Som led i JBS Textile Groups strategiske planer opkøber undertøjsproducenten en snart 100 år gammel trikotagevirksomhed, der ligger placeret i Ikast.

Den 1. februar 2021 har JBS Textile Group indgået en aftale om køb af Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S, der ligger placeret i Ikast. Det oplyser JBS i en pressemeddelelse.

Opkøbet sker som led i JBS’ strategiske planer om en fortsat styrkelse af den nuværende position i tekstil- og undertøjsbranchen.  For Niels Mikkelsens Trikotagefabriks vedkommende sker overtagelsen på et belejligt tidspunkt. Virksomheden står nemlig overfor et generationsskifte, hvorfor det er et godt tidspunkt at udvide ejerkredsen.

“Hos Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S har udviklingen i mange år været meget tilfredsstillende og positiv, ligesom flere af vores brands og produkter står stærkt i markedet. Men umiddelbart står vi i nær fremtid overfor et generationsskifte, så henvendelsen fra JBS kommer meget belejligt. På den baggrund har vi vurderet, at et salg til JBS Textile Group A/S vil være til glæde og gavn for såvel vores mange kunder som vores aktionærer,” lyder det fra Bent Mikkelsen, der er direktør i Niels Mikkelsens Trikotagefabrik.

Hos JBS er man glade for opkøbet, og man mener, at Niels Mikkelsens Trikotagefabrik med sit mangeårige know-how på både produktions- og salgssiden kan bidrage positivt til virksomheden.

“Hos JBS Textile Group A/S har vi en vision om konstant at udvikle virksomhedens kompetencer inden for produktion, design, logistik samt salg af tekstil generelt. Vi ønsker at videreudvikle os inden for de områder, som vi allerede arbejder med, og vi afsøger altid muligheder for at udvide koncernen med beslægtede forretningsområder. Områder, som købet af Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S kan være med til at udvikle. Vi ser frem til samarbejdet samt til at udvikle Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S yderligere i den gode ånd, som er kendetegnede for Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S,” lyder det fra adm. direktør i JBS-koncernen Michael Alstrup.

Den nuværende ledelse samt medarbejdere i Niels Mikkelsens Trikotagefabrik fortsætter deres virke som hidtil, ligesom virksomheden køres videre fra adressen i Ikast – nu blot med den nye justering i ejerkredsen.

Foto: JBS