bliver at anskaffe nye kunder samt indsalg til eksisterende kunder i ONLY CARMAKOMA.

Læs mere her

Optiker eller optikerassistentOptikselskabet 2020 ApSAnsøgningsfrist: 27-10-2023
Optikselskabet 2020 ApS

Optiker eller optikerassistent

København K

Er du vores nye optiker eller optikerassistent, der skal have sin daglige gang i Store Kongensgade, kun et stenkast fra Kongens Nytorv, og servicere vores kvalitetsbevidste kunder med de bedste brillebrands fra øverste hylde?

Vi er specialister i optik og mode. Vi sælger brilledesigns med stil, kant og personlighed. Siden 1999 har vi, som én af få optikere i landet, prioriteret kun at sælge de briller, solbriller og kontaktlinser, vi selv vil bære med stolthed.

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag med rig mulighed for personlig- og faglig udvikling, hvor du kan sætte dit personlige præg på forretningen.

Læs mere her

SalgselevJACK & JONESAnsøgningsfrist: 27-10-2023
JACK & JONES

Salgselev

Brande

Har du ambitioner, og tør du udfordre status quo? Er du klar på at starte en rejse i højt tempo og med masser af udfordringer?

Du bliver en del af et team fyldt med kompetencer, du vil kunne lære af. Du bliver en vigtig del af JACK & JONES’ energiske og dygtige salgsteam på hovedkontoret i Brande, og du får international eksponering igennem daglig kontakt med vores internationale salgsteam og kunder.

Læs mere her

Print DesignerONLY & SONSAnsøgningsfrist: 26-10-2023
ONLY & SONS

Print Designer

Brande

Er du en kreativ Print Designer, der brænder for at arbejde med design af modetøj?

Som Print Designer bliver det dit ansvar at researche, udvikle og udarbejde prints i samarbejde med design, indkøb og leverandører. Her sørger du for, at der er en rød tråd i vores prints på tværs af kollektionerne, og at der er sammenhæng mellem prints, trend og farver.

Læs mere her

Construction Project Managername itAnsøgningsfrist: 22-10-2023
name it

Construction Project Manager

Brande

Kunne du tænke dig at blive omdrejningspunktet for vores internationale butiks- og shop-in-shop-ekspansion?

Udover personaleansvaret for teamet, som du leder og udvikler, vil din overordnede opgave være at sikre en optimal proces for etablering af vores nye butikker. Du er med i de forskellige butiksetableringer fra start til slut, hvilket bl.a. indebærer den administrative kontrol med de enkelte projekter, hvor du tilsikrer et konstant overblik og sikring af, at alle delmål og tidsplaner overholdes.

Læs mere her

New Business OfficerID Identity A/SAnsøgningsfrist: 24-10-2023
ID Identity A/S

New Business Officer

Holstebro

Motiveres du af at skabe nye relationer med slutkunder og forhandlere, og kan du sikre, at ID® Identity A/S altid er top of mind? Trives du i tætte kunderelationer, hvor du konverterer kundernes behov til markedets bedste løsninger?

Hos ID® Identity A/S bliver du en del af et trygt og spændende arbejdsmiljø med plads til forskelligheder. Der er et klart, resultatorienteret sigte, og vi prioriterer de små ting, der styrker samarbejdet, sammenholdet og arbejdsmiljøet.

ID Identity A/S

Læs mere her

Salgsassistent, RødovreVERO MODAAnsøgningsfrist: 25-10-2023
VERO MODA

Salgsassistent, Rødovre

Rødovre

Er du vild med mode og trends, og elsker du at snakke med mennesker hver dag? Vi skal flytte i nye lokaler og udvider derfor teamet - er det dig der skal med på rejsen?

Du bliver en del af VERO MODA i et stærkt og professionelt team. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor der er rig mulighed for at give kunder den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang.

Læs mere her

Kontorelev, administration og HRPIECESAnsøgningsfrist: 26-10-2023
PIECES

Kontorelev, administration og HR

Aarhus C

Her har du muligheden for at få en spændende og udbytterig uddannelse som kontorelev, hvor du bidrager til at supportere dine kollegaer i PIECES og YAS med administrative opgaver.

Som kontorelev hos os vil du især spille en vigtig rolle i de administrative, koordinerende og praktiske opgaver i forbindelse med onboarding af nye medarbejdere, opfølgning på ferie og barsel samt opdatering af vores intranet.

Læs mere her

Buyer - ONLY&SONSONLY & SONSAnsøgningsfrist: 26-10-2023
ONLY & SONS

Buyer - ONLY&SONS

Brande

Er du en dygtig og ambitiøs indkøber, og vil du sætte dit præg på modebranchens hurtigst voksende fashion brand? Så er det dig, vi leder efter!

Du bliver en del af et team med en stor passion for design og udvikling af herrestyles, der dagligt arbejder sammen om at styrke ONLY & SONS’ markedsposition og forblive den fortrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører.

Læs mere her

IndkøbselevJACK & JONESAnsøgningsfrist: 25-10-2023
JACK & JONES

Indkøbselev

Brande

Her er en unik mulighed for at komme ind i tøjbranchens mest kompetente indkøbsteam og arbejde med den dygtigste, internationale leverandørbase som dine daglige samarbejdspartnere.

Som indkøbselev hos JACK & JONES får du bredde på dine arbejdsområder og kommer omkring hele processen – fra design og udvikling af produkterne over kvalitet og fitting til indkøb og forhandlinger samt det at sikre vores sustainability-rejse i leverandørbasen såvel som på produktniveau.

Læs mere her

Key Account Sales AssistantJACK & JONESAnsøgningsfrist: 25-10-2023
JACK & JONES

Key Account Sales Assistant

Brande

If you are structured, result-oriented and used to working in an international perspective, you may be just the one we are looking for!

As Key Account Sales Assistant, your primary responsibility will be to service the key account customers across all our markets with a focus on ensuring that they have a professional experience in their cooperation with JACK & JONES.

Læs mere her

Full stack developer for Dynamics 365BESTSELLERAnsøgningsfrist: 25-10-2023
BESTSELLER

Full stack developer for Dynamics 365

Brande

Do you dream of working in an agile and dynamic team, where experience and innovation come together to create groundbreaking solutions?

You will be a key figure in the development of our Dynamics 365 solutions with a focus on omnichannel strategies and headless commerce. You will collaborate with our cross-functional team to create innovative solutions that support BESTSELLER's business.

Læs mere her

Circularity LeadBESTSELLERAnsøgningsfrist: 24-10-2023
BESTSELLER

Circularity Lead

Aarhus C

Do you have a passion for circular economy and the apparel and textiles industry? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future. Join us on this exciting journey!

As Circularity Lead, you will support the overall growth and success of circularity related initiatives within BESTSELLER and the brand portfolio – support to deliver on our Fashion FWD strategy.

Læs mere her

Senior Designer Suiting and Outerwear (Maternity Cover)Ganni A/SAnsøgningsfrist: 25-11-2023

Senior Designer Suiting and Outerwear (Maternity Cover)

København K

GANNI IS LOOKING FOR AN EXPERIENCED DESIGNER TO LEAD THE DESIGN AND DEVELOPMENT OF OUR SUITING AND OUTERWEAR COLLECTION.

Læs mere her

Salgsassistenter søges til Ønskebørn Lyngby StorcenterØnskebørn LyngbyAnsøgningsfrist: 20-11-2023

Salgsassistenter søges til Ønskebørn Lyngby Storcenter

Kgs. Lyngby

Til Ønskebørns kommende butik i Lyngby Storcenter søges ansvarsbevidste og service-mindede salgsassistenter, som vil indgå i de bedste babyudstyrs teams.

Læs mere her

CBO Sales CoordinatorVILAAnsøgningsfrist: 24-10-2023
VILA

CBO Sales Coordinator

Skanderborg

Do you have a result-oriented and structured mindset? And do you want to support some of the biggest online customers within the fashion industry?

As CBO Sales Coordinator, your primary responsibility is to serve our online customers, where the main focus will be on our cooperation with About You. Through close dialogue with the customer and daily feedback from the Sales Responsible and your manager, you will ensure that the workflow between VILA and About You works excellent.

Læs mere her

Retail Business Analyst Indkøb · Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 24-11-2023

Retail Business Analyst Indkøb · Kongens Nytorv

København

Gennem din analytiske sans og dine gode forecasts sikrer du, at dine kollegaer i indkøbsteamet er klædt på til at forhandle med vores mange hundrede leverandører.

Læs mere her

SalgsassistentSKECHERS VejleAnsøgningsfrist: 27-10-2023

Salgsassistent

Vejle

Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?

Læs mere her

Category ResponsiblePIECESAnsøgningsfrist: 24-10-2023
PIECES

Category Responsible

Aarhus C

Er du en erfaren og struktureret indkøber med fingeren på pulsen? Er du resultatorienteret, og forstår du at motivere og engagere dit team mod samme mål?

Som Category Responsible leder du et team bestående af to kollegaer, der er passionerede, talentfulde og ambitiøse. Du får ansvaret for indkøb på garments, hvor du sammen med teamet tager express til nye højder.

Læs mere her

Merchandise ResponsibleONLYAnsøgningsfrist: 24-10-2023
ONLY

Merchandise Responsible

Brande

Are you an energetic and creative Visual Merchandise Responsible who wants to take responsibility of the visual expression at ONLY STORES in France?

As our new Visual Merchandise Responsible, you become part of our Merchandise Department, which is a very dynamic and vibrant team driven by the passion to make a difference.

Læs mere her

Join Magasin OdenseDK Company A/SAnsøgningsfrist: 24-10-2023
DK Company A/S

Join Magasin Odense

Odense C

Står du og mangler et studiejob, kan du være den rette til at sælge vores dame- og herrebrands hos Magasin i Odense.

Vi mangler dygtige og dedikerede assistancer, primært eftermiddage og weekender, som brænder for at sælge varer fra diverse af DK Companys mange brands.

VI TILBYDER.:

 • Et spændende job, hvor ikke to dage er ens
 • God oplæring og salgstræning

Læs mere her

Retail Business AnalystMagasinAnsøgningsfrist: 24-10-2023
Magasin

Retail Business Analyst

København K

Gennem din analytiske sans og dine gode forecasts sikrer du, at dine kollegaer i indkøbsteamet er klædt på til at forhandle med vores mange hundrede leverandører.

Du får en spændende og udfordrende rolle i en virksomhed med en stærk og dynamisk virksomhedskultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os.

Magasin

Læs mere her

Junior Graphic Print DesignerSELECTEDAnsøgningsfrist: 24-10-2023
SELECTED

Junior Graphic Print Designer

Brande

Are you a passionate and creative Graphic Print Designer, who enjoys playing with colours, illustrations, and graphics?

As Junior Graphic Designer, you are responsible for creating all-over-prints, placement prints, and graphics for a variety of garments for womenswear, menswear and fashion accessories.

Læs mere her

Digital Marketing Manager med kærlighed til beauty hos Nilens JordKosmolet A/SAnsøgningsfrist: 22-10-2023
Kosmolet A/S

Digital Marketing Manager med kærlighed til beauty hos Nilens Jord

Farum

Nilens Jord er netop i gang med en større rebranding, og vi søger derfor dig, der har 3-5 års erfaring som Digital Marketing Manager til at spille ind med din viden i vores Brand Team.

I teamet vil du være eksperten inden for bl.a.:

 • Den digitale forbrugerrejse på både eget og vores forhandleres webside for at sikre ensartet branding og budskaber på tværs af kanaler
 • Contentplan for Nilens Jords webside, der skal engagere og informere besøgende

Vi lytter til og lærer af hinanden hver dag, og døren til nærmeste leder og direktøren er altid åben. Og så håber vi, du også vil bruge lidt tid med os, når du har fri, når vi afholder fredagsbar og andre sociale arrangementer

Kosmolet A/S

Læs mere her

Shift Leader, aftenBESTSELLERAnsøgningsfrist: 23-10-2023
BESTSELLER

Shift Leader, aften

Haderslev

Er du en engageret leder med evnerne til at stå i spidsen for to teams, der arbejder med palletering, læsning og forsendelser?

Som Shift Leader er dit overordnede ansvar at lede og støtte medarbejderne i de to teams. Du har fokus på, at vi når vores mål med følgende prioriteter: Sikkerhed, kvalitet, levering og omkostninger.

Læs mere her

HR SpecialistBESTSELLERAnsøgningsfrist: 23-10-2023
BESTSELLER

HR Specialist

Brande

Motiveres du af en rolle, hvor du giver forretningen kompetent support og sparring på overenskomstmæssige forhold, tidsregistreringssystemer, og personalejura generelt?

Din rolle vil indebære et tæt samarbejde i dit team og med vores PEOPLE Business Partnere, der fronter PEOPLE overfor forretningen generelt, og PEOPLE Services, som håndterer standardkontrakter, pensions- og forsikringstilmelding, arbejds- og opholdstilladelse mv.

Læs mere her

Butikschef ONLY, Bredegade, AalborgONLYAnsøgningsfrist: 23-10-2023
ONLY

Butikschef ONLY, Bredegade, Aalborg

Aalborg

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Læs mere her

SalgsassistentSkechers Esbjerg BroenAnsøgningsfrist: 20-10-2023

Salgsassistent

Esbjerg

Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?

Læs mere her

Elev til indkøbVERO MODAAnsøgningsfrist: 19-10-2023
VERO MODA

Elev til indkøb

Aarhus C

Er du passioneret omkring mode og branchens løbende udvikling?

Som Indkøbselev hos VERO MODA bliver du involveret i hele processen – fra idé og design til indkøb og salg. I VERO MODAs indkøbsafdeling er vores fornemmeste opgave at sikre, at vi har det rette mix af produkter, kvalitet, pris og rettidig levering.

Læs mere her

Butikschef ONLY HolstebroONLYAnsøgningsfrist: 20-10-2023
ONLY

Butikschef ONLY Holstebro

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter?

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Læs mere her

House Model - ONLYONLYAnsøgningsfrist: 20-10-2023
ONLY

House Model - ONLY

Brande

Har du en stærk passion for mode og trends, og ønsker du at være en del af en kreativ fashionvirksomhed i et internationalt miljø? Så er det dig, vi skal have ombord!

Som vores nye husmodel bliver du en del af et dynamisk team med et kreativt og uformelt miljø, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen i en international fashionvirksomhed.

Læs mere her

SælgerNANNA XLAnsøgningsfrist: 20-10-2023
NANNA XL

Sælger

Kolding

Skynd dig at kom!

Nu har du chancen for at blive en del af NANNA XL. Til vores team i Kolding Storcenter, søger vi en dygtig faglært salgsassistent. Vi mangler dig som giver fantastisk kundeservice ligesom vi gør hver dag.

Som salgsassistent i Nanna XL vil du få en dejlig hverdag med mange bolde i luften. Vi leder efter en person med god energi, engagement, teamplayerånd og som er frisk og udadvendt.

Vi tilbyder et spændende job med søde og engagerede kolleger, positive oplevelser med glade kunder samt en god personalestøjordning.

NANNA XL

Læs mere her

Senior MerchandiserCHANGE of Scandinavia A/SAnsøgningsfrist: 19-10-2023
CHANGE of Scandinavia A/S

Senior Merchandiser

Farum

Are you experienced within merchandising in retail and are you skilled within managing buying with a substantial budget? Do you have strong analytical skills and the ability to interpret complex data to make informed decisions?

The Merchandising team is responsible for the overall buying budget and demand planning of all our product categories (lingerie, swimwear, nightwear, loungewear), in all of our locations (300+ stores in 9 markets) and ecommerce sites.

You will become a central member of the team and support the business strategy to animate these categories, ensuring successful product launches and optimizing performance & profitability.

CHANGE of Scandinavia A/S

Læs mere her

Butikschef til Sinnerup butik i KøbenhavnsområdetSinnerup RoskildeAnsøgningsfrist: 22-10-2023

Butikschef til Sinnerup butik i Københavnsområdet

Roskilde

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Læs mere her

Møbel-elev i Sinnerup VejleSinnerup VejleAnsøgningsfrist: 20-10-2023

Møbel-elev i Sinnerup Vejle

Vejle

Har du passion for livsstil, indretning og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Læs mere her

Butikschef ONLY Ros TorvONLYAnsøgningsfrist: 19-10-2023
ONLY

Butikschef ONLY Ros Torv

Roskilde

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter?

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Læs mere her

Salgsassistance hos Matinique StoreDK Company A/SAnsøgningsfrist: 10-10-2023
DK Company A/S

Salgsassistance hos Matinique Store

Lyngbyg

Står du og mangler et job, kan du være den rette til at sælge Matinique hos os i Magasin Lyngby.

Vi mangler en dygtig og dedikeret assistance, primær t eftermiddage og weekender, som brænder for jobbet.

Jobbet

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder
 • Modtagelse af varer samt lageropfyldning

Vi tilbyder et spændende job, hvor ikke to dage er ens.

Læs mere her

Go-to-Market ManagerSELECTEDAnsøgningsfrist: 18-10-2023
SELECTED

Go-to-Market Manager

Brande

Are you passionate about working with marketing in an international fashion company, and are you a strong communicator with an eye for the latest trends in the Direct-to-Consumer business?

You will be responsible for setting the commercial strategy, planning activations, and leading the roll-out over all touchpoints, both online and offline. You will do this in close collaboration with your own team, our Product Organisation and Sales Channel Owners.

Læs mere her

Store managername itAnsøgningsfrist: 19-10-2023
name it

Store manager

Skanderborg

Er du klar til en stilling med masser af ansvar, kundekontakt og ledelse? Vil du være en del af en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder?

Vi søger en resultatorienteret og ambitiøs butikschef, der får en nøglerolle i at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og positive resultater.

Læs mere her

Data AnalystBESTSELLERAnsøgningsfrist: 11-10-2023
BESTSELLER

Data Analyst

Brande and Aarhus C

Are you an experienced Data Analyst with a passion for data and business? Do you want to be a driving force in unlocking the potential of data in a growing business?

Our goal is to deliver value to our end consumers, ensuring that satisfaction and quality are always on the radar. More specifically, you will join 9 dedicated professionals in our Wholesale team, sharing the passion for creating great products and making good products even better.

Læs mere her

Kategorikoordinator til Skoringens hovedkontorShoe-d-visionAnsøgningsfrist: 18-10-2023
Shoe-d-vision

Kategorikoordinator til Skoringens hovedkontor

Skødstrup

Drømmer du om et job, hvor du kan kombinere din erfaring med indkøbsprocesser og din interesse for mode og trends i skobranchen, så er det måske dig, vi søger?

Du bliver en del af et indkøbsteam, hvor I er tre assistenter, der supporterer vores tre kategorichefer i rollen som bindeled mellem leverandører, butikker og internt på kontoret.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men du skal kunne se dig selv i følgende:

 • Koordinere indkøbsaktiviteter og supportere vores kategorichef i at levere spændende og aktuelle produkter til vores butikker.
 • Ansvar for at bestille prøver fra leverandører og sikre rettidig modtagelse.
 • Udføre prisberegninger og kostanalyser for produkter og projektstyring.

Læs mere her

Retail Store Designername itAnsøgningsfrist: 18-10-2023
name it

Retail Store Designer

Brande

Banker dit hjerte lidt hurtigere, når funktionalitet og design går op i en højere enhed?

Du bliver en del af vores Concept-team på i alt fem kolleger, som sammen har ansvaret for etableringen og åbning af mere end 100 butiks- og shop-in-shop-åbninger årligt over hele verden.

Glæd dig til at blive en del af et kreativ miljø med dygtige kolleger, hvor du får alvor kan udvikle din indsigt i den kreative proces, få brandet NAME IT helt ind under huden – og udnytte dets fulde potentiale i vores butiksindretninger.

Læs mere her

Merchandising InternGanni A/SAnsøgningsfrist: 17-11-2023

Merchandising Intern

København K

GANNI IS LOOKING FOR AN ENTHUSIASTIC, RELIABLE AND MOTIVATED INTERN TO JOIN OUR MERCHANDISING TEAM IN COPENHAGEN.

Læs mere her

ButikschefPIECESAnsøgningsfrist: 17-10-2023
PIECES

Butikschef

Roskilde

Til PIECES søger vi en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af vores butik i Roskilde.

Trives du ved at have fingeren på pulsen, og ønsker du at stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse? Så er dette din mulighed for at blive vores nye butikschef!

Læs mere her

VM Project ManagerGanni A/SAnsøgningsfrist: 17-11-2023

VM Project Manager

København K

GANNI IS LOOKING FOR A PROCESS-DRIVEN PROJECT MANAGER TO JOIN THE GLOBAL VM & STORE EXPERIENCE TEAM.

Læs mere her

Sales Advisor hos DESIGN ATELIERIllum A/SAnsøgningsfrist: 16-11-2023

Sales Advisor hos DESIGN ATELIER

København K

Har du fingeren på pulsen, når det kommer til trends og tendenser?

Læs mere her

Husmodel - ZizziZizzi Denmark ApSAnsøgningsfrist: 16-11-2023

Husmodel - Zizzi

Billund

Er du modeinteresseret og har lyst til at blive en del af et energisk team, hvor din primære arbejdsopgave vil være afprøvning af nye produkter?

Læs mere her

Store ManagerSAMSØE & SAMSØE HOLDING A/SAnsøgningsfrist: 16-11-2023

Store Manager

Kgs. Lyngby

Er du salgsdrevet, resultatorienteret og serviceminded, og har du erfaring inden for retail?

Læs mere her

Deltid - SalgsassistentSAMSØE & SAMSØE HOLDING A/SAnsøgningsfrist: 16-11-2023

Deltid - Salgsassistent

Kgs. Lyngby

Er du salgsdrevet og resultatorienteret, og har du interesse inden for mode?

Læs mere her

Key Account Sales SupporterVERO MODAAnsøgningsfrist: 13-10-2023
VERO MODA

Key Account Sales Supporter

Aarhus C

Are you structured and result-oriented, and are you used to working in an international perspective? Then you may be our new Key Account Sales Supporter!

As Key Account Sales Supporter, your primary responsibility will be to service one of our largest key account customers. Through close dialogue and daily feedback from the Sales and Product Responsible, you ensure that our key account customer is supported in relation to order handling, follow-ups on the product flow, preparation of statistics, etc.

Læs mere her

Commercial Marketing PlannerMagasinAnsøgningsfrist: 13-10-2023
Magasin

Commercial Marketing Planner

København K

Vi søger en Commercial Marketing Planner til vores kontor i Magasin Kgs. Nytorv i København, som brænder for salg og marketing.

Det er vigtigt, at du er drevet af salg og performance, og at du forstår at bygge en kommerciel kampagneplan med taktiske budskaber og tilbud med øje for vores mediers performance og Magasins salgsmål.

Din hverdag vil være meget præget af koordinerende opgaver, hvor du sikrer at vores specialister er opdateret på kampagneplanen og klar til eksekvering. Du vil indgå i et nyt og ambitiøst team af marketingansvarlige for Magasins kommercielle kampagner og vækstområder.

Magasin

Læs mere her

Marketing Koordinator med digitalt mindset til VestsjællandsCentret (barselsvikariat)Danske Shoppingcentre P/SAnsøgningsfrist: 09-10-2023
Danske Shoppingcentre P/S

Marketing Koordinator med digitalt mindset til VestsjællandsCentret (barselsvikariat)

Slagelse

Er du god til at udarbejde content til digitale medier? Vil du være del af et team, hvor du har fingeren på pulsen og kan drage nytte af dine kompetencer på en bred pallette af opgaver?

I marketingteamet i VestsjællandsCentret arbejder vi målrettet på at tilpasse vores marketing initiativer og afholde events med udgangspunkt i centrets målgruppe. Vi ønsker at formidle centrets og butikkernes nyheder og tiltag på de sociale medier og vores andre digitale platforme - altid med et tvist, hvor vi skiller os ud. I stillingen vil du indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ikke en dag er ens, og arbejdsopgaverne er af meget varierende karakter.

Læs mere her

DesignerStyleStore.com A/SAnsøgningsfrist: 13-10-2023
StyleStore.com A/S

Designer

Jelling

Vores nye Designer bliver ansvarlig for at sætte retningen på udvikling og produktion af vores WITHBLACK kollektioner med reference direkte til ejer og CEO. For den rette kandidat med den nødvendige erfaring er det en unik mulighed for at komme med ombord hos et ressourcestærkt Start Up, som gennem de første etableringsår har opbygget et stærkt fundament og bevist stort internationalt potentiale.

Vores nye Desiger bliver lead på den videre udvikling af vores produktportefølje og får en fremtidig nøglerolle i at sikre at vi rykker vores produkter og udtryk til det næste niveau.

StyleStore.com A/S

Læs mere her

Customer Operations Project ManagerLINDBERG A/SAnsøgningsfrist: 13-10-2023
LINDBERG A/S

Customer Operations Project Manager

Åbyhøj

As a key player of the global transition project in LINDBERG Customer Operation, you will actively support the development and the implementation of the future global Customer Operations footprint of Kering Eyewear.

Se video om LINDBERG A/S som arbejdsplads

The focus will be Customer Operation processes and development in all the project phases. The Project Manager will assist Customer Operation and the global project team during the business requirement, analysis, process design, IT system development and roll out phase.

The Project Manager will collaborate to the improvement of tools and software application across the regions and working with all business functions involved.

LINDBERG A/S

Læs mere her

Commercial Marketing Planner Marketing · Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 13-11-2023

Commercial Marketing Planner Marketing · Kongens Nytorv

København

Hej, jeg er Head of Commercial Marketing & New Markets og jeg søger en kollega til vores nye team med tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere her

Junior BuyerTrademark Textiles A/SAnsøgningsfrist: 13-10-2023
Trademark Textiles A/S

Junior Buyer

Kolding

Looking for an opportunity to kickstart your international career within Purchasing?

It is a position in our highly engaged Team Benelux as a Junior Buyer of textiles where you will be responsible of handling orders in all aspects from the development/sampling phase, into production, in the right specified quality, at competitive prices, and are delivered flawlessly within the given timeline.

We offer introduction programs, and ongoing support and sparring to make sure you get the best possible start in the company so you will be well-equipped to handle your own responsibilities.

Læs mere her

Organic Basics - International Wholesale InternOrganic BasicsAnsøgningsfrist: 12-11-2023

Organic Basics - International Wholesale Intern

København

Organic Basics is currently seeking a proactive Wholesale Intern for our International Wholesale team.

Læs mere her

Bliv detailhandelselev - Et springbræt til en verden af mulighederDetailhandelsuddannelsenAnsøgningsfrist: 12-11-2023

Bliv detailhandelselev - Et springbræt til en verden af muligheder

København V

Vil du have en hverdag, hvor den faglige speeder er i bund, hvor du hver dag skal arbejde med mennesker, og hvor din udvikling aldrig står stille?

Læs mere her

Senior Manager, Zero Emission Freight Outreach and Engagement, Copenhagen, DenmarkC40 CitiesAnsøgningsfrist: 12-11-2023

Senior Manager, Zero Emission Freight Outreach and Engagement, Copenhagen, Denmark

København

C40 is a network of nearly 100 mayors of the world’s leading cities, who are working to deliver the urgent action needed right now to confront...

Læs mere her

Butikschef ONLY & SONS KoldingONLY & SONSAnsøgningsfrist: 12-10-2023
ONLY & SONS

Butikschef ONLY & SONS Kolding

Kolding

Vil du stå i spidsen for vores ONLY & SONS-butik i Kolding Storcenter? Vil du med på den vildeste vækstrejse og være en vigtig nøgleperson på vores danske marked?

Med vores igangværende vækstrejse er mulighederne mange og begrænsningerne få. Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik.

Læs mere her

Marketplace Coordinator til hovedkontoretPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 12-10-2023
Pilgrim A/S

Marketplace Coordinator til hovedkontoret

Skanderborg

Er du klar på at udvikle et marketplace setup? Brænder du for ecommerce? Har du et kommercielt og digitalt mindset? Så er stillingen som Marketplace Coordinator hos os måske noget for dig!

Vi leder efter dig der synes, det er fedt at optimere, udvikle og opstarte nyt. Dig, der allerede arbejder med online marketplaces, eller som har modet til at tage vores marketplace salg til det næste niveau.

Du bliver en vigtig del af et stærkt ecommerce team og en del af B2C ecommerce, B2B ecommerce, Online annoncering og Marketplace. Du vil være med til at vækste salget og udvikle alle vores eksisterende marketplaces og opstarte nye.

Pilgrim A/S

Læs mere her

Digital Sales Managername itAnsøgningsfrist: 12-10-2023
name it

Digital Sales Manager

Brande

Are you up for the task of taking our digital B2B sales to the next level? There’s still plenty of potential for growth on the next stage of our digital transformation!

You set the direction, both when it comes to our wholesale sales platform DIRECT and our Digital Showroom, collaborating closely with colleagues in Sales, Marketing and across our markets to ensure that they are aware of and take advantage of the many digital opportunities in their sales activities.

Læs mere her

Sælger på fuldtidTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 12-10-2023
Tøjeksperten A/S

Sælger på fuldtid

Holstebro

Nyder du at tale med mennesker, og elsker du mødet med kunden både i butikken men også gennem opsøgende salg til erhverv?

Du vil få en hverdag fyldt med salg og mode, hvor din primære arbejdsopgave bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj og samtidig yde den bedste service.

Det vil desuden være et stort plus sociale medier så du kan stå for butikkens sociale medier og herigennem øge salget i butikken, f.eks. gennem livesalg på Facebook og lignende

Læs mere her

Assisterende butikschefCompanys OutletAnsøgningsfrist: 11-10-2023
Companys Outlet

Assisterende butikschef

Join Companys outlet i KBH-området

Vi søger en Assisterende Butikschef til at sælge vores dame- og herrebrands hos Companys outlet i KBH-området. Du er dygtig og dedikeret og brænder for at sælge varer fra diverse af DK Companys mange brands i vores outlet butikker.

ARBEJDSOPGAVER

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder
 • Tæt sparring til butikschefen
 • Modtagelse af varer samt vareopfyldning

Læs mere her

Salgsassistent til Mode – og SmykkebutikKjær Winterberg ApSAnsøgningsfrist: 11-10-2023
Kjær Winterberg ApS

Salgsassistent til Mode – og Smykkebutik

Galten

Til Butik Kate, Søndergade 14 i Galten søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 30 timer. Har du passion for mode, og brænder du for salg og god kundeservice? Så er du måske vores nye salgsassistent.

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Læs mere her

Marketing Insights AnalystCHANGE of Scandinavia A/SAnsøgningsfrist: 11-10-2023
CHANGE of Scandinavia A/S

Marketing Insights Analyst

Farum

We are looking for a dedicated and result driven Marketing Insights Analyst to support our Marketing/Sales and E-Commerce team with data insights about our cross-channel marketing efforts, Club CHANGE loyalty programme and business initiatives across our 9 markets.

The Marketing Insights Analyst will be responsible for delivering the needed insights to the various business stakeholders in the expected time, quality and format.

At CHANGE Lingerie we have a dynamic and international environment with opportunities for professional development.

CHANGE of Scandinavia A/S

Læs mere her

Multimedia Design InternMESSYWEEKEND™Ansøgningsfrist: 11-11-2023

Multimedia Design Intern

København

We are looking for a Multimedia Design Intern for a period of minimum 3 months, who is ready to help our brand to continue growing globally.

Læs mere her

PR & Influencer Specialist Marketing · Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 11-11-2023

PR & Influencer Specialist Marketing · Kongens Nytorv

København

Som PR & Influencer Specialist vil du blive ansvarlig for at varetage og udvikle vores aktiviteter inden for PR og influencer marketing.

Læs mere her

CONTENT CREATOR & SOME MANAGER TIL MADS NØRGAARD – COPENHAGEN & NØRGAARD PAA STRØGETMads Nørgaard - CopenhagenAnsøgningsfrist: 11-10-2023
Mads Nørgaard – Copenhagen

CONTENT CREATOR & SOME MANAGER TIL MADS NØRGAARD – COPENHAGEN & NØRGAARD PAA STRØGET

København

Elsker du både idéudvikling og produktion af content – og mestrer du begge dele til perfektion? Så kan du være den nye kollega vi er på udkig efter.

Mads Nørgaard – Copenhagen er i udvikling som modehus og kulturbrand med butikker i København, Aarhus og Berlin samt forhandlere i hele Nordeuropa. Vær med på vores rejse mod nye markeder og et styrket brand, der favner vores loyale kunder såvel som nye kreative fællesskaber.

Hos os vil du selv stå for ideudvikling, optagelse, produktion og publicering, så du skal trives med alle kasketter på. Du kan desuden lide at planlægge og arbejde struktureret, så du får prioriteret i en travl hverdag, hvor opgaverne er mangeartede.

Læs mere her

German-Speaking Sales Business DeveloperTrademark Textiles A/SAnsøgningsfrist: 11-10-2023
Trademark Textiles A/S

German-Speaking Sales Business Developer

Kolding

The main responsibilities in the new role will be analyzing new potential customers and be the first person to get in contact with them and to get the customers onboarded in the company.

The right candidate will get the opportunity to influence and put their own mark on the newly created position.

The location of our office in Denmark makes it possible to live in the northern part of Germany and commute. If required, we can help you in all practical aspects regarding re-location.

Læs mere her

International Sales Manager | AWAREVERO MODAAnsøgningsfrist: 11-10-2023
VERO MODA

International Sales Manager | AWARE

Aarhus C

Do you know how to create growth and win market shares on an international scale?

You will become part of VERO MODA’s sales organisation where we have dynamic workdays and move quickly. The role as International Sales Manager at AWARE is a newly established position reporting directly to the Sales Director of VERO MODA.

Læs mere her

Replenishment ResponsibleSELECTEDAnsøgningsfrist: 11-10-2023
SELECTED

Replenishment Responsible

Brande

Do you have an analytical mindset, and do you want to be a part of the future way of doing retail business? Then apply now and be part of a winning department with great growth and lots of potential.

This is a career opportunity for either a newly graduated eager to put theory to practice or someone with a few years of experience as a planner within sales or buying, looking for new and exciting challenges.

Læs mere her

PR & Influencer SpecialistMagasinAnsøgningsfrist: 11-10-2023
Magasin

PR & Influencer Specialist

København K

Er du en erfaren og dygtig kommunikatør med en passion for mode og livsstil, som brænder for at udvikle, projektlede og optimere PR indsatser og Influencer Marketing-kampagner?

Hej, jeg hedder Cathrine, og jeg er leder for Team Content, hvor vi lige nu søger en dygtig kollega til en nyoprettet stilling i vores team. Som PR & Influencer Specialist vil du blive ansvarlig for at varetage og udvikle vores aktiviteter inden for PR og influencer marketing.

I samarbejde med mig og vores PR bureau skal du være med til at sikre, at vi får de gode historier ud og opnår positiv omtale hos ledende livsstilsmedier på tværs af Norden, både hos traditionelle medier og hos online kanaler som SoMe-influencers.

Magasin

Læs mere her

MagasinElev 2024 Flere placeringerMagasinAnsøgningsfrist: 10-11-2023

MagasinElev 2024 Flere placeringer

Odense, Aarhus

Drømmer du om at bruge dine skills i en verden af lækre brands?

Læs mere her

Sales Assistant 18,5h/w to New Yorker in CopenhagenNEWYORKER DANMARK ApSAnsøgningsfrist: 20-10-2023

Sales Assistant 18,5h/w to New Yorker in Copenhagen

København K

Med mere en 1.200 butikker i 47 lande kan du finde NEW YORKER repræsenteret over hele verden og forsætter sin vækst som Young Fashion- virksomhed.

Læs mere her

Financial Controller til Royal Arena – verdens smukkeste arenaLive Nation Denmark ApSAnsøgningsfrist: 10-10-2023
Live Nation Denmark ApS

Financial Controller til Royal Arena – verdens smukkeste arena

Live Nation Denmark og Royal Arena søger en financial controller, som kan være med til at løfte økonomistyringen i arenaen til et endnu højere niveau.

Med reference til Live Nation Denmarks CFO bliver du en del af et økonomi- og controllertream på pt. 8 kolleger, hvoraf 3 medarbejdere er allokeret til Royal Arena. Vi forventer at være 11 kolleger inden for de næste 6-8 måneder.

Vi arbejder i et travlt miljø, men vi er virkelig gode til at fokusere, få opgaven gjort samtidig med, at vi har det godt sammen og trives.

Læs mere her

Erfaren salgsassistent til vores butik i Lyngby StorcenterNEYE A/SAnsøgningsfrist: 10-10-2023
NEYE A/S

Erfaren salgsassistent til vores butik i Lyngby Storcenter

Din rolle som salgsassistent bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikslederen. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at skabe positiv energi blandt kunder og kollegaer.

Du vil have et tæt samarbejde med butikslederen og rig mulighed for medindflydelse. Vi er et team af engageret kollegaer, der arbejder for fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

NEYE A/S

Læs mere her

SalgsassistentBC ModeAnsøgningsfrist: 10-10-2023
BC Mode

Salgsassistent

Grindsted

Vi søger en salgsassistent, der har lyst til en travl hverdag i en spændende butik med mode, lingeri og fodtøj.

Vi tilbyder:

 • Stilling på 20-37 timer
 • Et godt arbejdsmiljø

Dine arbejdsopgaver kan bl.a. være følgende:

 • Salg og service
 • Bestilling af varer

Læs mere her

HusmodelPIECESAnsøgningsfrist: 05-10-2023
PIECES

Husmodel

Aarhus C

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team i en international virksomhed?

Vi tilbyder dig en plads i vores stærke og passionerede team i konstruktionsafdelingen i PIECES/Y.A.S, som er et knudepunkt i virksomheden. Her vil du få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder. Atmosfæren i teamet er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Læs mere her

CBO Sales SupporterY.A.S.Ansøgningsfrist: 09-10-2023
Y.A.S.

CBO Sales Supporter

Aarhus C

Hos Y.A.S søger vi en sales supporter til at indgå i vores CBO-salgsteam, hvor vi arbejder tæt sammen med nogle af Europas største online key accounts.

Som CBO (Cross Border Online) Sales Supporter hos Y.A.S bliver du en del af et dedikeret og dynamisk salgsteam. Sammen med dine kollegaer arbejder du målrettet for at opnå de fastsatte mål. Atmosfæren er uformel og energisk, og hos os spiller teamwork en essentiel rolle i hverdagen.

Læs mere her

Designer - CARMAKOMAONLYAnsøgningsfrist: 06-10-2023
ONLY

Designer - CARMAKOMA

Brande

I ONLY CARMAKOMA har vi ambitiøse planer og et kæmpe vækstpotentiale, og vi har netop nu en jobposition åben til dig, som med dine kreative ideer kan sikre et skarpt udtryk og udvikle de mest trendsikre og kommercielle kollektioner.

Du får en vigtig rolle i at sikre, at ONLY CARMAKOMAs vækst holder momentum ved at være på forkant med farver og trends. Med udgangspunkt i ONLYs professionelle Trend & Expression forecast, udvikler du styles til en bestemt produktkategori, til vores 6-8 årlige kollektioner.

Læs mere her

Juleassistancer til MagasinMagasinAnsøgningsfrist: 06-10-2023
Magasin

Juleassistancer til Magasin

Aarhus, Odense og Aalborg

Bliv en del af holdet, der gør julen magisk i Magasin. Sammenhold, julestemning og gode kollegaer venter på dig!

Vi har brug for juleassistancer til forskellige afdelinger og opgaver.

Hvis du er så heldig at blive ansat som juleassistance, vil du ud over et par enkelte obligatoriske vagter selv tilrettelægge din vagtplan, og dermed hvor meget og hvornår det passer dig bedst at arbejde. Du kan arbejde alt fra 8 til 37 timer om ugen i dagtimer, aftener og weekender.

Magasin

Læs mere her

Kreative Salgsassistenter (fuldtid, deltid og tilkaldevikar)The Swatch Group (Nordic) (Filial af The Swatch Group (Nordic) Ab)Ansøgningsfrist: 06-10-2023
The Swatch Group (Nordic) (Filial af The Swatch Group (Nordic) Ab)

Kreative Salgsassistenter (fuldtid, deltid og tilkaldevikar)

København

Er du interesseret i mode og design, og kan du lide salg, der tænker lidt ud af boksen? Som Salgsassistent i Swatch butik i København har du mulighed for at bidrage til udviklingen af et spændende og sjovt brand, der er helt sit eget.

Der er tale om et farverigt og multikulturelt eventyr for alle, der er interesseret i og har kendskab til accessories. Butikken, der ligger på Strøget i København, er den første Swatch-butik i Skandinavien, så fokus vil være på at etablere et allerede velkendt brand.

Som Salgsassistent i butikken er det især vigtigt at samarbejde. Sammen med Store Manageren er det dig og de andre Salgsassistenter, der bestemmer tonen.

Læs mere her

DevOps EngineerBESTSELLERAnsøgningsfrist: 06-10-2023
BESTSELLER

DevOps Engineer

Aarhus C

Are you a DevOps Engineer with a strong foundation in platform engineering and a knack for building a state-of-art data platform?

As a DevOps Engineer within our Data Platform Team, you will play a critical role in building, optimizing, and maintaining our data infrastructure. You will work closely with data engineers, data scientists, and other cross-functional teams to support the development, deployment, and monitoring of our data pipelines and applications.

Læs mere her

Brand ManagerLINDBERG A/SAnsøgningsfrist: 05-10-2023
LINDBERG A/S

Brand Manager

Åbyhøj

We are currently seeking a Brand Manager as part of our dynamic Marketing Team in Aarhus.

Se video om LINDBERG A/S som arbejdsplads

You will contribute by collecting data, running analysis and preparing dashboards to be shared with the Supervisor for the definition of the periodical Business Reviews and annual Marketing Plan, focusing on Brand Management aspects such as Collection Merchandising and Product Marketing strategy.

LINDBERG A/S

Læs mere her

Marketing ManagerBecksöndergaard ApSAnsøgningsfrist: 05-10-2023
Becksöndergaard ApS

Marketing Manager

Copenhagen

Becksöndergaard is looking for a passionate and hands-on oriented Marketing Manager with experience from the fashion industry, to join our team.

In this role, you will be responsible for all marketing and social media related activities from A-Z, including seasonal campaigns, influencer programs, pack shots, sales material etc.

Primary tasks:

 • Overall marketing planning and calendar.
 • Develop creative seasonal campaigns and lead photoshoots in collaboration with the design team.
Becksöndergaard ApS

Læs mere her

CopywriterPIECESAnsøgningsfrist: 04-10-2023
PIECES

Copywriter

Aarhus C

Er du en kommercielt tænkende og dygtig kommunikatør, der kan formulere et overbevisende budskab og fange vores forbrugeres opmærksomhed og købelyst?

Du bliver en vigtig del af Brand Identity- og Marketing-teamet i PIECES og Y.A.S. Vi er et hold af kreative og målrettede kolleger, som sammen løfter vores kommunikationsaktiviteter til alle vores stakeholders, som inkluderer wholesale- og retail-partnere, medier, forbrugere – og mange flere.

Læs mere her

Sales Coordinator - KIDS ONLYKIDS ONLYAnsøgningsfrist: 04-10-2023
KIDS ONLY

Sales Coordinator - KIDS ONLY

Brande

Er du en energisk Sales Coordinator, der kan skabe struktur i en dynamisk hverdag? Ønsker du samtidig at være det bindeled i teamet, der er med til at sikre, vi når helt i mål?

Som vores nye Sales Coordinator kommer du til at spille en vigtig rolle i vores salgsteam hos KIDS ONLY, hvor vi deler en fælles passion for salg af børnetøjskollektioner. Vi er et lille team, men vores ambitioner er store, og derfor ønsker vi at styrke vores team med en handlekraftig Sales Coordinator.

Læs mere her

Er du bosiddende omkring København: Join Companys outlet på Amager eller LangelinieCompanys OutletAnsøgningsfrist: 03-10-2023
Companys Outlet

Er du bosiddende omkring København: Join Companys outlet på Amager eller Langelinie

København Ø, København S

Vi mangler dygtige og dedikerede assistancer, primært eftermiddage og weekender, som brænder for at sælge varer fra diverse af DK Companys mange brands i vores outlet på Raffinaderivej og på Langeline.

Vi tilbyder:

 • En moderne, inspirerende og dynamisk virksomhed
 • Et professionelt team med dygtige kollegaer og højt humør
 • Et spændende job, hvor ikke to dage er ens
 • God oplæring og salgstræning

Læs mere her

Salgsprofil – udbred vores innovative fashionbrandSilfen StudioAnsøgningsfrist: 03-10-2023
Silfen Studio

Salgsprofil – udbred vores innovative fashionbrand

København

Salgsprofil – udbred vores innovative fashionbrand

 • Har du lyst til at blive en del af et ungdommeligt team inden for modeverdenen?
 • Vil du arbejde i hjertet af København med udsigt til Strøget?
 • Og har du evnerne til at række ud til nye potentielle kunder – både i Danmark og udlandet?

”Vi er en lille, men meget succesfuld taskevirksomhed, hvor du virkelig får mange spændende opgaver,” fortæller designer Daniel Silfen.

Klar til en hverdag i modeverdenen?

Læs mere her

Sales & Product ResponsibleONLYAnsøgningsfrist: 03-10-2023
ONLY

Sales & Product Responsible

Brande

Er du en energisk Sales & Product Responsible med et solidt kendskab til trends og tendenser på det tyske marked?

Som vores nye Sales & Product Responsible kommer du til at spille en helt central rolle i at sikre den fortsatte vækst på vores største marked. Du bliver en del af en international salgsafdeling, hvor du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar i et uformelt og dynamisk miljø.

Læs mere her

SouschefTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 03-10-2023
Tøjeksperten A/S

Souschef

Frederikssund

I Tøjeksperten Frederikssund ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg, kundeservice og den gode kundeoplevelse igennem vores passion for mode.

Du har sammen med din Sales Manager ansvaret for den daglige drift i butikken. Her vil du opleve en spændende hverdag fyldt med salg og mode, gode kollegaer, samt en uformel tone, hvor din rolle bl.a. vil være at tilsikre hele teamet løfter i flok og spiller hinanden gode.

Læs mere her

Pattern Designername itAnsøgningsfrist: 03-10-2023
name it

Pattern Designer

Brande

Brænder du for konstruktion og mode i små størrelser? Er du samtidig detaljeorienteret, struktureret og lægger vægt på at levere høj kvalitet i dit arbejde?

Hos NAME IT har vi et bredt fokus ift. målgrupper, kategorier og kvaliteter. Her bliver det din primære opgave at træffe beslutninger om mønstre, pasform, mål og design samt godkende prøver til produktion. Du vil arbejde tæt sammen med Design og Indkøb samt vores leverandører og deltage i leverandørbesøg og seminarer.

Læs mere her

Junior Buyer – Textile Supply Chain ManagementTrademark Textiles A/SAnsøgningsfrist: 03-10-2023
Trademark Textiles A/S

Junior Buyer – Textile Supply Chain Management

Kolding

Looking for an opportunity to develop your international career within Procurement?

As Junior Buyer of textiles you shall assist in procuring for selected customers. Your tasks include developing samples, ensuring a production in the right specified quality, at competitive prices, and that it is delivered within the given timeline. This means it will be your responsibility to negotiate contracts, prices. You will be part of a strong and positive team consisting of several different nationalities.

Læs mere her