TØJ ss21 Fashion Week Edition

TØJ – Fashion & Business Trends

Fashion Week Edition SS 21

Fashion WeekEdition SS 21

Læs den her

Velkommen til en ny sæson i et nyt lys

Modebranchen og detailhandlen er blevet negativt påvirket af Covid-19 på mange niveauer – både produktion, detail og efterspørgsel. Den perfekte storm, som ingen var forberedt på, og som ikke går nogen forbi. To-tre måneder er revet ud af kalenderåret hos alle aktører, og resten af 2020 handler om overlevelse, at få omsat lager til likvider og at få tilpasset strategi, organisation og kommunikation, samtidig med at kommende sæsoner skal klargøres. Både det korte og lange sigte er i spil – på samme tid.

Trods sundhedskrise og økonomisk krise skal der fortsat tænkes langsigtet. De kommende sæsoner må ikke lide under, at den nuværende sæson er sendt til tælling. Det har faktisk aldrig været mere vigtigt, at de kommende sæsoners kollektioner sidder lige i skabet. Der skal tjenes penge, der skal lukkes huller, og der skal bygges reserver op til kommende kriser. Sundhedskrisen må ikke blive til en modekrise – for så får vi et helt andet problem.

Som altid udkommer TØJ – Fashion & Business Trends med en specialsektion til modeugen – også selv om modeugen ser noget anderledes ud denne gang. Vi har fortsat det mål at dele viden og inspiration med de mange læsere og dermed understøtte den proces, der finder sted i august måned. Vi har samlet en række interessante portrætter, præsenterer sæsonens vigtigste trends og farver og kommer bagom branchen, som alt andet lige skal ses i et lidt andet lys.

Vi ønsker alle en god modeuge – hvad enten det er på messe eller ej, med egne events eller digitalt.

Louise
LBK

Louise Byg Kongsholm,
Chefredaktør

Indhold

TØJ ss21 Fashion Week Edition

1 2 — Kort & godt
Nyheder om stort og småt i modebranchen.

20 — Bliv klar til modeugen SS 21
TØJ klæder dig på til CPHFW med optakter til Revolver og Elevated Order Days by CIFF, ligesom du får et overblik over modeugens showkalender.

22 — En messesæson i lyset af Covid-19
Covid-19 har sat den danske modebranche i spændetrøje. Flere aktører har derfor taget kampen op, tilpasset sig situationen og søsat nye initiativer, der vil præge den kommende messesæson.

28 — Indkøbere på messe
Hvordan planlægger indkøberne deres tur på messe, og hvilke produkter går de efter til sæsonen SS 21? Det har TØJ talt med indkøbere fra modekæden Tiffany og stormagasinet Salling om.

TREND- OG FARVEGUIDE

34 — Trend- og farveguide ss 21
Der er masser af inspiration at hente i TØJs trend- og farveguide til sæsonen SS 21, hvor pej gruppens fire trendtemaer visualiseres med udvalgte kollektionsbilleder.

PORTRÆTTER

64 — DawnxDare
“DawnxDare er for os lidt som dag og nat.
Det er et sted, hvor kontraster mødes, men også hvor hver style kan stå for sig selv,” siger stifterne om deres fælles modebrand.

68 — Sisters Point
Sisters Point kan i år fejre 25 år på den danske modescene. Covid-19 har sat en stopper for festfejring, men det har ikke forhindret ejerne
i at markere jubilæet på anden vis.

72 — Woodbird
Herretøjsbrandet lader sig ikke diktere af trends. I stedet forsøger Woodbird at skille sig ud fra andre herrebrands gennem deres branding, content og storytelling.

76 — BTX GROUP
I showroomet hos den 85 år gamle mode – koncern kan kunderne under modeugen i København se de nyeste kollektioner fra virksomhedens mange brands.

SKO & ACCESSORIES

82 — 7 Skotrends til SS 21
Læs med, når pej gruppens trendredaktør præsenterer syv skotendenser til sæsonen SS 21, der understreger, at sko i højere grad bliver en praktisk og æstetisk forlængelse af vores personlige identitet og livsstil.

92 — Apair
Ifølge skobrandet bliver sko en mere og mere vigtig del af påklædningen. I dag leges der med stilarter og farver, og det er noget, vi vil se meget mere af i fremtiden.

94 — Pico
For accessoriesvirksomheden handler det om at producere smykker og håraccessories i en god kvalitet, der holder, og samtidig18 følge trenden, der rører sig, inden for tilbehørskategorien.

KIDS / YOUTH

100 — Kort & godt
Nyheder om stort og småt i børnetøjsbranchen.

104 — FUB
Det danske børnetøjsbrand gør op med modebranchens hurtige tempo. Målet var fra begyndelsen at skabe få, tidløse styles, der kan bruges sæson efter sæson.

106 — Marmar Copenhagen
TØJ har talt med grundlæggeren hos Marmar Copenhagen om, hvordan hun har fået ensfarvede bodystockings og leopard-leggings med 80’er rock’n’roll-associationer til at finde vej ind i børnenes garderober.

108 — Livets før ste forbrugsfaser
En livsfase siger meget mere om en persons forbrug end alderen. Derfor er livsfaser relevante, når man arbejder med udvikling af produkter, services og kommunikation. Det gælder ikke mindst, når det handler om børn og børnefamilier.

Læs den her
TØJ ss21 Fashion Week Edition

Læs den gratis Fashion Week Edition SS 21

Som altid udkommer TØJ – Fashion & Business Trends med en specialsektion med fokus på modeugen – også selv om modeugen ser noget anderledes ud denne gang. Vi har fortsat det mål at dele viden og inspiration med de mange læsere og dermed understøtte den proces, der finder sted i august måned. Vi har samlet en række interessante portrætter, præsenterer sæsonens vigtigste trends og farver og kommer bagom branchen, som alt andet lige skal ses i et lidt andet lys.

Læs den her

Det siger kunderne

Et tillæg tilBranchebladet TØJ

Branchebladet TØJ er et bredt favnende brancheunivers for dig, der arbejder professionelt i eller med modebranchen. Brancheuniverset består af:

  • Fire årlige trykte brancheblade
  • To årlige Fashion Week Editions
  • To årlige udgaver af magasinet Retail Mag
  • En online nyhedsportal
  • Fem ugentlige nyhedsmails

TØJ giver dig inspiration og målrettet viden om den danske modebranche – både på kort og langt sigt. Med et abonnement på TØJ får du en unik mulighed for at være opdateret på din branche og til at få dyb indsigt i den nyeste viden om branchen, herunder viden om nye tiltag, udviklingen hos brancheaktører og i branchen generelt samtidig med, at du får input til produktudvikling i tråd med gældende trends og tendenser.

Priser

Et abonnement på TØJ – Fashion & Business Trends koster kr. 2.100,- årligt ekskl. moms.

Læs mere

Annoncér i bladet

Skal I være med i den næste Fashion Week Edition, som udkommer i forbindelse med AW 21/22 modeugen i januar?

Kontakt salg@pejgruppen.dk for at høre mere om jeres muligheder.

Herunder finder du link til medieinformationer for Branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends med informationer om bladet, målgruppe, formater, deadlines og priser.

Læs mere