Efter at have været en del af Soya Concept de sidste 20 år har den tidligere administrerende direktør, Torben Brodersen, besluttet sig for at træde tilbage. Medejer Thomas Viller overtager derfor det fulde ejerskab pr. 1. januar 2023. 

Thomas Viller og Torben Brodersen var med til at stifte Soya Concept i 2002. Efter et helt liv i branchen, og de seneste 20 år som en del af Soya Concept, har Torben Brodersen nu besluttet sig for at træde tilbage og forfølge nye eventyr.

“Jeg er meget stolt over at have været med til at opbygge en stærk og levedygtig forretning sammen med Thomas. Jeg kommer til at savne Soya og min seneste bedrift med Levete Room. Jeg har stor tillid til hele holdet bag vores fantastiske virksomhed. Jeg ønsker dem alt det bedste i fremtiden. Efter mange år med en travl kalender har jeg besluttet at ‘trække stikket’ og prøve nye eventyr, og jeg glæder mig til det næste kapitel i mit liv. Hvor den nye rejse skal føre mig hen, er endnu ikke defineret – men jeg vil helt sikkert nyde at have mere fritid,” siger Torben Brodersen, tidligere administrerende direktør i Soya Concept.

I forbindelse med sin fratræden vil Torben Brodersen sælge sin aktiepost i Soya Concept til sin mangeårige samarbejdspartner og ven, medstifter og bestyrelsesformand i Soya Concept, Thomas Viller, der skal fortsætte rejsen med den succesfulde modevirksomhed.

“Jeg er glad for 20 gode år med Torben og ønsker ham alt det bedste for fremtiden. Soyaconcept og Levete Room er stærke brands i en stærk virksomhed med dedikerede medarbejdere. Vi ser frem til at fortsætte forretningen og udvide det stærke forhold til vores kunder og samarbejdspartnere fremadrettet. Vi er klar til fremtiden og har stor tillid til vores organisation,” siger Thomas Viller, bestyrelsesformand i Soya Concept.

Soya Concept A/S blev dannet i februar 2002 med hovedsæde i Sønderborg. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 90 medarbejdere i Europa og opererer gennem en dedikeret salgsstyrke og et meget stærk netværk af agenter, distributører og importører over hele verden.

Foto: Soyaconcept og Levete Room