Med opkøbet af en gigantisk byggegrund er Danmarks største sportsvirksomhed nu klar til at opføre et kæmpelager ved Silkeborg. Årsagerne er stigende vækst og nethandel.  

 

Den danske sportsvirksomhed, Sport24, har netop offentliggjort købet af sin nye rekordstore byggegrund på i alt 133.000 kvadratmeter langs Silkeborgmotorvejen. Byggegrunden skal være fundamentet for et nyt kæmpelager, som skal fungere som selskabets logistikcenter. Det skriver onlinemediet tvmidtvest.dk.

I 2016 nåede Sport24 en nettoomsætning på omkring 800 mio. kroner. I 2017 rundede virksomheden en milliard i omsætning, og i 2018 stod der stadig over 1 mia. kroner i nettoomsætning ved regnskabets slutning.

Direktør for Sport24, Lars Elsborg, peger da også på, at det er den kraftige vækst, som virksomheden er i, der er en af årsagerne til opførelsen af det nye logistikcenter.

”Vi er i kraftig vækst, og vores vækst skal vi kunne håndtere bedre og hurtigere, end vi gør i dag. Nethandlen er præget af, at det er noget, der skal gå hurtigt,” udtaler Lars Elsborg til TV Midtvest.

Det nye lager bliver på i alt 60.000 kvadratmeter. Man regner med, at byggeriet påbegyndes til juni 2019 og står færdig cirka et år efter.