Det er igen blevet messetid. Modemessen Seek Berlin byder foruden sit unika streetwearunivers med over 250 brands på en sofistikeret og afslappet atmosfære, hvor både fornøjelse og forretning kan kombineres.

Det er endnu engang blevet tid for modebranchen til at besøge verdens modemesser.

En af dem er Seek Berlin, der betegner sig selv som streetkulturens stemme, og som omfavner over 250 street- og urbanwear brands.

Modemessen afholdes fra den 2. til 4. juli 2019 i et af de mest livlige og inspirerende områder i Berlin – nemlig Arena Berlin.

Lægger man vejen forbi modemessen, kan man som både udstiller og besøgende forvente en sofistikeret og afslappet atmosfære, hvor mode fornøjelse og forretning kan kombineres.

Modemessen beskriver sig selv om ’a common ground’, hvor visionære aktører i modebranchen med fælles værdier, ambitioner og mål mødes.

Derudover gør modemessen sig yderst umage for at præsentere en klar og tilgængelig messe, hvor fokus er på produktet og ikke selve messen. Seek Berlin skriver selv på modemessens hjemmeside:

”Vi sikrer, at de besøgende på modemessen får værdifuld inspiration med sig gennem en præcis profilering og et fokus på omhyggeligt definerede tendenser, der reflekterer modebilledet i dag.”

Der vil være flere danske brands at finde til den tyske modemesse – blandt andet Skall Studio, Arkk Copenhagen og Han Kjøbenhavn.

Du kan læse mere om messen her.