Den franske stormesse Premiére Vision løber snart af stablen med et rekordtal i udstillere. Messen sætter fokus på garner, tekstiler, læder, design og produktion og samler tekstilnørder, farveeksperter, trendforskere samt modefolk fra hele verden.

Et internationalt miks af udstillere og besøgende valfarter snart til tekstilstormessen Premiére Vision, der løber af stablen fra den 19.-21. september.

Sammenlignet med september 2017 forventer Premiére Vision en stigning i antallet af udstillere på 2,6 procent. Denne gang vil tekstilmessen kuratere 2.005 udstillere, herunder 190 nytilkomne virksomheder, med 51 forskellige lande repræsenteret.

Det er et rekordår, idet messen aldrig har kunne præsentere over 2.000 udstillere.

Noget helt nyt for Premiére Vision er også, at messen er blevet flyttet, så den nu ligger i ugedagene onsdag til fredag.

Sport, tech og læder
Premiére Vision har dedikeret hal 6 til et nyt sports- og techområde, herunder adgang til 74 specialister inden for vævning og strik. Formålet er at præsentere kreative materialer, læder, tekstiler og high-performance prototyper.

Endvidere lægger stormessen igen vægt på læderfabrikation. Med ønsket om at konsolidere sin positionering inden for high-end lædervarer, og for at møde de internationale besøgendes stigende efterspørgsel efter kreativt materialebrug og færdige produktløsninger, udvider Première Vision sit fokus på fremstilling af lædervarer og fodtøj.

Messen stræber endnu engang efter at introducere et bredt program for at imødekomme branchens nuværende udfordringer og fremhæve de kreative innovationer til dagens og morgendagens mode.

Læs mere om den kommende messe her