Jobs i modebranchen

231 jobs.
Sorter på: Firmanavn    |    Ansøgningsfrist    |    Indrykningsdato ▼
Bliv auktionsmægler, og sæt strøm til dit arbejdslivKlaravikAnsøgningsfrist: 04-08-2022
Klaravik Bliv auktionsmægler, og sæt strøm til dit arbejdsliv

Klaravik

Du har den tekniske knowhow, den ambitiøse og opsøgende tilgang plus konkurrencegenet – vi har stillingen. Sammen skaber vi endnu mere vækst for et allerede økonomisk velfunderet digitalt auktionsfirma.

”Det er et langsigtet salgsjob, som fremtidssikrer dit arbejdsliv. For vi bygger på dine grundlæggende salgsevner. Oven i det, så bidrager du til den cirkulære økonomi. Brugt materiel går nemlig aldrig af mode,” fortæller adm. direktør Kern Wandall.

Nysgerrig? - Læs mere her!

Læs mere her

Vi leder efter en butikschef til Glitter i KøbmagergadeGlitter ApSAnsøgningsfrist: 04-08-2022
Glitter ApS
Vi leder efter en butikschef til Glitter i Købmagergade

Glitter ApS, København

Stillingen som butikschef i Glitter indebærer at du er en leder med personale- og resultatsansvar. Hovedopgaven er den daglige drift af butikken og at lede butikkens medarbejdere. En stor del af arbejdet er at lede og inspirere butikkens sælgere samt at skabe et team, hvor du har et positivt arbejdsmiljø og sammen arbejder for at nå salgs- og driftoverskudsforudsætninger i butikken.

I Glitter arbejder vi aktivt med hver kunde som kommer ind i vores butik. Derfor er det vigtigt, at du elsker salg og motiveres af at at arbejde med højt opstillede mål. Du elsker at levere Glitters unikke sælgende service og style kunder med vores fine produkter. For os er det vigtigt at tage vare på kunderne og yde den bedste service i branchen, så de vælger at komme tilbage. I Glitter vil vi have det sjovt når vi er på arbejde, så arbejdsglæden spreder sig i butikken og smitter af på kunderne.

Glitter ApS

Læs mere her

Fitting ModelVILAAnsøgningsfrist: 04-08-2022
VILA
Fitting Model

VILA, Skanderborg

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

VILA søger hurtigst muligt en intern fitting model i størrelse 38 til en fuldtidsstilling til afprøvning af vores kollektioner.

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team, samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af VILA’s pattern design team, som er et knudepunkt for VILA. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets fitting og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt.

Læs mere her

Data ScientistBoozt Fashion ABAnsøgningsfrist: 04-08-2022
Boozt Fashion AB
Data Scientist

Boozt Fashion AB, Åbyhøj

Every day, several thousand products and brand images are being processed by one of our many image recognition tools - to undergo object detection, categorization, and automatic post-processing. Incoming emails and product reviews go through the keen eye of our text classification. We’re exploring how automation can help our Finance department. We’re building the next big thing, a portal for our brands that’s ripe with insights. And much more.

What you will do

 • Use BigQuery to analyze and extract relevant business data to help automate and optimize key processes
 • Orchestrate pipelines that handle everything from data transformation to model training using Dataform and/or Airflow/Google Cloud Composer
 • Maintain, research, and develop computer vision model pipelines for i.e. product images

Læs mere her

Ass. Butikschef/Salgsassistent til Kolding Storcenter (30/37 timer)hummelAnsøgningsfrist: 04-08-2022
hummel
Ass. Butikschef/Salgsassistent til Kolding Storcenter (30/37 timer)

hummel

Er du vild med at møde kunderne, der hvor de er, løse deres behov og give dem en unik kundeoplevelse, så de kommer igen? Så kan det være dig, som vi søger til vores butik i Kolding Storcenter.

I funktionen som assisterende butikschef/salgsassistent vil du være den ansvarlige for butikken i butikschefens fravær. Herudover vil du sammen med butikschefen blive ansvarlig for butikkens fremtoning og udtryk i en funktion som Visual Merchandiser.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Servicere kunder og sikre de får en unik kundeoplevelse
 • Sparring med butikschefen med fokus på omsætning og resultater i form af nøgletal og KPI’er
 • Udvikling og optimering af butikkens udtryk, vareplacering og effektivisering
hummel

Læs mere her

Area Retail ManagerVERO MODAAnsøgningsfrist: 01-08-2022
VERO MODA
Area Retail Manager

VERO MODA, Aarhus

Are you results-oriented and do you know how to lead people in a motivating and supportive way? Do you know how to utilize your store management skills to ensure the continued development of our VERO MODA stores in Aarhus?

At VERO MODA Retail, Denmark we are a strong operational team consisting of area management, area visual merchandisers, store management as well as our buying function that works with a multi-category and multi-lifecycle product experience. VERO MODA is on an amazing journey as a brand - and as a business. We are fully committed to turn our customers into our fans.

You will be joining a team of well-established stores as their Area Retail Manager covering a total of 8 stores in the Aarhus Area. You are responsible for the daily follow-up of the store managers and the stores' performance. A central part of the job is to ensure the recruitment of the right store managers and take care of the day-to-day management.

Læs mere her

2 BUTIKS ASSISTENTER MED FLAIR FOR MODELa GazelleAnsøgningsfrist: 01-09-2022
2 BUTIKS ASSISTENTER MED FLAIR FOR MODE
LAGAZELLE Fashion tøj, sko, tasker, Overtøj, pels, og skind.
La Gazelle, Rødovre
Jobcenter

Læs mere her

Fitting ModelONLYAnsøgningsfrist: 04-08-2022
ONLY
Fitting Model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Om jobbet

 • Du vil indgå i et af ONLY’s stærke og passionerede produktionsteams og få indsigt i, hvordan en modevirksomhed fungerer.
 • Du vil spille en afgørende rolle i forhold til afprøvning og tilretning, opmåling og kommentering af vores kollektioner, i samarbejde med vores designere, konstruktører og indkøbere.
 • Herudover vil du få selvstændige og afvekslende ad hoc-opgaver, der knytter sig til dit produktionsteamet.

Læs mere her

Aktiverer du tal og fakta til proaktivt at drive omsætning?Our Units ApSAnsøgningsfrist: 04-08-2022
Our Units ApS Aktiverer du tal og fakta til proaktivt at drive omsætning?

Our Units ApS, København

Vores vision er at lede vejen for ’human fashion’ og klæde mennesker på til at favne sig selv og tage modige skridt i livet. Derfor gør vi os umage for at møde mennesker med lethed, kærlighed og forståelse, så de føler sig rummet – både i vores virksomhed, bukser og brandunivers. Som bevidste buksespecialister har vi taget et valg om først og fremmest at tilbyde en stor base af holdbare klassikere, som går igen sæson efter sæson, år efter år.

Din primære opgave bliver at monitorere, udvikle og planlægge vores salg på tværs af markeder. Som specialist evner du både at regne den ud og handle på tallene. Du lægger stor energi i at være et skridt foran og gøre det, der skal til – uden at vente på at blive spurgt. Hos os indgår du som en vigtig del af salg- og supportafdelingen og samarbejder med produktteamet samt marketing & e-commerce.

Læs mere her

Sales Specialist, FranchiseGanni A/SAnsøgningsfrist: 03-09-2022
Sales Specialist, Franchise
GANNI IS LOOKING FOR A SHOOTING STAR TO JOIN OUR GLOBAL SALES TEAM!
Ganni A/S, Frankrig, København, Storbritannien
Ganni

Læs mere her

E-commerce ManagerGanni A/SAnsøgningsfrist: 03-09-2022
E-commerce Manager
WE ARE LOOKING FOR AN ENTHUSIASTIC E-COMMERCE MANAGER TO JOIN OUR E-COMMERCE TEAM IN LONDON.
Ganni A/S, Storbritannien
Ganni

Læs mere her

Collection Project ManagerGanni A/SAnsøgningsfrist: 03-09-2022
Collection Project Manager
WE ARE LOOKING FOR A COLLECTION PROJECT MANAGER TO JOIN OUR BUSY AND EVOLVING MERCHANDISING TEAM TO DRIVE, STRUCTURE AND FACILITATE THE TIMELINE FOR COLLECTION DEVELOPMENT.
Ganni A/S, København
Ganni

Læs mere her

Global Sales ManagerCopenhagen CartelAnsøgningsfrist: 03-09-2022
Global Sales Manager
Do you have a passion for sales, thrive on building new relations, and want to join us on our mission for cleaner Oceans?
Copenhagen Cartel, København
The Hub

Læs mere her

Salgsassistentelev til Textil - HjørringBilkaAnsøgningsfrist: 03-09-2022
Salgsassistentelev til Textil - Hjørring
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
Bilka, Hjørring
Bilka

Læs mere her

SISSEL EDELBO søger en skarp og kreativ Senior DesignerSissel Edelbo ApSAnsøgningsfrist: 03-09-2022
SISSEL EDELBO søger en skarp og kreativ Senior Designer
Brænder du for den danske modeindustri, og har du lyst til at være en del af en vækstrejse med mulighed for at påvirke branchen i en mere ansvarlig retning?
Sissel Edelbo ApS, Aalborg
ASE

Læs mere her

SISSEL EDELBO søger en skarp og kreativ Digital MarketingansvarligSissel Edelbo ApSAnsøgningsfrist: 03-09-2022
SISSEL EDELBO søger en skarp og kreativ Digital Marketingansvarlig
Brænder du for den danske modeindustri, og har du lyst til at være en del af en vækstrejse med mulighed for at påvirke branchen i en mere ansvarlig retning?
Sissel Edelbo ApS, Aalborg
ASE

Læs mere her

Assistance til konceptbutik i HelsingørFEMILET A/SAnsøgningsfrist: 31-08-2022
Assistance til konceptbutik i Helsingør
Som vores assistance er det vigtigste for os, at du er ansvarsbevidst og fleksibel og klar til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt.
FEMILET A/S, Helsingør
Jobcenter

Læs mere her

Executiveinstant changeAnsøgningsfrist: 03-09-2022
Executive
Med afsæt i kendte og afprøvede teknikker fra bla.
instant change, Aalborg
instant change

Læs mere her

Engagerede elever der brænder for mode og tendenserKings & QueensAnsøgningsfrist: 03-08-2022
Kings & Queens Engagerede elever der brænder for mode og tendenser

Kings & Queens, Køge, Waves, Kolding, Slagelse eller Næstved

Er du vild med mode - og ved hvordan man mixer fede styles? Har du lyst til at sælge brands som trender? Så er det NU du skal slå til.

Som elev i kings & Queens bliver du en del af en kæde, der i forvejen driver 20 butikker, og en webshop. Du får således masser af søde kollegaer over hele landet.

Vil du være en del af et stærkt koncept indenfor mode til drenge og piger med 20 butikker - så er chancen her nu!

Læs mere her

Erfaren salgsassistentNEYE A/SAnsøgningsfrist: 31-07-2022
NEYE A/S
Erfaren salgsassistent

NEYE A/S, Vanløse

Til vores butik i KRONEN Vanløse, søger vi en naturlig, engageret og motiveret salgsassistent med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik. Din rolle som salgsassistent bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikschefen og det øvrige team.

Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at skabe positiv energi blandt kunder og kollegaer.

Du bliver Butikschefens højre hånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

NEYE A/S

Læs mere her

3D GeneralistVILAAnsøgningsfrist: 03-08-2022
VILA
3D Generalist

VILA, Skanderborg

Do you love bringing your ideas to life? Are you a skilled 3D Generalist? Do you want to be part of an exciting 3D journey in an international and dynamic fashion company?

As part of our sustainable focus at VILA, we are implementing 3D into our processes – this is where you come into the picture. You will refer to our 3D Creative Lead and help create 3D content for a wide variety of projects and events.

 • Creation and optimization of 3D Assets, Characters, Animations and potentially Fx, Lighting, Camera, etc.
 • When necessary, improve workflows and pipelines
 • Managing workloads to deliver on time, even with tight deadline
 • Work in an agile project environment with up to 7 people.

Læs mere her

Key Account ManagerJDYAnsøgningsfrist: 03-08-2022
JDY
Key Account Manager

JDY, Brande

Har du en stærk salgs- og produktprofil, og drives du af at skabe resultater? Har du lysten og drivet til at styrke partnerskabet med vores største online kunder?

Du bliver en del af vores salgsteam i JDY, hvor du vil få ansvar for at skabe og sikre salget til en vores største online (CBO) kunder. Vi er i kraftig vækst, og du vil arbejde sammen med kollegaer, som alle kendetegnes ved et stort engagement og konstant fokus på forretning og fremgang.

Du vil få det overordnede ansvar for en fastlagt kundeportefølje, som tæller nogle af vores største og vigtigste CBO-kunder herunder Zalando og About You. Foruden at være en strategisk og tilstedeværende samarbejdspartner for dine egne kunder såvel som vores sælgere på markederne, vil du også indgå som sparringspartner og medansvarlig for at udvikle de rette produkter i tæt dialog med alle interne afdelinger, herunder indkøb, marketing, etc.

Læs mere her

Økonomiansvarligwww.financialoutsourcing.dkAnsøgningsfrist: 02-09-2022
Økonomiansvarlig
Bliver du motiveret af at få meget ansvar, levere høj kvalitet og være en del af et ungt team?
www.financialoutsourcing.dk, København S
www.financialoutsourcing.dk

Læs mere her

IndkøbselevMOSS CPH A/SAnsøgningsfrist: 05-08-2022
MOSS CPH A/S
Indkøbselev

MOSS CPH A/S, Vejle

Vi søger en ambitiøs og energisk indkøbselev til vores Buying & Design Team, som ønsker at give den en ”ordentlig skalle” og vokse med opgaverne og jobbet.

Vi er et ungt og harmonisk team, som står sammen i kampen om nå i mål. Du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar til at drive og udvikle din del af forretningen samtidigt med, at du bliver en del af et team og en virksomhed med engagerede, passioneret og skønne kollegaer i hele huset.

Du bliver en del af Design & Indkøbsteamet, som består af design, konstruktion og indkøb. Vi har en uformel tone, et godt humør og brænder for vores arbejde. Dit primære ansvar bliver oprettelse og vedligeholdelse af data i Navision, produktionsopfølgning og shipping i tæt samarbejde med resten af dine indkøbskollegaer.

Læs mere her

Facility Team LeaderBESTSELLERAnsøgningsfrist: 02-08-2022
BESTSELLER
Facility Team Leader

BESTSELLER, Aarhus

Kunne du tænke dig at skabe rammerne for BESTSELLERs bygning på havnen i Aarhus, og er du samtidig udadvendt og koordineringsstærk? Så er det måske dig der skal være med til at sikre det høje vedligeholdelsesniveau i vores bygning.

I tæt samarbejde med dit Facility-team på to medarbejdere sikrer I den røde tråd mellem opgaver og ressourcer i jeres afdeling. Med reference til Head of Services & Facilities skaber du rammerne, der gør at vedligeholdelsesniveauet i vores bygning altid lever op til de stillede krav og forventninger.

Dine ansvarsområder inkluderer bygningsdrift og vedligehold, herunder lovpligtig service og vedligehold af tekniske installationer samt optimal drift af bygningen via CTS. Du forstår at sikre et højt serviceniveau gennem konstant samarbejde med de mange afdelinger i bygningen, samt andre eksterne interessenter såsom servicepartnere og øvrige myndigheder.

Læs mere her

Sales & Service Ambassador Mens shoes/Mens Casual Herre · AalborgMagasinAnsøgningsfrist: 02-09-2022
Sales & Service Ambassador Mens shoes/Mens Casual Herre · Aalborg
Er du en servicemindet og energisk supersælger med stor interesse for herre mode, så vil vi gerne høre fra dig!
Magasin, Aalborg
Magasin

Læs mere her

Personal Shopper Dame Fashion Dame · AarhusMagasinAnsøgningsfrist: 02-09-2022
Personal Shopper Dame Fashion Dame · Aarhus
Kan du give kunderne en unik shoppingoplevelse gennem professionel vejledning i styling og trends i dame fashion?
Magasin, Aarhus
Magasin

Læs mere her

Salgsassistent til konceptbutik i KøgeFEMILET A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2022
Salgsassistent til konceptbutik i Køge
Som vores salgsasistent er din primære opgave at få vores kunder til at føle sig godt tilpas i butikken og give dem en ekstraordinær oplevelse.
FEMILET A/S, Køge
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistentelev til Textil - GreveBilkaAnsøgningsfrist: 02-09-2022
Salgsassistentelev til Textil - Greve
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
Bilka, Greve
Bilka

Læs mere her

Sales RepresentativeBibsAnsøgningsfrist: 02-09-2022
Sales Representative
We are looking for a driving sales representative for Sweden, to seek out new retailers and expand relations with existing ones.
Bibs, Sverige
Talntcast

Læs mere her

SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES - DELTIDBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 31-07-2022
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES - DELTID
Bahne i Lyngby søger en dygtig sælger til butikkens modeafdeling pr. 1. august.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Kgs. Lyngby
Jobcenter

Læs mere her

SÆLGER - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 15-08-2022
SÆLGER - BOLIG
Bahne på Amager søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København S
Jobcenter

Læs mere her

Manager til Fashion ConstructionCHANGE of Scandinavia A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2022
CHANGE of Scandinavia A/S
Manager til Fashion Construction

CHANGE of Scandinavia A/S, Farum

Brænder du for at lede et team, som skal levere et gennemarbejdet produkt? Og trives du samtidig i et miljø, hvor agilitet er i højsæde? Så er du måske den kommende manager til vores konstruktionsafdeling.

Du kommer til at samarbejde med Designafdelingen og Produktionen, så vi i fællesskab skaber den unikke pasform, som CHANGE er kendt for og bliver del af et design- og produktionsteam på 10 personer med base i konstruktionsafdeling samt Design, med reference til Head of Purchase.

Det er en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen, at du har uddannelse og erfaring indenfor konstruktion/tilpasning af mønstre indenfor tekstil og gerne indenfor lingeri og badetøj. Stillingen er på fuld tid og er baseret på vores hovedkontor i Farum lige nord for København.

CHANGE of Scandinavia A/S

Læs mere her

Key Account Sales CoordinatorJDYAnsøgningsfrist: 01-08-2022
JDY
Key Account Sales Coordinator

JDY, Brande

Er du struktureret og serviceminded, elsker du at udføre operationelle opgaver, og kan du sikre, at JDY bliver den foretrukne samarbejdspartner hos vores kunder?

Så er dette din chance for at blive en del af et dynamisk og ambitiøst team hos JDY!

Du bliver en del af JDY, som er en del af ONLY BRAND HOUSE. Dit ansvarsområde som Sales Coordinator bliver at sikre fortsat vækst igennem struktureret opfølgning og tæt sparring med på tværs af afdelinger og markeder. Dit hovedfokus vil være på vores Key Accounts i central Europa der tæller Tyskland, Østrig samt Schweiz. Du vil komme til at arbejde sammen med kolleger, som alle er kendetegnet ved et stort engagement, fokus på forretning og ikke mindst på fremgang og resultater. JDY vækster, og vi ønsker at markere os som en endnu stærkere konkurrencemæssig aktør på de europæiske markeder i løbet af de næste fem år.

Læs mere her

Sælgere til qUINT StorkøbenhavnqUINTAnsøgningsfrist: 31-07-2022
qUINT
Sælgere til qUINT Storkøbenhavn

qUINT, Storkøbenhavn

Vi søger sælgere til vores qUINT butikker i Storkøbenhavn

Vores nye sælgere skal:

 • Give vores kunder en super service og oplevelse HVER gang!
 • Være god til at forstå kundens behov og ønsker.
 • Være energisk, udadvendt og have let til smil.
 • Have brændende interesse for mode og gerne være brancheuddannet.
 • Have et godt kendskab til lokalområdet.
qUINT

Læs mere her

Salgsassistent til Companys OutletAnsøgningsfrist: 01-09-2022
Salgsassistent til Companys Outlet
Moment Vil du sælge moderigtige brands i et travlt outlet henover sommeren?
København
Moment

Læs mere her

ButikselevDK Company Vejle A/SAnsøgningsfrist: 01-09-2022
Butikselev
VI SØGER ELEVER TIL VORES BUTIKKER I VEJLE, HERNING OG SILKEBORG COMPANYS VEJLE , HERNING & SILKEBORG søger en serviceminded og udadvendt elev.
DK Company Vejle A/S, Vejle
DK Company Vejle A/S

Læs mere her

Modeltekniker / konstruktør til D-XELKOMPAGNIET AF 1991 A/SAnsøgningsfrist: 08-08-2022
Modeltekniker / konstruktør til D-XEL
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Beate Struck på telefon 74430207.
KOMPAGNIET AF 1991 A/S, Sønderborg
Jobcenter

Læs mere her

Multimediedesigner søges til mindre tøjvirksomhedLOOWAnsøgningsfrist: 01-09-2022
Multimediedesigner søges til mindre tøjvirksomhed
Vi søger en sød og dygtig praktikant, som kan være med til at drive udviklingen af LOOW's visuelle identitet, samt producere fangende grafisk indhold på vores hjemmeside.
LOOW, København
The Hub

Læs mere her

Store Helper LyngbyJACK & JONESAnsøgningsfrist: 01-08-2022
JACK & JONES
Store Helper Lyngby

JACK & JONES

Brænder du for salg og mode? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver. Vil du have en stor kontaktflade og arbejde i et både sjovt og dynamisk arbejdsmiljø?

Vi søger 1-2 fleksible deltidsmedarbejdere i JACK&JONES Lyngby, der vil bidrage til at sikre, at vi har centrets fedeste butik. Er du social og trives du med at interagere med andre mennesker? Så kan du være præcist den person vi leder efter!

Stillingen er på ca. 8 timer om ugen, hvor den primære arbejdstid vil være eftermiddag/aften, samt weekend. I perioder med stor travlhed såsom jul, ferieperioder og under udsalg, vil der kunne forekomme ekstra timer, dog altid efter gensidig aftale.

Læs mere her

KreditorbogholderNoa NoaAnsøgningsfrist: 01-08-2022
Noa Noa
Kreditorbogholder

Noa Noa, Kvistgård

Har du lyst til af være del af en økonomiafdeling med et godt samarbejde og mangeartede opgaver?

Hvis du kan bidrage til at skabe orden og struktur, så er du måske vores nye kreditbogholder. Noa Noa A/S er en dynamisk dansk modevirksomhed med tradition for at designe feminint tøj af høj kvalitet.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER BLIVER:

 • Kreditorstyring, herunder bogføring og betaling af fakturaer i D365
 • Vedligeholdelse afstamdata
 • Håndtering af faktura-godkendelse i IWF
 • Afstemning i forbindelse med månedsafslutningen og årsafslutningen.
Noa Noa

Læs mere her

Salgsassistent, RønneVERO MODAAnsøgningsfrist: 01-08-2022
VERO MODA
Salgsassistent, Rønne

VERO MODA

Er du vild med mode og trends, og elsker du at snakke med mennesker hver dag? Ser du dig selv være med til at skabe den bedste kundeoplevelse i vores VERO MODA-butik i Rønne på Bornholm?

Vi søger en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistance. Vi forventer, at du kender til de nyeste modetrends og kan inspirere vores kunder. Du trives med at yde den bedste service og sørger for, at butikken er præsentabel og salgsklar. Vi forventer, at du altid møder op på arbejde med et positivt mindset og motiverer kollegaer og kunder.

Dine primære opgaver er at give vores kunder den bedste service og at sørge for, at butikken altid ser pæn og ordentlig ud. Dit ansvarsområde inkluderer:

 • Kundeservice i positive og inspirerende omgivelser
 • Høj kundetilfredshed
 • Varetagelse af salgs- og merchandisingaktiviteter

Læs mere her

Salgsassistent, VILA Ro's Torv, 30-37 timerVILAAnsøgningsfrist: 01-08-2022
VILA
Salgsassistent, VILA Ro's Torv, 30-37 timer

VILA

Er du over 18 år, og har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

Så har du mulighed for at blive en del af salgsteamet i vores nye VILA-butik i Roskilde i en stilling på 30-37 timer om ugen. Timerne vil ligge både i hverdagen og i weekenden.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Læs mere her

Dygtig sælger 37 timer til Wagner Nykøbing FalsterWagnerAnsøgningsfrist: 01-08-2022
Wagner
Dygtig sælger 37 timer til Wagner Nykøbing Falster

Wagner

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES TEAM?

Nyder du at tale med mennesker, og elsker mødet med kunden, så er det præcis DIG vi leder efter. Du vil få en hverdag fyldt med salg og mode, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

En spændende hverdag hvor dit fokus i samarbejde med resten af teamet vil være:

 • At sikre at der bliver ydet den bedste kundeservice for vores kunder
 • At sikre butikken er salgsklar.
 • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver i samarbejde med dine kollegaer

Læs mere her

Kreativ Grafisk Designer til marketingafdelingen, DenmarkA-TEX A/SAnsøgningsfrist: 17-07-2022
A-TEX A/S
Kreativ Grafisk Designer til marketingafdelingen, Denmark

A-TEX A/S, Herning

Er du vild med at skabe visuelt indhold og kaste gode idéer på bordet? Er du en passioneret grafisk designer, og har du erfaring med at skabe lækkert indhold til både digitale og trykte medier i en marketingafdeling? Så har du nu chancen for at være med til at udvikle og opretholde Trimco Groups internationale digitale og visuelle identitet.

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Projektstyring og planlægning af grafiske opgaver i afdelingen
 • Ansvarlig for afdelingens styleguide, som altid skal være aktuel og gennemarbejdet
 • Idégenerering og trendresearch, så vi altid er på forkant med de nyeste tendenser indenfor visuel kommunikation
A-TEX A/S

Læs mere her

Creative ProducerNakedcph.comAnsøgningsfrist: 01-09-2022
Creative Producer
We are searching for an experienced full-time Creative Producer to join the NAKED Copenhagen team out of our headquarters in Copenhagen, Denmark.
Nakedcph.com, København
The Hub

Læs mere her

Client AdvisorGanni A/SAnsøgningsfrist: 31-08-2022
Client Advisor
WE'RE HIRING A CLIENT ADVISOR TO JOIN OUR RETAIL TEAM IN KRISTIANSAND NORWAY!
Ganni A/S, Norge
Ganni

Læs mere her

Dansk Outlet søger franchisetager til helt ny butik i Ringkøbing Dansk OutletAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Dansk Outlet Dansk Outlet søger franchisetager til helt ny butik i Ringkøbing

Dansk Outlet

Drømmer du om at være selvstændig og drive din egen butik med en stærk organisation i ryggen? Er du en passioneret købmand, som brænder for at arbejde med mode og beklædning?

Så kunne du meget vel være vores nye franchisetager i Ringkøbing, som vi forventer at åbne i løbet slut oktober 2022.

Hos Dansk Outlet er god kundeservice vores vigtigste arbejdsopgave, og vi tænker altid kunderne først. Derfor er det også vigtigt, at netop den tilgang flyder tykt i dine årer, og at du går forrest for at skabe den bedst mulige oplevelse for kunderne, fra de træder ind ad døren, til de forlader butikken med et smil på læben og poserne fulde.

Læs mere her

Butiksassistent til Topfashion i StruertopfashionAnsøgningsfrist: 25-07-2022
Butiksassistent til Topfashion i Struer
Topfashion søger forsat en serviceminded og udadvendt assistent som kan og vil gå forrest for at give kunderne den bedste shopping oplevelse.
topfashion, Struer
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistentelev til Textil - RoskildeføtexAnsøgningsfrist: 29-08-2022
Salgsassistentelev til Textil - Roskilde
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
føtex, Roskilde
føtex

Læs mere her

Sales and Service Ambassadors til Herremode Herre · Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 29-08-2022
Sales and Service Ambassadors til Herremode Herre · Kongens Nytorv
Er du en servicemindet og energisk supersælger med flair for fashion og livsstil, så vil vi gerne høre fra dig!
Magasin, Kgs. Lyngby
Magasin

Læs mere her

Louis Nielsen i Hundige søger salgselevLouis Nielsen, HundigeAnsøgningsfrist: 29-08-2022
Louis Nielsen i Hundige søger salgselev
Louis Nielsen i Hundige søger salgselev med ambitioner!
Louis Nielsen, Hundige, Kolding
Elevportalen

Læs mere her

Butiksassistent til børnetøjsbutikKidZ by topfashionAnsøgningsfrist: 25-07-2022
Butiksassistent til børnetøjsbutik
KidZ by topfashion søger en serviceminded og udadvendt butiksassistent på 30-37 timer i ugen og som brænder for børnetøj.
KidZ by topfashion, Struer
Jobcenter

Læs mere her

SalgsassistentBaum Und PferdgartenAnsøgningsfrist: 29-08-2022
Salgsassistent
Salgsassistent Baum und Pferdgarten flagship store Vi søger en ildsjæl med passion for retail og den personlige kundeoplevelse.
Baum Und Pferdgarten A/S, København K
Baum Und Pferdgarten A/S

Læs mere her

Marketingassistent til kreativt teamPernille Corydon JewelleryAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Pernille Corydon Jewellery Marketingassistent til kreativt team

Pernille Corydon Jewellery, Haderslev

Vil du være med til at fortælle historien om Pernille Corydon Jewellery?

Vi har travlt i vores marketingteam hos Pernille Corydon Jewellery på hovedkontoret i Haderslev, hvor vi arbejder målrettet på at fortælle historien om vores brand – på tværs af diverse kanaler og platforme. Vi leder derfor efter en dygtig marketingassistent, der kan arbejde i krydsfeltet mellem sproglig og visuel historiefortælling til at indgå som en del af teamet.

Du vil blive en del af et lille kreativt marketingteam på to personer, der arbejder med alt fra drift af sociale medier og influencer-marketing + PR-samarbejder til udvikling af display-materiale, opsætning af annoncer samt udsendelse af nyhedsbreve og vedligehold af webshops.

Læs mere her

It-supporterIllum A/SAnsøgningsfrist: 29-08-2022
It-supporter
I ILLUM er vi på jagt efter en dygtig og serviceminded IT supporter, der kombinerer IT-teknisk viden med god kundeservice og sætter en ære i...
ILLUM A/S, København K
ILLUM A/S

Læs mere her

Dansk Outlet Ringkøbing søger dedikeret tøjsælger Dansk OutletAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Dansk Outlet Dansk Outlet Ringkøbing søger dedikeret tøjsælger

Dansk Outlet, Ringkøbing

Er du vild med at tale med alle typer mennesker, og elsker du at hjælpe kunderne med at finde lige netop det, de søger?

Lige nu søger vi nemlig en imødekommende og dedikeret tøjsælger i Dansk Outlet i Ringkøbing.

Hos Dansk Outlet er god kundeservice vores vigtigste arbejdsopgave, og vi tænker altid kunderne først. Derfor er det også vigtigt, at du besidder et stærkt servicegen, altid møder kunderne med et smil og brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse, fra de træder ind ad døren, til de forlader butikken med poserne fulde.

Læs mere her

Kreativ konceptudviklerID Identity A/SAnsøgningsfrist: 29-07-2022
ID Identity A/S
Kreativ konceptudvikler

ID Identity A/S, Holstebro

Er du en konceptuel stærk idémager med en solid kreativ baggrund, så er du måske vores kommende konceptudvikler?

Som konceptudvikler bliver du en del af et kreativt team, hvor du kommer til at arbejde med styrkelse af vores visuelle identitet og designlinje offline samt på tværs af digitale platforme. Du motiveres af at skabe grafiske idéer, konceptudvikle og bidrage med spændende grafiske løsninger til kommunikations- og salgsmaterialer.

Du tilbydes en spændende og afvekslende hverdag i en international, udviklingsorienteret virksomhed med en stærk og positiv kultur. Der er gode muligheder for at sætte dit personlige præg i en virksomhed med korte beslutningsveje.

ID Identity A/S

Læs mere her

Accounts Receivable Accountant (Debitorbogholder) Ganni A/SAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Ganni A/S Accounts Receivable Accountant (Debitorbogholder)

Ganni A/S, Copenhagen

DO YOU WANT TO WORK IN A HIGH-PACE INTERNATIONAL ENVIRONMENT AND BE A KEY-PLAYER IN OUR COPENHAGEN BASED FINANCE TEAM, OVERSEEING A NUMBER OF OUR SUBSIDIARIES ABROAD? THEN YOU MIGHT BE OUR NEW TEAM MEMBER!

Do you have 1+ years’ experience in finance and accounting - and love challenges? Then you might be the one we are looking for as GANNI’s new AR Accountant. The role of AR Accountant is diverse, from achieving deadlines for monthly closings, following up on big international customers, to balance sheet reconciliations.

Our new AR Accountant will drive optimization and efficiency throughout our accounting processes. You will be based at our Headquarter in Copenhagen reporting to our Finance and Accounting Manager.

Læs mere her

BuyerPIECESAnsøgningsfrist: 29-07-2022
PIECES
Buyer

PIECES, Aarhus

Er du forretningsorienteret, ambitiøs og har mod på en spændende karrieremulighed, hvor du arbejder tæt sammen med internationale leverandører og kunder? Så har vi jobbet til dig!

Til PIECES’ NOOS-afdeling, søger vi en indkøber, hvis primære fokus bliver produktudvikling, produktkendskab og markedskendskab, så vi sammen med vores leverandører og salgsteam får skabt de helt rigtige NOOS-kollektioner.

Vi er alle en del af PIECES’ ambitiøse og engagerede indkøbsafdeling, som er præget af et tæt samarbejde i et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. Vi har et stærkt samarbejde med leverandører såvel som kolleger i både design og salg på tværs af en stor, international organisation.

Som indkøber i NOOS-afdeling kommer du til at arbejde med forskellige produktkategorier, hvilket betyder, at du også kommer til at samarbejde med flere forskellige leverandører.

Læs mere her

ButikschefCompanysAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Companys Butikschef

Companys, Aarhus

Brænder du for god kundeservice, er du en dygtig leder og har du lyst til at stå i spidsen for en af Aarhus' rigtigt spændende modebutikker? Så ser her.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder
 • Ledelse af en flok skønne kolleger
 • God kontakt til de øvrige kolleger i kæden

Vi tilbyder:

 • En moderne, inspirerende, dynamisk og international virksomhed
 • Et professionelt team med dygtige kollegaer
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et af Nordens største tøjfirmaer

Læs mere her

Join Companys outlet på Langelinie eller RaffinaderivejCompanysAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Companys Join Companys outlet på Langelinie eller Raffinaderivej

Companys, København

Står du og mangler et studiejob, kan du være den rette til at sælge vores dame- og herrebrands hos Companys outlet på Langelinie eller Raffinaderivej.

Vi mangler en dygtig og dedikeret salgsassistance, primært eftermiddage og weekender, som brænder for at sælge varer fra diverse af DK Companys mange brands i vores outlet på Langelinie og Raffinaderivej.

Arbejdsopgaver

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder
 • Modtagelse af varer samt lageropfyldning
 • Diverse ad hoc-opgaver

Læs mere her

SoMe SpecialistShaping New TomorrowAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Shaping New Tomorrow
SoMe Specialist

Shaping New Tomorrow, Aalborg or Copenhagen

Do you want to become part of a fast-growing and innovative company that is disrupting the Fashion Industry?

SNT ApS

To scale up and stretch further we are looking for a talented SoMe Specialist with a creative mindset and a passion for storytelling. Managing different SoMe Channels and our strategy of all paid campaigns will be your main focus.

As our new SoMe specialist you will stay up-to-date with digital marketing trends and consider potential new channels and strategies to keep us ahead. You will be a part of our Social Media & Influencer Team and have a close collaboration with our Performance Marketing team in order to maintain a consistent brand voice and message across all paid programs.

Shaping New Tomorrow

Læs mere her

Payroll CoordinatorGanni A/SAnsøgningsfrist: 28-07-2022
Ganni A/S Payroll Coordinator

Ganni A/S, Copenhagen

Are you organized? You get a kick out of building and implementing structure & processes? You thrive in a fast-moving environment? Working with a big span of stakeholders finds your interest? Then please apply since this might be your dream job!

The payroll coordinator will be responsible for processing correct salaries, on time, to all employee in the organization. This is done through developing, handling and maintaining all payroll functions.

You will act as one point of contact between GANNI and payroll providers abroad including United Kingdom, Norway, Sweden, Holland, China, Italy, and France. You will develop a process how to structure the information flow of relevant information.

Internally you will work in close corporation with other departments from Finance to Human resource as well as serve the organization on payroll related queries.

Læs mere her

Kørende sælger i SverigeBibsAnsøgningsfrist: 28-08-2022
Kørende sælger i Sverige
Vi søger en kørende salgskoordinator til Sverige, til at opsøge nye kunder og udbygge relationerne til eksisterende.
Bibs, Skåne
Talntcast

Læs mere her

LønansvarligFor Selfmade®/STOF & STILAnsøgningsfrist: 28-07-2022
For Selfmade®/STOF & STIL
Lønansvarlig

For Selfmade®/STOF & STIL, Herning

Vi søger en dygtig lønansvarlig, der med engagement og overblik tager ansvar for den faglige ledelse af lønadministrationen. Du får en afvekslende hverdag med masser af forskellige opgaver sammen med nogle super gode kollegaer.

Ansvarsområderne omfatter blandt andet:

 • Lønkørsel for både timelønnede og funktionærer i Danmark, ca. 400 medarbejdere
 • Påvirke, færdiggørelse af implementeringen af det nye lønsystem
 • Deltage i løbende udvikling, optimering og digitalisering af lønområdet

Selfmade er en international detailkæde inden for metervarer, symønstre, garn og sytilbehør og hobbyartikler med mere end 40 års erfaring.

For Selfmade®/STOF & STIL

Læs mere her

Salgsassistentelev til Textil - Aarhus CføtexAnsøgningsfrist: 28-08-2022
Salgsassistentelev til Textil - Aarhus C
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
føtex, Aarhus C
føtex

Læs mere her

SERVICEMINDED OG SMILENDE OFFICE ASSISTANTONLY & SONSAnsøgningsfrist: 28-07-2022
ONLY & SONS
SERVICEMINDED OG SMILENDE OFFICE ASSISTANT

ONLY & SONS, Herning

Er du omhyggelig, udadvendt, og har du god ordenssans? Er du motiveret for at sikre, at vores flotte kontor fungerer, og at du og dine kolleger har de bedste rammer i jeres hverdag?

Vi søger en engageret og serviceminded Office Assistant, som skal gå forrest og medvirke til den daglige drift af vores kontor i Herning. Du er fleksibel og løsningsorienteret og sætter en ære i at yde daglig support til kolleger.

Du får til opgave at sørge for, at vores hus altid fremstår indbydende og præsentabel. Derudover skal du hjælpe med at arrangere og anrette frokost til dine kolleger og være med til sikre, at husets gæster og andre, som benytter huset, får den bedst mulige modtagelse og service. Stillingen består af både administrative/koordinerende opgaver samt opgaver af mere praktisk karakter.

Læs mere her

Sales AssistantJACK & JONESAnsøgningsfrist: 28-07-2022
JACK & JONES
Sales Assistant

JACK & JONES, Brande

Are you passionate about fashion and sales? If you’re ready to set out on a high-paced journey with plenty of challenges, then join us as our next Sales Assistant in the French market!

You become a part of a sales team with dedicated and energetic colleagues in JACK & JONES’ sales department. You will collaborate closely with the sales representatives and play a significant role in contributing to developing JACK & JONES’ position in the French market.

Your primary responsibility will be to support our sales responsible, our sales representatives and our customers in the French market. In addition, you will be the link between the customers, the sales team and JACK & JONES’ buying department. More specifically, your tasks include:

 • Administrative support for the sales team in the French market
 • Ensuring correct sales flow in collaboration with Buying and Sales
 • Order processing and following up on order and stock situation

Læs mere her

BUTIKSCHEF - PIECES AARHUSPIECESAnsøgningsfrist: 28-07-2022
PIECES
BUTIKSCHEF - PIECES AARHUS

PIECES

Til PIECES søger vi en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af vores butik i Aarhus på Søndergade.

Trives du ved at have fingeren på pulsen, og ønsker du at stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse? Så er dette din mulighed for at blive vores nye butikschef!

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige ledelse og butiksdrift. Det er derfor et krav, at du har uddannelse og erfaring fra butik, samt har en god forretningsforståelse, hvor du ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger. Du har en god forståelse for butikkens nøgletal og er altid den der viser vejen for dit team.

Læs mere her

Influencer Marketing ManagerKonges Sløjd ApSAnsøgningsfrist: 10-07-2022
Konges Sløjd ApS
Influencer Marketing Manager

Konges Sløjd ApS, Copenhagen

Do you know what makes an influencer tick?

Konges Sløjd ApS

We are looking for a true digital native with vast experience working in the influencer arena, who can build a strong team of influencer partners for our brand. In close cooperation with our creative marketing team, you will play an important part in forming the corner stone of our brand identity internationally.

The right candidate:

 • Has years of hands-on experience with SoMe, especially IG
 • Has reach, knows the right people, and the best influencer management tools
 • Knows Micro-, Macro- and Mega influencers like the back of her/his own hand
Konges Sløjd ApS

Læs mere her

VI SØGER EN SHOP MANAGER TIL CPH AIRPORTPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 24-07-2022
Pilgrim A/S
VI SØGER EN SHOP MANAGER TIL CPH AIRPORT

Pilgrim A/S, Kastrup

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Som shop manager kommer du til at have det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Pilgrim A/S

Læs mere her

Director of Assortment Planning, Global MerchandisingPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 28-07-2022
PANDORA A/S Director of Assortment Planning, Global Merchandising

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to manage assortment planning for the world’s largest jewellery brand? Do you want to take lead in translating global merchandising strategies into actionable planning insights? And do you want to be part of a truly global organisation who dares to pursue bold ambitions and go beyond the obvious? Then this may be the opportunity you are looking for!

As Director of Assortment Planning, you will lead a small team responsible for planning through to execution. You will be the assortment-analytical counterpart to our Global Business Units (GBUs) and Design through all season stages from line planning to buying/producing through to sales analysis of our collections. You will translate global strategy into actionable items related to line planning, financial planning for the product development and sell-in strategy.

PANDORA A/S

Læs mere her

SALGSASSISTENT /AFDELINGSLEDER - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 15-08-2022
SALGSASSISTENT /AFDELINGSLEDER - BOLIG
Bahne i Shoppen/Aalborg søger en dygtig og erfaren salgsassistent/afdelingsleder til boligafdelingen pr. 1. september 2022.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Aalborg SV
Jobcenter

Læs mere her

SoMe og Kundeservice medarbejderACM Clothing ApSAnsøgningsfrist: 24-08-2022
SoMe og Kundeservice medarbejder
Er du fuld af energi, mødestabil og motiveret til at skabe vækst, så er det måske dig vi søger.
ACM Clothing ApS, Køge
Jobcenter

Læs mere her

ButikschefhummelAnsøgningsfrist: 27-07-2022
hummel
Butikschef

hummel, Storkøbenhavn

Er du en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen? Så har du her muligheden for at spille dig på holdet som vores nye butikschef i Storkøbenhavn.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er synlig og en tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • At arbejde med, og udvikle butikken i samarbejde med vores Retail-team. Der vil være daglig sparring med Retail-teamet med fokus på omsætning og resultater.
 • Rekruttering af det rette personale med potentiale, energi og evne til at skabe resultater.
 • Udvikling og motivation af medarbejderne med fokus på at løfte kompetenceniveauet i forhold til salg og ledelse.
hummel

Læs mere her

Afdelingsleder til herretøjsafdelingen Dansk OutletAnsøgningsfrist: 27-07-2022
Dansk Outlet Afdelingsleder til herretøjsafdelingen

Dansk Outlet, Holstebro

Er du vild med at tale med alle typer mennesker, og elsker du at hjælpe kunderne med at finde lige netop det, de søger? Er du serviceminded, positiv og imødekommende? Og brænder du samtidig for at arbejde med beklædning og rådgive om mode og stil?

Så har vi stillingen til dig!

Lige nu søger vi nemlig en imødekommende og dedikeret afdelingsleder til herretøjsafdelingen i Dansk Outlet i Holstebro.

Hos Dansk Outlet er god kundeservice vores vigtigste arbejdsopgave, og vi tænker altid kunderne først. Derfor er det også vigtigt, at du besidder et stærkt servicegen, altid møder kunderne med et smil og brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse, fra de træder ind ad døren, til de forlader butikken med poserne fulde.

Læs mere her

Junior BuyerVERO MODAAnsøgningsfrist: 26-07-2022
VERO MODA
Junior Buyer

VERO MODA, Aarhus

Are you passionate about working in between creative designs and good business sense? Do you want to play a significant role in an international buying department, who works closely together to create the best products?

As junior buyer in our Woven team, you will from the very beginning be trusted with your own part of our collection. You will be in daily contact with our suppliers, be part of starting up collections, negotiating prices, qualities, and deliveries, as well as following up.

This requires you to have a natural structured approach to your work and enjoy following up on sales samples, fitting samples and styles ready for presentations etc. This also means that you will have frequent contact both internally with VERO MODA colleagues and externally with our suppliers, with whom you will establish and develop strong relations.

Læs mere her

Logistics CoordinatorGanni A/SAnsøgningsfrist: 17-07-2022
Ganni A/S Logistics Coordinator

Ganni A/S, Copenhagen

GANNI IS LOOKING FOR A PARTIME LOGISTICS COORDINATOR TO JOIN OUR GROWING SUPPLY CHAIN TEAM

We are growing! We need another pair of hands in logistics to deal with the growing pool of customers. Additionally, we recently moved our warehouse operations from Denmark to Holland, which has caused us a bump on workload at the moment. Entering our peak season (Fall/Winter) we are looking for a temporary position to strengthen the team to continue delivering excellent service.

 • Secure a high service level towards our customers (globally)
 • Ensure that the day-to-day operations run smoothly, including making sure that orders are being shipped as per customer's request
 • Responsible for a range of our B2B partners with special handling requirements in packing and shipping from our 3PL partner

Læs mere her

Buying Team Lead ExpressVERO MODAAnsøgningsfrist: 26-07-2022
VERO MODA
Buying Team Lead Express

VERO MODA, Aarhus

Do you want to be responsible for a creative team and start your journey as a manager in a great fashion brand? Then we have the job for you!

In this newly established position, you will be leading a team of three dedicated colleagues. In collaboration with your team, you will be responsible for our day-to-day business, creating express capsules with a sharp trend and product sense as well as commercial outlook for our markets.

The main part of your time will therefore consist of communicating with our key markets and customers in collaboration with our sales team and thereby contributing to our growth.

Læs mere her

Salgsassistent/assisterende butikschefVERO MODAAnsøgningsfrist: 27-07-2022
VERO MODA
Salgsassistent/assisterende butikschef

VERO MODA, Frederikshavn

Har du passion for mode, og er du udadvendt og serviceminded? Så er du måske vores nye kollega. Vi forestiller os, at du har erfaring fra modebranchen, er interesseret i mode og kunne tænke dig at blive en del af vores team.

Som medarbejder hos os er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved, at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Du er udadvendt og imødekommende, og du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du er en teamspiller og elsker en hverdag der ikke er ens.

Læs mere her

Outlet CoordinatorJACK & JONESAnsøgningsfrist: 27-07-2022
JACK & JONES
Outlet Coordinator

JACK & JONES, Brande

Are you looking for a challenging position in an international company, where you can influence your own results as well as our growth?

As the Coordinator for OUTLET, your primary role is to be contact person for all stores and our franchise partners. You are the person all store managers can send their questions too. Besides that, you are overlooking the Order book for the stores.

More specifically, your tasks include:

 • Answer questions from stores and franchise partners
 • Replenish the stores on weekly base, together with the Outlet buyer
 • Support in planning new store openings

Læs mere her

Indkøber søgesMarcus Europe A/SAnsøgningsfrist: 27-07-2022
Marcus Europe A/S Indkøber søges

Marcus Europe A/S, Randers

Vi søger en erfaren M/K indkøber til vores indkøbsafdeling hos Marcus Europe A/S. Jobbeskrivelsen indeholder blandt andet:

 • Oprette stamdata og vedligeholdelse i NAV/BC
 • Planlægning / igangsætning / opfølgning af kollektionerne i samarbejde med designteam
 • Hjemtagelse af salgsprøver

Du vil blive en del af et mindre, men stærkt team, hvor hverdagen vil være dynamisk, og hvor to dage er ikke ens. En udfordrende stilling, hvor der er kort fra beslutning til handling. Du bliver ansat i en organisation med ambitioner, løbende udvikling og kompetente kolleger. Indkøb arbejder tæt sammen med design.

Læs mere her

SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES (DELTID)BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 15-08-2022
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES (DELTID)
Bahne i Sønderborg søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen pr. 1. oktober 2022 – eller efter aftale.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Sønderborg
Jobcenter

Læs mere her

BUTIKSLEDER TIL VORES BUTIK I SVENDBORGNEYE A/SAnsøgningsfrist: 27-07-2022
NEYE A/S
BUTIKSLEDER TIL VORES BUTIK I SVENDBORG

NEYE A/S

Til vores butik i Svendborg søger vi en naturlig og ambitiøs sælger, som besidder gode leder- og samarbejdsevner med masser af energi og lysten til at skabe gode resultater.

Butikslederens ansvarsområde vil være at løse alle de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift i en butik. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar samt at blive målt på din indsats.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Videreudvikle butikken og personale med fokus på kvaliteten af salg og service samt sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.
 • Opfølgning på salget i butikken
 • Efterlevelse af fastlagte budgetter i samarbejde med Regionschefen
 • Efterlevelse af KPI'er, som er fastlagt (Basket size mv.)
NEYE A/S

Læs mere her

BARBACK - SOHO HOUSE COPENHAGENSoho HouseAnsøgningsfrist: 27-08-2022
BARBACK - SOHO HOUSE COPENHAGEN
We are seeking an excellent and outgoing Barback to join our Copenhagen team.
Soho House, København K
Head aHead

Læs mere her

Souschef - NIELSENs Middelfart - Herre AfdNielsen´sAnsøgningsfrist: 24-08-2022
Souschef - NIELSENs Middelfart - Herre Afd
Er du vild med at tage ansvar, lede og har du tjek på moden?
Nielsen´s, Middelfart
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent 37 timer - NIELSENs Dame Afd. - Næstved StorcenterNielsen´sAnsøgningsfrist: 24-08-2022
Salgsassistent 37 timer - NIELSENs Dame Afd. - Næstved Storcenter
Vi søger en salgsassistent 37 timer pr. uge til NIELSENs dame-afdeling i Næstved Storcenter.
Nielsen´s, Næstved
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent til Change Lingerie i SvendborgCAMI v/Camilla Neel RheeAnsøgningsfrist: 08-07-2022
Salgsassistent til Change Lingerie i Svendborg
Change Lingerie Svendborg søger lige nu en medarbejder til butikken.
CAMI v/Camilla Neel Rhee, Svendborg
Jobcenter

Læs mere her

WeekendmedarbejderDRESSMANN A/S Fisketorvet Shopping CenterAnsøgningsfrist: 23-08-2022
Weekendmedarbejder
Dressmann A/S Dressmann er en af Nord-Europas største tøjkæder indenfor herretøj med omkring 380 butikker i fem lande.
DRESSMANN A/S Fisketorvet Shopping Center, København V
Jobcenter

Læs mere her

Vi søger en salgsassistent til Djurslands største herretøjsbutikOlrik v/Jørgen MortensenAnsøgningsfrist: 26-07-2022
Olrik v/Jørgen Mortensen Vi søger en salgsassistent til Djurslands største herretøjsbutik

Olrik v/Jørgen Mortensen, Grenaa

Brænder du for salg og mode og elsker du at snakke med kunder? Så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Olrik i Grenaa er en moderne multibrand herretøjsbutik fordelt på to etager. Butikken er ikke en del af nogen kæde og har derfor frihed til at købe brands og styles ind, som er helt rigtige for butikken og dens kunder.

Dine primære opgaver i samarbejde med resten af teamet vil være:

 • At yde den bedste kundeservice hver gang.
 • At sikre butikken er salgsklar.
 • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver i samarbejde med

Læs mere her

Vi søger en salgselev til Djurslands største herretøjsbutikOlrik v/Jørgen MortensenAnsøgningsfrist: 26-07-2022
Olrik v/Jørgen Mortensen Vi søger en salgselev til Djurslands største herretøjsbutik

Olrik v/Jørgen Mortensen, Grenaa

Er du på udkig efter en elevplads indenfor detail og mode? Så er det lige dig vi leder efter til Djurslands største herretøjsbutik.

Olrik i Grenaa er en moderne multibrand herretøjsbutik fordelt på to etager. Butikken er ikke en del af nogen kæde og har derfor frihed til at købe brands og styles ind, som er helt rigtige for butikken og dens kunder.

Som elev hos os bliver du en del af et frisk team, der hver dag går forrest for at skabe de optimale rammer for butikkens drift, samt at give vores kunder en serviceoplevelse i særklasse. Du lærer butikkens værdier og gode drift egenskaber via praktisk træning i butikken.

Læs mere her

Performance Finance Data SpecialistPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 26-07-2022
PANDORA A/S Performance Finance Data Specialist

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you a data-driven finance professional, and are you motivated by partnering with the commercial business, providing vital insights towards driving future growth in Pandora? Then look no further – this might be the job for you!

Commercial Finance has a crucial role in providing relevant stakeholders with the vital insights into the business of our clusters, ensuring that the right decisions are made at the right time. As a Performance Finance Data Specialist you will be helping the team by managing data governance to ensure high quality standards of our deliverables.

Key accountabilities include:

 • Support weekly reporting and other ad hoc analysis within the Reporting team in Commercial Finance
 • Governance of data changes
 • Governance of commercial KPIs
PANDORA A/S

Læs mere her

Sales SupportNoa NoaAnsøgningsfrist: 31-07-2022
Noa Noa
Sales Support

Noa Noa, Kvistgaard

Er du drevet af at kunne tilbyde verdens bedste kundeservice, opnå det optimale salg til vores kunder samt være bindeled til vores agenter og distributører?

House of Noa Noa søger markedets bedste Sales Supporter, vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling som Sales Supporter eller salgskoordinator, meget gerne hvor du har arbejdet på tværs af afdelinger og lande og gerne med erfaring fra modebranchen.

Du vil indgå i et dynamisk salgsteam af 5-6 personer, som alle har fokus på salg og at yde den bedste support til vores kunder. Du trives med en travl og til tider hektisk hverdag med både store og små opgaver, hvor du får en vigtig rolle i et energisk og dynamisk salgsteam. Du ved, at din tilgang og relation til dine kunder er afgørende for at kunne optimere salget og derigennem styrke vores position på markedet.

Noa Noa

Læs mere her

Deltidssælger 6-8 timer pr. uge søges til Tøjeksperten Frederiksberg CentretTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 26-07-2022
Tøjeksperten A/S Deltidssælger 6-8 timer pr. uge søges til Tøjeksperten Frederiksberg Centret

Tøjeksperten A/S

Som deltidssælger skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse. Du vil skulle arbejde 1-2 gange om ugen, både hverdage om eftermiddagen samt lørdage/søndage, når behovet er der og med mulighed for lidt flere timer henover sommerferieperioden.

Dine vagter vil være fyldt med salg og mode i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj og samtidig yde den bedste service.

DIN DAGLIGDAG:

 • At sikre at der bliver ydet den bedste kundeservice for vores kunder
 • At sikre butikken er salgsklar
 • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver i samråd med dine kollegaer

Læs mere her

Performance & Optimisation SpecialistPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 26-07-2022
PANDORA A/S Performance & Optimisation Specialist

PANDORA A/S

Are you passionate about analysing and optimizing digital marketing and content, and would you like to join the world’s biggest jewellery brand on an exciting journey shaping Pandora’s websites at Pandora Global Office?

As a Performance and Optimization Specialist you will be part of the Digital Experience team, consisting of Digital Campaigns, Projects, Performance & Optimisation and Content Management. The team is handling all Marketing campaigns and content and development on Pandora.net, using Content platform CoreMedia and Salesforce.

The job is a newly created position with the purpose of strengthening our Perfomrance & Optimisation department with Commercial Reporting, Marketing Campaigns and Content together with the online consumer experience on Pandora.net.

PANDORA A/S

Læs mere her

Display Ads SpecialistMiinto A/SAnsøgningsfrist: 26-07-2022
Miinto A/S Display Ads Specialist

Miinto A/S, Copenhagen

Miinto is going through an exciting expansion plan and we are looking for our next superstar for our digital marketing department. More specifically, a Display Ads Specialist to activate the entire funnel to increase our brand awareness, consideration and conversions through display ads, YouTube ads and real-time bidding (RTB) across our 13 markets.

We’re looking for someone striving to become one of the best specialists within their field. A professional that has some experience, and wants to become an expert in all the different aspects of RTB, display ads, programmatic and digital media buying.

We are a dynamic and young company with more than 500 employees, passionately working to connect all fashion boutiques and brands in Europe on our platform, and we expect to triple our business over the next 3 years. You will become part of an international, diverse team of ambitious and dedicated subject matter experts to inspire and support you.

Læs mere her

Vi leder efter en butikschef til Glitter i Aalborg StorcenterGlitter ApSAnsøgningsfrist: 15-07-2022
Glitter ApS
Vi leder efter en butikschef til Glitter i Aalborg Storcenter

Glitter ApS

Stillingen som butikschef i Glitter indebærer at du er en leder med personale og resultatsansvar.

Hovedopgaven er den daglige drift af butikken og at lede butikkens medarbejdere. En stor del af arbejdet er at lede og inspirere butikkens sælgere samt at skabe et team, hvor du har et positivt arbejdsmiljø og sammen arbejder for at nå salgs- og drift overskuds forudsætninger i butikken.

I Glitter vil vi have det sjovt når vi er på arbejde, så arbejdsglæden spreder sig i butikken og smitter af på kunderne. Naturligvis arbejder du efter vores kerneværdier: Vi tager selv ansvar, vi er engagerede, vi er betænksomme og alt er muligt!

Glitter ApS

Læs mere her

Ny form søger assistent til salg af modetøj samt sport-/ og fritidstøjNY-FORM A/S MarielystAnsøgningsfrist: 22-08-2022
Ny form søger assistent til salg af modetøj samt sport-/ og fritidstøj
Vi forestiller os, du er butiksvant, gerne uddannet i butik samt har kendskab til modebranchen.
NY-FORM A/S Marielyst, Væggerløse
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent +8 timer pr. uge Randers Storcenter, NANNA XLNANNA XL RANDERS STORCENTER 71Ansøgningsfrist: 15-07-2022
Salgsassistent +8 timer pr. uge Randers Storcenter, NANNA XL
Til Nanna Xl i Randers Storcenter søger vi en resultatorienteret salgsassistent.
NANNA XL RANDERS STORCENTER 71, Randers SØ
Jobcenter

Læs mere her

LAGER- / BUTIKSASSISTENTBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 01-08-2022
LAGER- / BUTIKSASSISTENT
Bahne i Regina/Århus søger en dygtig og erfaren lager-/butiksassistent snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Aarhus C
Jobcenter

Læs mere her

Part Time - Sales AdvisorSAMSØE & SAMSØE BISPENSGADE ApSAnsøgningsfrist: 25-08-2022
Part Time - Sales Advisor
Er du salgsdrevet og resultatorienteret, og har du interesse inden for mode?
SAMSØE & SAMSØE BISPENSGADE ApS, Aalborg
SAMSØE & SAMSØE BISPENSGADE ApS

Læs mere her

SALGSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 01-08-2022
SALGSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIES
Bahne på Frederiksberg søger en dygtig salgselev til modeafdelingen pr. 1. september 2022.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København N
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent 8+ timer pr. uge AalborgNanna XL, Aalborg StorcenterAnsøgningsfrist: 15-07-2022
Salgsassistent 8+ timer pr. uge Aalborg
Til Nanna-Xl i Aalborg Storcenter, søger vi en resultatorienteret salgsassistent.
Nanna XL, Aalborg Storcenter, Aalborg SV
Jobcenter

Læs mere her

Manager / AgentLe ManagementAnsøgningsfrist: 25-08-2022
Manager / Agent
Vil du være en del af et af verdens førende modelbureauer og være ansvarlig for koordinering og planlægning af modellers karrierer samt...
Le Management, København
Dansk Dynamit

Læs mere her

Sales & Service ManagerMagasinAnsøgningsfrist: 25-07-2022
Magasin
Sales & Service Manager

Magasin, Aarhus

Du kommer til at have ansvar for enten Dame fashion eller Herre fashion, og har afgørende indflydelse på drift og resultater. Salgsgulvet er din primære arbejdsplads.

Du har det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering, ansættelse og træning af dine medarbejdere. Du vil være ansvarlig for 36 medarbejdere i vores Dame fashion afdeling og 25 medarbejdere i vores Herre fashion afdeling.

Vi ønsker os en kollega til vores team, der:

 • Motiveres af at skabe succes gennem sine medarbejdere.
 • Har erfaring fra detailhandlen.
 • Er god til at lede nærværende og skabe målrettet medarbejderudvikling.
 • Har en stærk ledererfaring og har en solid forretningsforståelse.
 • Har forståelse for at arbejde i en konceptstyret virksomhed.
Magasin

Læs mere her

KantinemedarbejderID Identity A/SAnsøgningsfrist: 24-07-2022
ID Identity A/S
Kantinemedarbejder

ID Identity A/S, Holstebro

Uden mad og drikke …
90 kollegaer søger hjælp i kantinen

Hver dag spiser omkring 75 medarbejdere morgenmad og frokost i kantinen. Vi står netop over for at skulle lancere en ny frokostordning og har derfor brug for endnu en kantinemedarbejder til vores køkken.

Er du serviceminded med stort ”S”, og har du lyst til at blive en del af en velfungerende og uformel arbejdsplads, hvor hverdagen er præget af højt humør og engagement, så er du måske vores nye kollega?

Som kantinemedarbejder hos ID® Identity vil du indgå i et kantineteam, hvor du og en kollega arbejder tæt sammen om de daglige opgaver og rutiner.

Dine primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Anretning af frokost og opfyldning af buffet
 • Opvask og rengøring i køkkenet og mindre rengøring i kantineområdet
 • Være med til at løse daglige opgaver i kantinen
ID Identity A/S

Læs mere her

VM SpecialistPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 25-07-2022
PANDORA A/S VM Specialist

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you a passionate individual with strong Retail and Visual Merchandising experience?

We are looking for a skilled Visual Merchandiser with great abilities in product styling (ideally in jewellery), the patience to go into details, and a structured mind-set.

The perfect candidate strives to ensure everything he/she creates is the best it can be, both by perfecting working tools and by challenging status quo. Moreover, he/she has made the demonstration that VM is one of the strongest commercial levers while being an image driver and a storyteller.

As a key member of this team, your main objective is to ensure that you are creating and communicating inspiring, commercial and creative set ups that are on brand and able to be implemented on a global scale for every store concept.

PANDORA A/S

Læs mere her

Sales & Service Manager AarhusMagasinAnsøgningsfrist: 25-08-2022
Sales & Service Manager Aarhus
Er du en erfaren og engageret leder og har du mod på en karriere i Magiske Magasin Aarhus, så vil vi gerne høre fra dig!
Magasin, Aarhus
Magasin

Læs mere her

Salgsassistent til mode og designSCARPA ApSAnsøgningsfrist: 25-07-2022
SCARPA ApS Salgsassistent til mode og design

SCARPA ApS, København

Har du interesse for mode og design, brænder du for god kundeservice og ved du hvad der skal til for, at kunderne får en god oplevelse og kommer igen – så er det måske dig vi leder efter?

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Vi sørger desuden for, at du bliver trænet i salg og service, kommunikation og produktkendskab, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Kundeservice er utrolig vigtigt for os og vores kunder. Kunderne forventer god service når de kommer til Scarpa, og det skal vi kunne leve op til. Det er derfor nødvendigt, at du har øje for den enkelte kunde og ser selv de mindste signaler, så vi sikrer os at kunderne får en god oplevelse, når de handler hos Scarpa.

Læs mere her

Vi søger en brandkoordinator til vores kontor i RoskildeHouse Of Ball International ApSAnsøgningsfrist: 22-07-2022
House Of Ball International ApS
Vi søger en brandkoordinator til vores kontor i Roskilde

House Of Ball International ApS

Er du den fødte blæksprutte, brænder du for tøjbranchen, og er du klar på at give den MAX gas i en hektisk, sjov og vildt spændende branche, så er det dig, vi leder efter…

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Løbende kontakt og koordinering med danske butikker og med vores agenter og distributører i Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Frankrig og Tyskland.
 • Lave salgskataloger i InDesign og billeder i Photoshop
 • SoMe

Og meget mere…

House Of Ball International ApS

Læs mere her

Butiksmedhjælper til SKECHERS WavesSkechers WavesAnsøgningsfrist: 29-07-2022
Butiksmedhjælper til SKECHERS Waves
Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?
Skechers Waves, Greve
Jobcenter

Læs mere her

DesignerSELECTEDAnsøgningsfrist: 22-07-2022
SELECTED
Designer

SELECTED, Brande

Are you an experienced and creative designer with the ability to convert fast-moving trends into sustainable fashion with the goal of developing SELECTED HOMME’s brand together with a dedicated Design team?

Then you might be the one we are looking for to join the SELECTED HOMME Design team for a one-year maternity cover. Afterwards there will be good opportunities for a permanent design position within BESTSELLER.

You will take part in the entire design process from concept stage through to the finished product – always with our brand DNA in mind. We are young at team that is young at heart with dynamic and informal work environment. We collaborate closely and share a passion for the products we produce. We continuously strive to make the next collection more sustainable than the last, always seeking inspiration and innovative ways to make fashionable ‘value for money’ products with more sustainable fibres.

Læs mere her

Media Relations Manager, Global CommunicationsPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 22-07-2022
PANDORA A/S Media Relations Manager, Global Communications

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you an experienced media relations professional with international ambitions? The Media Relations & Public Affairs team at Pandora’s global headquarters is looking for a colleague that can help take Pandora forward on our growth journey and secure strong coverage across news, business, fashion and lifestyle media.

Our new Media Relations Manager will be responsible for building relations with leading media and generating media coverage that supports our reputation and our business. This includes:

 • Build relations with top international media
 • Place Pandora in key news, business, fashion, lifestyle and trade media and at impactful speaking podiums
 • Help set direction for global media work and lead colleagues in our markets around the world
PANDORA A/S

Læs mere her

Finance Director, Global Corporate Functions & Global OfficePANDORA A/SAnsøgningsfrist: 22-07-2022
PANDORA A/S Finance Director, Global Corporate Functions & Global Office

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to join the Global Business Finance Team and take up a pivotal finance role in the HQ of the largest jewellery brand in the world?

You will have the opportunity to take a leading role in the transformation of the business partnering area and the re-engineering of some critical budget processes. In the next 12 months, several zero base budgeting initiatives across departments will be implemented. Therefore, the Finance Director role entails a significant responsibility to manage change and to take proactive driving decisions and strategic insights.

You will own the P&L budgeting and forecasting process for global functions, collaborating with finance and functional business partner and define, track and follow-up on Global Function KPIs (productivity, people, financial planning accuracy…).

PANDORA A/S

Læs mere her

Visual Merchandising Training SpecialistPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 22-07-2022
PANDORA A/S Visual Merchandising Training Specialist

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you a passionate individual with a strong Retail and Visual Merchandising experience? And would you like to join Pandora at a very exciting time for the brand, when resets are being made and where innovative thinking is highly encouraged? Then you might be our new Visual Merchandising Training Specialist!

For this new role, we are looking for a team player with strong abilities in communication, training and people development. You will be working with our Visual Merchandising Training Manager and be part of a growing team within this area of retail marketing.

The key responsibilities of the VM Training Team are:

 • Develop our VM expertise within the global organization.
 • Create all VM Training content both on and offline.
 • Design innovative ways to train in a global business.
PANDORA A/S

Læs mere her

Konstruktør - JDYJDYAnsøgningsfrist: 21-07-2022
JDY
Konstruktør - JDY

JDY, Brande

Er du teknisk dygtig til fitting og modelkonstruktion, og har du lyst til at arbejde med kommercielt stærke styles og flere produktgrupper?

Vi søger en erfaren og kvalitetsbevidst konstruktør, som motiveres af at tage ansvar for processen fra sketch til det godkendte produkt. Gennem din produktforståelse og din erfaring som konstruktør udarbejder du måleskemaer og gradueringer, ligesom det er dit ansvar at godkende prøverne til produktionen. Du kommenterer på pasform og formgivning, og du bliver en værdifuld sparringspartner for såvel indkøb og design som for vores leverandører, og du vil blive involveret og deltage i leverandørbesøg.

Du sætter en ære i altid at inspirere vores leverandører og sikre, at de konstant udvikles og motiveres til at følge vores retningslinjer og krav.

Læs mere her

Sales Coordinator - ONLY CROSS-BORDER ONLINEONLYAnsøgningsfrist: 21-07-2022
ONLY
Sales Coordinator - ONLY CROSS-BORDER ONLINE

ONLY, Brande

Fashion, tempo og en dynamisk hverdag – lyder det som noget for dig? Elsker du at udføre operationelle opgaver, og kan du sikre, at ONLY bliver den foretrukne samarbejdspartner hos vores online kunder?

Så er dette din chance for at blive en del af et ambitiøst og succesfuldt forretningsområde i stor vækst.

Du bliver en del af ONLYs CBO-team, og dit ansvarsområde ligger inden for salgssupport til de største online kunder i Europa. Området er i kraftig vækst og derfor søger vi nu flere kræfter til vores operations team. Du vil arbejde sammen med kolleger, som alle har et stort engagement og fokus på forretning og fremgang. Du vil opleve et stærkt sammenhold i afdelingen, hvor åbenhed og dynamik er kendetegnende for miljøet på kontoret.

Læs mere her

Butiksassistent SKECHERS på Strøget, deltidSkechers StrøgetAnsøgningsfrist: 28-07-2022
Butiksassistent SKECHERS på Strøget, deltid
Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?
Skechers Strøget, København K
Jobcenter

Læs mere her

Sales ManagerNoa NoaAnsøgningsfrist: 21-07-2022
Noa Noa
Sales Manager

Noa Noa, Kvistgård

Er du drevet af salg og resultater? Er du troværdig og har du et stort drive og erfaring fra branchen? Motiveres du samtidigt af ambitiøse målsætninger, er du en sælger ud over det sædvanlige kombineret med en meget struktureret tilgang til dine daglige arbejdsopgaver?

Vi søger en erfaren og resultatorienteret Sales Manager. En person der brænder for salg, og som kan opbygge og udvikle salget af Noa Noa (dametøj), Noa Noa miniature (børnetøj) og Unmade Copenhagen (accessories) hos de bedste Key Account kunder i Europa og øvrige eksportmarkeder, samt på daglig basis være en god sparringspartner for vores agenter og distributører.

Du bliver en del af et tempofyldt og internationalt miljø, og får det selvstændige ansvar for at opbygge og udbygge vores Key Account kundeportefølje yderligere samt eksekvere på den strategiske Key Account plan for nye kunder sammen med et dedikeret team.

Noa Noa

Læs mere her

ButiksmedhjælperSkechers Outlet, CDOAnsøgningsfrist: 22-07-2022
Butiksmedhjælper
Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?
Skechers Outlet, CDO, Taastrup
Jobcenter

Læs mere her

SPORTMASTER Ribe søger sælgerSPORTMASTERAnsøgningsfrist: 22-08-2022
SPORTMASTER Ribe søger sælger
Dine arbejdsopgaver vil primært være salg, men du forventes også at skabe et miljø, hvor vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige.
SPORTMASTER, Ribe
SPORTMASTER

Læs mere her

Salgsleder/ Butikschef fuldtidDegn Herning CityAnsøgningsfrist: 19-08-2022
Salgsleder/ Butikschef fuldtid
Da én af vores faste medarbejdere gennem mange år har valgt at gå på efterløn søger vi pr. 1/9 en dygtig og erfaren salgsleder/ butikschef hos Degn i Herning City.
Degn Herning City, Herning
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent til konceptbutik i SlagelseFEMILET A/SAnsøgningsfrist: 01-08-2022
Salgsassistent til konceptbutik i Slagelse
Som vores salgsasistent er din primære opgave at få vores kunder til at føle sig godt tilpas i butikken og give dem en ekstraordinær oplevelse.
FEMILET A/S, Slagelse
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent 1-7 timer om ugen - HorsensHunkemöller HorsensAnsøgningsfrist: 22-08-2022
Salgsassistent 1-7 timer om ugen - Horsens
Hunkemöller søger en fleksibel fashionista til 1-7 timer om ugen.
Hunkemöller, Horsens
Hunkemöller

Læs mere her

Solution ArchitectBy Malene BirgerAnsøgningsfrist: 21-07-2022
By Malene Birger
Solution Architect

By Malene Birger, Copenhagen

By Malene Birger is looking for a Solution Architect to join the IT team as soon as possible. The Solution architect is a key player in By Malene Birger’s new IT department and will report to the IT Manager. The responsibility of this role is to make sure the IT landscape is up to date and in accordance with best practices when it comes to solutions and integrations between systems and third-party software.

As the IT department is rather small in current times, the solution architect is expected to also perform development work if needed. This will mainly consist of minor changes/updates in existing integrations to allow for new business flows and/or opportunities based on strategic decisions.

The solution architect is responsible for business-critical integrations and that they are monitored at all times as well as making sure cloud solutions are used according to best practice.

Læs mere her

Sælger til EU-markedFusion Cph ApSAnsøgningsfrist: 28-07-2022
Fusion Cph ApS
Sælger til EU-marked

Fusion Cph ApS, Frederiksberg

Vi søger en assisterende rejsende sælger til EU, der skal slutte sig til vores energiske team hos Fusion CPH print designstudio.

Fusion er et B2B-printstudio i København og London. Vi skaber og sælger printdesign til en bred vifte af modevirksomheder over hele verden.

Din rolle vil være at aktivt henvende dig og etablere møder med både eksisterende og nye kunder. Du vil rejse 2-4 dage om ugen for at vise vores seneste printkollektion, mens du arbejder på kontoret i København de resterende dage.

Du vil blive vejledt af vores salgschef, men vil have stor indflydelse på dit eget job, hvis du er i stand til at vise resultater. Kommunikationsevner og stor interesse for mode er afgørende, og du skal formå at give kundefeedback til designgruppen.

Fusion Cph ApS

Læs mere her

BUTIKELEV SØGES TIL SKORINGEN, RO'S TORVSKORINGENAnsøgningsfrist: 31-07-2022
BUTIKELEV SØGES TIL SKORINGEN, RO'S TORV
Har du lyst til at sælge og kan du se din fremtid i detailhandel, så er du måske den butikelev, vi søger.
SKORINGEN, Roskilde
Jobcenter

Læs mere her

Butiksassistent 30-37 timer, BallerupVILAAnsøgningsfrist: 21-07-2022
VILA
Butiksassistent 30-37 timer, Ballerup

VILA

Er du over 18 år, og har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Som salgsassistent hos VILA bliver du trænet i salg og service, kommunikation og butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Læs mere her

Butiksassistent, 10-15 timer, VILA BallerupVILAAnsøgningsfrist: 21-07-2022
VILA
Butiksassistent, 10-15 timer, VILA Ballerup

VILA

Er du over 18 år, og har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Som salgsassistent hos VILA bliver du trænet i salg og service, kommunikation og butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Læs mere her

Director, Digital ExperiencePANDORA A/SAnsøgningsfrist: 21-07-2022
PANDORA A/S Director, Digital Experience

PANDORA A/S

Do you have a proven track record when it comes to working within the digital landscape?

This position is responsible for leading direction, strategy and growth of the Digital Experience department. We are looking for a Creative Digital Experience Director who will guide overarching strategic vision across digital and conversion marketing campaigns, including end-to-end website processes, that solve business challenges, drives results and enhance our Brand Experience.

Pandora’s Director, Digital Experience will report to the VP, Owned Digital as a key leader of Pandora’s marketing team. Full of creative solutions and ambitious vision, the ideal candidate will have strong technical expertise and experience to immediately drive transformational innovations balanced with a creative vision to enhance our brand experience for consumers across all Pandora’s websites globally.

PANDORA A/S

Læs mere her

PR ManagerBibsAnsøgningsfrist: 21-08-2022
PR Manager
We are looking for an experienced PR Manager to join our Global Marketing team.
Bibs, København Ø
Talntcast

Læs mere her

Gundtoft søger dygtig salgsassistent til vores butik i SønderborgGundtoft Fashion HouseAnsøgningsfrist: 21-07-2022
Gundtoft Fashion House
Gundtoft søger dygtig salgsassistent til vores butik i Sønderborg

Gundtoft Fashion House

Til vores butik i Sønderborg, søger vi en dygtig sælger 30-37 timer/uge, som skal være en del af vores team på 3 ansatte. Du skal arbejde tæt sammen med vores butikschef, og sammen nå nye mål.

Du har indgående butikserfaring og elsker at servicere dejlige og trofaste kunder.

 • Brænder du for salg og service?
 • Har du glimt i øjet - og et smittende smil?
 • Er du fleksibel og hjælpsom?
 • Ønsker du at arbejde i en butik, hvor unik kundeservice er vores stolthed?
 • Vil sælge mode fra de bedste danske og internationale brands?

Hvis ja, så er det dig, vi mangler til vores Gundtoft butik i Sønderborg.

Gundtoft Fashion House

Læs mere her

KontorelevBESTSELLERAnsøgningsfrist: 21-07-2022
BESTSELLER
Kontorelev

BESTSELLER, Brande

Brænder du for koordinering, service og kommunikation? Så har du her muligheden for at få en spændende og udbytterig uddannelse som kontorelev samtidig med, at du bidrager til administrationen af BESTSELLERs elevuddannelse.

Som kontorelev hos os vil du spille en vigtig rolle især i forhold til de administrative, koordinerende og praktiske opgaver i forbindelse med BESTSELLERs elevuddannelse.

Du arbejder tæt sammen med den elevansvarlige og sikrer, at de administrative og praktiske opgaver i forbindelse med vores elevuddannelse bliver udført korrekt og til tiden. Derudover vil du løfte en stor del af koordineringen af nogle af de initiativer og arrangementer, som vi tilbyder alle vores kolleger i BESTSELLER og andre interessenter. Dette kan f.eks. være DESIGN YOUR FUTURE, jobmesser på ungdomsuddannelser og TRYOUT i forbindelse med rekruttering af elever.

Læs mere her

Customer Care Team Lead (German Speaker)Miinto A/SAnsøgningsfrist: 20-07-2022
Miinto A/S Customer Care Team Lead (German Speaker)

Miinto A/S, Copenhagen

Miinto is a leading e-commerce platform in fashion operating across Europe. Right now, we are going through a dynamic and exciting expansion plan, in 2020 we successfully launched 6 new markets and increased the size of our Customer Care Team significantly, as well as expanded our support to 24hour live support.

Therefore we need a talented productive German Customer Care Team leader, to be a motivating and supporting POC for our Customer Care Heroes supporting Germany, leading to fast reply, excellent support and short resolution time for our customers inquiries. The Team leader will work productively on all Miinto’s customer care contact channels alongside their fellow team members.

You will become part of an international, diverse team of ambitious and dedicated subject matter experts to inspire and support you.

Læs mere her

Paid Digital Marketing SpecialistMasai Clothing Company ApSAnsøgningsfrist: 14-07-2022
Masai Clothing Company ApS
Paid Digital Marketing Specialist

Masai Clothing Company ApS, Copenhagen

Would you like to be part of an international e-commerce success out of Copenhagen?

Masai Clothing Company is seeking a highly skilled candidate for a position responsible for developing, implementing, and managing our paid channels.

Masai Clothing Company Aps

The perfect candidate will have a few years of hands-on experience in/or willing to learn:

 • Handling international e-commerce campaign initiatives and manage and develop paid channels, e.g. PPC, social media, and lead campaigns
 • Optimizing towards CTR, CPC, CPA or ROAS goals and understanding how these metrics affect each other
 • Management and execution of Paid Social activities (FB/IG), continuous optimization, analysis and strategy

Læs mere her

Visual Merchandiser AmagertorvGina Tricot A/SAnsøgningsfrist: 20-07-2022
Gina Tricot A/S Visual Merchandiser Amagertorv

Gina Tricot A/S, København

Har du lyst til en spændende udfordring i vores fine Concept Store i København?

Vi søger en erfaren og uddannet Visual Merchandiser, som brænder for styling, mode og trends. En person som går forrest med energi, entusiasme og med forståelse for de processer, som skaber tilfredse kunder og en lønsom forretning.

Du får ansvar for det daglige visuelle arbejde i butikken og kommer til at arbejde tæt sammen med det øvrige personale, produkterne og det visuelle team, for at skabe et godt shoppemiljø for vores kunder.

Læs mere her

Konstruktør til ONLY BRAND HOUSEONLYAnsøgningsfrist: 20-07-2022
ONLY
Konstruktør til ONLY BRAND HOUSE

ONLY, Brande

Er du vild med fashion, og er du teknisk dygtig til fitting og modelkonstruktion?

Du vil blive en del af ONLY BRAND HOUSE, som foruden ONLY-brandet bl.a. huser ONLY Blue Denim, ONLY Carmakoma, ONLY Maternity, KIDS ONLY og vores herretøjsmærke ONLY & SONS. Du vil blive tilknyttet ét af vores brands, og indgå i et team af dygtige designere og konstruktører, der hver dag arbejder tæt sammen for at sikre det helt rigtige finish på vores kollektioner.

Vi har alle en stor passion for nyskabende designs, og du vil opleve et ambitiøst miljø med en uformel omgangstone. I ONLY har vi været på en forrygende rejse igennem de seneste år, hvor vores fokus altid har været på primært to ting: vores produkter og vores medarbejdere. Som en del af organisationen i ONLY kan du i høj grad få det ansvar, du ønsker, de opgaver du brænder for, og ikke mindst være en del af et fantastisk team.

Læs mere her

E-commerce CoordinatorSELECTEDAnsøgningsfrist: 20-07-2022
SELECTED
E-commerce Coordinator

SELECTED, Brande

Are you passionate about E-Commerce and eager to put your skills and knowledge to use in an international fashion organisation?

You will be part of an ambitious and dedicated E-commerce team responsible for driving the business of Selected.com. and our Partner channels such as Zalando and About You. We work with everything from the buying of products for the shop, stock management, the making of sales optimizing product descriptions, e-mail marketing, campaign planning etc. We are a result focused organisation and our department is characterized by team work, a humorous tone, openness for new ideas and room for individual development.

You become part of a cross functional team that works closely with SELECTED’s Marketing team in Brande as well as BESTSELLER’s central platform and tech team based in Amsterdam.

Læs mere her

SalgsassistentelevPerlen Odense ApSAnsøgningsfrist: 20-07-2022
Perlen Odense ApS Salgsassistentelev

Perlen Odense ApS

Kunne du tænke dig at arbejde med smykker, ure og ædelsten?

Vi søger en salgsassistentelev med tiltrædelse 1/8-2022 eller hurtigst muligt herefter.

Vi er en lille, veletableret guldsmedeforretning beliggende centralt i Odense. I over 30 år har vi solgt smykker og ure til Odenseanere – og nu mangler vi dig til at fuldende vores team.

Du vil indgå i et lille fast team, som går op i det kollegiale og sociale, har en uformel tone og altid er klar til at give hinanden en hjælpende hånd.

Læs mere her

SALGSELEV - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 31-07-2022
SALGSELEV - BOLIG
Bahne i Slagelse søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2022.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Slagelse
Jobcenter

Læs mere her

Elev til indkøb i modebranchenVERO MODAAnsøgningsfrist: 18-07-2022
VERO MODA
Elev til indkøb i modebranchen

VERO MODA, Aarhus

Er du vild med mode, og drømmer du om at kickstarte din karriere i en stor international virksomhed?

Hos VERO MODA er vi altid på udkig efter talenter, og lige nu søger vi en passioneret og målrettet elev til vores indkøbsteam i Aarhus. Som Indkøbselev hos VERO MODA kommer du omkring hele processen – fra idé og design til indkøb og salg.

Dine daglige opgaver vil blandt andet være at:

 • Sikre løbende dialog og samarbejde med vores internationale leverandører, indkøbs- og salgskontorer
 • Supportere ordreudarbejdelse og -placering til leverandørerne
 • Understøtte og deltage i udviklingen af kollektioner

Læs mere her

Optikerassistent til optikerforretning med tilknytning til øjenklinikNsok-Drift I/SAnsøgningsfrist: 19-07-2022
Nsok-Drift I/S Optikerassistent til optikerforretning med tilknytning til øjenklinik

Nsok-Drift I/S

Vi leder efter en ny kollega til vores brilleforretning. Du er god til at skabe nærvær og tillid i kunderelationer og har interesse i mode og faglighed. Vi ønsker, at du er med til at sikre kvalitet for vores patienter og kunder.

Vi er en optikerforretning med flere specialprodukter indenfor briller og kontaktlinser og er tilknyttet Nordsjællands Øjenklinik. Der er fokus på høj faglighed, service og kvalitet. Vi er en selvstændig brilleforretning som er en del af Nyt Syn. Vi tror på at skabe en helhed og sammenhæng for dem, der opsøger den optimale håndtering af deres synsproblemer.

Om stillingen

 • Rådgivning om stel, glas og kontaktlinser.
 • Administration af bookninger, mails, varelager og andet relateret til butikken.
 • Medindflydelse på stelindkøb.

Læs mere her

DK: SalgsassistentZizzi - LyngbyAnsøgningsfrist: 16-08-2022
DK: Salgsassistent
Vi søger butiksassistenter, som elsker mode og salg til at kunne arbejde ca 8 timer om ugen udenfor ferieperioderne samt i aftentimerne og i weekenderne.
Zizzi - Lyngby, Kgs. Lyngby
Jobcenter

Læs mere her

Design AssistantJACK & JONESAnsøgningsfrist: 19-07-2022
JACK & JONES
Design Assistant

JACK & JONES, København

Can you develop innovative, yet on-trend, Jeanswear for men? Do you want to take a leap in your career, and work in a dynamic, international, and creative organisation that focusses on sustainability?

As Design Assistant, you will be creating our collections in collaboration with your colleagues in the design team. You will have influence in terms of design, colour, style, and details, and will be involved in the entire process – from idea creation and initial sketches to communication with suppliers and preparation of styles for production.

Your responsibilities among others include:

 • Trend research
 • Development and designs
 • Preparing styles for production

Læs mere her

Business AnalystJACK & JONESAnsøgningsfrist: 19-07-2022
JACK & JONES
Business Analyst

JACK & JONES, Brande

Are you motivated by crunching numbers and developing valuable optimization tools to optimize and improve business performance? If you have the curiosity and drive to challenge our existing ways of working, you may be just the one we are looking for.

You will join the Business Optimization department, which is responsible for business analysis and controlling related to all functions - from sourcing and purchasing to sales and retail. In addition, we develop optimization tools and proposals and ensure the implementation of the decided initiatives.

As Business Analyst, you have a continuous focus on optimizing the business through tool development and analysis. Your primary responsibility is to understand and improve data and KPIs for reporting as well as develop optimization and reporting tools to measure business performance and processes.

Læs mere her

Digital Marketing AnsvarligKunstIndustrien ApSAnsøgningsfrist: 19-07-2022
KunstIndustrien ApS Digital Marketing Ansvarlig

KunstIndustrien ApS, Sønderborg

Har du bred og solid erfaring fra opbygning af digital marketing? Er du kreativ og har et godt øje for interiør og design, gerne i en international kontekst? Kan du have mange bolde i luften på samme tid?

Så kan det være DIG, vi leder efter til at blive en del af vores lille team hos KunstIndustrien.

Hos KunstIndustrien fortsætter vi med at opleve meget høje vækstrater og for at kunne indfri vores mål om yderligere vækst, søger vi en medarbejder med bred og solid erfaring fra en Digital Marketing Funktion.

Opgaverne vil omfatte:

 • Analyse og vurdering af virksomhedens nuværende digitale tilstedeværelse (identificering af faldgruber og optimeringsmuligheder)
 • Udvikling og løbende justering af marketingplan herunder link til vores fysiske katalog og messedeltagelse
 • Content creation og copywriting til sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve, digitale annoncer m.m.

Læs mere her

Administrative Sales SupportSamsøe SamsøeAnsøgningsfrist: 19-07-2022
Samsøe Samsøe Administrative Sales Support

Samsøe Samsøe, Glostrup

As administrative sales support, you will be the daily link between Samsøe Samsøe/Envii and our Wholesale Customers and Consignment partners.

We are looking for a colleague to support our Consignment setup as well as EDI integrations to our Key Accounts in close cooperation with our external EDI partner and internal sales team.

JOB DESCRIPTION

 • Daily support for our Consignment partners, including updating data, following up on our stock and replenishment setup.
 • Daily support and maintenance of existing EDI customers. This includes responsibility for the daily communication between our customers, external EDI partners and sales teams.
 • Administrative support for our Backoffice department in Glostrup and abroad.

Læs mere her

Assistant Store Manager - Ringsted OutletHUGO BOSS Nordic ApSAnsøgningsfrist: 19-07-2022
HUGO BOSS Nordic ApS
Assistant Store Manager - Ringsted Outlet

HUGO BOSS Nordic ApS

We have an exciting opportunity for an Assistant Store Manager of our BOSS outlet in Ringsted. As an Assistant Store Manager your objective will be to assist the Store Manager in managing the overall operation of the store to ensure that store productivity, sales and profitability goals are achieved and exceeded

What you can expect:

 • Ensure effective communication to all team members of store performance on a daily, weekly and monthly basis.
 • Assist the Store Manager in recruiting, training, motivating and developing the team to optimize store performance to reflect brand qualitites.
 • Daily follow-up on performance and KPI's.

Læs mere her

Pattern DesignerPIECESAnsøgningsfrist: 19-07-2022
PIECES
Pattern Designer

PIECES, Aarhus

Har du også svært ved at se på en skuldersøm, der er for skrå, en flad skridtsøm eller et manglende brystindsnit - uden at ville rette det?

Dit primære arbejde består i at træffe beslutninger i forhold til snit, pasform og mål. I det daglige, fungerer du som sparringspartner for vores designere og indkøbere samt vores udenlandske leverandører, til hvem du formidler Pieces/YAS generelle krav til pasform, kvalitet og size-standards.

Mere specifikt vil dine arbejdsområder indeholde:

 • Opmåling af prøver
 • Udarbejdelse af målskemaer og gradueringer
 • Kommentering af pasform og formgivning i samarbejde med indkøbere og designere
 • Godkendelse af prøver til produktion

Læs mere her

NEYE søger erfaren salgsassistent til vores butik på ØsterbroNEYE A/SAnsøgningsfrist: 19-07-2022
NEYE A/S
NEYE søger erfaren salgsassistent til vores butik på Østerbro

NEYE A/S

Til vores butik på Trianglen, søger vi en naturlig, engageret og motiveret salgsassistent med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik. Din rolle som salgsassistent bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikslederen.

Du bliver butikslederens højrehånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

Du har stor erfaring med personligt salg fra detailhandel og gerne modebranchen. Derudover har du evnen til at skabe kundekontakt, opbygge gode kunderelationer, samt skabe mersalg og god stemning i butikken.

NEYE A/S

Læs mere her

UngarbejderDansk OutletAnsøgningsfrist: 19-07-2022
Dansk Outlet Ungarbejder

Dansk Outlet, Haslev

Drømmer du om et fritidsjob, hvor du kan kombinere din interesse for tøj og sko med kundeservice og varepræsentation? Er du imødekommende, positiv og udadvendt? Og har du lyst til at arbejde i en tøjbutik med dedikerede kollegaer, hvor ikke to dage er ens? Så er det måske netop dig, vi leder efter!

Lige nu søger Dansk Outlet i Haslev nemlig en selvstændig og serviceminded ungarbejder.

Hos Dansk Outlet er god kundeservice vores vigtigste arbejdsopgave, og vi tænker altid kunderne først. Derfor er det også vigtigt, at du som person er serviceminded, imødekommende og elsker at give kunderne en god oplevelse, uanset om det er at hjælpe dem med at finde det helt rigtige sæt tøj, holde en ren butik eller præsentere varerne på en overskuelig og indbydende måde.

Læs mere her

Reward & Analytics SpecialistBESTSELLERAnsøgningsfrist: 19-07-2022
BESTSELLER
Reward & Analytics Specialist

BESTSELLER, Aarhus eller Brande

Kan du drive og udvikle processerne omkring analyse og formidlingen af HR-data? Og har du måske erfaring inden for reward? Så er det netop dig vi søger!

Du bliver en del af PEOPLE-afdelingen, som varetager mange spændende og varierede opgaver for BESTSELLER og vores brands. Her indgår du i et højt engageret og kompetent team, der primært varetager rapportering, reward, løn samt personalejuridisk vejledning for BESTSELLERs ansatte i Danmark.

I rollen vil du varetage BESTSELLERs nuværende PEOPLE-rapportering, og kommer til at drive en tiltrængt opgradering efter nylig overgang til nyt system. Derudover vil du generelt være ansvarlig for al analyse og formidling af HR-data i Bestseller. Det er derfor en forudsætning, at du allerede har erfaring med HR-rapportering og systemer samt har et stærkt analyse-gen.

Læs mere her

Assistant Store ManagerGanni A/SAnsøgningsfrist: 19-08-2022
Assistant Store Manager
WE'RE OPENING IN BERLIN AND SEARCHING FOR AN AMAZING ASSISTANT STORE MANAGER TO KICK OF OUR EXCITING JOURNEY IN GERMANY!
Ganni A/S, Gedser
Ganni

Læs mere her

Elev- RødovreMessage A/SAnsøgningsfrist: 30-07-2022
Message A/S
Elev- Rødovre

Message A/S

Din rolle vil blive en vigtig del af teamet, hvor du helt fra starten vil få spændende og afvekslende arbejdsliv. Du vil i løbet af uddannelsen gradvist få mere ansvar og flere arbejdsområder indenfor butiksdrift. <> Du vil under forløbet på 2 år blive udfordret, og komme til at arbejde med områder indenfor kundevejledning, drift, personligt salg og merchandising. Vi arbejder kontinuerligt på at holde dig opdateret om nye kollektioner og brands, da din viden og vejledning inspirerer til salg.

Arbejdsopgaver:

 • salg / kundeservice
 • merchandising
 • deltagelse i butikkens aktiviteter
 • varemodtagelse
 • deltage i butikkens daglige drift
Message A/S

Læs mere her

Sourcing SpecialistAdecco.dkAnsøgningsfrist: 19-07-2022
Adecco.dk Sourcing Specialist

Adecco.dk søger for Brandfix i Viby J

Er du skarp til sourcing, og er du samtidigt ’Fix’ til at eksekvere på nye koncepter, så har du nu muligheden for at blive en del af vækstvirksomheden, BrandFix.

Som Sourcing Specialist refererer du til virksomhedens CPO, og du bliver en del af teamet Product & Concept Innovation, der er eksperter i at videreføre trends til det skandinaviske marked. Du vil opleve en hverdag præget af en stærk iværksætterånd, godt købmandskab, og hvor udvikling og effektivitet står højt på dagsordenen.

I denne stilling får du en unik og spændende mulighed for at omfavne ’fast fashion’ tilgangen, og i samspil med dine kollegaer driver du produktudviklingsprocessen.

Læs mere her

ButiksansvarligVibholm guld og sølv ApSAnsøgningsfrist: 18-07-2022
Vibholm guld og sølv ApS Butiksansvarlig

Vibholm guld og sølv ApS, Aarhus

Til vores butik i Aarhus søger vi en serviceminded og resultatorienteret leder, som vil med på rejsen og sikre en fortsat god udvikling af vores butik.

Vores udvikling og vores ambitioner for fremtiden nødvendiggør en væsentlig styrkelse, og vi søger derfor en butiksleder til at varetage den daglige drift og ledelse af vores butik. Som person er du udadvendt og er ikke bange for at tage ansvar, beslutninger og giver feedback til dit team. Du går forrest og viser vejen for dit team igennem imponerende kundeoplevelser og flotte resultater.

Arbejdsopgaver vil bla. være bestående af:

 • Daglig ledelse og motivation af teamet.
 • Tilsikre effektive processer og rutiner i hele teamet.
 • Planlægning og uddelegering af arbejdsopgaver.
 • Opsætning af fælles mål og igangsætning af salgsinitiativer/kampagner.

Læs mere her

Sælger søges til KAUFMANN Kolding StorcenterKAUFMANNAnsøgningsfrist: 18-07-2022
KAUFMANN
Sælger søges til KAUFMANN Kolding Storcenter

KAUFMANN

Er du en dygtig sælger, servicemindet og branceuddannet?

Synes du også tøjbranchen er fantastisk og er du brancheuddannet?

Er du kvik og smilende og sætter du en ære i at give vores kunder den bedste service og betjening?

Har du let til smil og lyst til daglig kontakt med masser af mennesker?

Så har du har nu chancen for at blive en del af teamet i KAUFMANN, Kolding.

Du bliver en del af et team, der sammen har ansvaret for, at butikken hver dag er trimmet og salgsklar. Du får ansvaret for dine egne opgaver og har dine egne personlige salgsmål at arbejde efter.

KAUFMANN

Læs mere her

Butiksassistent SKECHERS KøgeSkechers KøgeAnsøgningsfrist: 15-07-2022
Butiksassistent SKECHERS Køge
Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?
Skechers Køge, Køge
Jobcenter

Læs mere her

Salgsassistent under 8 timer pr. uge HerningcentretNanna XL, Herning Centret 50Ansøgningsfrist: 10-07-2022
Salgsassistent under 8 timer pr. uge Herningcentret
Til Nanna-Xl i Herningcentret søger vi en resultatorienteret salgsassistent.
Nanna XL, Herning Centret 50, Herning
Jobcenter

Læs mere her

SALGSASSISTENT ELEV SØGES / HOLSTEBRODamkjær Sko I/SAnsøgningsfrist: 18-07-2022
SALGSASSISTENT ELEV SØGES / HOLSTEBRO
Vi søger en elev til både at være i vores fysiske butik og webshops.
Damkjær Sko I/S, Holstebro
Jobcenter

Læs mere her

Deltidsmedarbejdere til modebutikVivi og VolumeAnsøgningsfrist: 15-07-2022
Vivi og Volume
Deltidsmedarbejdere til modebutik

Vivi og Volume, Ballerup, Roskilde, Hørsholm, Værløse eller Taastrup

Vi har susende travlt i VIVI & VOLUME…

Så derfor søger vi flere deltidsmedarbejdere til mellem 20 og 29 timer til VIVI og Volume i Ballerup Centeret, VIVI & Volume i Roskilde, VIVI i Hørsholm, VIVI i Værløse og VIVI i Taastrup.

VIVI & Volume er en tøjbutik med lækkert kvalitetstøj til modebevidste kvinder. Vi har et stort udvalg af dagligdagstøj, festtøj og et stort sortiment af smart overtøj.

OM DIG:

 • Du har kunden for øje og formår at skabe en relation, der får dem til at vende tilbage
 • Du er åben og har lyst til at tale med folk
 • Du har fokus på det jordnære salg, hvor kunderne føler sig hørt og set
Vivi og Volume

Læs mere her

Backend-udvikler til SaaS applikationsbaseret virksomhed i rivende udviklingVOCAST ApSAnsøgningsfrist: 18-08-2022
Backend-udvikler til SaaS applikationsbaseret virksomhed i rivende udvikling
Vores “purpose” er at hjælpe godt design ud i verden, fordi godt design er bæredygtigt, en fryd for øjet og i dagligt brug.
VOCAST ApS, København K
ASE

Læs mere her

PlannerPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 18-07-2022
PANDORA A/S Planner

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you data-driven and want to use your skillset and insights to help guide decision-making and drive operational excellence?

As Planner in the Global Merchandising team, you will be supporting the global sales forecasting process for the collection business. You will provide best estimates of product needs using historical data, sales trends, and the cluster business plan. You will develop and summarise global demand forecasts based on trends/data insights, and you will communicate all merchandise plan data to Clusters, Finance, and Global Supply teams.

In this role, you will also support the Planning Manager in developing, executing, and communicating strategic merchandise assortment plans that support financial objectives. You will help drive the product life cycle and end of season exit strategies.

PANDORA A/S

Læs mere her

Butikschef, SlagelseVILAAnsøgningsfrist: 08-07-2022
VILA
Butikschef, Slagelse

VILA

Til vores VILA-butik i Slagelse søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler i vores butik, og er du passioneret omkring mode og trends? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og salg.

Læs mere her

IndkøbsassistentJDYAnsøgningsfrist: 18-07-2022
JDY
Indkøbsassistent

JDY, Brande

Drømmer du om at gøre karriere inden for fashion, med ansvaret for struktur og kvalitet i vores indkøbsprocesser? Og motiveres du af at være en del af en passioneret og international indkøbsafdeling, der arbejder tæt sammen med leverandører, design og salg om at skabe de bedste produkter?

Hos JDY står vi midt i en spændende vækstrejse, og vi er derfor på udkig efter en struktureret og engageret indkøbsassistent der vil med os. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i den retning du drømmer om, når bare du har indstillingen og viljen til at gøre en indsats.

Hos JDY er vi i alt 50 medarbejdere, og du bliver en del af en alsidig og dynamisk hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af et ambitiøst og kreativt team, der alle bærer en passion for at lave stærke produkter med masser af salgspotentiale, og du vil opleve et miljø, der emmer af høj energi, engagement og trivsel.

Læs mere her

Administrativ elevVILAAnsøgningsfrist: 18-07-2022
VILA
Administrativ elev

VILA, Skanderborg

Har du et højt drive og et stærkt strukturgen? Og er du samtidig på udkig efter muligheden for at blive en del af et dynamisk og international modevirksomhed?

Elevuddannelsen er et godt springbræt til din fremtidige karriere hos Vila. I løbet af din uddannelse får du gradvist mere ansvar og flere selvstændige opgaver, hvor du bidrager på lige fod med dine øvrige kollegaer. Samtidig skal du på en uges studietur til London for at besøge forskellige typer kunder, herunder key accounts, online kunder og butikker.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Administrativ support til salgsteamet
 • Støtte og service til de forskellige markeder, eksterne partnere samt retail buyers
 • Håndtering af ordrer og opfølgning på ordre- og lagersituation

Læs mere her

Social Media and Content Manager for Matas Beauty (freelance 15-30 hrs a week)Matas A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2022
Matas A/S Social Media and Content Manager for Matas Beauty (freelance 15-30 hrs a week)

Matas A/S, Allerød

As Matas Beauty’s first Social Media & Content Manager, you will play a key role in promoting the Matas Beauty brand and private labels outside of Denmark. You will be a part of an ambitious and highly professional Marketing and Business Development team working primarily with international markets (beginning with Germany) in close collaboration with Matas Brands.

In the first phase, you will write, run, and publish engaging content in high quality, create dialogue and community on our Instagram platform. In the second phase, there will be possibilities to extend to other media channels. You will also create highly aesthetic social content, both video and images, and know how to use the wide spectrum of social inventory to make brands and their stories come to life.

Læs mere her

Assisterende butikschefhummelAnsøgningsfrist: 15-07-2022
hummel
Assisterende butikschef

hummel, Randers

Kan du motivere de bedste kollegaer og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så har du her muligheden for at spille dig på holdet som vores nye assisterende butikschef i vores kommende butik i Randers Storcenter.

Som assisterende butikschef vil dit ansvarsområde være varrierende. Du har medansvar for at drive butikken og lede medarbejderne. Til daglig fungerer du både som butikschefens højre hånd og sparringspartner, men er butikschefen ude af huset, syg eller på ferie, så er det dig, der har det overordnede ansvar.

Du kender retailbranchen indefra, og du har en naturlig interesse for sport & fashion. Du er en person med høj grad af energi, har sans for detaljer, og du tør sætte retningen.

hummel

Læs mere her

Butiksassistent søges deltid, KøbenhavnEmma GoAnsøgningsfrist: 15-08-2022
Butiksassistent søges deltid, København
SELVSTÆNDIG BUTIKSASSISTENT SØGES (Deltid) Venlig og smilende butiksassistent med stærke kommunikationsevner og interesse for feminine modesko.
Emma Go, København
Emma Go

Læs mere her

Store ManagerGanni A/SAnsøgningsfrist: 15-08-2022
Store Manager
WE'RE OPENING IN BERLIN AND SEARCHING FOR AN AMAZING STORE MANAGER TO KICK OF OUR EXCITING JOURNEY IN GERMANY!
Ganni A/S, Gedser
Ganni

Læs mere her

Sales & Service Ambassador Herre Herre · LyngbyMagasinAnsøgningsfrist: 15-08-2022
Sales & Service Ambassador Herre Herre · Lyngby
Er du en servicemindet og energisk supersælger, så vil vi gerne høre fra dig!
Magasin, Kgs. Lyngby
Magasin

Læs mere her

ButikschefhummelAnsøgningsfrist: 15-07-2022
hummel
Butikschef

hummel, Randers

Er du en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen? Så har du her muligheden for at spille dig på holdet som vores nye butikschef i vores kommende butik i Randers Storcenter.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er synlig og en tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du kender retailbranchen indefra, og du har en naturlig interesse for sport & fashion. Du er en person med høj grad af energi, har sans for detaljer, og du tør sætte retningen.

hummel

Læs mere her

HusmodelJJXXAnsøgningsfrist: 15-07-2022
JJXX
Husmodel

JJXX, Brande

Interesserer du dig for mode, og er du interesseret i at blive en del af et nyt og kreativt brand med fokus på JEANS?

JJXX er det nye brand til piger hos JACK&JONES. Vi søger lige nu en husmodel, der har lyst til at være del af vores kreative proces hvor der skal prøves og fittes. Derudover får du et indblik i opstarten af et helt nyt pigebrand i en stærk og velkendt modevirksomhed.

Som husmodel hos JJXX vil du indgå i et nyt og passioneret indkøbs- og designteam, som udvikler og designer jeans-wear. Her er din primære opgave at være del af konstruktionsprocessen og afprøve tøj ved daglige fittingsessioner i samarbejde med vores konstruktør. Derudover vil du få mulighed for at prøve kræfter med forskellige selvstændige og afvekslende ad-hoc opgaver, der knytter sig til dit team.

Læs mere her

Butikschef FredericiaONLYAnsøgningsfrist: 15-07-2022
ONLY
Butikschef Fredericia

ONLY

Til vores ONLY-butik i Fredericia søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Læs mere her

SælgerqUINTAnsøgningsfrist: 15-07-2022
qUINT
Sælger

qUINT, Aalborg

Vi søger sælger til vores qUINT butik i Aalborg Storcenter.

Vores nye sælger skal:

 • Give vores kunder en super service og oplevelse HVER gang!
 • Være god til at forstå kundens behov og ønsker.
 • Være energisk, udadvendt og have let til smil.
 • Have brændende interesse for mode og gerne være brancheuddannet.
 • Have et godt kendskab til lokalområdet.
 • Være god til at skabe relationer.
qUINT

Læs mere her

Global Influencer & Ambassador SpecialistPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2022
PANDORA A/S Global Influencer & Ambassador Specialist

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have a proven track record when it comes to working with creators, ambassadors and influencers within the social media department?

You will work within the Global Owned Social Media & Influencer team and contribute to the development of a state of the art influencer strategy, including content creation with ambassadors and social media users.

This role includes direct responsibilities for managing market communications as well as cross functional integrated planning. You are reporting into the Global Influencer and Creator Lead (Manager).

PANDORA A/S

Læs mere her

Global Influencer Experience SpecialistPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2022
PANDORA A/S Global Influencer Experience Specialist

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have what it takes to bring a social first experience to our influencer strategy and bring our relationships to the next level? If you are on top of all big social moments happening across the influencer landscape and know how to create shareable moments, this might be your next job!

You will work within the Global Owned Social Media & Influencer team and contribute to the development of a state of the art influencer strategy, including content creation, influencer experiences and rising opportunities within the influencer industry.

This role includes direct responsibilities for managing market communications as well as cross functional integrated planning. You are reporting into the Global Influencer and Creator Lead (Manager).

PANDORA A/S

Læs mere her

Global Influencer ManagerPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2022
PANDORA A/S Global Influencer Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have a proven track record when it comes to leading Influencer strategy and activation within the marketing/social media department?

Would you like to join Pandora Global Marketing team and play a significant role in making our company more and more relevant for consumers across the globe?

You will work within the Global Owned Social Media & Influencer team and lead the development of Pandora’s global Influencer strategy, creators portfolio and ambassador program. The role includes direct responsibilities for managing market communications as well as cross functional integrated planning. This is a manager position with two direct reports. You are reporting to the Director Owned Social Media & Influencers.

PANDORA A/S

Læs mere her

Art DirectorJJXXAnsøgningsfrist: 15-07-2022
JJXX
Art Director

JJXX, Brande og/eller København

Er du frem for alt idérig, visuel og elsker grafisk design? Er du samtidig nysgerrig og ønsker at udfordre egne kompetencer hos et nyt brand til unge kvinder? Så er du måske vores nye Art Director.

Dit ansvar er at udvikle og sikre JJXX’s visuelle identitet på tværs af vores platforme. Du vil arbejde med alt, hvad der rammer slutforbrugeren fra koncept- og kampagneudvikling, Social Media content creation til visuel kommunikation. Du vil selv være producerende af materialer på daglig basis, og du vil udforske vores grafiske univers og implementere det på bedste måde ifht. mediet og formålet.

Som AD’er bliver du en del af det kreative team i JJXX Brand Identity bestående af AD’ere, grafikere, stylister, plannere og dekoratører. Her er højt til loftet og rig mulighed for at få afløb for din kreativitet samt at omsætte dine mange ideer til resultater.

Læs mere her

Join DK Company i Magasin Kgs. Nytov, Rødovre eller FieldsDK Company A/SAnsøgningsfrist: 15-07-2022
DK Company A/S Join DK Company i Magasin Kgs. Nytov, Rødovre eller Fields

DK Company A/S

Står du og mangler et studiejob, kan du være den rette til at sælge vores dame- og herrebrands i Magasin Kgs. Nytorv, Rødovre eller Fields?

I Fields mangler vi assistance til vores damemærker, primært eftermiddage og weekender, der brænder for at sælge varer fra InWear, Part Two, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, ICHI og Saint Tropez. På Kgs. Nytorv og Rødovre mangler vi kollegaer til vores herrebrand Matinique.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder
 • Modtagelse af varer samt lageropfyldning
 • Diverse ad hoc opgaver

Læs mere her

SALGSASSISTENT ELEV SØGES -STRUERDamkjær SkoAnsøgningsfrist: 18-07-2022
SALGSASSISTENT ELEV SØGES -STRUER
Vi søger en salgs elev til Damkjær sko i Struer.
Damkjær Sko, Struer
Jobcenter

Læs mere her

Creative BuyerVERO MODAAnsøgningsfrist: 13-07-2022
VERO MODA
Creative Buyer

VERO MODA, Aarhus

Do you love pants and blazers? Do you want to be a part of a joyful, focused and structured team? Now you have the opportunity to influence VERO MODA’s products together with the potential for personal growth.

As a team we aim high, and work together towards our joint goals. We value to work with a positive attitude to achieve the results we all are proud of. You will be based in our Buying & Design department focusing on the VERO MODA’s pants and blazers Main setup.

As a Creative Buyer in the Pants team you will be trusted with your own responsibilities within the category. You will have great opportunity to influence the look of our pants and blazer products, in close collaboration with our designer. Among various buying tasks you will have a creative focus on developing and sourcing new styles, qualities and fits that meets the requirements from both retail stores and wholesale customers.

Læs mere her

Fleksibel og engageret assistance til vores butik i Bruuns GalleriNEYE A/SAnsøgningsfrist: 14-07-2022
NEYE A/S
Fleksibel og engageret assistance til vores butik i Bruuns Galleri

NEYE A/S, Aarhus

Du skal kunne tiltræde både formiddag og eftermiddag i hverdage og weekend. Timeantal efter aftale og behov, men som udgangspunkt ca. 8-10 timer pr. uge. Fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team, samt sørge for at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus. Du vil have et tæt samarbejde med Butikslederen og rig mulighed for medindflydelse. Vi er et team af engageret kollegaer, der arbejder for fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

NEYE A/S

Læs mere her

Fleksibel og engageret assistance til vores butik NEYE A/SAnsøgningsfrist: 14-07-2022
NEYE A/S
Fleksibel og engageret assistance til vores butik

NEYE A/S, Horsens

Du skal kunne tiltræde både formiddag og eftermiddag i hverdage og weekend. Timeantal efter aftale og behov, men som udgangspunkt ca. 15-20 timer pr. uge. Fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team, samt sørge for at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus. Du vil have et tæt samarbejde med Butikslederen og rig mulighed for medindflydelse. Vi er et team af engagerede kollegaer, der arbejder for fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

NEYE A/S

Læs mere her

Store ManagerRoccamore ApSAnsøgningsfrist: 14-07-2022
Roccamore ApS Store Manager

Roccamore ApS, København

Som Store Manager har du ansvaret for Roccamores flagship butik i København hvor du skal, rekruttere, fastholde, lede og motivere personale. Du har ansvar for de operationelle og daglige opgaver som skal kunne uddelegeres og du skal sørge for, at vi giver vores kunder den bedste kundeoplevelse og service.

Dine primære fokus ansvarsomåder inkluderer:

 • Rekruttere og træne førsteklasse personale som har lyst til repræsentere vores brand og kan se sig selv i vores mission.
 • Vagtplanlægning der følger og lever op til butikkens behov.
 • Sikre den bedste kundeoplevelse og produktkendskab
 • Sikre at der er en god stemning i butikken, at der er rent og vores produkter står pænt og præsentabelt.

Læs mere her

Software DeveloperBESTSELLERAnsøgningsfrist: 14-07-2022
BESTSELLER
Software Developer

BESTSELLER, Aarhus

Are you looking for an opportunity to accelerate your personal and professional development within frontend development? If you are also excited by agile ways of working, then this might just be the place for you!

We are looking for a talented and ambitious new colleague to join our team of ambitious people and contribute to deliver meaningful products and solutions for our business.

Your primary work assignments will be developing and producing of frontend functionality for our solutions, assuring code aligned with code convention for the solution, code reviews, optimizing and maintaining of standard elements, estimating tasks, testing, collaborating in sparring regarding methods, frameworks, and approaches in general with the development work, and finally contribute positively sparring with our customers and colleagues.

Læs mere her

Copywriter til ONLY BRAND HOUSEONLYAnsøgningsfrist: 14-07-2022
ONLY
Copywriter til ONLY BRAND HOUSE

ONLY, Brande

Er du en kommercielt tænkende og dygtig kommunikatør, der på overbevisende vis kan formulere et budskab og fange modtagernes opmærksomhed? Motiveres du af at udarbejde tekster, der styrker kommunikationen omkring vores brands både internt og eksternt?

I ONLY BRAND HOUSE løser vi alle marketingrelaterede opgaver in-house. Udover dine kollegaer i marketing vil du derfor også møde koordinatorer, grafikere, stylister og social media-specialister. Vi er et dedikeret og ambitiøst team af grafikere, koordinatorer, stylister, fotografer, som hver dag arbejder for at profilere vores brands og fremme salget af vores produkter.

Dine primære arbejdsopgaver er at udvikle og styrke ONLYs markedsføringsaktiviteter både internt og eksternt gennem kampagner, kommunikation og redaktionelle aktiviteter på diverse medier. På den måde er du garant for, at ONLY er nytænkende og på forkant i forhold til nye tiltag – altid med vores målgruppe i fokus.

Læs mere her

SalgselevSELECTEDAnsøgningsfrist: 13-07-2022
SELECTED
Salgselev

SELECTED, Brande

Har du et højt drive og stærke sproglige kompetencer? Hvis du samtidig er på udkig efter muligheden for at blive en del af et dynamisk team, så er dette din chance for at få en spændende og lærerig toårig uddannelse som salgselev i en international modevirksomhed.

Hos SELECTED HOMME sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du bliver del af en professionel organisation hvor vi hver dag samarbejder om at være vores kunders foretrukne partner. Det praktiske element i din uddannelse vil foregå i SELECTED HOMMEs salgsafdeling.

Elevuddannelsen er et godt springbræt til din fremtidige karriere hos SELECTED HOMME. I løbet af din uddannelse får du gradvist mere ansvar og flere selvstændige opgaver, hvor du bidrager på lige fod med dine øvrige kollegaer. Samtidig skal du på en uges studietur til udlandet for at besøge forskellige typer kunder, herunder key accounts, online kunder og egne butikker.

Læs mere her

IndkøberJACK & JONESAnsøgningsfrist: 13-07-2022
JACK & JONES
Indkøber

JACK & JONES, Brande

Elsker du en god handel og ønsker du en international arbejdsplads hvor dine tætte samarbejdspartnere er dygtige producenter rundt i verden.

Har du flair for handel og en gennemslagskraft, som kan sikre de bedste value for money produkter i samspil med de bedste leverandører? Har du fokus på højt niveau, store volumer og kan du styre dine egen produktgruppe og lede et ambitiøst team?

Sammen med dine kollegaer og gennem et tæt samarbejde med både design, kvalitet/konstruktionsafdelingen og nogle af de bedste produktionsleverandører, udvikler DU fremtidens kollektioner for JACK & JONES.

Dit ansvarsområde bliver at udvikle det stærkeste leverandørsamarbejde, hvor du som en konstruktiv sparringspartner for dine leverandører sikrer et optimalt vareflow, samt løbende optimering af fitting, kvalitet, pris og leveringstid.

Læs mere her

BUTIKSCHEF - PIECES ROSKILDEPIECESAnsøgningsfrist: 10-07-2022
PIECES
BUTIKSCHEF - PIECES ROSKILDE

PIECES

Til PIECES søger vi en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af vores butik i Roskilde.

Trives du ved at have fingeren på pulsen, og ønsker du at stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse? Så er dette din mulighed for at blive vores nye butikschef!

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige ledelse og butiksdrift. Det er derfor et krav, at du har uddannelse og erfaring fra butik, samt har en god forretningsforståelse, hvor du ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger. Du har en god forståelse for butikkens nøgletal og er altid den der viser vejen for dit team Du går foran og viser vejen for dit team ved at sikre flotte resultater med udgangspunkt i at yde den bedste og mest uforglemmelige shoppingoplevelse for vores kunder.

Læs mere her

Sælger på fuld tid Tøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 12-07-2022
Tøjeksperten A/S Sælger på fuld tid

Tøjeksperten A/S, Roskilde

Vi søger en dygtig sælger, 37 timer pr. uge til Tøjeksperten RO's Torv,

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem vores passion for mode.

Nyder du at tale med mennesker, og elsker mødet med kunden? Så er det præcis DIG vi leder efter.

Du vil få en hverdag fyldt med salg og mode i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

Læs mere her

SalgsassistentCompanysAnsøgningsfrist: 12-07-2022
Companys Salgsassistent

Companys, Silkeborg

Companys søger en dygtig salgsassistent med brancheerfaring. Som salgsassistent i Companys bliver du en del af en travl og positiv arbejdsplads med gode muligheder for at udvise ansvar, initiativ og god service. Du skal være forberedt på en hverdag fyldt med et højt tempo og glade kunder.

ARBEJDSOPGAVER

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder på tværs af alle brands
 • Modtagelse af varer samt vareopfyldning
 • Diverse ad hoc-opgaver

Læs mere her

Buying Assistant - FEMMESELECTEDAnsøgningsfrist: 11-07-2022
SELECTED
Buying Assistant - FEMME

SELECTED, Brande

Are you a dedicated Buying Assistant with a structured mindset? And would you thrive in a fast-moving environment, where fashion and sustainability are the main drivers?

As our Buying Assistant, you collaborate closely with the Category Buyer to ensure that we have the right quality, price and delivery, matching the SELECTED DNA and values as well as our customers’ expectations. With good business acumen, structure and ambitions, you ensure that your category has the best options for growth and development.

Your responsibilities will among others, include:

 • Developing and creating collections in close cooperation with buyers, designers and suppliers
 • Following up on production and delivery
 • Maintaining good relations and communication with suppliers

Læs mere her

Buyer til Fire & GloryPIECESAnsøgningsfrist: 10-07-2022
PIECES
Buyer til Fire & Glory

PIECES, Aarhus

Er du en kreativ indkøber med kærlighed for både produktet og hele kollektioner? så er det dig vi søger til vores Fire & Glory brand i PIECES.

Vi er på udkig efter en selvkørende indkøber med god kreativ sans, som er klar til tage ansvar for hele processen og skabe gode resultater i en hektisk og spændende hverdag.

Fire & Glory er et subbrand under PIECES, som i højere grad henvender sig til et lavere prissegment world wide. Dine primære opgaver vil, i tæt sparring med resten af teamet, være at udvikle og bygge kollektioner samt udarbejde kreative oplæg. Du skal kunne udvikle produkter, samtidig med at have kontrol over forhandlingen. Generelt set vil din rolle være en væsentlig drivkraft for projekterne og i samarbejdet med vores kunder, hvorfor du skal kunne handle selvstændigt og handlekraftig. Du skal samtidig være en teamplayer, da samarbejde er nøglen til at lykkedes.

Læs mere her

Store Helper StrøgetJACK & JONESAnsøgningsfrist: 12-07-2022
JACK & JONES
Store Helper Strøget

JACK & JONES, København

Brænder du for salg og mode? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver. Vil du have en stor kontaktflade og arbejde i et både sjovt og dynamisk arbejdsmiljø?

Vi søger 1-2 fleksible deltidsmedarbejdere i JACK&JONES på Strøget, København K, der vil bidrage til at sikre, at vi har byens fedeste butik. Er du social og trives du med at interagere med andre mennesker? Så kan du være præcist den person vi leder efter!

Stillingen er på ca. 8 timer om ugen, hvor den primære arbejdstid vil være eftermiddag/aften, samt weekend. I perioder med stor travlhed såsom jul, ferieperioder og under udsalg, vil der kunne forekomme ekstra timer, dog altid efter gensidig aftale.

Læs mere her

SalgsassistenterBAD STOREAnsøgningsfrist: 12-07-2022
BAD STORE
Salgsassistenter

BAD STORE, Lyngby

BAD STORE er en af Danmarks største fashion teen-stores (8-16). Vi søger en topmotiveret og serviceminded tøjfreak, der synes at klæde drenge og pige teens på, er det fedeste!

Du bliver en del af et ungt team, der synes det er en kæmpe udfordring og motivation, at jobbe i et univers der er kombination af: SoMe, fysisk butik og webbutik.

Du er:

 • Ansvarsbevidst
 • Du vil være bedste sælger i butikken
 • Du er skarp i SoMe
 • Du tjekker trends inden for mode

Er du frisk på et kanonspændende job – med masser af vækstmuligheder med deraf følgende udvikling og udfordringer – sammen med et godt team?

BAD STORE

Læs mere her

DeltidssælgerTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 12-07-2022
Tøjeksperten A/S Deltidssælger

Tøjeksperten A/S, Esbjerg

Er du en teamplayer?
Har du behov for fleksible arbejdstider?
Nyder du at tale med mennesker?
Ønsker du en hverdag fyldt med salg og mode?

Vi forestiller os at du har brug for en fleksibel hverdag, hvor der både er plads til arbejde og fritid.

Om du måtte have lyst til at arbejde 12-20-25 timer hos os er ikke så vigtig, bare du har lyst til at give den en ekstra skalle i Danmarks største herretøjskæde. – Hvis du har brancheerfaring, fra tidligere jobs er det bestemt en fordel.

Så er du sikkert den nye sælger vi gerne vil byde velkommen til team Tøjeksperten Esbjerg Storcenter.

Læs mere her

IndkøbselevJACK & JONESAnsøgningsfrist: 11-07-2022
JACK & JONES
Indkøbselev

JACK & JONES

Er du klar til at starte din karriere i en stor international virksomhed? Vil du arbejde med mode på fuldtid sammen med et dynamisk og engageret team? Så er det her din chance for at få en spændende og udbytterig 2-årig uddannelse som indkøbselev hos JACK & JONES!

Vi er altid på jagt efter nye talenter til vores helt særlige Brotherhood, og lige nu søger vi en passioneret og målrettet indkøbselev. Som elev hos JACK & JONES kommer du omkring hele processen – fra idé og design til indkøb og salg – og viser du potentiale, så er vejen banet for en fremtidig karriere hos JACK & JONES.

Dine daglige opgaver vil indebære:

 • Dialog og samarbejde med internationale leverandører, indkøbs- og salgskontorer
 • Support og deltagelse i udvikling af kollektioner
 • Oprettelse af styles, sortiment, prislister osv.

Læs mere her

SalgselevTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 11-07-2022
Tøjeksperten A/S Salgselev

Tøjeksperten A/S, Helsinge

Brænder du for salg og mode - og har du styr på de seneste trends? Så er en uddannelse som salgselev hos Tøjeksperten noget for dig. Hvis du er ambitiøs og engageret, så giver vi dig en elevuddannelse med karrieremuligheder.

Som elev i Tøjeksperten Helsinge bliver du en del af et frisk team, der hver dag går forrest for at skabe det optimale salg og give vores kunder en serviceoplevelse i særklasse.

Din 2-årige elevuddannelse vil bl.a. være fyldt med:

 • Salg til kunder
 • Trimming af varerne i butikken
 • Generel visuel merchandising

Læs mere her

Supply Chain Master PlannerBESTSELLERAnsøgningsfrist: 11-07-2022
BESTSELLER
Supply Chain Master Planner

BESTSELLER, Brande, Aarhus or Haderslev

Does driving and developing tactical planning processes motivate you? Would you like to play a central role in developing BESTSELLER’s supply chain and our cross functional planning?

You will be joining Tactical Flow Management, which main objectives are to create transparency and ensure future supply chain capacity withstands BESTSELLER’s growth.

As our Supply Chain Master Planner, you will be responsible for driving and maturing our tactical planning process (1-12 months). In this central role, your responsibilities will be to:

 • Drive and further develop the monthly Business Alignment Cycle (S&OP), ensuring that capacity gaps and opportunities are captured in that horizon and can be acted upon
 • Ensure the caption and follow-up on actions identified as opportunities from the process
 • Ensure coherence between our planning hierarchies – from weekly to 5 years outlook

Læs mere her

Sales Responsible til KIDS ONLYONLYAnsøgningsfrist: 11-07-2022
ONLY
Sales Responsible til KIDS ONLY

ONLY, Brande

Har du en stærk salgs- og produktprofil, og drives du af at skabe resultater? Har du lysten og drivet til at styrke partnerskabet med vores største online kunder?

Du bliver en del af vores salgsteam i KIDS ONLY, hvor du vil få ansvar for at skabe og sikre salget til vores største online (CBO) kunder. Vi er i kraftig vækst, og du vil arbejde sammen med kollegaer, som alle kendetegnes ved et stort engagement og konstant fokus på forretning og fremgang.

Du vil få det overordnede ansvar for en fastlagt kundeportefølje, som tæller nogle af vores største og vigtigste CBO-kunder herunder Zalando, the Founded og vores egen e-commerce team. Foruden at være en strategisk og tilstedeværende samarbejdspartner for dine egne kunder såvel som vores sælgere på markederne, vil du også indgå som sparringspartner og medansvarlig for at udvikle de rette produkter i tæt dialog med e-commerce.

Læs mere her

E-commerce Manager til ONLYONLYAnsøgningsfrist: 11-07-2022
ONLY
E-commerce Manager til ONLY

ONLY, Brande

Er du en stærk og innovativ leder, og motiveres du af at stå i spidsen for et forretningsområde i rivende udvikling?

Afdelingen har strategisk vigtig betydning for ONLY’s fremtidige udvikling, og som E-commerce Manager bliver du ansvarlig for, at onlineforretningen bidrager til de overordnede vækstplaner og målsætninger.

Du får base i Danmark, men arbejder globalt på tværs af flere forskellige afdelinger – herunder særligt BESTSELLERs centrale E-commerce team i Amsterdam, som du samarbejder med i forhold til at optimere vores del af forretningen. Dit overordnede ansvarsområde indebærer at sikre den strategiske retning, samt at daglige rutiner og arbejdsprocesser planlægges, udføres og kommunikeres til teamet med henblik på at sikre konstant opdatering, optimering og brugervenlighed på onlineshoppen.

Læs mere her

3D DesignerPIECESAnsøgningsfrist: 11-07-2022
PIECES
3D Designer

PIECES, Aarhus

Are you a passionate designer with 3D skills? And know your way around the buying and selling process as well?

You will be a part of a dedicated design & buying team, who are driven by the fact that 3D makes us work smarter, more sustainable, and more competitive. As a part of our overall digital focus, we are well on the journey of implementing 3D into our team, and we are looking for the right person to join us on this journey.

As this role is focused on integrating 3D foundation into the daily workflow, you must be experienced in using the CLO software.

You will have following responsibilities:

 • Develop and implement our 3D setup
 • Integrate 3D workflows in the running operational processes.
 • Secure proactive communication between the Sales, Buying and Design departments

Læs mere her

Kreativ in-house fotograf - barselsvikariatA-TEX A/SAnsøgningsfrist: 08-07-2022
A-TEX A/S
Kreativ in-house fotograf - barselsvikariat

A-TEX A/S, Herning

Elsker du at skabe visuelt indhold i form af fotomateriale og video-content, og ønsker du at blive en del af et kreativt miljø i en marketingafdeling med store ambitioner?

Nu har du chancen for at være med til at udvikle og opretholde Trimco Groups digitale og visuelle identitet.

Om jobbet:

 • Som ansvarlig for vores in-house fotostudie vil du sikre, at vi fortsat har branchens stærkeste fotomateriale
 • Dit arbejde består i alt fra idéskabelse, planlægning, styling, fotografering og efterredigering til det helt færdigt produkt.
 • Foto- og videoopgaverne varerier, men vil primært være med afsæt i indhold til sociale medier, website, lookbooks, iPapers m.m.
A-TEX A/S

Læs mere her

FotografZizziAnsøgningsfrist: 08-07-2022
Zizzi
Fotograf

Zizzi, Billund

Elsker du at fange historier med kameralinsen? Og er du en dygtig, motiveret og energisk fotograf, og har du interesse for modebranchen? Så er du måske vores nye kollega!

Som fotograf hos Zizzi får du sammen med 3 andre fotografer ansvaret for at sikre høj kvalitet i alt foto- og videorelateret materiale. Du kommer til at arbejde tæt sammen med hele foto- og brand-teamet, men vil også få andre berøringsflader i virksomheden. Derfor er du socialt anlagt og trives med at omgås mange forskellige mennesker. Til gengæld får du en stilling med mulighed for at tænke kreativt og skabe skønt billede- og videomateriale.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Fotografering af packshots
 • Udvælgelse samt klargøring af billeder til retouch
 • Inspirerende stilleben/ oplægninger og udvikling af disse sammen med foto-teamet

Læs mere her

E-Commerce Sales AssistantZizziAnsøgningsfrist: 08-07-2022
Zizzi
E-Commerce Sales Assistant

Zizzi, Billund

Kunne du tænke dig at blive en del af en omnichannel virksomhed og en e-commerce-afdeling hvor du får ansvar fra dag ét? Brænder du for online salg, eksekvering i tekniske systemer og har mod på en stejl læringskurve?

Ambitionerne for dig er høje og læringskurven vil være stejl. Du vil derfor hurtigt komme til at bidrage til afdelingens og virksomhedens mål. Vi forestiller os at du som person ikke er bange for at tage ansvar, kan lide struktur og kan klare opgaver med til tider stramme deadlines.

Teamet du kommer til at arbejde tæt sammen med består af 8 personer – heraf består salgsteamet af 2 personer, som du dagligt vil være i dialog og sparring med. Vi er alle specialister og besidder alle forskellige kompetencer. Du har derfor rig mulighed for at få et bredt spektrum af viden – alt efter hvad der interesserer dig.

Læs mere her

Pattern DesignerVILAAnsøgningsfrist: 08-07-2022
VILA
Pattern Designer

VILA, Skanderborg

Are you a passionate pattern designer? Do you want to be a part of innovating the pattern design processes in an international and dynamic organization – and do you want to be a part of our fast-growing digital journey?

Your main responsibility will be taking decisions on fit, patterns, outlook, quality and workflows on a daily basis. You will work as a sounding board partner of the designers & buyers to ensure the right decisions through the product development process.

Through your product knowledge and your experience with pattern design you will create upstart instructions, running corrections and comments on the products through the development from the first sample to the final production approval. It is natural for you to inspire the suppliers and to ensure they are developing and motivated to follow our guidelines and requirements.

Læs mere her

IT Category Manager, Indirect SourcingBESTSELLERAnsøgningsfrist: 07-07-2022
BESTSELLER
IT Category Manager, Indirect Sourcing

BESTSELLER, Brande and Aarhus

Can you see yourself being a world class Category Manager in BESTSELLER? Are you an outstanding negotiator and do you thrive when working with sourcing?

You will be part of a fast growing team with 4 dedicated colleagues in an independent cross functional department in BESTSELLER Finance. Our most important goal is to be a trusted sourcing partner towards BESTSEELLER functions and brands.

As our IT Category Manager, you are responsible for developing and delivering the sourcing plan within IT. You will also be leading negotiations towards a final contract and participating in building and sustaining partnership with key suppliers and stakeholders. Furthermore, you develop market insight within your category, gather information across BESTSELLER’s organisation and establish sourcing where needed.

Læs mere her

IndkøberONLY & SONSAnsøgningsfrist: 07-07-2022
ONLY & SONS
Indkøber

ONLY & SONS, Herning

Er du en dygtig og ambitiøs indkøber? Vil du sætte dit præg på modebranchens hurtigst voksende fashion brand?

Det bliver din opgave at sikre, at ONLY & SONS kan tilbyde de helt rigtige shirt styles til vores forskellige markeder. Du er en forretningsorienteret indkøber, der har passion for fashion, og som finder det naturligt altid at være opdateret på de nyeste trends.

Du bliver ansvarlig for at vedligeholde og udvikle vores stærke leverandørsamarbejde, hvor du som konstruktiv sparringspartner for dine leverandører sikrer et optimalt vare-flow samt løbende optimering af fittings, kvalitet, pris og leveringstid. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af:

 • Udvikling og produktion af trendstærke styles
 • Forberede kollektionsfremvisninger og aktivt deltage på disse
 • Forhandling med leverandører ang. pris, kvalitet og leveringstid

Læs mere her

IndkøbsansvarligONLY & SONSAnsøgningsfrist: 07-07-2022
ONLY & SONS
Indkøbsansvarlig

ONLY & SONS, Herning

Kan du stå i spidsen for et team og tage ansvaret for at udvikle trendstærke kollektioner? Har du fingeren på pulsen og er vant til at bruge din stærke forretningssans til at skabe resultater?

Vi søger en dygtig leder og indkøbschef, som sammen med et team af engagerede medarbejdere kan opbygge og sikre væksten inden for ACCESSORIES-kategorien. Du vil have fokus på vækst, personaleledelse og produktudvikling i et strategisk karrierejob, hvor indflydelse og ansvar går hånd i hånd.

Som indkøbschef får du ansvar for et team af indkøbere og designere. Dit ansvarsområde dækker udvikling, design og produktion af styles med henblik på at sikre modeværdi, konkurrencedygtige priser til vores kunder, kategori- og produktmiks inden for kategorierne, samt markedets bedste priser hos leverandørerne.

Læs mere her

Butiksassistentname itAnsøgningsfrist: 08-07-2022
name it
Butiksassistent

name it, Kolding

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Kolding Storcenter bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning

Læs mere her

Grafisk DesignerZizziAnsøgningsfrist: 08-07-2022
Zizzi
Grafisk Designer

Zizzi, Billund

Visuelt stærk grafisk designer, der er kreativ helt ind til benet.

Er du en skarp grafiker, der tænker kreativt og med øje for detaljen? Har du interesse for mode og livsstil – og ved du lige præcis, hvilken farve, vi alle kommer til at gå i næste sæson? Så er du måske vores nye kollega!

VI FORVENTER AT DU:

 • Er fortrolig med InDesign, Illustrator og Photoshop
 • Har bred forståelse for grafisk design, detaljer og visuel kommunikation
 • Kan udvikle kreative løsninger og samtidig sikre et højt niveau

Læs mere her

Bliv salgselev i Tøjeksperten Randers StorcenterTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 08-07-2022
Tøjeksperten A/S Bliv salgselev i Tøjeksperten Randers Storcenter

Tøjeksperten A/S

Måske er det lige præcis DIG, der skal være det nye medlem af Team Tøjeksperten Randers Storcenter og starte som salgselev pr. 1. august 2022.

Du har passion for tøj og mode, er ambitiøs af natur og er klar på nye udfordringer. Du er udadvendt og imødekommende og kan lide at møde og snakke med nye mennesker hver eneste dag. Du arbejder engageret for at nå dine mål og resultater, og synes det er fedt at have og tage ansvar.

Vi tilbyder et stærkt fællesskab med dine kollegaer, faglig udvikling i form af relevante skoleophold og ansvar allerede fra første dag. Skoleophold der tager udgangspunkt i din hverdag og hvor fokus er at udvikle dig fagligt.

Læs mere her

Salgsassistent Dkv Retail A/SAnsøgningsfrist: 07-07-2022
Dkv Retail A/S Salgsassistent

Dkv Retail A/S, Holstebro

!SOLID vækster og vi udvider med endnu en butik i Holstebro og har derfor brug for nye ansatte.

Har du en drøm om en karriere i modebranchen? Har du en brændende interesse for salg og kundebetjening, og ønsker du at være del af et fantastisk team? Så er du den, vi leder efter! Vi søger en salgsassistent til at være med på vores rejse og skabe en endnu stærkere kæde.

Dine arbejdsopgaver vil i hovedtræk være:

 • Daglig drift i samarbejde med BC
 • Salg og kundeservice
 • Kassebetjening
 • Varemodtagelse

Læs mere her

Customer Care Agent, Dutch SpeakerMiinto A/SAnsøgningsfrist: 07-07-2022
Miinto A/S Customer Care Agent, Dutch Speaker

Miinto A/S, Copenhagen

Miinto is a leading e-commerce platform in fashion operating across Europe. Right now, we are looking for a new person who will provide excellent customer care support. As a Customer Care Agent at Miinto you will be making a difference for our customers every day and it is essential that you understand the importance of each customer and take pride in handling issues in a swift and efficient manner to ensure that business runs smoothly, and the customers are happy.

What you'll do:

 • Manage telephone line, email case queue and live chat by providing excellent customer care service in Dutch and in English
 • Provide quick resolutions to inquiries regarding the website, products, returns and orders
 • Handle daily ad hoc tasks

Læs mere her

Senior Product Designer (UI/UX) - Web (remote from Denmark)Miinto A/SAnsøgningsfrist: 07-07-2022
Miinto A/S Senior Product Designer (UI/UX) - Web (remote from Denmark)

Miinto A/S

We are a dynamic and young company with more than 300 employees, passionately working to connect all fashion boutiques and brands in Europe on our platform, and we expect to triple our business over the next 3 years.

As a fundamental part of this journey, we are looking for a talented and ambitious Senior Product Designer (UI/UX) to join our team and lead the design direction specifically for our website/ecommerce platform, which is set to be completely rebuilt during 2022/2023.

You will become part of an international, diverse team of ambitious and dedicated subject matter experts to inspire and support you. The bar to join Miinto is high, we work hard, but we also take time to celebrate our successes, have fun and build relationships via frequent social activities.

Læs mere her

Developer, Digital Media & Marketing TeamBESTSELLERAnsøgningsfrist: 07-07-2022
BESTSELLER
Developer, Digital Media & Marketing Team

BESTSELLER, Aarhus

At BESTSELLER IT, we are looking for a technical talent who can assist the Digital Media & Marketing team with a wide range of technical competences.

You will become part of a self-organizing and international high-performing agile team of 10 highly skilled cross-functional colleagues located in Aarhus and in Malaga. The product vision of the team is to help BESTSELLER create great digital experiences with media sharing and marketing operations with a focus on digital assets (pictures, videos, 3D and more) and marketing automatization.

Fast fashion is our industry, and we focus on servicing the range of independent brands that are part of BESTSELLER. This leads to us having a very dynamic and fast-paced working environment. As our industry and many others are moving towards digitalization, the team has a key role in bridging, enabling, and servicing our internal and external (asset & data) consumers.

Læs mere her

Sælger til qUINT Fields, KøbenhavnqUINTAnsøgningsfrist: 07-07-2022
qUINT
Sælger til qUINT Fields, København

qUINT

Vi søger sælger til vores qUINT butik i Fields, København

Vores nye sælger skal:

 • Give vores kunder en super service og oplevelse HVER gang!
 • Være god til at forstå kundens behov og ønsker.
 • Være energisk, udadvendt og have let til smil.

Vi sætter fællesskabet højt, er energiske og arbejder målrettet for at have en sjov og varierende arbejdsdag. Derudover er vi er en kæde med rigtig gode udviklingsmuligheder.

qUINT

Læs mere her

Merchandising Operations ManagerPANDORA A/SAnsøgningsfrist: 11-07-2022
PANDORA A/S Merchandising Operations Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have a passion for Merchandising and do you want to work at the core of Pandora’s operations with business critical processes? Do you want to take Pandora’s Merchandising Function to the next level? And do you want to join the world’s largest jewellery company? Then you might be the person we are looking for!  

As Merchandising Operations Manager for the Global Merchandising function, you are responsible for leading the overall governance and spearheading the on-going optimization of the end-to-end merchandising process. You will be responsible for overseeing the current process and ways-of-working, and developing and optimising this for the future. In this role you will own cross-collection responsibilities in lifecycle management and end-of-season sales processes, as well as coordinate and develop the cross-collection operational processes in the assortment planning space.

PANDORA A/S

Læs mere her