Kom tætterepå dine kunder

Der er flere annonceringsmuligheder i TØJ – Fashion & Business Trends. Du kan nå bredt ud til hele branchen via de trykte og digitale brancheblade, nyhedsportalen eller nyhedsmailen, eller en kombination af alle.

Book annonceringUdgivelser

TØJ – Fashion & Business Trends er et B2B-medie målrettet producenter, detaillister, grossister, agenter og underleverandører i alle grene af den danske modebranche.

Læserne befinder sig primært på top- og mellemlederniveau. Med en annonce får du dermed direkte adgang til at kommunikere dit budskab ud til dem, der sidder på beslutningerne i modebranchen.

Mediet er abonnementsbaseret og har mere end 40 år på bagen, hvorfor målgruppen er yderst fokuseret. Som annoncør vil du derfor opleve et minimalt kontaktspild.

TØJ – Fashion & Business Trends tilbyder både print og online annoncering på følgende platforme:
branchebladettoj.dk, nyhedsmail samt trykte og digitale brancheblade.

annoncering i TØJ

Mere end

30.000

ugentlige læsere online

Der er i gennemsnit

35.000

månedlige sidevisninger på branchebladettoj.dk

Brancheblade

TØJ – Fashion & Business Trends udgiver fire årlige brancheblade kun for abonnenter, hvor vi går bagom branchen og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

To gange årligt udgiver vi en specialsektion med fokus på modeugen og messerne for den gældende sæson. Dette blad sendes til alle abonnenter og distribueres herudover digitalt gennem nyhedsmailen og til udvalgte butikker, messer og events samt i udvalgte showrooms under modeugen.

To gange om året giver vi abonnenter adgang til digitale temaudgivelser, der sætter fokus på et bestemt tema.

I branchebladene er der mulighed for forskellige annonceformater. Se alle specifikationer for annoncering i branchebladene ved at klikke på linket nedenfor.

Når du har en annonce med i det trykte brancheblad, får du også mulighed for helt gratis at få en bannerannonce (300 x 250 px) med på alle artikler fra den gældende udgivelse, når de lægges online. Banneret vil være online indtil næste udgivelse af det trykte brancheblad udkommer.

Priser & specifikationer →
portal

branchebladettoj.dk

TØJ – Fashion & Business Trends holder læserne opdaterede på den nyeste brancheviden på nyhedsportalen branchebladettoj.dk.

Hver dag opdateres portalen med nyheder og har i gennemsnit 35.000 sidevisninger i måneden.

På branchebladettoj.dk er der mulighed for annoncering via dominansbanner og sidebanner. Ved køb af dominansbanner sikrer du dig en topplacering på branchebladettoj.dk i en given periode, mens din annonces placering i sidebanneroversigten vil være i rotation med andre annoncører.

Se specifikationer for annoncering på branchebladettoj.dk her.

Priser & specifikationer →

Nyhedsmail

Fem gange ugentligt sender TØJ – Fashion & Business Trends en nyhedsmail ud til professionelle aktører i modebranchen med nyheder fra branchebladettoj.dk.

Da nyhedsmailen bliver udsendt 5 gange ugentligt, vil et annoncebanner vil derfor opnå stor eksponering. Der er mulighed for tilkøb af forskellige annonceplaceringer i nyhedsmailen.

Se specifikationer for annoncering i nyhedsmailen her.

Priser & specifikationer →
5 ugentlige nyhedsmails
betalt indhold

Annoncørbetalt indhold

Skal TØJ – Fashion & Business Trends være dit talerør direkte ud i modebranchen?

Hvad er annoncørbetalt indhold?

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er udformet som en artikel og optimeret til at performe hos netop læserne på TØJ – Fashion & Business Trends.

Når en artikel er markeret med ‘annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for og haft indflydelse på indholdet i annoncen. Indholdet skal leve op til mediets øvrige stil, tone og kvalitet, ligesom det skal være relevant for og målrettet mediets læsere.

Vi kan hjælpe dig – hele vejen fra idé til færdigt produkt

Annoncørbetalt indhold udvikles altid i et samarbejde mellem redaktionen på TØJ – Fashion & Business Trends og annoncøren.

Annoncøren har mulighed for at sende eget materiale til redaktionen, hvorefter der foretages en grundig korrekturlæsning og tilretning, således at indholdet lever op til mediets krav om stil, tone og kvalitet.

Redaktionen tilbyder også at producere hele annoncen efter annoncørens ønsker. Her finder redaktionen i samarbejde med annoncøren kreative og spændende vinkler målrettet branchen og producerer herefter indholdet ved at benytte sig af de journalistiske greb, så indholdet får høj kvalitet og relevans for både læser og annoncør.

Fordele ved annoncørbetalt indhold hos TØJ – Fashion & Business Trends

  • Redaktionen på TØJ – Fashion & Business Trends sikrer, at indholdet er målrettet mediets læsere og samtidig lever op til mediets krav om stil, tone og kvalitet.
  • Det er muligt at ramme målgruppen skarpt og præcist med storytelling, og positionere din virksomhed som ekspert eller thought leader for dermed at skabe awareness, brandloyalitet og engagement.
  • TØJ – Fashion & Business Trends er et B2B-medie og læses af 30.000 ugentlige læsere. Din annonce er derfor skarpt målrettet modebranchens aktører.
  • Med et direkte link fra annoncen til din landingpage kan du drive trafik og samtidig forbedre din virksomheds SEO-ranking.

Se specifikationer for annoncørbetalt indhold her. 

Kontakt Bente Bitsch Nielsen på mail eller telefon, og bliv klogere på dine muligheder for annoncørbetalt indhold.

Priser & specifikationer →

Udgivelser 2022

Nr. 1 – 2022*
Udkommer: 25. januar 2022
Annoncedeadline: 10. januar 2022

Nr. 2 – 2022
Udkommer: 24. maj 2022
Annoncedeadline: 9. maj 2022

Nr. 3 – 2022*
Udkommer: 27. juli 2022
Annoncedeadline: 8. juli 2022

Nr. 4 – 2022
Udkommer: 29. november 2022
Annoncedeadline: 14. november 2022

*Udkommer sammen med særskilt udgivelse om modeugen.

Hans

“Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med PEJ Gruppen de sidste par år. En af ambitionerne med samarbejdet var at få vores øget fokus på vores fashion, living og retail e-commerce fulfillment & integrations services ud til et bredere og mere kundeorienteret publikum, end hvad de traditionelle logistik og supply chain marketings- og kommunikationskanaler er i stand til.

Udover at samarbejdet bl.a. har resulteret i en masse spændende diskussioner med ledende beslutningstagere fra en lang række danske virksomheder, så har PEJ Gruppen også været i stand til at yde guidance og feedback, som har været gavn for os.”

Hans Elmegaard
CEO, SGL Fulfillment & Distribution A/S

Samarbejdspartner/annoncør

Book annoncering

Det er ikke bindende at sende en annonce booking via formularen.

Priser & specifikationer →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.