Velkommen til TØJ – Fashion & Business Trends’ LIVE brancheanalyse for hele modebranchen.

Formålet med analysen er at skabe et økonomisk overblik over branchen i realtid. Analysen er dynamisk og ændrer sig løbende, da alle tal opdateres, så snart nye tal indleveres til Erhvervsstyrelsen eller Danmarks Statistik.

TØJ – Fashion & Business Trends’ brancheanalyse giver dig et overblik over, hvordan virksomheder i modebranchen klarer sig i forhold til tidligere år og i forhold til hinanden.

Vores brancheanalyse består af de vigtigste nøgletal, ranglister over branchens aktører samt en oversigt over, hvilke virksomheder der har haft den største frem- og tilbagegang i seneste årsresultat. Brancheanalysen vil løbende blive udbygget med flere nøgletal.

Hvis vi har glemt en virksomhed, må du endelig skrive til os på support@pejgruppen.dk. Læs gerne under ‘særlige forudsætninger’ om, hvilke kriterier en virksomhed skal leve op til for at være med i analysen.

Vi har inddelt branchen i fem kategorier, så du altid kan følge med i, hvordan udviklingen ser ud – både i hele branchen samlet og i de forskellige kategorier.

De fem kategorier er:

  1. Hele branchen
  2. Producenter / agent
  3. Retail / E-tail
  4. Accessories
  5. Sko

Metode

Analyserne er i sit omfang begrænset til at omfatte de virksomheder, som TØJ – Fashion & Business Trends har registreret som en del af branchen. Virksomhederne er som udgangspunkt udvalgt på baggrund af Erhvervsstyrelsens branchekoder, eventuelle brancheforeningers medlemslister og i samarbejde med organisationer eller fagfolk, der har et særligt kendskab til branchen.

Afhængig af branchens størrelse vil antallet af virksomheder i analysen i nogle tilfælde være dækkende for hele branchen og i andre tilfælde udgøre et udsnit af branchen.

Vi gør opmærksom på, at der i enkelte af kategorierne kan være virksomheder med en så dominerende økonomisk position, at de påvirker analysens samlede resultater og det overordnede billede af branchen. I disse tilfælde vil analysen typisk være opdelt.

Særlige forudsætninger

TØJ – Fashion & Business Trends’ brancheanalyse omfatter over 900 selskaber. Listen indeholder både danske selskaber og internationale selskabers selskab i Danmark og repræsenterer således de største virksomheder i branchen. Ranglisterne indeholder udelukkende A/S-selskaber, ApS-selskaber og Amba-selskaber.

Analysen er udarbejdet ud fra virksomhedernes fem seneste regnskaber og omfatter ikke virksomheder uden offentligt tilgængelige regnskaber som eksempelvis personligt ejede virksomheder.

På baggrund af regnskabstallene udarbejdes nøgletal for hver enkelt virksomhed og for hele branchen.

Vores brancheanalyse er kun tilgængelig for abonnenter på TØJ – Fashion & Business Trends.

Med et Pro-abonnement får du delvist adgang til TØJ – Fashion & Business Trends’ brancheanalyse. Ønsker du den fulde adgang til brancheanalysen skal du have et Business-abonnement. Læs mere om abonnementsformerne her.