Jobs i modebranchen

227 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼


Microbiology Assay Scientist in CRISPR Microbiome companySNIPR Biome ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 20-07-2021
SNIPR Biome ApS
Microbiology Assay Scientist in CRISPR Microbiome company

SNIPR Biome ApS, Copenhagen

Are you a skilled Assay Scientist with strong microbiology skills? Would you like to be part of a dynamic team to help SNIPR BIOME develop new medicines within infectious diseases and other life-threatening diseases? If yes, you have the opportunity to be part of a dynamic and growing team of 45 persons at SNIPR BIOME in the capital of Denmark, Copenhagen.

Our main goal is to engineer microbiomes using CRISPR technology, to treat a number of serious and life-threatening diseases, such as diabetes, infectious diseases and cancer. The working environment is fun, fast-paced, collaborative and outcome focused.

We are looking for an experienced Assay Scientist with strong microbiology skills and a great understanding of drug discovery and biology of infectious diseases.

SNIPR Biome ApS
Senior Electronics Engineer - GhentQTC RecruitmentAnsøgningsfrist: 21-08-2021
Senior Electronics Engineer - Ghent
By exploiting ground-breaking photonics technology, this high-tech Medical Devices scale-up has developed an Active Implantable Medical...
QTC Recruitment, Belgien
QTC Recruitment
Salgsassistent 1-7 timer - Hjørring MetropolHunkemöllerAnsøgningsfrist: 21-08-2021
Salgsassistent 1-7 timer - Hjørring Metropol
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Hjørring
Hunkemöller
Junior Buyername it, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
name it
Junior Buyer

name it, Brande

Brænder du for design og detaljer? Hvis du samtidig har sans for godt købmandskab og kan sikrer resultater i kraft af dit strukturerede og effektive blik for dine arbejdsprocesser, er du måske netop den, vi leder efter.

Du bliver en del af vores indkøbsteam af dygtige og dedikerede kollegaer, som du arbejder tæt sammen med i en dynamisk og kreativ hverdag. Du vil derudover arbejde tæt sammen med dine kolleger i Design, Salg og Konstruktion. Dit primære ansvarsområde bliver at vedligeholde og udvikle vores stærke leverandørsamarbejde – med særligt fokus på Bangladesh og Kina – hvor du som konstruktiv sparringspartner for dine leverandører sikrer et optimalt vareflow samt løbende optimering af kvalitet, pris og leveringstid.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Daglig kontakt med leverandører, Design, Salg og Konstruktion
 • Igangsætning/oprettelse af nye kollektioner
 • Forhandling med dine leverandører om pris, kvalitet og leveringstid
Salgsassistentname it, AarhusAnsøgningsfrist: 21-07-2021
name it
Salgsassistent

name it, Aarhus

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Bruuns Galleri bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Visual MerchandiserPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 20-07-2021
PIECES
Visual Merchandiser

PIECES, Aarhus

Har du kendskab til merchandising fra modebranchen? Kan du inspirere vores kunder og sikre det rette udtryk i vores butikker samt shop in shops? Så har vi en unik mulighed til dig!

Som Visual Merchandiser er din primære opgave at skabe optimale rammer for øget salg i vores butikker. Gennem visual merchandising og udvikling af butikspersonalet, sikrer du, at PIECES’ butikker og shop in shops altid er inspirerende, indbydende og ikke mindst har de rette betingelser for succes. Du coacher og udvikler butikspersonalet, så de får en række værdifulde værktøjer, der støtter og udvikler fokus på driftsoptimering. Du kommer ydermere til at arbejde med salgsoptimering og varepræsentation i tæt samarbejde med vores retail- og salgsafdeling.

PIECES
Tøjeksperten Metropol i Hjørring søger en assistance, 16 timer pr. ugeTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 21-07-2021
Tøjeksperten A/STøjeksperten Metropol i Hjørring søger en assistance, 16 timer pr. uge

Tøjeksperten A/S

Tøjeksperten i Metropol Shopping Center i Hjørring søger en frisk og motiveret assistance, der kan give en ekstra hånd med i butikken.

Måske er det lige præcis DIG vi står og mangler!

Som assistance skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse.

Du brænder for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for vores kunder. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

DesignerNuuroo A/S, VejleAnsøgningsfrist: 21-07-2021
Nuuroo A/SDesigner

Nuuroo A/S, Vejle

Er du iderig, kreativ, selvstændig og med et godt humør? Så er du måske vores kommende Designer.

Vi søger en designer til at indgå i vores nuuroo brand designteam, der har lyst til at arbejde i en dynamisk og kreativ virksomhed. Motiveres du af at være en del af et team, som arbejder tæt sammen om at skabe de bedste produkter, så er dette måske noget for dig?

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af designprocessen – lige fra den kreative start med produktudvikling, produkt og design tegninger, håndtering af prøver, tæt dialog med vores leverandører. Du vil således være involveret i mange forskellige opgaver, og det er derfor vigtigt for os, at du trives med både faste opgaver samt diverse ad hoc-opgaver. Du bliver en del af vores designteam, men vil også arbejde tæt sammen med både produktchef, sælgere og ikke mindst med vores leverandører.

HusmodelPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 02-07-2021
PIECES
Husmodel

PIECES, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af PIECES’ konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for PIECES. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets pasform og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores konstruktører, indkøbere og designere i det daglige arbejde
 • Fremvise tøj foran kolleger og samarbejdspartnere til vores kollektions-, salgs- og kundemøder
 • Kontrolopmåling af prøver
PIECES
Salgsassistentname it, ViborgAnsøgningsfrist: 21-07-2021
name it
Salgsassistent

name it, Viborg

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Viborg bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
SALGSELEV - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 02-08-2021
SALGSELEV - BOLIG
Bahne i Sønderborg søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. december 2021.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Sønderborg
Jobcenter
Salgsassistent til modebutikConceptAnsøgningsfrist: 01-01-1970
Salgsassistent til modebutik
Vi har drøn travlt og har hele tiden gang i en masse nye projekter.
Concept, Slagelse
Jobindex
Tøjeksperten Storcenter Nord i Aarhus søger en sælger, 37 timerTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 20-07-2021
Tøjeksperten A/STøjeksperten Storcenter Nord i Aarhus søger en sælger, 37 timer

Tøjeksperten A/S

Vi har brug for en dygtig og motiveret sælger, og måske er det præcis DIG vi leder efter?

Som sælger brænder du for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Du vil igennem vores eget uddannelsesprogram blive tilbudt efteruddannelse op til to gange om året, hvor vi i fællesskab tilsikrer, du altid er på rette vej i forhold til den udvikling der skal finde sted.

Butikschef Vero Moda StorkøbenhavnVERO MODAAnsøgningsfrist: 20-07-2021
VERO MODA
Butikschef Vero Moda Storkøbenhavn

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling i en af vores VERO MODA-butikker i Storkøbenhavn?

Du har ansvaret for butikkens drift og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift. Yderligere vil du:

 • Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver som planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer
 • Træne og uddanne medarbejdere
 • Sikre, at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
VERO MODA
Management Trainee til Textil - København NføtexAnsøgningsfrist: 20-08-2021
Management Trainee til Textil - København N
En uddannelse til dig, som drømmer om at blive leder.
føtex, København N
føtex
Salgsassistent, Vero Moda Frederiksberg 25- 30 timerVERO MODAAnsøgningsfrist: 20-07-2021
VERO MODA
Salgsassistent, Vero Moda Frederiksberg 25- 30 timer

VERO MODA

Til vores VERO MODA-butik i Frederiksberg Centret, København søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Sociale Medier
VERO MODA
Replenishment Plannername it, BrandeAnsøgningsfrist: 02-07-2021
name it
Replenishment Planner

name it, Brande

Can you run the inventory management of our “never out of stock” (NOOS) and contribute to servicing customers across all of Europe? Are you looking for a challenging position in an international company, where you can influence results and growth? Then you may be just the one we are looking for.

As Replenishment Planner, you will ensure an even closer collaboration with our partners. You will be working with replenishment planning software and have a close collaboration with our Planning and Sales teams to ensure accurate stock levels and optimise the product mix available.

More specifically, your daily tasks include:

 • Analysing daily and weekly sales and stock reports to optimise the flow of goods to the countries, ensuring the best supply chain flow possible
 • Constant follow up with international sales representatives and customers on sales performance
 • Making inventory decisions based on country-specific sales trends
Wholesale Admin SupportGanni A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 18-07-2021
Ganni A/SWholesale Admin Support

Ganni A/S, Copenhagen

At GANNI we are passionate and optimistic people who live and breathe everything we stand for, and we are looking for someone to take part in this mindset.

As our new Wholesale Admin Support, you will join our global Wholesale team in Copenhagen. Key responsibilities include:

 • Sales Support
 • Market Support
 • Analysis, Research, and Reporting
 • Logistical and Administrative Support

You have a responsible, environmentally friendly approach to our business. You will be a part of a culture within your team that is authentic, optimistic and driven by results and the opportunity to learn.

Salgsassistentname it, FrederiksbergAnsøgningsfrist: 19-07-2021
name it
Salgsassistent

name it, Frederiksberg

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Frederiksberg bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service.

Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Indkøber ONLY KNITONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 20-07-2021
ONLY
Indkøber ONLY KNIT

ONLY, Brande

Er du ambitiøs, trendstærk og har en stærk forretningssans? Motiveres du af at følge fashion trends og omsætte dem til kommercielle produkter? Så er det dig, vi leder efter!

Som indkøber hos ONLY KNIT bliver du ansvarlig for, i samarbejde med dine dygtige indkøbs- og designkollegaer, at sikre, at vores kollektioner matcher de aktuelle tendenser samt forventningerne og behovene fra markederne.

Du bliver involveret i etablering, optimering og udvidelse af vores leverandørbase, og du sikrer, at alt bliver gjort med godt købmandskab for øje. Du tager aktivt del i kollektionsudvikling, og er god til at give og modtage feedback. Du har mod på at rejse, både til leverandører og på inspirationsture, og du finder det naturligt at holde dig opdateret på modens trends på relevante platforme.

Visual Merchandising Creative Development Manager, Retail MarketingPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 15-07-2021
PANDORA A/SVisual Merchandising Creative Development Manager, Retail Marketing

PANDORA A/S, Copenhagen

If you are a passionate individual with a strong experience in developing impactful and inspiring window and in-store campaigns, you might be the right candidate for this new Creative Development Manager role within Pandora Global Visual Merchandising Department.

As our new VM Creative Development Manager you will be part of a talented team whose role is to:

 • develop windows and in-store campaign to support our commercial calendar (TLU) as well as local activations in our 2800 stores globally
 • develop bespoke window and in-store campaigns for key locations to further drive brand heat
 • consolidate feedback post campaign implementations in order to identify best-practices and to improve future campaigns
PANDORA A/S
Sales ManagerO´TAY APSAnsøgningsfrist: 28-07-2021
Sales Manager
O’TAY søger en dygtig sælger med erfaring, som kan drive væksten på vores danske marked og som brænder for bæredygtighed og mode.
O´TAY APS, Odense C
Jobcenter
Salgsassistent 1-7 timer - Ro's TorvHunkemöllerAnsøgningsfrist: 19-08-2021
Salgsassistent 1-7 timer - Ro's Torv
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Roskilde
Hunkemöller
Personal Shopper hos ILLUM A/SIllum A/SAnsøgningsfrist: 19-08-2021
Personal Shopper hos ILLUM A/S
Brænder du for high-end fashion og kan du levere professionel og personlig styling af et stærkt mix af skandinaviske og internationale...
ILLUM A/S, København K
ILLUM A/S
SÆLGER - MODETØJ/ACCESSORIES (BARSELSVIKARIAT)BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 05-07-2021
SÆLGER - MODETØJ/ACCESSORIES (BARSELSVIKARIAT)
Bahne på Fields søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen pr. 1. september 2021 (37 timer om ugen).
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København S
Jobcenter
Vi søger en stærk Salgs Ambassadør til vores Carré team i AalborgCARRE COPENHAGEN A/SAnsøgningsfrist: 01-07-2021
Vi søger en stærk Salgs Ambassadør til vores Carré team i Aalborg
Stillingen dækker max 8 timer pr. uge, men i nogle perioder vil der være brug for flere timer, herunder sommerferien.
CARRE COPENHAGEN A/S, Aalborg
Jobcenter
Deltidmedarbejder søges til Dametøjs forretningHorsensAnsøgningsfrist: 05-08-2021
Deltidmedarbejder søges til Dametøjs forretning
Vores hyggelige dametøjsforretning på Hestedamsgade i Horsens søger nyt personale.
Horsens, Horsens
Jobcenter
Salgsassistent 20 timer - BallerupHunkemöllerAnsøgningsfrist: 19-08-2021
Salgsassistent 20 timer - Ballerup
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Ballerup
Hunkemöller
Data Analyst InternshipInnoflow ApSAnsøgningsfrist: 19-08-2021
Data Analyst Internship
Do you believe that everyone has talent?
Innoflow ApS, København
The Hub
Medarbejder søges til dametøjs forretningRETAIL ApSAnsøgningsfrist: 01-08-2021
Medarbejder søges til dametøjs forretning
Vores hyggelige dametøjsforretning på Gråbrødrestræde i Randers søger nyt personale.
RETAIL ApS, Randers C
Jobcenter
Salgsassistent til New Yorker i KøbenhavnNEWYORKER DANMARK ApSAnsøgningsfrist: 30-06-2021
Salgsassistent til New Yorker i København
Taler og skriver god dansk samt har grundlæggende kundskab i engelsk.
NEWYORKER DANMARK ApS, København K
Jobcenter
Retail buyer til beauty Indkøb · Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 19-08-2021
Retail buyer til beauty Indkøb · Kongens Nytorv
Et drømmescenarie for den, der brænder for indkøb og skønhedsprodukter.
Magasin, København
Magasin
Samsøe Samsøe søger IT-support traineeSamsøe SamsøeAnsøgningsfrist: 19-08-2021
Samsøe Samsøe søger IT-support trainee
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for IT med fokus på at hjælpe IT Support & Helpdesk.
Samsøe Samsøe, København N
Elevportalen
Design Development Coordinator - TEMP 12 monthsPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 19-07-2021
PANDORA A/SDesign Development Coordinator - TEMP 12 months

PANDORA A/S

The Design Development Coordinator role will be a key member of the Design Development team within Global Product at PANDORA’s Global headquarters in Copenhagen.

As a Design Development Coordinator you will support your Design Development Manager to manage the development of collections and use your strong organizational skills and attention to details to ensure we achieve key deliverables, collaborating closely with the Design team and our production facility in Thailand.

You will provide key support to Design Development Managers:

 • Monitor and coordinate new product development across collections: ensuring sample tracking status in excel and Product Lifecycle System (PLM) is up to date
 • Styling and shooting samples for Cross functional product selection
 • Proof-reading Product Presentation and Product Magazines
PANDORA A/S
Senior PhotographerVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 19-07-2021
VERO MODA
Senior Photographer

VERO MODA, Aarhus

Are you a skilled photographer with a passion for creating photos and videos that impact fashion brands’ visual expression around the world?

As a Photographer in VERO MODA & MAMALICIOUS, you play a significant role in ensuring high quality in all photo and video-related material. You will be working with a mix of assignments and have different workflows from day to day with tasks ranging from product images (packs) and e-commerce model images to internal sales materials and campaign assignments.

More specifically, your tasks include:

 • Creating model images for internal catalogues, social media and other sales channels, both B2B and B2C
 • Creating video content for internal and external channels
 • Managing different types of digital assignments, including uploading, downloading and archiving files, while also ensuring quality control
VERO MODA
Internal Sales CoordinatorDesign Eyewear Group International A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 05-07-2021
Design Eyewear Group International A/S
Internal Sales Coordinator

Design Eyewear Group International A/S, Aarhus

Internal sales and service – Excellent communication skills – Fluent in Dutch and English.

Are you a strong communicator in Dutch and do you like to work with fashion and within an international sales department? Then come join Design Eyewear Group A/S.

Design Eyewear Group A/S is looking for a service oriented and experienced sales coordinator who will have a central role in our internal Sales and Customer Service department at our Headquarter in Aarhus. You will be the primary contact person for all our Dutch speaking customers. You will be the main link between the customers, the external sales force and other departments within the company.

Design Eyewear Group International A/S
ButikschefNoa Noa, SilkeborgAnsøgningsfrist: 12-07-2021
Noa Noa
Butikschef

Noa Noa, Silkeborg

Selvkørende Butikschef til vores Noa Noa-butik i Silkeborg (fuldtid)

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften, og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som Butikschef til vores butik i Silkeborg.

Om jobbet

 • Tilbyde en helt igennem super oplevelse for vores kunder.
 • At gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.
 • Personaleledelse, bemandingsplanlægning og kpi-ansvar.

Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af butiksdriften.

Noa Noa
Butikschef, ONLY STORES, Ribe barselsvikariatONLYAnsøgningsfrist: 30-06-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Ribe barselsvikariat

ONLY

Til vores ONLY-butik i Ribe søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef til et barselsvikariat

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

SALGSASSISTENTModström, AarhusAnsøgningsfrist: 19-07-2021
ModströmSALGSASSISTENT

Modström, Aarhus

Hos Modström finder du sæsonens must-haves inden for modeverdenen, i en butik der har fingeren på pulsen. Samarbejde og kvalitet er i fokus, og den personlige betjening er et absolut must, da det er vores primære opgave at give kunden en service ud over det sædvanlige.

Som salgsassistent hos Modström bliver du en del af et dynamisk, højt ydende og modebevidst team. Du vil sammen med butikschefen få medansvar for butikkens daglige drift og resultater.

Skoringen Svendborg søger timemedarbejderSKORINGENAnsøgningsfrist: 19-07-2021
SKORINGENSkoringen Svendborg søger timemedarbejder

SKORINGEN

Skoringen søger en glad og serviceminded timemedarbejder til vores butik i Svendborg.

Jobstart: Hurtigst muligt.

Arbejdstimer: Min. 8 timer p/u, og op til 35 timer i ferierne.

Som timemedarbejder vil du, med din interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe med at finde den rigtige løsning for vores kunder.

Hos Skoringen har kunderne første prioritet, og derfor er det vigtigt at du kan se dig selv opfylde disse forventninger til stillingen:

 • Initiativrig og motiveres af at yde god service til kunderne.
 • Glad, smilende og positiv overfor både kunder og kollegaer.
 • At du er 17 år eller ældre.
 • At du er fysisk og psykisk robust.
Butikschef, ONLY STORES, Esbjerg StorcenterONLYAnsøgningsfrist: 19-07-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Esbjerg Storcenter

ONLY

Til vores ONLY-butik i Esbjerg Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
Salgsassistentname it, NæstvedAnsøgningsfrist: 19-07-2021
name it
Salgsassistent

name it, Næstved

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Næstved bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!Wunderwear A/S, NæstvedAnsøgningsfrist: 16-07-2021
Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Næstved

Wunderwear søger lige nu initiativrige Sælgere til vores butikker i Næstved Storcenter. Som Sælger hos os kan du se frem til gode muligheder for personlig udvikling. Du vil som Sælger indgå i et dynamisk team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Du vil igennem din ansættelse få lov til at prøve kræfter med en lang række opgaver inden for salg og service samt grundlæggende butiksdrift.

Vi tilbyder dig:

 • En stilling med ca. 15 ugentlige arbejdstimer med mulighed for flere timer i ferieperioder
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker inden for lingeri, nattøj, badetøj og strømper
 • Afvekslende opgaver af både salgs- og driftsmæssig karakter, herunder selvstændigt ansvar for en eller flere produktgrupper
 • Attraktive personalegoder
Wunderwear A/S
Tøjeksperten Vejle Nr. 1 søger en sommerassistance til uge 26-32, efterfølgende 8 timer pr. ugeTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2021
Tøjeksperten A/STøjeksperten Vejle Nr. 1 søger en sommerassistance til uge 26-32, efterfølgende 8 timer pr. uge

Tøjeksperten A/S

Tøjeksperten Vejle Nr. 1 søger en frisk og motiveret assistance, der kan give en ekstra hånd med hen over sommeren - for efterfølgende at fortætte på en 8 timers kontrakt pr. uge 33.

Som assistance skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse.

Arbejdstiden i uge 26, 27 og 32 vil være på 10-15 timer pr. uge mandag til lørdag.
Arbejdstiden i uge 28-31 vil være på 37 timer pr. uge mandag til lørdag.
Arbejdstiden i uge 33 og frem til være på 8 timer pr. uge.

Du brænder for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for vores kunder. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Tøjeksperten Fields søger en sommerassistance til uge 26-32, efterfølgende 10 timer pr. ugeTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 16-07-2021
Tøjeksperten A/STøjeksperten Fields søger en sommerassistance til uge 26-32, efterfølgende 10 timer pr. uge

Tøjeksperten A/S

Tøjeksperten Fields søger en frisk og motiveret assistance, der kan give en ekstra hånd med hen over sommeren - for efterfølgende at fortætte på en 10 timers kontrakt pr. uge 33.

Som assistance skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse.

Du kan forvente at arbejdstiden i uge 26-32 vil være på 37 timer og arbejdstiden vil ligge fra mandag til søndag.

Du brænder for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for vores kunder. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Dygtig sportsglad sælgerINTERSPORT, LyngbyAnsøgningsfrist: 16-07-2021
INTERSPORT
Dygtig sportsglad sælger

INTERSPORT, Lyngby

Er du vores nye kollega? Vi leder efter dig, der brænder for sport og elsker salg af lækkert sportsudstyr og flot mode til aktiv sport og fritid.

Du er formentlig selv aktiv sportsudøver og er social af sind. Du nyder at være i kontakt med mange mennesker i løbet af din arbejdsdag og sætter en ære i at hjælpe både dine kolleger og kunder.

Hvad går arbejdsopgaverne ud på?

 • Salg med fokus på kundens gode oplevelse i butikken
 • Opfyldning af varer i butikken
 • Håndtering af kundereklamationer, returvarer, varebestillinger og ombytninger
 • Vedligeholdelse og klargøring af butikken
 • Indgå som en god teamplayer og aktiv kollega i arbejdsdagen
INTERSPORT
INDKØBSKOORDINATORNuuroo A/S, VejleAnsøgningsfrist: 16-07-2021
Nuuroo A/SINDKØBSKOORDINATOR

Nuuroo A/S, Vejle

Vi søger en indkøbskoordinator til en nyoprettet fuldtidsstilling, der har lyst til at arbejde i en dynamisk og kreativ virksomhed. Motiveres du af at være en del af et team, som arbejder tæt sammen om at skabe de bedste produkter?

Du bliver en del af nuuroo team som dækker indkøb, design og salg.

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af indkøbsprocessen – lige fra den kreative start med produktudvikling, oprettelse af styles, håndtering af prøver, ordreplacering, opfølgning og tæt dialog med fabrikker og speditører.

Du vil således være involveret i mange forskellige opgaver, og det er derfor vigtigt for os, at du trives med både faste opgaver samt diverse ad hoc-opgaver.

Business Analyst, Vendor solutionsBESTSELLER, Aarhus/BrandeAnsøgningsfrist: 16-07-2021
BESTSELLER
Business Analyst, Vendor solutions

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Fast fashion is all about time to market, and we believe that being fast is all about being smart. Come join us on our journey towards digitizing our product suite to meet the growing demands in the industry.

As IT Analyst, you act as the liaison between the IT organisation and the users in the business to ensure that our solutions within the sourcing area enable the business to achieve its goals. You interact with the business, its processes and the system needs and translate the business requirements into solutions requirements and optimizations of business processes. We own the products we build, so you will – together with the rest of the team – be responsible for the successful implementation of the solutions. You will collaborate with internal stakeholders across all of BESTSELLER's brands to gain an understanding of the context and translate the business challenges into feasible solutions.

Shopmanager til Herre- og DameskoMagasin, OdenseAnsøgningsfrist: 16-07-2021
Magasin
Shopmanager til Herre- og Damesko

Magasin, Odense

Hej, jeg hedder Sofie og jeg er Store Manager i Magasin Odense. Lige nu leder jeg efter en Shop Manager med ledelseserfaring til vores Herre- og Dameskoafdeling. Der er tale om et barselsvikariat.

Skoafdelingen er præget af en hverdag i et højt tempo, hvor der dagligt skal håndteres store mængder varer og hjælpes mange kunder. Du vil få ansvaret for et team bestående af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere og skal i det daglige sikre deres fortsatte udvikling, særligt indenfor salgstræning. Du vil være omgivet af mange lækre brands, herunder New Balance, Hugo Boss, Billi Bi, Lloyd , Au pair.

Som Shop Manager i Magasin Odense bliver du en del af et ambitiøst modehus, hvor du får ansvar for din egen afdeling med afgørende indflydelse på drift og resultater. Der vil være mulighed for tæt sparring med mig, resten af ledergruppen og forretningsledelsen.

Magasin
Samsøe Samsøe søger salgseleverSamsøe SamsøeAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselever
Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner?
Samsøe Samsøe, København
Elevportalen
Samsøe Samsøe søger salgselev - SønderborgSamsøe Samsøe - SønderborgAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselev - Sønderborg
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe - Sønderborg, Sønderborg
Elevportalen
Samsøe Samsøe søger salgselev - Store Torv, AarhusSamsøe Samsøe - Store Torv, AarhusAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselev - Store Torv, Aarhus
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe - Store Torv, Aarhus, Aarhus
Elevportalen
Samsøe Samsøe søger salgselev - OdenseSamsøe Samsøe - OdenseAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselev - Odense
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe - Odense, Odense
Elevportalen
Samsøe Samsøe søger salgselev - Købmagergade, KøbenhavnSamsøe Samsøe - KøbenhavnAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselev - Købmagergade, København
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe - København, København K
Elevportalen
Samsøe Samsøe søger salgselev - Illum, KøbenhavnSamsøe Samsøe - Illum, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselev - Illum, København
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe - Illum, København, København K
Elevportalen
Samsøe Samsøe søger salgselev - Bruuns Galleri, AarhusSamsøe Samsøe - Bruuns Galleri, AarhusAnsøgningsfrist: 16-08-2021
Samsøe Samsøe søger salgselev - Bruuns Galleri, Aarhus
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe - Bruuns Galleri, Aarhus, Aarhus
Elevportalen
U18 til tasker og accessoriesSallingAnsøgningsfrist: 16-08-2021
U18 til tasker og accessories
Søger du et fritidsjob, og har du lyst til at arbejde med fashion inde for tasker og acces?
Salling, Aarhus C
Salling
Vibholm Guld og Sølv søger butikseleverVibholm Guld og SølvAnsøgningsfrist: 15-08-2021
Vibholm Guld og Sølv søger butikselever
Vi har allerede 20 butikker rundt i landet - og vi vil åbne flere!
Vibholm Guld og Sølv, Herning, Holbæk, Kolding, Randers, Silkeborg, Sønderborg, Vanløse, Aalborg
Elevportalen
Category Manager LogisticsBESTSELLER, Haderslev/AarhusAnsøgningsfrist: 15-07-2021
BESTSELLER
Category Manager Logistics

BESTSELLER, Haderslev/Aarhus

Do you have what it takes to implement the mindset of strategic sourcing in BESTSELLER? And can you lead sourcing processes across BESTSELLER with the goal of achieving best total cost of ownership?

As our new Category Manager, you are responsible for developing the sourcing strategy within Logistics as well as leading negotiations towards a final contract, and participating in building and sustaining partnership with key vendors. Furthermore, you develop market insight within your categories, gather information across BESTSELLER’s organisation and establish sourcing where needed.

You will be responsible for your own category. This includes machine handling equipment, service and maintenance, lease of machines, packaging materials, facility services and professional services.

Brand CoordinatorJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 30-06-2021
JACK & JONES
Brand Coordinator

JACK & JONES, Brande

Er du frisk, udadvendt og har mod på at være en del af en tempofyldt hverdag i modebranchen? Med mange og alsidige opgaver, skal vi bruge verdens bedste koordinator til at samle flere af trådene i salgsledelsen. Er det dig - så følg med her…

Du bliver en del af et team på to, som arbejder bredt for hele JACK & JONES’ Wholesale-afdeling på 250 kollegaer worldwide. Du vil derfor få et bredt netværk - internt såvel som eksternt. Her assisterer du ledelsen såvel som dine kolleger igennem løsningen af en række forskelligartede koordinerende, administrative og praktiske opgaver .

Mere konkret vil du være ansvarlig for:

 • Koordinering og gennemførsel af praktiske opgaver ifm. salgsevents, lancering af nye kollektioner og træning i Danmark for vores salgskollegaer fra ind- og udland - herunder håndtering af tilmeldinger og booking af overnatning, forplejning og transport.
 • Forberede præsentationer og træningsmateriale
Salgsassistent fuldtidDitur.DK ApS, AarhusAnsøgningsfrist: 15-07-2021
Ditur.DK ApSSalgsassistent fuldtid

Ditur.DK ApS, Aarhus

I vores butik sætter vi nye standarder og normer for en fysisk butik i urbranchen. Vi sætter alle sanser i spil og skaber en butik, hvor du føler dig velkommen og har lyst til at være og komme igen.

Hos Ditur skal kunden være i centrum og have en unik shoppingoplevelse, udover det sædvanlige. Samtidig skal kunden klædes på med den rette rådgivning, viden og vejledning, omkring vores produkter. Kunne det være dig?

Nærmere bestemt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Byde kunden varmt velkommen i butikken og identificere kundens behov
 • Guide og servicere kunden, fra start til slut i deres købsproces og kommunikere relevant information, om de enkelte produkters og brands historie på en autentisk måde
Butikschef til New Yorker i HillerødNewyorker Danmark ApSAnsøgningsfrist: 30-06-2021
Newyorker Danmark ApSButikschef til New Yorker i Hillerød

Newyorker Danmark ApS

Med 1000 butikker i 40 lande kan du finde NEW YORKER repræsenteret over hele verden og forsætter sin vækst som Young Fashion-virksomhed. Med et team på mere end 16.000 medarbejdere arbejder vi på forkant og lægger stor vægt på et godt samarbejde. Gennem vores passion for mode, vores spontanitet og effektivitet har vi formået at være en del af modeverdenen i mere end 40 år. Bliv en del af vores team!

Som support til vores team i Hillerød søger vi lige nu en butikschef.

Primære arbejdsområder

 • Ledelse af butikken i henhold til New Yorkers koncept
 • Ansvar for salg, omsætning og status
 • Ansvar for den daglige drift af butikken

NEW YORKER tilbyder dig et attraktivt arbejdsmiljø og spændende udfordringer med plads til dine egne idéer.

SALGSASSISTENT (25TIMER) - ROSENGÅRDCENTRET ODENSE SØ - HERRE AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 15-07-2021
SALGSASSISTENT (25TIMER) - ROSENGÅRDCENTRET ODENSE SØ - HERRE AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent 25 timer pr. uge til NIELSENs Herre-afdeling i Rosengårdcentret Odense. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er frisk, udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
Technical Project ManagerBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 15-07-2021
BESTSELLER
Technical Project Manager

BESTSELLER, Haderslev

Brænder du for at skulle skabe struktur i standarder og logistiksystemer, og bliver du motiveret af at deltage i spændende og ambitiøse projekter på daglig basis?

Som vores Technical Project Manager får du en alsidig koordinerende projektlederrolle, hvor din primære opgave er skabe struktur i vores tekniske standarder og IT-systemer. Du vil ligeledes deltage i projektet omkring udviklingen af BESTSELLERs tekniske standarder, hvor det er alpha omega, at du kan bevare et kontrolleret overblik af udviklingen.

Konkret vil dine overordnede ansvarsområder indebære:

 • Koordinere, deltage i og styre tekniske projekter
 • Koordinere og styre tekniske opgaver og procesoptimeringer under drift
 • Kalenderstyre, mødeindkalde og lede projektmøder
SalgsassistentVERO MODA, FarumAnsøgningsfrist: 15-07-2021
VERO MODA
Salgsassistent

VERO MODA, Farum

Til vores VERO MODA butik på Farum bytorv søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
VERO MODA
Indkøbsassistenthummel, AarhusAnsøgningsfrist: 27-06-2021
hummel
Indkøbsassistent

hummel, Aarhus

Brænder du for Kids Footwear? Er struktur og systemer din stærke side, og ønsker du at arbejde med et globalt brand med noget på hjertet?

hummel Kids Footwear (FW) søger en indkøbsassistent med flair for tal og stærke forhandlingsevner i en tidsbegrænset stilling. Du elsker en udfordrende hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og professionelt produktteam, som brænder for det, de laver.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil indeholde:

 • Ansvar for indkøbsordrer, ordreplacering, ordrebekræftelser og opfølgning på leveringer
 • Opfølgning på at produktionsordrerne kommer sikkert hjem på lageret
 • Tæt dialog med hummels salgsafdeling og produktudviklere
hummel
Butikschef søges til Zizzi Aalborg storcenterZizziAnsøgningsfrist: 01-07-2021
Zizzi
Butikschef søges til Zizzi Aalborg storcenter

Zizzi

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften?

Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Aalborg storcenter måske noget for dig.

Vi søger en erfaren Butikschef, der går foran og viser vejen, og som brænder for salg og mode. Som butikschef i Zizzi er du ansvarlig for den daglige drift. Og at dit team sikrer fantastiske salgsresultater med udgangspunkt i at yde den bedste og mest inspirerende shopping oplevelse for vores kunder.

Dine ansvarsområder er at:

 • Sikre sammensætning af et resultatorienteret og motiveret vinderteam, herunder rekruttering, coaching og kompetenceudvikling
 • Have overblik over varesortimentet, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer, at vi er klar til kunderne til enhver tid
 • Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle og moderigtige varepræsentationer.
ProduktionsplanlæggerF. Engel K/S, HaderslevAnsøgningsfrist: 01-07-2021
F. Engel K/S
Produktionsplanlægger

F. Engel K/S, Haderslev

F. Engel har fart på, og til vores brand SUNWILL leder vi derfor efter en produktionsplanlægger med kendskab til indkøb, der motiveres af at arbejde i et nærværende og travlt miljø. Det er derfor vigtigt for os, at du trives med både faste opgaver samt forskellige ad hoc-opgaver i et team, som dækker indkøb af produktion.

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder flere led i produktionsprocessen lige fra oprettelse af styles frem til ordre- og produktionsplacering og opfølgning af disse. Dine opgaver vil således variere, og du vil være involveret i mange forskellige opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med indkøb, salg, konstruktion og ikke mindst med vore egne systuer og eksterne leverandører.

F. Engel K/S
Replenishment PlannerONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
ONLY
Replenishment Planner

ONLY, Brande

Er du en skarp databruger og forstår du at bruge kommunikation som værktøj? Er du klar til at gribe en unik mulighed for at blive en del af en af ONLYs hurtigst voksende afdelinger?

ONLY NOOS spiller en markant rolle i ONLYs strategi for fremtiden. Vores mission er at sikre, at ONLY er den bedste forretningspartner for kunden, hvilket kræver en produktportefølje med den stærkeste modeværdi, lagerføringsstrategier i verdensklasse og ikke mindst de dygtigste beslutningstagere i en foranderlig modeverden.

Dine ansvarsområder i rollen vil bl.a. være:

 • Succesfuld lagerstyring hos kunden, så de aldrig har for meget på lager
 • Opbygning af en tæt og tillidsfuld relation til kunderne
 • Vendor Managed Inventory (VMI) udvikling indenfor de fleste trin i værdikæden, bl.a. salgs-, logistisk- og IT-relaterede løsninger.
Shipping AssistantBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 30-06-2021
BESTSELLER
Shipping Assistant

BESTSELLER, Haderslev

Do you want to become part of an ambitious team that focuses on delivering end to end transparency in BESTSELLER’s supply chain? Then here is your next challenge!

Every day we monitor our inbound flow and identify where we have problems with our shipments. As our Shipping Assistant in Inbound Flow, you will be responsible for following up with our forwarders, secure right and proactive information to our brands, and take actions towards critical delays. Also, you will be working closely with our Inbound Planning unit to secure the right flow is prioritized to meet customer needs. Therefore, we need a structured employee who can keep a controlled overview when challenges arrive. Among others your tasks include:

 • Control our flow through our monitoring system
 • Walkthrough and actions towards shipment alerts
 • Communication with forwarders, planning, and Bestseller’s brands
Photo ManagerONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
ONLY
Photo Manager

ONLY, Brande

Vil du stå i spidsen for udvikling og ledelse af ONLY's in-house photo team? Kan du sikre et højt internationalt niveau på alle interne fotoskydninger?

Som Photo Manager hos ONLY BRAND HOUSE bliver du ansvarlig for ledelse og drift af ONLY’s fotoafdeling med henblik på at sikre produktion af alt fotomateriale til ONLY’s globale online forretning samt øvrige online kunder. Helt konkret får du til opgave at udvikle, vedligeholde og planlægge de interne fotoopgaver i samarbejde med vores Marketing Manager, så vi sikrer, at det visuelle udtryk på de respektive websites afspejler den fastlagte strategi på tværs af ONLY’s subbrands.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Daglig ledelse og udvikling af fototeamet
 • Implementering af online brandstrategi, visuel identitet og fotooplæg i samarbejde med ONLY’s Marketing Manager
 • Udvikling og optimering af det visuelle udtryk på aktuelle websites
Butiksassistenter (deltid/fuldtid) til HerninghummelAnsøgningsfrist: 15-07-2021
hummel
Butiksassistenter (deltid/fuldtid) til Herning

hummel

Er du en legende sjæl, som fungerer godt i børnehøjde? Vi søger lige nu butiksassistenter på både deltid og fuldtid til vores uåbnede hummelbutik i Herning Centret.

Vores hummelbutikker tager udgangspunkt i brandets børneunivers og et 360 graders koncept med sport, fashion, leg og bevægelse.

Du skal have en stærk teamånd, der sikrer, at butikken står professionelt samt at kunderne mødes i øjenhøjde og altid føler sig velkomne.

hummel
Hair and Make Up ArtistONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
ONLY
Hair and Make Up Artist

ONLY, Brande

Har du styr på styling af hår og make up, og har du lyst til at være en central del af alle fotoskydninger i ONLY Brand House?

Hvis du er en kreativ og dygtig hår & makeup artist, er det måske dig, der skal være en del af holdet hos ONLY Brand House!

Du bliver en del af ONLYs marketingafdeling med engagerede og ambitiøse kolleger, som alle arbejder med at brande og præsentere ONLY og vores subbrands på stærkeste vis. Du vil opleve en hverdag, hvor "fashion is everything", og du får en bred rolle, hvor du bl.a. vil deltage på alle interne fotoskydninger. Med andre ord vil du få en varieret hverdag med en stor berøringsflade, og hvor ikke to dage er ens!

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Deltagelse på interne fotoskydninger som assisterende hår & makeup artist
 • Styling af modeller på interne fotoskydninger
 • Tæt sparring og samarbejde med stylist omkring udtryk og styling
Salgsassistent under 8 timer pr. ugeNanna XL, Herning Centret 50Ansøgningsfrist: 01-07-2021
Salgsassistent under 8 timer pr. uge
Til Nanna-Xl i Herningcentret søger vi en resultatorienteret salgsassistent.
Nanna XL, Herning Centret 50, Herning
Jobcenter
Digital Content Creatorname it, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
name it
Digital Content Creator

name it, Brande

Are you looking for an opportunity to be a part of a digital transformation? Then now is the time for you to join our Digital Sales team in NAME IT.

You will become a part of the Digital Sales team, which plays a key role in the digitalization of our entire organization. We collaborate closely with Sales, Marketing as well as our markets, so you will have the chance to work with many existing projects across the departments.

We are a close-knit team of three, counting yourself, a Digital Sales Developer and a Digital Manager, who you will be reporting to.

Your tasks will among others include:

 • Designing and setting up high-quality graphical content for our B2B webshop
 • Making sure that our markets always have relevant and updated content available
 • Close collaboration with the product team on creating new campaigns for our B2B customers
Sales Responsible, Online Accountsname it, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
name it
Sales Responsible, Online Accounts

name it, Brande

Are you looking for the opportunity to take on a significant responsibility with the potential to generate outstanding results? If you live and breathe for sales and have the drive to establish and maintain the best relations to some of our largest online customers, you may be just the one we are looking for!

You will be a key player when it comes to ensuring NAME IT’s position in the online market. Your primary task will be to build and maintain strong partnerships with our online accounts internationally. You contribute to setting the direction, as we expand our NOOS business.

A natural part of the role will be to visit our online partners and be present at on-site sales and strategy meetings. You focus on ensuring nearness and go to great lengths to ensure that our products generate results for the customers, earning NAME IT the position as their preferred partner.

Butikschef til Herning CentrethummelAnsøgningsfrist: 14-07-2021
hummel
Butikschef til Herning Centret

hummel

hummel er i stærk udvikling, og vi søger derfor en erfaren lederprofil med erfaring fra sport/fashion, som kan sikre en konstant udvikling af vores kommende hummel-butik i Herning Centret.

Du vil arbejde med, og udvikle, butikken i samarbejde med vores Retail-team, og gennem dit solide netværk sikrer du, at vores butik er markedsledende.

Arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Daglig sparring med Retail-teamet med fokus på omsætning og resultater
 • Udvikling og motivation af medarbejderne med fokus på at løfte kompetenceniveauet i forhold til salg og ledelse
hummel
Design Responsible ONLY PLAYONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
ONLY
Design Responsible ONLY PLAY

ONLY, Brande

Vi har ambitiøse planer for fremtiden, men vi mangler dig, som kan sætte et aftryk og skabe den røde tråd igennem kollektionerne, samt sikre ONLY PLAY’s dna.

Som design responsible hos ONLY PLAY kommer du til at skulle sikre den råde tråd igennem vores kollektioner. Dette gøres bl.a. igennem moodboards og farvekort, for dermed at sikre ONLY PLAY’s dna igennem trenden. Du vil også få ansvaret for trendmateriale som bruges både eksternt og internt.

Mere specifikt, vil dine arbejdsopgaver være:

 • Udvikle arbejdstegninger og style sketches.
 • Sourcing af nye metervarer samt research af nye tendenser.
 • Daglig kommunikation med vores leverandører.
EXPRESSION MANAGERONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 14-07-2021
ONLY
EXPRESSION MANAGER

ONLY, Brande

Har du solid erfaring med kreative processer, og vil du stå i spidsen for det visuelle udtryk i ONLY BRAND HOUSE? Kan du sikre et stærkt internationalt niveau i vores brand kommunikation og marketingmaterialer på tværs af subbrands?

Som Expression Manager vil du få en stor berøringsflade i hele ONLY BRAND HOUSE, og du vil således arbejde tæt sammen med flere forskellige afdelinger med henblik på at sikre et stærkt og internationalt visuelt udtryk for alle brands. Du vil få til ansvar at sikre en løbende udvikling og opgradering af image-udtrykket, ligesom du vil fungere som tæt sparringspartner til vores marketing manager omkring den visuelle kommunikation i såvel trykte samt online materialer.

Opgaver:

 • Kreativ udvikling af det visuelle udtryk på tværs af alle brands i ONLY BRAND HOUSE
 • Tæt samarbejde og sparring med Marketing Manager
 • Lede, planlægge og udføre image fotoskydninger for alle sub brands
SALGSASSISTENT (25-30 TIMER) - BROEN SHOPPING ESBJERG CITY - DAME AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 13-07-2021
SALGSASSISTENT (25-30 TIMER) - BROEN SHOPPING ESBJERG CITY - DAME AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent 25-30 timer pr. uge til NIELSENs dame-afdeling i Broen Shopping i Esbjerg City. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er frisk, udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
Personal Assistant to Brand & Country DirectorNOISY MAY, AarhusAnsøgningsfrist: 28-06-2021
NOISY MAY
Personal Assistant to Brand & Country Director

NOISY MAY, Aarhus

NOISY MAY is experiencing a baby boom! This provides us with the opportunity of welcoming additional talent to our awesome team. For the right candidate, this may be the starting point for a career in NOISY MAY.

You will get a central position in NOISY MAY, as well as the BESTSELLER US organisation, where you will collaborate closely with our Brand & Country Director as well as the management teams. As Personal Assistant to our Brand & Country Director, you will be a central point of contact and support the administrative, organisational and communicative tasks of the Brand & Country Director.

Among other, your tasks will include:

 • Providing daily support to the Brand & Country Director in terms of calendar management and mail correspondence
 • Preparing presentations including relevant figures
 • Coordinating and keeping track of strategic projects and priorities
ReceptionistBESTSELLER, AarhusAnsøgningsfrist: 13-07-2021
BESTSELLER
Receptionist

BESTSELLER, Aarhus

Er du udadvendt og koordineringsstærk, og brænder du for at give vores mange nationale samt internationale gæster og kolleger den bedste service?

Du bliver en del af Receptionsteamet i Aarhus, der består af fire engagerede og hjælpsomme kolleger i en uformel atmosfære, hvor ingen dage er ens, og lysten til at bidrage til et godt arbejdsmiljø er i højsædet.

Som vores receptionist i BESTSELLER fungerer du som vores ansigt udadtil, og du vil ofte være den første, som vores gæster samt både nationale og internationale kollegaer møder, når de besøger os. Her sørger du og dine kolleger i receptionen for, at alle gæster og kolleger får en venlig og imødekommende behandling, hvad enten de henvender sig personligt, via mail eller telefonen.

Arbejdsområder vil blandt andet omfatte:

 • Modtagelse af kunder og gæster
 • Telefonbetjening og omstilling
 • Booking af fælles mødefaciliteter
ELEV TIL KOLDING STORCENTERPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 13-07-2021
Pilgrim A/S
ELEV TIL KOLDING STORCENTER

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Smitter du andre med dit gode humør og gåpåmod, og ønsker du at lære at vejlede og servicere kunder i verdensklasse? I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en fantastisk og unik oplevelse, og vores personale er vores vigtigste aktiv for at opnå dette mål. Du kan blive en del af vores team og gøre en forskel.

Som elev i Pilgrim, skal du gennemgå et 2-årigt forløb i vores butik i Kolding Storcenter. I butikken vil du både komme til at stå ved kassen, men også lære at servicere og rådgive vores kunder omkring Pilgrim og vores produkter, samt skyde huller i ørerne på vores kunder. Desuden vil du få kendskab til visual merchandising, kampagner og lagerstyring. Altid vejledt af gode kolleger.

Pilgrim A/S
Social Media SpecialistVILA, SkanderborgAnsøgningsfrist: 13-07-2021
VILA
Social Media Specialist

VILA, Skanderborg

Would you like to take on a specialist role in driving our future Social Media Strategy? Do you have a creative mindset and experience working with social media and digital communication?

As our SoMe Specialist your main responsibility is to maintain and develop a strong profile for our social media platforms. You will be responsible for our organic social media and aligning the activities with all other parts of our business. You are the architect behind the development and implementation of our strategies on social media, and you will build it by using both in-house produced and influencer content. More specifically, your tasks include

 • Growing brand awareness, handling customer service, and enhancing relationship building for social media platforms
 • Measuring, reporting, and optimizing performance based on data insights
 • Supporting our influencer management tasks
VILA
TIMEANSAT TIL BROEN ESBJERGPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 13-07-2021
Pilgrim A/S
TIMEANSAT TIL BROEN ESBJERG

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Pilgrim søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig timeansat over 18 år til en 0-8 timers stilling til Broen Esbjerg.

Som timeansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidra- ge med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Sales & Operations Planning AnalystPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 13-07-2021
PANDORA A/SSales & Operations Planning Analyst

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have experience from working within Supply Chain Planning and are keen on being part of the Sales & Operations Planning team at the largest branded Jewellery manufacturer in world? Are you an analytical type with ability to see the big picture while working on multiple processes in different planning horizons?

In this role, you will be responsible for supporting the preparation and execution of our global S&OP process across the business, as well as being involved in our weekly operational and tactical planning processes. S&OP spans across the entire value chain and looks 12 months out in the future and updated every month.

You will be part of an exciting business area and work in an international hub of can-do spirited, passionate and performance-driven people. In your daily work, you will report directly to the Manager of the S&OP team.

PANDORA A/S
Butikschef, ONLY STORES, Grenå, 40 timerONLYAnsøgningsfrist: 30-06-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Grenå, 40 timer

ONLY

Til vores ONLY-butik i Grenå søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team.

Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Marketing AssistantVILA, SkanderborgAnsøgningsfrist: 30-06-2021
VILA
Marketing Assistant

VILA, Skanderborg

Would you love to take part in the branding and marketing for VILA? And are you ready to kickstart your career in a fast-paced and ever-changing environment?

You will become part of a dynamic marketing department consisting of 8 colleagues. We are all specialists within our fields, and we have the same passion for branding and securing VILA the best possible position in the market.

As our Marketing Assistant your main responsibility is to assist on day-to-day planning on our various marketing efforts. Your tasks will among others include:

 • Naming and uploading pictures to various systems
 • Making sure that our PR agencies are up to date and supplied with the right styles from our latest collections
 • Assisting our photo team by creating set lists and picking up props for shoots
VILA
HusmodelNOISY MAYAnsøgningsfrist: 13-07-2021
NOISY MAY
Husmodel

NOISY MAY

Er du udadvendt og passioneret omkring mode - og har du lyst til at være en del af et energisk og kreativt team i en international modevirksomhed? Så skal du helt sikkert søge fuldtidsstillingen, som vores interne husmodel!

Som husmodel hos NOISY MAY vil dit arbejde bestå i afprøvning og fitting af vores kollektioner, så vores designere, konstruktører og indkøbere kan udvikle tøjets pasform og udtryk.

Som vores husmodel bliver du en del af et stærkt og passioneret team, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen hos en international modevirksomhed. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør. Du indgår i NOISY MAYs konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for NOISY MAY. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets fitting og udtryk. Du vil derigennem få et indgående kendskab til, hvordan konstruktører, indkøbere og designere arbejder.

Designassistent - Lil'Ateliername it, BrandeAnsøgningsfrist: 28-06-2021
name it
Designassistent - Lil'Atelier

name it, Brande

Drømmer du om en mulighed for at bruge din kreativitet og samtidig forfølge din interesse for bærdygtighed og naturlige materialer?

Hos Lil’Atelier brænder vi for at lave markedets bedste produkter til aldersgruppen baby og mini. Du vil blive en integreret del af vores indkøbs- og designteam, hvor dine primære opgaver er at udarbejde arbejdstegninger, kommentere og igangsætte styles samt hjælpe med løbende rettelser på kollektionerne i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover vil du have en tæt dialog med Lil’Ateliers leverandører.

Vi tilbyder

 • En rolle, hvor du er med i kollektionsprocessen helt fra brainstorming over kollektionsudviklingen til godkendelse af de færdige produkter.
 • Muligheden for at dygtiggøre dig i et passioneret og dynamisk team, som sætter udvikling og sparring i dagligdagen højt.
 • Dybere kendskab til nye initiativer indenfor bæredygtighed, både hvad angår materialer og processer.
DesignerKSK Fashion A/S, SkanderborgAnsøgningsfrist: 13-07-2021
KSK Fashion A/S
Designer

KSK Fashion A/S, Skanderborg

Vi søger en dygtig designer, som i tæt samarbejde med vores design-team får medansvaret for design af vores kollektioner indenfor mærkerne Ofelia og Cassiopeia. Du skal på eget initiativ kunne omsætte kreative idéer til handling. Du får en hektisk hverdag, så det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver.

Vi arbejder med programmerne: Canvas, Photoshop, Excel og Illustrator. Det er en fordel, at du har erfaring med disse redskaber.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag i et dynamisk firma, hvor tingene går stærkt, og hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag. Vi har en fri og uformel omgangstone, hvor der også er plads til et godt grin.

Salgsassistent 1-7 timer - FrederikshavnHunkemöllerAnsøgningsfrist: 13-08-2021
Salgsassistent 1-7 timer - Frederikshavn
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Frederikshavn
Hunkemöller
Elev Søges til Din Tøjmand GiveDIN TØJMAND - VIKTOR ApSAnsøgningsfrist: 10-08-2021
Elev Søges til Din Tøjmand Give
Din Tøjmand Give søger en elev med start hurtigst muligt.
DIN TØJMAND - VIKTOR ApS, Give
Jobcenter
SÆLGER - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 06-07-2021
SÆLGER - BOLIG
Bahne i Holbæk søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Holbæk
Jobcenter
Salgsassistent til Vero Moda FriisVERO MODA, AalborgAnsøgningsfrist: 13-07-2021
VERO MODA
Salgsassistent til Vero Moda Friis

VERO MODA, Aalborg

Til vores VERO MODA butik i Friis shoppingcenter i Ålborg søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken altid er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
VERO MODA
Butikschef, Vero Moda Nykøbing F.VERO MODAAnsøgningsfrist: 12-07-2021
VERO MODA
Butikschef, Vero Moda Nykøbing F.

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA butik i Nykøbing F.?

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

VERO MODA
ButiksassistentSkechers Esbjerg NordAnsøgningsfrist: 30-06-2021
Butiksassistent
SKECHERS er inde i en rivende udvikling og søger derfor en engageret Sales Assistant, der er vild med sport, mode og sko, og brænder for salg og for glade kunder.
Skechers Esbjerg Nord, Esbjerg N
Jobcenter
Salgsassistent deltid – hummel kids Fieldshummel, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 25-07-2021
hummel
Salgsassistent deltid – hummel kids Fields

hummel, København

Talentfuld og stærk sælgerprofil

hummel er i stærk udvikling, og vi søger derfor deltidsmedarbejdere over og under 18 år til vores nye hummel kids butik i Fields. Stillingen vil være mellem 8-20 timer om ugen.

Arbejdsopgaverne består i at servicere kunder og sikre de får en unik oplevelse. Derudover skal du hjælpe med pakke varer ud og placere disse i butikken.

Du har en naturlig interesse for sport og børnemode. Du er en person med høj grad af energi, har sans for detaljer og god service. Det er vigtigt, at du er udadvendt i din arbejdsstil. Vi har et ønske om, at du er meget fleksibel i forhold til arbejdstider. Du skal kunne arbejde både i hverdage og weekender.

hummel
Deltid - SalgsassistentSamsøe & Samsøe Esbjerg ApSAnsøgningsfrist: 12-08-2021
Deltid - Salgsassistent
Vi søger lige nu deltids salgsassistenter til vores butik i Esbjerg.
Samsøe & Samsøe Esbjerg ApS, Esbjerg
Samsøe & Samsøe Esbjerg ApS
Assistant Store ManagerSamsøe & Samsøe Bruuns GalleriAnsøgningsfrist: 12-08-2021
Assistant Store Manager
Vi er i øjeblikket på udkig efter en ambitiøs og salgsdrevet Assistant Store Manager til vores butik på Store Torv i Århus.
Samsøe & Samsøe Bruuns Galleri, Aarhus
Samsøe & Samsøe Bruuns Galleri
SPORTMASTER søger butikschef til NyborgSPORTMASTERAnsøgningsfrist: 12-08-2021
SPORTMASTER søger butikschef til Nyborg
Er du et kendt ansigt i Nyborg, og er du vant til at sætte salg og service i fokus, så er det dig, vi vil have med på holdet.
SPORTMASTER, Nyborg
SPORTMASTER
Public Relations (PR) & Media Outreach InternMARDAAnsøgningsfrist: 11-08-2021
Public Relations (PR) & Media Outreach Intern
MARDA is a modern men’s swimwear brand obsessed with creating a better world by using plastic from our oceans and landfills to make premium swim shorts that are made to last.
MARDA, København
The Hub
Customer Service AgentH&M HENNES & MAURITZ A/S, GreveAnsøgningsfrist: 10-07-2021
H&M HENNES & MAURITZ A/SCustomer Service Agent

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

Hos H&M mener vi, at det er muligt at finde det du elsker, plads til at skabe og til at vokse. Et sted du virkelig kan høre hjemme og være dig selv. Med et team fuld af liv, i et firma der føles så godt som det ser ud. Vi mener at det er muligt, for sammen gør vi det muligt.

I dag har kundeservice omkring 3500 medarbejdere globalt og har etableret 16 kundeservicecentre over hele verden.

I hjertet af vores fashion virksomhed, er du den første kontakt for kunderne hver dag. Du leverer den bedste kundeservice og inspirerer kunder til at udforske deres personlige stil. Uanset om du finder løsninger, tilbyder support med vores digitale platforme eller tager imod feedback, er du ekspert i vores processer og ved hvordan du effektivt håndterer vores kontakter.

Salgsassistent 1-7 timer - HorsensHunkemöllerAnsøgningsfrist: 09-08-2021
Salgsassistent 1-7 timer - Horsens
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Horsens
Hunkemöller
Studentermedhjælper til salgsteam i en international mode- og livstils virksomhedILSE JACOBSENAnsøgningsfrist: 05-08-2021
Studentermedhjælper til salgsteam i en international mode- og livstils virksomhed
Ilse Jacobsen Hornbæk, IJH A/S søger en imødekommende, mødestabil og pligtopfyldende gerne nyuddannet studentermedhjælper fra CBS, Niels...
ILSE JACOBSEN, Ålsgårde
Jobcenter
Salgsassistent søges til C2 BlåvandC2Ansøgningsfrist: 31-07-2021
Salgsassistent søges til C2 Blåvand
C2 BLÅVAND SØGER EN PASSIONERET SALGSASSISTENT MED ET HØJT SERVICEGEN TIL HERREAFDELINGEN.
C2, Blåvand
Jobcenter
Product Design Specialist (UI/UX)Miinto A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 09-07-2021
Miinto A/SProduct Design Specialist (UI/UX)

Miinto A/S, Copenhagen

As a Product Design Specialist (UI/UX) in Miinto, you will be part of a team of motivated, collaborative and innovative Designers and Researchers. You will work purposefully with all types of digital ideas (App & Web), design concepts, user experiences, and consumer trends in an agile work process. We value great design and well thought out user journeys as key ingredients in creating award winning shopping experiences - and we want you to play an essential role in setting the direction for quality, aesthetics and functionality!

What you'll do:

 • Ideate, iterate and develop awesome user experiences, through user research, wireframe, clickable prototypes, pixel-perfect UI design.
 • Create detailed specifications for the engineers and cooperate closely with them throughout the implementation stage to ensure a high level of quality in the final product.
Sales ResponsibleSELECTED, BrandeAnsøgningsfrist: 09-07-2021
SELECTED
Sales Responsible

SELECTED, Brande

Take on the challenge of strengthening and developing our positioning and join an ambitious and dedicated sales team in a strong, international fashion brand!

You will join a dynamic team in SELECTED FEMME’s sales department, where your primary responsibility will be to ensure growth in your markets.

Based on your experience and knowledge, you will establish sales strategies, prepare budgets and identify market needs for growth, to ensure the markets has the right products at the right time.

As a natural leader, you will - through daily contact and close cooperation - develop the sales team, set goals and execute sales strategies.

Your tasks include:

 • Developing, executing and evaluating sales strategies
 • Continuous dialogue, feedback and knowledge sharing with the sales team in your markets
 • Creating close relations to our customers and expanding our market share
Timeassistent, over 18 år, RosengårdscentretVILAAnsøgningsfrist: 29-06-2021
VILA
Timeassistent, over 18 år, Rosengårdscentret

VILA

Er du over 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Du skal give kunderne en god oplevelse med vejledning og et højt serviceniveau
 • Du er med til at skabe en positiv atmosfære i butikken.
VILA
Financial Business Consultant to Global Business Units in MarketingPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 09-07-2021
PANDORA A/SFinancial Business Consultant to Global Business Units in Marketing

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be a financial advisor to our Global Business Unit in Marketing? Are you keen to bring insights and transparency on financials within this brand-driven organisation?

Last year, Pandora embarked on a very exciting journey, introducing two Global Business Units (GBUs) at the heart of a new organisational structure. The aim was to ensure a more consumer centric product strategy with clear consumer facing collections. This will enable consumers to better understand and discover Pandora’s full offering, and for us to better drive sustainable growth through a more cohesive and consumer centric foundation.

To accelerate our two Global Business Units with a revenue of more than DKK 20bn and to ensure maximum impact of our annual +DKK 3bn marketing investments, we are looking for a strong finance professional who is eager to be part of building this crucial GBU finance area.

PANDORA A/S
KonstruktørONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 25-06-2021
ONLY
Konstruktør

ONLY, Brande

Brænder du for special size fashion til både plus size og gravide? Kan du bidrage på den tekniske side til produktudvikling og sikre bedste pasform?

ONLY CARMAKOMA & MATERNITY, er begge brands, der manifesterer ONLY BRAND HOUSE som et inkluderende modehus, der tilbyder fashion til enhver ONLY-pige uanset størrelse. I løbet af blot tre år har ONLY CARMAKOMA formået at positionere sig som et stærkt brand inden for fashion til plus size segmentet. Som en del af vores forretningsudvikling lancerer vi nu ONLY MATERNITY – ONLY’s nye linje til modebevidste gravide kvinder – og i den forbindelse søger vi en kompetent og målrettet konstruktør, som kan blive en del af vores dygtige og dedikerede team. Vi er et hold på 15 medarbejdere, som er på en fantastisk rejse, og dette er din chance for at komme med og bidrage til den fortsatte positive udvikling.

Buyer and Product DeveloperVILA, SkanderborgAnsøgningsfrist: 08-07-2021
VILA
Buyer and Product Developer

VILA, Skanderborg

Er du en dygtig indkøber, der brænder for at source og forhandle de bedste indkøbsløsninger? Bliver du samtidig motiveret af at have fingrene i udviklingen af produktet? Så er det dig vi leder efter.

Som vores Buyer & Product Developer bliver det din primære opgave kontinuerligt at skabe og vedligeholde den bedste produktpakke til vores B2B kunder. Dette vil du sikre gennem sourcing af de rette kvaliteter, kvalitetssikring, prisforhandling og sikre det rette leveringsflow samt udviklingen af samarbejdet med eksisterende og nye leverandører. Alt produktudvikling sker i tæt samarbejde med vores designafdeling, samt gennem dialog med vores markeder. Som en spændende del af jobbet, vil der være rejseaktivitet i forbindelse med leverandørbesøg og salgsmøder.

VILA
Business ControllerJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 08-07-2021
JACK & JONES
Business Controller

JACK & JONES, Brande

Are you looking for the chance to feed your interest in operational and strategic performance reporting and cost controlling?

You focus your efforts on our European stores and become and take on a significant role in ensuring that we increase the profitability of our retail operations. You will have a challenging job, where you collaborate with the rest of the team in delivering cost analyses, presentations, budgeting- and forecasting models. You will develop deep insights of our finance and BI systems and contribute to developing how we use them.

More specifically, you will be responsible for:

 • Business controlling of 4-6 retail companies
 • Developing tools for reporting and analyses for the operational management
 • Ensuring the right data foundation and sound usage of KPIs
ProduktassistentJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 08-07-2021
JACK & JONES
Produktassistent

JACK & JONES, Brande

Nyder du at være en del af et energisk og uhøjtideligt miljø, hvor du kan være med til at få ting til at ske? Så er det måske lige dig, vi mangler.

Vi søger en ny kollega, der ved at løse en række praktiske og administrative opgaver er med til at sikre, at JACK&JONES’ og JJXX’s varer kommer rettidigt online på vores internationale webshop.

Du spiller en vigtig rolle i vores vareflow, hvor du assisterer med en række praktiske og administrative opgaver, som bl.a. inkluderer:

 • Registrering af styles
 • Klargøring og prioritering af styles til foto
 • Dampning af tøj
Butikschef til New Yorker i HillerødNEWYORKER DANMARK APSAnsøgningsfrist: 30-06-2021
Butikschef til New Yorker i Hillerød
NEW YORKER tilbyder dig et attraktivt arbejdsmiljø og spændende udfordringer med plads til dine egne idéer .
NEWYORKER DANMARK APS, Hillerød
Jobcenter
SALGSELEV - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 28-06-2021
SALGSELEV - BOLIG
Bahne i City 2 søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2021.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Taastrup
Jobcenter
Salgsassistent, ONLY STORES, HillerødONLYAnsøgningsfrist: 08-07-2021
ONLY
Salgsassistent, ONLY STORES, Hillerød

ONLY

Til vores ONLY-butik i Hillerød søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 37 timer

Har du passion for fashion, og er du udadvendt og serviceminded? Så er du måske vores nye salgsassistent i en tidsbegrænset periode.

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med butikschefen
Butikschef, ONLY STORES, Bruuns Galleri, 40 timerONLYAnsøgningsfrist: 08-07-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Bruuns Galleri, 40 timer

ONLY

Til vores ONLY-butik i Bruuns Galleri søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter?

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
Timeassistent 8 timer, VanløseVILAAnsøgningsfrist: 29-06-2021
VILA
Timeassistent 8 timer, Vanløse

VILA

Er du over 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Du skal give kunderne en god oplevelse med vejledning og et højt serviceniveau
 • Du er med til at skabe en positiv atmosfære i butikken.
VILA
Store ManagerLoft by Loftet & Loftet, AalborgAnsøgningsfrist: 23-06-2021
Loft by Loftet & LoftetStore Manager

Loft by Loftet & Loftet, Aalborg

Kan du se dig selv blive en del af en fantastisk succes og endda være med til at stikke retningerne via stærk salgsledelse, skal du bestemt læse nedenstående.

Loft by Loftet & Loftet i Aalborg søger Store Manager. Som Store Manager skal du være i stand til at maksimere butikkens mål, samt skabe et højt niveau af kundeservice – samt motivere dit team til det samme.

Jobbeskrivelse:

 • Maksimere butikkens mål og ydeevne
 • Sørge for højt serviceniveau
 • Bruge key performance indicators (kpi'er) som det grundlæggende styringsværktøj
Sales SupporterVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 06-07-2021
VERO MODA
Sales Supporter

VERO MODA, Aarhus

Er du struktureret og trives godt med administrative opgaver? Besidder du også en udadvendt personlighed og stor interesse for mode – så har du muligheden for at bidrage til den videre udvikling af VERO MODA.

Dit primære arbejdsområde er at assistere vores sælgere i de daglige arbejdsopgaver, som vedrører enten Finland eller Holland/Belgien. Samtidig vil du fungere som backup for de salgsansvarlige, ligesom du dagligt vil varetage selvstændige administrative og salgsrelaterede opgaver på tværs af afdelingen.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver inkludere at:

 • Give administrativ support til kunder og sælgere
 • Udarbejde og følge op på performance lister, prislister, assortimenter m.m.
 • Varetage ordrebehandling, følge op på ordre- og lagersituation, distribution og reklamationer
VERO MODA
Video Content Specialist - SHAPING NEW TOMORROW HQ AalborgShaping New TomorrowAnsøgningsfrist: 06-07-2021
Shaping New Tomorrow
Video Content Specialist - SHAPING NEW TOMORROW HQ Aalborg

Shaping New Tomorrow

Do you want to become part of an untraditional company where there are no creative limitations?

SNT ApS

At SHAPING NEW TOMORROW we are all about creative and non-traditional marketing, and we always seek to make outstanding video content. As part of the creative team either at the HQ in Aalborg or Hamburg, our new Video Content Specialist will be involved in all aspects of the video production process; including planning, creating, editing, and managing videos for a variety of distributing channels. You will mainly be involved in product and campaign films set in our studio, as well as you will work with influencers/inspiring people and be a part of developing and creating content about them.

The main tasks are:

 • Developing film concepts for product, studio, and influencer films
 • Film editing; including clipping, color grading, and sound mixing
 • Brainstorming for good ideas and surprising angles
Shaping New Tomorrow
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller WagnerPWT Group A/SAnsøgningsfrist: 08-07-2021
PWT Group A/S
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

PWT Group A/S

Som salgselev hos Tøjeksperten eller Wagner vil du med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team og står altid klar til at yde den bedste kundeservice for alle vores kunder.

Vi lærer dig grundigt op i butikken, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden i centrum.

Du har passion for tøj og mode, er ambitiøs af natur og er klar på nye udfordringer. Du er udadvendt og imødekommende og kan lide at møde og snakke med nye mennesker.

Butikselev til Vero Moda Rosengårdcentret, OdenseVERO MODAAnsøgningsfrist: 07-07-2021
VERO MODA
Butikselev til Vero Moda Rosengårdcentret, Odense

VERO MODA

Butikselev Vero Moda Rosengårdcentret, Odense

Til vores VERO MODA-butik i Rosengårdcentret Odense, søger vi en udadvendt og serviceminded butikselev, der brænder for mode og salg. Som butikselev får du mulighed for et spændende uddannelsesforløb i vores butik med en elevuddannelse, der er et godt springbræt til et videre karriereforløb.

I løbet af din uddannelse vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, og i butikken får du en grundig indsigt inden for salg, service, butiksdrift, merchandising samt varebestilling.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med dine øvrige kollegaer
VERO MODA
Indkøber til Kids Fashion & Women Lingeri & UnderwearSalling, AarhusAnsøgningsfrist: 07-07-2021
SallingIndkøber til Kids Fashion & Women Lingeri & Underwear

Salling, Aarhus

Har du indkøbserfaring og en naturlig interesse og øje for de nyeste trends, og altid på forkant med hvad der rører sig inden for branchen? Er du kreativ med fingeren på pulsen og sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde?

Så er du muligvis vores nye Indkøber til Womens Kids division med hovedansvaret for Kids Fashion & Shoes, Womens Lingeri & Underwear i Salling Stormagasiner og online. Du vil få en bred flade af samarbejdspartnere så som Wheat, Marmar, Hust & Claire – Calvin Klein, Triumph, Femilet.

Vi søger en passioneret og analytisk Indkøber, der kan arbejde målrettet og struktureret. Du er udpræget resultatorienteret og trives i en travl og hektisk hverdag. Du er god til at kommunikere på tværs af organisationen, har vindermentalitet, er selvkørende og trives med at tage selvstændige beslutninger samt ”tænke ud af boksen”.

SHOP MANAGER TIL NORDSJÆLLANDPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 08-07-2021
Pilgrim A/S
SHOP MANAGER TIL NORDSJÆLLAND

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Pilgrim søger en ansvarlig, servicemindet Shop Manager med interesse for mode og gode resultater til Nordsjælland.

Som Shop Manager kommer du til at have det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Pilgrim A/S
Kaufmann søger eleverKAUFMANN, København/GreveAnsøgningsfrist: 04-07-2021
KAUFMANN
Kaufmann søger elever

KAUFMANN, København/Greve

Start din karriere i modebranchen

Vi kan tilbyde

 • En spændende uddannelse som 2-årig herretøjselev i en af vores butikker.
 • Et elevjob med masser af udfordring.
 • At blive udlært i kundebetjening, service og personligt salg, indkøb og varesupplering.
 • Studieture og messer.

Om dig

 • Du har lyst til en karriere indenfor mode.
 • Du er udadvendt og serviceminded.
 • Du har et højt aktivitetsniveau.
KAUFMANN
Data EngineerBESTSELLER, Aarhus/BrandeAnsøgningsfrist: 01-07-2021
BESTSELLER
Data Engineer

BESTSELLER, Aarhus/Brande

If you're into advanced analytics and machine learning, you may be just the one we are looking for to help us balance speed, cost and quality on our journey towards a cloud-native and agile development environment.

Your primary purpose is to shed light on the business trade-offs between speed, cost, and quality, enabling us to make enlightened, data-driven decisions on our cloud journey. You do so by developing tools that help us understand our products and solutions better. Together with our stakeholders, you make the data understandable for them to build more efficient solutions.

Your tasks may include:

 • Deep diving into behavioral data and information from our own and BESTSELLER’s users and applications.
 • Coding small helpful applications to increase efficiency.
 • Teaching colleagues how to utilize the data to increase their productivity.
Innovation Project SpecialistBESTSELLER, Aarhus/Copenhagen/BrandeAnsøgningsfrist: 27-06-2021
BESTSELLER
Innovation Project Specialist

BESTSELLER, Aarhus/Copenhagen/Brande

Do you have experience within developing strategies for innovative projects? Can you utilize these skills to move BESTSELLER in a more sustainable direction?

As Innovation Project Specialist you focus on embedding sustainability in decision-making processes and systems across our business that will advance our Fashion FWD Sustainability Strategy. With direct reference to the Material & Innovation Manager, you support the research, development and implementation of innovative new more sustainable materials, processes and technologies in BESTSELLER’s more than 20 Brands across all categories and functions.

More specifically, your tasks include:

 • Identify and map relevant new innovative solutions together with The Materials & Innovation Team
 • Initiate and manage potential relevant new innovative initiatives
DriftsteknikereAnsøgningsfrist: 07-08-2021
Driftsteknikere
Kelly Services Vi får løbende henvendelser fra vores kunder der efterspørger teknikere til deres produktion.
København K
Kelly Services
Weekendassistance søgesCoast Ole V PedersenAnsøgningsfrist: 31-07-2021
Weekendassistance søges
Brænder for mode og nye tendenser.
Coast Ole V Pedersen, Blåvand
Jobcenter
Salgsassistent til New Yorker i Hillerød (deltid)NEWYORKER DANMARK APSAnsøgningsfrist: 30-06-2021
Salgsassistent til New Yorker i Hillerød (deltid)
NEW YORKER tilbyder dig et attraktivt arbejdsmiljø og spændende udfordringer med plads til dine egne idéer.
NEWYORKER DANMARK APS, Hillerød
Jobcenter
Elev søges til herreafdelingen hos Coast BlåvandCoast Ole V PedersenAnsøgningsfrist: 31-07-2021
Elev søges til herreafdelingen hos Coast Blåvand
Har du interesse for modetøj, detailhandel og god kundeservice?
Coast Ole V Pedersen, Blåvand
Jobcenter
PILGRIM SØGER TIMEANSAT TIL BRUUNS GALLERIPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-07-2021
Pilgrim A/S
PILGRIM SØGER TIMEANSAT TIL BRUUNS GALLERI

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Pilgrim søger to-tre fleksible, servicemindede og ansvarlige timeansattte til to-tre 0-8-timers stilling til Bruuns Galleri.

Som timeansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være service- mindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Junior BuyerNOISY MAY, AarhusAnsøgningsfrist: 06-07-2021
NOISY MAY
Junior Buyer

NOISY MAY, Aarhus

Do you take pride in ensuring that all details and information are correct and in the right place? Can you utilise this by combining your buying skills with your system ease in a fast-paced environment?

You will be responsible for your own part of the collection flow within our denim category. You will be in daily contact with our suppliers, to start up the collections, follow up on our samples and deliveries. You must be structured and ensure our sales samples is correct at arrival and make sure all styles are ready for our collection presentations. You might be starting up new styles, so it is important that you stay up to date with the newest denim washes, trends, and styles - always with NOISY MAY’s target group in mind.

More specifically, your tasks will among others, include:

 • Carrying out administrative tasks in the department, including following up on deliveries,
 • placing purchase orders and creating new styles in our system.
Digital Marketing SpecialistJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 06-07-2021
JACK & JONES
Digital Marketing Specialist

JACK & JONES, Brande

Are you eager to deep-dive into the world of paid search and display? Here is a chance to apply your skills in finetuning campaigns and coming up with new initiatives that strengthen our online business on an international scale.

You will be the PPC specialist in the team, taking on the responsibility for Google Search & Shopping. In addition, you will focus part of your time on driving traffic from upper-funnel activities, continuously optimizing performance across markets, and other online marketing initiatives.

More specifically, your tasks include:

 • Managing campaigns across search, shopping and remarketing to reach channel targets
 • Constantly exploring and testing new opportunities for improving the performance
 • Providing in-depth analysis of campaign performance on regular basis
Deltidsansat til Aalborg StorcenterPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-07-2021
Pilgrim A/S
Deltidsansat til Aalborg Storcenter

Pilgrim A/S

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat til en 10-15-timers stilling til Aalborg Storcenter.

Dine primære opgaver:

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for, at butikken fremstår flot og imødekommende
 • Kunne åbne butikken nogle dage om morgenen
Pilgrim A/S
Operational Shift Leader til dagholdBESTSELLER, FredericiaAnsøgningsfrist: 05-07-2021
BESTSELLER
Operational Shift Leader til daghold

BESTSELLER, Fredericia

Er du en engageret leder med evnerne til at motivere og skabe resultater gennem et team på 20 medarbejdere? Kan du samtidig bidrage til at sikre en optimal drift igennem dine stærke ledelsesmæssige kompetencer?

Som vores Shift Leader er dit overordnede ansvar at lede, motivere og udvikle medarbejderne på dagholdet. Du når dine mål og har fokus på sikkerhed, kvalitet, levering og omkostninger, og derudover bidrager du også i dagligdagen i den operationelle drift. I samarbejde med den anden Shift Leader, har I friheden til at træffe de nødvendige beslutninger, som gør, at driften på vores site er i top hver dag.

Arbejdsområder

 • Medarbejdertrivsel
 • Bidrage til løbende optimeringer i afdelingen og opfølgning på KPI’er
 • Facilitere daglige tavlemøder
Director of AccountingMiinto A/S, Copenhagen Ansøgningsfrist: 06-07-2021
Miinto A/SDirector of Accounting

Miinto A/S, Copenhagen

We are a dynamic and young company with more than 200 employees, passionately working to connect all fashion boutiques and brands in Europe on our platform, and we expect to triple our business over the next 3 years.

You will become part of an international, diverse team of ambitious and dedicated subject matter experts to inspire and support you. The bar to join Miinto is high, we work hard, but we also take time to celebrate our successes, have fun and build relationships via frequent social activities.

What you'll do:

 • Responsible of designing and implementing accounting guidelines and instructions for the 9-person accounting team in Warsaw
 • Being the direct manager of our Accounting Manager in Poland
 • Managing and overseeing the daily operations of the accounting department and making sure that the team reports timely and in high quality
Deltidsansat til Bytorvet HorsensPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-07-2021
Pilgrim A/S
Deltidsansat til Bytorvet Horsens

Pilgrim A/S

Vi søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig deltidsansat til en 10-15-timers stilling til Bytorvet Horsens.

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter, og dine primære opgaver vil være:

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
 • Åbne butikken nogle dage om morgenen

Du er en dygtig sælger og sætter altid kunden i centrum for en unik oplevelse. Derudover er du fleksibel og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Pilgrim A/S
Timeansat til RosengårdcentretPilgrim A/S, OdenseAnsøgningsfrist: 06-07-2021
Pilgrim A/S
Timeansat til Rosengårdcentret

Pilgrim A/S, Odense

Vi søger to-tre fleksible, servicemindede og ansvarlige timeansatte til 0-8-timers stillinger til Rosengårdcentret.

Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

Det er afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater - i Pilgrim er vi nemlig én stor familie, og vi arbejder som ét stort team.

Dine primære opgaver vil være:

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
Pilgrim A/S
Business AnalystBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 06-07-2021
BESTSELLER
Business Analyst

BESTSELLER, Haderslev

Are you looking for the chance to have significant impact and take the reporting structure and performance reporting for our global supply chain to the next level?

As a Business Analyst, you take the lead in developing the performance reporting and reporting structures, ensuring that we deliver data-driven recommendations and reports. Based on your profound understanding of the processes within and across our functions, you develop and transform data into business insights that enable BESTSELLER Logistics to make proactive decisions and take action - across our supply chain - that improve our collaboration with our key accounts.

More specifically, your responsibilities include:

 • Developing the reporting structure across our supply chain
 • Structuring the internal reporting processes
 • Creating data transparency
PILGRIM SØGER SHOP MANAGER TIL MAGASIN AALBORGPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-07-2021
Pilgrim A/S
PILGRIM SØGER SHOP MANAGER TIL MAGASIN AALBORG

Pilgrim A/S

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Som Shop Manager kommer du til at have det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Pilgrim A/S
Butiksassistent fuldtid FieldsJACK & JONES, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 06-07-2021
JACK & JONES
Butiksassistent fuldtid Fields

JACK & JONES, København

Brænder du for salg og mode, og har du lyst til at prøve kræfter med et job med mange forskellige udviklingsmuligheder og retninger? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver? Vil du have en stor kontaktflade og arbejde i et både sjovt og dynamisk arbejdsmiljø?

Til en af landets største JACK & JONES butikker i Fields, søger vi en energisk fuldtidsbutiksassistent M/K med garanti for udfordringer og personlig udvikling.

Hos JACK & JONES mener vi, at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og som sælger hos os er du garanteret både faglig og personlig udvikling.

Du skal sammen med et dynamisk team i Fields evne at fortsætte den positive udvikling samt sikre, at kunderne altid får den bedste og mest positive oplevelse. Din indtrædelse i teamet skal samtidigt være med til at garantere, at vi fortsat har centrets bedste butik!

Områdeansvarlig til Young Fashion HerSallingAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Områdeansvarlig til Young Fashion Her
Vi søger en målrettet, engageret og områdeansvarlig med passion for fashion branchen.
Salling, Aarhus C
Salling
Supporter / OperationsZliideAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Supporter / Operations
At Zliide, we seek to reinvent the fashion industry by making physical fashion stores digital with our intelligent Zliide tag and enabling...
Zliide, Aarhus
The Hub
Head of GrowthZliideAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Head of Growth
Do you want to change the fashion industry with the coolest technology in a fast-paced startup?
Zliide, Aarhus
The Hub
Områdeansvarlig til Young Fashion HimSallingAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Områdeansvarlig til Young Fashion Him
Vi søger en målrettet og engageret områdeansvarlig med passion for fashion branchen.
Salling, Aarhus C
Salling
Organic Growth Intern for Jewelry StartupNomad Avenue ApSAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Organic Growth Intern for Jewelry Startup
Nomad Avenue is a jewelry company founded in Copenhagen in 2020.
Nomad Avenue ApS, København
The Hub
Elever til NIELSENs butikker i hele landetNIELSENsAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Elever til NIELSENs butikker i hele landet
Brænder du for mode, kundeservice, styling og salg?
NIELSENs, Aarhus
Elevplads.dk
Engageret butikspersonale søgesMaanesten ASAnsøgningsfrist: 06-08-2021
Engageret butikspersonale søges
Maanesten søger engageret butikspersonale Til sommer bliver Skagen endnu smukkere: Maanesten åbner helt ny, flot butik på Sct.
Maanesten AS, Skagen
Nordjyskejob.dk
Erfaren salgsassistent 30 timerLUVEAnsøgningsfrist: 18-07-2021
Erfaren salgsassistent 30 timer
Vi søger en salgsassistent hurtigst muligt, som er selvstændig og med masser af gå-på-mod til vores “2-i-1” butik beliggende i Gørlev.
LUVE, Gørlev
Jobcenter
SALGSASSISTENT, BY HEIN SHOES & FASHION, TRANBJERGBy Hein Shoes & Fashion ApSAnsøgningsfrist: 24-06-2021
SALGSASSISTENT, BY HEIN SHOES & FASHION, TRANBJERG
Kan du leverer en fantastisk kundeservice og give vores kunder en unik kundeoplevelse?
By Hein Shoes & Fashion ApS, Tranbjerg J
Jobcenter
SALGSELEV - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 28-06-2021
SALGSELEV - BOLIG
Bahne i Roskilde søger en dygtig salgselev til boligafdelingen snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Roskilde
Jobcenter
GBS Finance Transformation ManagerPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 06-07-2021
PANDORA A/SGBS Finance Transformation Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have finance transformation experience? Would you like to be part of a dynamic and professional Global Business Services team?

We are currently looking to hire a new Finance Transformation Manager to join our GBS team in either Copenhagen or Warsaw.

The Finance Transformation Manager will lead improvement projects focused on processes, policies, systems and people using standard project methodologies and tools, together with extensive knowledge of Finance processes, to manage complex multi-departmental initiatives globally.

Responsibilities include

 • Project manager for GBS Finance Transformation projects working closely with Global Process Owners, GBS Operations and IT to ensure successful outcomes
 • Applying extensive knowledge of Finance transformation projects to improve GBS to best practices
 • Following a standard process, as defined by a recognized professional project management certification
PANDORA A/S
DekoratørSalling, AarhusAnsøgningsfrist: 05-07-2021
SallingDekoratør

Salling, Aarhus

Dekorationen i Salling Aarhus søger en erfaren dekoratør til dekorationsarbejde, VM og events.

Som dekoratør i Salling får du mulighed for at arbejde i en spændende dekorationsafdeling, bestående af et team på 7 personer, hvor der er stor kreativ frihed og medskabelse i arbejdsprocesserne.

For at sikre en salgsmæssig og visuel udvikling på et højt niveau, skal du konstant have kunden i fokus og bruge din kommercielle tilgang til visuel merchandising.

Du vil være medskabende i udarbejdelsen af vores guidelines og der igennem skabe indbydende butiksoplevelser, som er en del af vores rejse i at give kunden en oplevelse af ”the place to be”.

Som dekoratør er du naturligvis fuld af gode ideer, men kan også lytte til andres input og indsamle viden fra omverden og resten af organisationen. Du er ikke bange for at tage fat og er god til at arbejde i et højt arbejdstempo, samt håndtere at have flere bolde i luften i en travl hverdag.

Planning Manager, Global MerchandisingPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 27-06-2021
PANDORA A/SPlanning Manager, Global Merchandising

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be a key player in our Global Merchandising team and collaborate with various stakeholders throughout Pandora?

As Planning Manager for our Style & Innovations Collections, you will be providing the best estimates of product needs using data and sales trends. You will also be responsible for developing, executing and communicating strategic merchandise assortment plans that support the financial objectives. You will be part-owner of the Global Estimate and Open-to-Buy (OTB) process and work collaboratively with the Merchandising team to forecast new product launches and drive the initial buy process with corresponding meetings and deliverables. Furthermore, you will:

 • Be responsible for reviewing and updating the Global sales forecast for the collections in scope
 • Co-lead the Global & Commercial Cluster Buy Review
 • Communicate all merchandise plan data to clusters, finance, and global supply teams
PANDORA A/S
Stylist - JJXXJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 28-06-2021
JACK & JONES
Stylist - JJXX

JACK & JONES, Brande

Er du nysgerrig efter at lære og udvikle dine kompetencer i et helt nyt brand til unge kvinder? Hvis du er initiativrig, kreativ og rejselysten samt har du et skarpt visuelt blik, så er du måske vores nye stylist!

Som stylist kommer du til at have en afgørende betydning for, hvordan JJXX’ visuelle identitet kommer til udtryk i overensstemmelse med vores overordnede strategi. Det sker bl.a. gennem styling, fotoskydninger og valg af modeller.

Derudover består dine arbejdsopgaver bl.a. af:

 • Deltagelse på fotoskydninger og styling af modeller
 • Planlægning og udvælgelse af styles, accessories, props og locations til skydninger
 • Udvikling af inspirations- og træningsmateriale til intern brug
Salgselev 2021NOISY MAY, AarhusAnsøgningsfrist: 05-07-2021
NOISY MAY
Salgselev 2021

NOISY MAY, Aarhus

Er du klar på at starte en rejse i højt tempo med masser af udfordringer? Er du udadvendt og har en stor interesse for mode, så er det dig, vi leder efter som vores nye salgselev til det skandinaviske marked hos NOISY MAY!

Du bliver en del af NOISY MAY’s ambitiøse og engagerede skandinaviske team med 5 kolleger. Vi drives alle af at gøre en forskel og sikre positiv vækst for NOISY MAY. Du bliver en del af et team fyldt med kompetencer, du vil kunne lære af. Du vil være en vigtig del af vores energiske og dygtige team på hovedkontoret i Århus, og du får international eksponering igennem daglig kontakt med vores internationale sælgere og kunder i hele Skandinavien. Atmosfæren er uformel og energisk, og vi er præget af en iværksætterånd. NOISY MAY tror på, at vi kan få alt til at ske, så længe vi arbejder hårdt og målrettet for det.

Alsidig regnskabsmedarbejder søges til modebranchenAnsøgningsfrist: 05-08-2021
Alsidig regnskabsmedarbejder søges til modebranchen
Kelly Services Til en af vores kunder søges en struktureret og selvstændig regnskabsmedarbejder til længerevarende vikariat til et ungt og kreativt team i modebranchen.
København K
Kelly Services
Chief Marketing OfficerOrganic BasicsAnsøgningsfrist: 05-08-2021
Chief Marketing Officer
Are you driven by authenticity and purpose?
Organic Basics, København
The Hub
Passioneret Beauty Advisor til IllumCHANEL, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 05-07-2021
CHANELPassioneret Beauty Advisor til Illum

CHANEL, København

Som vores nye Beauty Advisor er det din fornemste opgave at repræsentere brandet og dets værdier. Du vil til enhver tid stræbe efter at skabe eksklusive oplevelser via et højt serviceniveau samt udpræget kendskab til brandets produkter og historie.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • at opnå skitserede salgsmål, herunder units per transaction, basket size, price per unit, conversion rate
 • fokus på rekruttering af nye kunder
 • at rådgive om CHANEL’s produkter inden for dufte, make-up og hudpleje

Vi forventer, at du står til rådighed og er fleksibel når det kommer til arbejdstider - eksempelvis skal du være klar på aftenvagter samt weekendvagter, da det er her, vores kunder er til stede i butikken.

ElevKAUFMANNAnsøgningsfrist: 04-07-2021
KAUFMANN
Elev

KAUFMANN

Start din karriere i modebranchen

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • En spændende uddannelse som 2-årig herretøjselev i en af vores butikker.
 • Et elevjob med masser af udfordring.
 • At blive udlært i kundebetjening, service og personligt salg, indkøb og varesupplering.
 • Studieture og messer.

Kaufmann butikkerne sælger mærkevaretøj fra både indland og udland til mænd i alle aldre. Vores gode service tager udgangspunkt i en traditionsrig ekspertviden om herrekonfektion og herremode – en ekspertviden, som er opbygget gennem mere end 110 års erfaring.

KAUFMANN
Sælger søges til Aalborg StorcenterKAUFMANNAnsøgningsfrist: 05-07-2021
KAUFMANN
Sælger søges til Aalborg Storcenter

KAUFMANN

Er du en dygtig sælger, servicemindet og branceuddannet? Vi søger en dygtig sælger, der elsker at være aktiv i butikken.

Du bliver en del af et team, der sammen har ansvaret for, at butikken hver dag er trimmet og salgsklar. Du får ansvaret for dine egne opgaver og har dine egne personlige salgsmål at arbejde efter.

Du har lyst til at gøre en forskel hver eneste dag. At arbejde med de fedeste varer og kunne style en kunde på den helt rigtige måde giver dig et ekstra kick.

Du kan lide at arbejde selvstændigt, er positiv, har et godt humør og sætter et godt samarbejde højt.

Butikschefer til butikker på Sjælland og i StorkøbenhavnhummelAnsøgningsfrist: 05-07-2021
hummel
Butikschefer til butikker på Sjælland og i Storkøbenhavn

hummel

Hummel er i stærk udvikling, og vi søger derfor erfarende lederprofiler med erfaring fra sport/fashion som kan sikre en konstant udvikling af vores nye åbnende samt uåbnede hummel-butikker.

Som butikschef har du ansvar for ledelsen og driften af vores butik. Du vil arbejde med, og udvikle butikken i samarbejde med vores Retail-team, og gennem dit solide netværk, sikrer du at vores butik er markedsledende.

 • Daglig sparring med Retail-teamet med fokus på omsætning og resultater
 • Udvikling og motivation af medarbejderne med fokus på at løfte kompetenceniveauet i forhold til salg og ledelse
 • Effektiv planlægning af vagtplaner for dig og dine medarbejdere
hummel
hummel søger butiksassistenter (deltid/fuldtid) til butikker på Sjælland og i StorkøbenhavnhummelAnsøgningsfrist: 05-07-2021
hummel
hummel søger butiksassistenter (deltid/fuldtid) til butikker på Sjælland og i Storkøbenhavn

hummel

Er du en legende sjæl, som fungerer godt i børnehøjde? Ønsker du at indgå i et univers, hvor der tilbydes mere end en butik, men en oplevelse med fokus på børns samt voksens aktive og frie leg, så kan du være vores kommende salgsassistent, som vi mangler på holdet.

Som salgsassistent skal du være med til at give en enestående oplevelse i vores butik og have en passion for salg og god kundeservice. Du skal have en stærk teamånd, der sikrer, at butikken står professionelt og at kunderne mødes i øjenhøjde og altid føler sig velkomne i butikken.

hummel
Junior Category ManagerECCO Sko A/S, TønderAnsøgningsfrist: 29-06-2021
ECCO Sko A/S
Junior Category Manager

ECCO Sko A/S, Tønder

Do you want to work with some of the most innovative and comfortable design products within an international footwear brand? And are you ready to help us work on promising new collections, listening to the needs of our consumers?

You will join our Men’s team consisting of dedicated colleagues who are responsible for a brand-relevant and profitable commercial collection.

Together, we are responsible for the global market, and besides that, you will specifically act as the go-to person to ECCO’s Global Marketing team with regard to marketing activities/campaigns, digital marketing and marketing intelligence

ECCO Sko A/S
Data AnalystMiinto A/S, Copenhagen or Warsaw or WarsawAnsøgningsfrist: 03-07-2021
Miinto A/SData Analyst

Miinto A/S, Copenhagen or Warsaw or Warsaw

Miinto is going through an exciting expansion plan and we believe that data is the secret ingredient that will help us and our partners make better business decisions. To help carry us even further, we’re looking for an experienced Data Analyst to join our Data & Insights team.

As a Data Analyst at Miinto, you will play an extremely important role as your insights and findings will be crucial for our growth and success. The ideal candidate should be highly skilled in all aspects of data analytics, including mining, evaluation, modelling and visualization. Additionally, you should be committed to transforming data into readable, goal-driven reports for continued innovation and growth. The position is based either in Copenhagen or in Warsaw.

AMBITIØS OG ERFAREN BUTIKSCHEF TIL NÆSTVEDNEYE A/SAnsøgningsfrist: 30-06-2021
NEYE A/S
AMBITIØS OG ERFAREN BUTIKSCHEF TIL NÆSTVED

NEYE A/S

Til vores butik beliggende i Næstved Storcenter, søger vi en stærk og motiveret butikschef med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik for de kommende år. Din rolle som butikschef bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at motivere, inspirere og udvikle dit team til at blive endnu bedre.

Butikschefens ansvarsområde vil være at løse alle de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift i en butik. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats. Du har selv en aktiv rolle på salgsarealet og kommer ikke til at bruge tiden på kontoret. Du vil have et tæt samarbejde med regionschefen om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater.

NEYE A/S
Retail Operation CoordinatorONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 30-06-2021
ONLY
Retail Operation Coordinator

ONLY, Brande

Er du en struktureret koordinator med kendskab til retail, og motiveres du af at have det samlede overblik over ONLYs egne butikker?

Du bliver en del af et dygtigt team på 5 personer, hvor den primære opgave er at koordinere det overordnede vareflow i ONLYs butikker, primært til landene Belgien, Østrig, Schweiz og Frankrig. Sammen med indkøbsteamet skal du sikre, at vores butikker altid har de bedste produkter til de rigtige priser på det rigtige tidspunkt. Du vil indgå i et dynamisk og internationalt miljø, hvor det primære formål er at skabe resultater, og hvor passion og engagement er drivkraften bag den betydelige vækst, ONLY har genereret de seneste år.

Mere konkret vil du:

 • Håndtere daglig varedistribution samt sikre vareflow til alle butikker
 • Assistere retail indkøberne med bl.a. salgstiltag
 • Forestå daglig sparring og opfølgning med butikker
GrafikerONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 02-07-2021
ONLY
Grafiker

ONLY, Brande

Har du et kreativt mindset og er din grafiske værktøjskasse i orden? Har du fingeren på modepulsen, og kan du designe et lækkert layout til vores internationale retail kampagner, lookbooks og online materialer? Så er det dig, vi leder efter!

Lige nu søger vi en grafiker, der har flair for udarbejdelse af både online og offline marketingmateriale.

ONLY er en stor international organisation, hvor du vil få et bredt internt netværk og en afvekslende hverdag, hvor du vil løse mange forskellige opgaver inden for det grafiske felt, herunder:

 • Sikre og forstærke ONLYs visuelle identitet
 • Skabe visuelle koncepter og idéoplæg til lookbook-produktioner
 • Udvikle materialer i samarbejde med den øvrige grafiske afdeling, både til print og online
ERFAREN INDKØBER TIL MODETØJBTX Group A/S, BrandeAnsøgningsfrist: 02-07-2021
BTX Group A/S
ERFAREN INDKØBER TIL MODETØJ

BTX Group A/S, Brande

Vi søger en dygtig indkøber til Signature, der er kendt for fænomenale farver, elegant stil og passion for print, ligesom pasform og komfort er tænkt ind i hver enkelt style til den voksne kvinde.

Som indkøber bliver du ansvarlig for hele indkøbsprocessen. Det betyder først og fremmest, at det er dit ansvar, at kollektionsprøver er hjemme til tiden, og at vi får varerne til den rigtige pris og i den gode kvalitet, som vores kunder efterspørger. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, hvor kontakten til leverandører i Fjernøsten og Europa bliver en naturlig del af din hverdag.

Du vil have tæt kontakt med vores kolleger i Serbien, der står for al produktionsopfølgning. Opgaverne løses i samarbejde med design og konstruktion, og du har altid mulighed for at sparre med erfarne indkøbere på de øvrige brands.

Category Manager Women’sECCO Sko A/S, TønderAnsøgningsfrist: 29-06-2021
ECCO Sko A/S
Category Manager Women’s

ECCO Sko A/S, Tønder

Do you want to work with some of the most innovative and comfortable design products within an international footwear brand? And are you ready to help us work on promising new collections, listening to the needs of our consumers?

As you create and manage the entire life cycle of the women’s footwear collection together with the team, you will get the freedom to make your own decisions, work with different international stakeholders and release your creativity.

“We are very passionate about what we work for – we love to make good quality shoes and ensure that our consumers are happy. You will join us at an exciting time as we are changing our approach to becoming more consumer-centric,” says Marius Korthout, Category Director Women’s.

Intrigued? Then read more here.
ECCO Sko A/S
HusmodelVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 01-07-2021
VERO MODA
Husmodel

VERO MODA, Aarhus

Nu har du muligheden for at blive en del af holdet bag ét af Europas største womenswear brands. Hos VERO MODA søger vi en fuldtidshusmodel til at afprøve og kommentere på vores styles.

Din primære opgave er at prøve og kommentere på vores kollektioner i samarbejde med vores konstruktører og indkøbere. Herudover vil du få selvstændige og afvekslende opgaver, der knytter sig til konstruktionsafdelingen.

Disse opgaver afhænger meget af din profil og vores aktuelle behov, men det kunne eksempelvis være håndtering af reklamationer, deltage i videomøder med leverandører, opmåling af forskellige produkter, deltage i modeshows og fremvisninger eller hjælpe indkøberne med diverse opgaver.

VERO MODA
SPORTMASTER søger souschef til MagasinSPORTMASTERAnsøgningsfrist: 02-08-2021
SPORTMASTER søger souschef til Magasin
Er du klar på at indtage salgsgulvet på Danmarks største sportshold?
SPORTMASTER, Danmark
SPORTMASTER
SPORTMASTER søger souschef til MagasinSPORTMASTER Danmark ApSAnsøgningsfrist: 02-08-2021
SPORTMASTER søger souschef til Magasin
Er du klar på at indtage salgsgulvet på Danmarks største sportshold?
SPORTMASTER Danmark ApS, Ballerup
SPORTMASTER Danmark ApS
Indkøbskoordinator søges til Mode og Accessories-virksomhed i AarhusAndy Produktion A/S, HøjbjergAnsøgningsfrist: 01-07-2021
Andy Produktion A/S
Indkøbskoordinator søges til Mode og Accessories-virksomhed i Aarhus

Andy Produktion A/S, Højbjerg

Andy Produktion A/S er en international, familieejet virksomhed fra 1962. Virksomheden servicerer primært kunder i Europa inden for Accessories, Beauty & Personal Care produkter.

Primære opgaver:

 • Varetage accounts, herunder oprettelse og håndtering af indkøbs- og salgsordrer, koordinering af distribution, logistik samt kommunikationenen i dagligdagen
 • Drive projekter i forhold til indkøb
 • Følge produktionen samt leveringerne tæt. Herunder igangsætte, vurdere og kommentere produkter

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse, engagerede og sjove (synes vi selv) kolleger
 • En omstillingsparat og kreativ virksomhed med kort vej fra tanke til handling.
 • At du bliver en del af en organisation i udvikling
Andy Produktion A/S
Sælger på fuldtid til Lingeriafdelingen - Århus CSallingAnsøgningsfrist: 01-08-2021
Sælger på fuldtid til Lingeriafdelingen - Århus C
Vi søger en målrettet, engageret og uddannet salgsassistent med stor interesse for lingeri og accessories til vores lingeriafdeling for kvinder.
Salling, Aarhus C
Salling
Praktikant / StudentermedarbejderJEBERG JEWELLERY A/SAnsøgningsfrist: 01-08-2021
Praktikant / Studentermedarbejder
Jeberg Jewellery er et dansk smykkebrand med kontor og showroom i Århus.
JEBERG JEWELLERY A/S, Aarhus
Studerende Online
Omnichannel CoordinatorVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 30-06-2021
VERO MODA
Omnichannel Coordinator

VERO MODA, Aarhus

Do you want to use your experience within marketing while working for an international fashion company? Are you a strong coordinator who never misses a deadline? Then you might be just the one we’re looking for!

As Omnichannel Coordinator your primary responsibility is to manage the process of our global campaign calendar and all communication flows related to this – both internally and with our national colleagues across the different countries we operate in. You will be the key stakeholder towards the markets and therefore in regular contact with our marketing colleagues abroad. Moreover, you will be responsible for securing the needs of our key wholesale customers in terms of marketing material.

More specifically, you will:

 • Be responsible for the global campaign calendar
 • Be the main contact person towards the national colleagues and marketing teams
 • Secure monthly status meeting with our retail department
VERO MODA
Salgsassistent - fuldtid/deltidKig-Ind Lyngby Storcenter ApS, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 01-07-2021
Kig-Ind Lyngby Storcenter ApS
Salgsassistent - fuldtid/deltid

Kig-Ind Lyngby Storcenter ApS, Kgs. Lyngby

Kig-ind er førende indenfor nyeste mode til kvinder. Vi har ligget i Lyngby Storcenter i mere end 20 år på den absolut bedste placering ”på storetorv.” Vi søger en medarbejder m/k, der brænder for mode og elsker at servicere vores mange faste kunder.

 • Branchekendskab er en forudsætning.
 • Modebevidst
 • Ansvarsbevidst
 • God sælger
 • Servicemindet
 • Fleksibel
 • Samt en god kollega
Kig-Ind Lyngby Storcenter ApS
ELEVER - HELE LANDET - TIL START 1. AUGUST/1. SEPTEMBERNIELSENsAnsøgningsfrist: 01-07-2021
ELEVER - HELE LANDET - TIL START 1. AUGUST/1. SEPTEMBER

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs
Salgsassistent – hummel kids FieldshummelAnsøgningsfrist: 27-06-2021
hummel
Salgsassistent – hummel kids Fields

hummel

hummel er i stærk udvikling, og vi søger derfor medarbejdere til vores nye hummel kids-butik i Field's

Som salgsassistent har du sammen med butikschefen ansvaret for driften af vores butik i Field's. Du vil arbejde med, og udvikle butikken i samarbejde med vores Retail-team, og gennem dit solide netværk sikrer du, at hummel kids i Field's er markedsledende.

Dine arbejdsopgaver:

 • Servicere kunder og sikre de får en unik oplevelse
 • Daglig sparring med butikschefen med fokus på omsætning og resultater
 • Udvikling og optimering af butikkens udtryk, vareplacering og effektivisering
hummel
Deltidsansat til Københavns LufthavnPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 01-07-2021
Pilgrim A/S
Deltidsansat til Københavns Lufthavn

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

DINE PRIMÆRE OPGAVER

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
 • Du skal indimellem kunne åbne butikken om morgenen.
Pilgrim A/S
E-Commerce Campaign Coordinatorname it, BrandeAnsøgningsfrist: 28-06-2021
name it
E-Commerce Campaign Coordinator

name it, Brande

Are you passionate about E-Commerce and eager to put your skills and knowledge to use in an international fashion organisation?

You will take on a key role in the team focusing on bringing to life our latest campaigns and growing the turnover of NAMEIT.com as well as the NAME IT mobile app. You will get every opportunity to put your experience into play and optimize the user journeys across two of our most important consumer touchpoints for the future. The role includes both operational and development tasks, and you will have great influence on your work, so we expect you to take responsibility and drive projects independently.

Your responsibilities related to NAMEIT.com and the NAME IT app include:

 • Developing the user experience in close partnership with our E-Commerce Specialist
 • Uploading and scheduling all campaign content
 • Finding the right balance between technical functionality and visual experience
Til vores butik i Vestsjællandscentret søger vi en salgsassistentSophie B, SlagelseAnsøgningsfrist: 01-07-2021
Sophie BTil vores butik i Vestsjællandscentret søger vi en salgsassistent

Sophie B, Slagelse

Vi leder efter en dygtig og udadvendt sælger, der kan inspirere vores kunder og give dem den bedste service og vejledning.

Vi tilbyder dig:

 • At blive en del af et stærkt team
 • Frihed til at udfolde din ”indre” sælger
 • Ordnede forhold og fast arbejdsplan
 • Et spændende job med daglige udfordringer og gensidig respekt

Så brænder du for mode og for at give kunden den bedst mulige service, så er du måske lige den, vi søger til vores team.

Purchasing and Sourcing InternMØNSIEUR Aus KBHAnsøgningsfrist: 31-07-2021
Purchasing and Sourcing Intern
MØNSIEUR Aus KBH is looking for a motivated and dedicated Purchasing and Sourcing Intern for our Design and Production team in Copenhagen.
MØNSIEUR Aus KBH, København
The Hub
Salgsassistent - 25 timer Zizzi LyngbyBall GroupAnsøgningsfrist: 28-07-2021
Salgsassistent - 25 timer Zizzi Lyngby
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ?
Ball Group, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Butikschef, ONLY STORES, Holbæk, 40 timerONLYAnsøgningsfrist: 25-06-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Holbæk, 40 timer

ONLY

Til vores ONLY-butik i Holbæk søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
Global Indirect Tax ManagerBESTSELLER, Aarhus/BrandeAnsøgningsfrist: 23-06-2021
BESTSELLER
Global Indirect Tax Manager

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Can you contribute with a high professional level, great business understanding and a sense of pragmatic solutions in a complex and dynamic everyday life? Then here you get the opportunity to make a difference in a large and international company!

As our Global Indirect Tax Manager you will, in collaboration with Head of Tax, be responsible for indirect tax across BESTSELLER. You will exercise competent and professional advice for the business within indirect tax and contribute to compliance and optimization of processes and set-ups. You will have many stakeholders across BESTSELLER and act as a professional sparring partner for colleagues in Denmark and abroad regarding VAT and indirect tax issues.

Fitting modelONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 29-06-2021
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Esbjerg søger afdelingsleder til pigeafdelingenKings & QueensAnsøgningsfrist: 30-06-2021
Kings & QueensEsbjerg søger afdelingsleder til pigeafdelingen

Kings & Queens

I Kings & Queens finder du Danmarks skarpeste udvalg af mode. Vi forhandler alle de stærke mærker på pigesiden som bl.a. Moss Copenhagen, NA-KD, Moves, Levi’s, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, FILA, NIKE og Object.

Som afdelingsleder i Kings & Queens bliver du en del af en landsdækkende kæde med butikker fordelt over hele landet, og en webshop. Du får således masser af søde kollegaer over hele landet. Er du den nye talentfulde og trendstærke afdelingsleder som vi mangler?

Vores nye afdelingsleder:

 • Har ansvaret for drengeafdelingen
 • Har fingeren på pulsen og brænder for mode og tendenser
 • Bevarer overblikket i pressede situationer og går forrest – også i modvind
 • Har gode kommunikationsevner og er en god teamplayer
 • Har et godt og smittende humør og har evner til at rådgive kunderne
 • Er indstillet på at give kunderne gode oplevelser i butikken
 • Er uddannet salgsassistent
Salgsassistent, VERO MODA Storcenter NordVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 29-06-2021
VERO MODA
Salgsassistent, VERO MODA Storcenter Nord

VERO MODA, Aarhus

Til vores VERO MODA-butik i Aarhus, Storcenter Nord søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
VERO MODA
Sales ManagerONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 29-06-2021
ONLY
Sales Manager

ONLY, Brande

Er du drevet af at skabe resultater, motiveres du af ambitiøse målsætninger, og er du kompetent i alt lige fra udvikling til eksekvering af salgsstrategier?

Som Sales Manager hos ONLY på vores centraleuropæiske markeder, får du stor mulighed for at præge den fremtidige udvikling. Du får en vigtig rolle i et energisk og dynamisk salgsteam, og du får helt konkret ansvaret for at udvikle NOOS forretningen og udbygge vores position som markedsleder. Det er dit ansvar, at ONLY er kundernes foretrukne samarbejdspartner, og i den forbindelse kommer der rejsedage i spil, da din tilstedeværelse ved salgsmøder med Key Accounts bliver essentielt.

Arbejdsopgaver

 • Udarbejde salgsstrategier og eksekvere på disse i samarbejde med dit salgsteam og sælgere på salgsmarkederne
 • Løbende opfølgning på salg og efterspørgsel, så vi sikrer, at alle kunder har de rette varer
 • Holde dig opdateret på budgetter og resultater på dine markeder
Demand PlannerVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 28-06-2021
VERO MODA
Demand Planner

VERO MODA, Aarhus

Do you have an analytical mindset and thrive on crunching numbers? Whether you are a recent graduate or have a few years of experience, you may be just the one we are looking for to join VERO MODA’s ‘Never Out of Stock’ (NOOS) team.

As Demand Planner at VERO MODA NOOS, your main goal is to ensure the right stock at the right time, so you manage the demand forecast for specific categories/products on SKU levels. More specifically some oof your everyday tasks will be:

 • Analysing weekly and monthly sales and stock to optimize the forecasting and expectations of sales ensuring the best possible flow of goods
 • Making planning decisions based on sales trends and our styles’ lifecycle plans
 • Placing orders together with our procurement teams, buffer stocks at suppliers, capacity bookings and raw material bookings in order to secure fast reaction times in our supply chain
VERO MODA
SALGSASSISTENT (32 TIMER) - AALBORG STORCENTER - DAME AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 29-06-2021
SALGSASSISTENT (32 TIMER) - AALBORG STORCENTER - DAME AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent 32 timer pr. uge til NIELSENs dame-afdeling i Aalborg Storcenter. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er frisk, udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
Sales Coordinator Key AccountsNOISY MAY, AarhusAnsøgningsfrist: 29-06-2021
NOISY MAY
Sales Coordinator Key Accounts

NOISY MAY, Aarhus

Har du en udadvendt personlighed og en stor interesse for mode? Har du lyst til at skabe stærke relationer og anvende din strukturerede evne til at videreudvikle NOISY MAY?

Som vores Sales Coordinator er dit primære ansvarsområde at assistere og servicere dine Key Accounts igennem daglig dialog. Derudover vil du også varetage opgaver sammen med og for vores Sales and Product Manager i teamet. Du fungerer som administrativ support til kunder og sælgere samt den salgsansvarlige og manageren, hvor du dagligt vil varetage selvstændige administrative og salgsrelaterede opgaver på tværs af afdelingen.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Udarbejdelse og opfølgning på performance-lister og bedst solgte produkter
 • Forberede samt supportere ved salgsmøder
 • Varetage ordrebehandling, følge op på ordre- og lagersituation, distribution og reklamationer
Butiksassistent fuldtid KoldingJACK & JONESAnsøgningsfrist: 28-06-2021
JACK & JONES
Butiksassistent fuldtid Kolding

JACK & JONES

Brænder du for salg og mode, og har du lyst til at prøve kræfter med et job med mange forskellige udviklingsmuligheder og retninger? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver? Vil du have en stor kontaktflade og arbejde i et både sjovt og dynamisk arbejdsmiljø?

Til en af landets største JACK & JONES butikker i Kolding, søger vi en energisk fuldtids butiksassistent M/K med garanti for udfordringer og personlig udvikling.

Hos JACK & JONES mener vi at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og som sælger hos os er du garanteret både faglig og personlig udvikling.

Du skal sammen med et dynamisk team i Kolding evne at fortsætte den positive udvikling samt sikre, at kunderne altid får den bedste og mest positive oplevelse. Din indtrædelse i teamet skal samtidigt være med til at garantere, at de fortsat er centrets bedste butik!

Assisterende Butikschef til Vero Moda Bruuns Galleri ÅrhusVERO MODAAnsøgningsfrist: 28-06-2021
VERO MODA
Assisterende Butikschef til Vero Moda Bruuns Galleri Århus

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift ? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA butik i Bruuns Galleri Århus?

I samarbejde med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra salg, merchandising, nøgletal samt daglig ledelse af butikken, når din butikschef holder fri eller ferie. Yderligere vil du:

 • Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver som planlægning og prioritering
 • Sikre at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
 • Motivere og coache medarbejderne i et åbent og dynamisk miljø
 • Sikre en høj butiksstandard med fokus på salg og indtjening
 • Sørge for en dynamisk og salgsklar butik, herunder visuel merchandising
VERO MODA
Email Marketing Specialistname it, BrandeAnsøgningsfrist: 28-06-2021
name it
Email Marketing Specialist

name it, Brande

Are you passionate about email marketing and eager to put your skills and knowledge to use in an international fashion organization?

You will take on a key role in the team focusing on growing the turnover of our customer club plus the implementation of future tactical and strategic initiatives. Our email marketing approach covers both e-commerce and retail, and you will get every opportunity to put your experience into play to optimize and streamline the consumer journey of our most valuable customers. The role includes both operational and development tasks, and you will have great influence on your work, so we expect you to take responsibility and drive projects independently.

Your areas of responsibility will include:

 • Campaign planning, construction and deployment of emails and trigger flows
 • Communication plans for push messages in apps and on SMS
 • Follow-up on email performance, A-B tests and KPIs
Business AnalystONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 28-06-2021
ONLY
Business Analyst

ONLY, Brande

Er du stærk på data og en dygtig analytiker, og ønsker du at være en central del af et forretningsområde i rivende udvikling?

Du bliver en del af et dynamisk og velintegreret team bestående af 14 dedikerede kolleger, der alle er specialiserede inden for forskellige områder inden for e-handel. Teamet drifter sammen ONLY.com og ONLY&SONS.com, hvor vi konstant skal tilpasse os nye krav og forventninger fra vores forskellige markeder. Du får dermed mulighed for at arbejde med mange forskelligartede opgaver og projekter.

Det forventes, at du tager ejerskab for de områder, som du er ansvarlig for, ligesom du proaktivt undersøger mulighederne for at optimere og forbedre vores forretning.

Identity & Access Management Specialist within AD, Azure AD and RSABESTSELLER, Aarhus/BrandeAnsøgningsfrist: 28-06-2021
BESTSELLER
Identity & Access Management Specialist within AD, Azure AD and RSA

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Are you excited about the chance to develop within AD, Azure AD and Identity & Access Management? Then join BESTSELLER IT and contribute to taking us to the next level within this field!

Your primary responsibility will be working with AD, Azure AD and governance in RSA (IG&L) with the purpose of ensuring stabile operations. At the same time, you develop and implement new solutions, ensuring that we continuously raise the bar. As a natural part of the job, you will be in dialogue with with stakeholders and colleagues across IT and the business on a daily basis.

More specifically, your tasks include:

 • Daily operations within AD, Azure AD and RSA IG&L
 • Building and maintaining automation within core IT services (in Azure Automation)
 • Assisting with 3rd level support through our IT service management software
Salgsassistent til hummel kids butik i AalborghummelAnsøgningsfrist: 25-06-2021
hummel
Salgsassistent til hummel kids butik i Aalborg

hummel

hummel er i stærk udvikling, og vi søger derfor en salgsassistent til vores hummel kids butik i Aalborg Storcenter.

Som salgsassistent skal du være med til at give en enestående oplevelse i butikken og have en passion for salg og god kundeservice. Du skal have en stærk teamånd, der sikrer, at butikken står professionelt, og at kunderne mødes i øjenhøjde og altid føler sig velkomne i butikken. Sammen med butikschefen får du ansvaret for driften af vores hummel kids butik i Aalborg Storcenter.

Dine arbejdsopgaver

 • Servicere kunder og sikre de får en unik kundeoplevelse
 • Daglig sparring med butikschefen med fokus på omsætning og resultater
 • Udvikling og optimering af butikkens udtryk, vareplacering og effektivisering
 • Planlægge aktiviteter sammen med butikschefen
hummel
Design Assistant AWAREVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 24-06-2021
VERO MODA
Design Assistant AWARE

VERO MODA, Aarhus

Are you passionate about sustainability and know how to develop on-trend and commercial fashion designs? Then you might be the one we are looking for to continue VERO MODA’s sustainable journey.

AWARE by VERO MODA is looking for a Design Assistant to join a team that is guided by the vision of creating sustainable fashion styles for women and leading the industry in a more sustainable direction.

Taking the point of departure in AWARE’s brand DNA, you will in collaboration with our Designer focus on:

 • Trend, print and colour research
 • Collection overviews
 • Quality, trim, strike offs and colour approval
VERO MODA
Salgsassistentelev til Textil - HelsingørføtexAnsøgningsfrist: 25-06-2021
føtexSalgsassistentelev til Textil - Helsingør

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Du arbejder blandt andet med

 • salg
 • eksponering af varer
 • kundevejledning