Pr. første januar 2018 skal danske Ann Katrin Faurschou sidde bag roret i den skandinaviske afdeling hos den store, europæiske skoforhandler Deichmann.

Den familieejede skomastodont inden for europæisk skohandel, Deichmann, får ny CEO for forretningen i Skandinavien. Ann Katrin Fauschou, tidligere ansat i førende stillinger hos Circle K og boghandelskæden Norli Libris (Oslo), er den nye leder for skokædens nordiske hovedsæde i København, herunder butikkerne i Danmark og Sverige.

Læs også: Deichmann inviterer kunderne tættere på 

Deichmann er repræsenteret i 26 lande på globalt plan. I 2016 beskæftigede Deichmann-gruppen 38.252 medarbejdere og opnåede en bruttoomsætning på 5,6 mia. kroner. Ann Katrin Faurschou har helt klare ambitioner om, at koncernen fortsat skal vækste:

”Ser man på vores forretning, koncept og sortiment, så har vi en stor mulighed for at udvikle vores markedsandel i både Danmark og Sverige. Vores brede sortiment henvender sig til alle kunder, som vil have moderne og stilige sko til fordelagtige priser, uden at man behøver at give afkald på kvalitet, ” udtaler Ann Katrin Faurschou i en pressemeddelelse.

Medarbejderne som nøglespillere
De sidste seks måneder har Ann Katrin Faurschou bevæget sig rundt i koncernen for at få kendskab til de forskellige ansvarsområder; fra butiksgulvet til hovedkontoret. Det skal, ifølge Ann Katrin Faurschou, skabe bedre medarbejderforståelse, som hun vil bruge aktivt i sit arbejde som ny leder.

”Vores medarbejdere gør forskellen. De er vores direkte kontakt til kunderne, og sammen med dem ønsker jeg at opnå en fortsat etablering af mærket Deichmann i kundernes hverdag, ” siger den nye CEO.