Læs online

Nyeste udgivelse

Branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends udkommer fire gange årligt, og du kan læse artiklerne fra de trykte brancheblade online som en del af dit abonnement. Tilgå den nyeste udgivelse herunder.

Indhold

TØJ - Fashion & Business Trends03 — 2022 - kommer snart

Kort & godt
Korte nyheder om stort og småt i modebranchen.

Modemonopolet
Hvordan har forbrugernes adfærd ændret sig de seneste år? Og hvad har været nogle af de væsentligste faktorer? Modemonopolet giver deres bud.

 

RETAIL

Nye vaner – ny kunderejse
Ikke siden iPhonens lancering har vi set et så dramatisk skift i adfærden som under coronakrisen. Det er bare gået langt hurtigere. Vi taler reelt om fem til ti års udvikling på bare 24 måneder.

5 tips til den ekstraordinære shoppingoplevelse
I dag er det essentielt for enhver retailer at lade kundernes forventninger styre forretningens gang, hvis de vil forblive relevante – og det kræver oplevelser ud over det sædvanlige.

Magasin du Nord
Buying Director i Magasin du Nord, Esben Hougaard, fortæller om arbejdet med at integrere offline og online hos stormagasinet.

Luksusbaby
Morten Grabowski Kjær, founder af børnetøjsvirksomheden Luksusbaby, giver et indblik i rejsen med at skabe synergi via samspillet mellem offline og online.

 

JUBILÆUMSPORTRÆTTER

Rains: Fra lokalt regntøjsprojekt til global modesucces
I år kan Rains fejre 10-års jubilæum. TØJ mødt to af virksomhedens grundlæggere samt CEO til en snak om den spændende rejse, vigtige erfaringer og ikke mindst visionerne for fremtiden.

Adax: Alle har været med til at skabe succesen
TØJ har talt med Eugen Silfen, som sammen med sine ansatte er lykkedes med at skabe et internationalt succesbrand, som i år kan fejre 40-års jubilæum.

 

TRENDS & INSPIRATION

pej trend SS 23 – Tilstedeværelse
Få indblik i forbrugertyper, farver, former og materialer, når pej gruppens trendredaktører kaster lys over sæsonen forår og sommer 2023.

Creative conditions
Designing a creative work culture that sparks everyone’s imagination is possible. You can improve your creativity with a few simple tricks.

 

OPKØB I MODEBRANCHEN

Er du til salg?
Flere toneangivende danske modevirksomheder har de seneste år været på opkøb i branchen. Men hvad er årsagen og drivkraften bag disse opkøb? 

JBS
Michael Alstrup, der er administrerende direktør hos JBS, fortæller om, hvorfor virksomheden har valgt at opkøbe en række andre virksomheder.

DK Company
Direktør hos DK Company, Jens Poulsen, giver et indblik i, hvad virksomheden har fået ud af de forskellige opkøb gennem årene.

Læs artiklerne herBliv abonnent og få adgang her

2022

Kommende udgivelser

Branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends udkommer fire gange årligt, og du kan som abonnent både læse artiklerne fra tidligere udgivelser og den nyeste udgivelse herunder. Er du ikke abonnent? Læs mere om muligheden her.

No. 1 – 2021
Udgives 25. januar 2022

No. 1 – 2022
Fashion Week Edition AW 22/23
Udgives 25. januar 2022

No. 2 – 2022
Udgives 09. maj 2022

No. 3 – 2022
Udgives 27. juli 2022

No. 3 – 2022
Fashion Week Edition SS 2023
Udgives 27. juli 2022

No. 4 – 2022
Udgives 29. november 2022