Medstifter og direktør for salg og marketing hos Tonsure, Adam El-Zavat, har efter fire år valgt at forlade det danske herretøjsbrand i jagten på nye udfordringer.

Adam El-Zavat træder af som marketing og salgsdirektør i Tonsure og søger nye udfordringer andet steds:

”Jeg føler min tid er kommet til nye udfordringer.  Det har været en fantastisk oplevelse og nogle gode år. Jeg vil gerne give en særlig tak til Malte. Det har været en unik oplevelse at skabe en virksomhed med en så dygtig, international designer. Det er ikke hver dag, man får den mulighed,” udtaler Adam El-Zavat i en pressemeddelelse.

Læs også: Modeprofil: Tonsure og munkene

Medstifter Malte Flagstad runder samarbejdet af med rosende ord:

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Adam for hans trofaste makkerskab, som har været med til at forme og skabe Tonsure. Adam siger farvel til Tonsure i gode tider og hele holdet ser positivt fremad mod næste kapitel i Tonsures rejse. Jeg ønsker Adam alt det bedste i sin søgen efter nye udfordringer og er sikker på, at han også her vil være med til at gøre en forskel, akkurat som han har gjort det for Tonsure,” fortæller han i pressemeddelelsen.

Ved udgangen af 2017 har Tonsure endvidere oprustet ved ansættelsen af Steffen Breinholdt som ny partner & international salgsdirektør, i kølvandet på en stigende salgsvækst.

Herretøjsbrandet skal nu fokusere på at udvide salgsdistributionen og fortsat lægge kræfter i den globale vækst.