TØJ – Fashion & Business Trends nr. 3 2021 udkommer snart. Bliv klar til den store tur i post-corona-modekarrusellen med det nye brancheblad. 

2020 og 2021 har lært os at tænke stort, drømme lidt og lægge planer på langt sigt, samtidig med at det har været nødvendigt at agere lynhurtigt på de små og kortsigtede realiteter. Den form for agilitet og tilpasningsevne må vi meget gerne tage med os ind i den vækstperiode, der venter forude.

Vi er tilbage, men tilbage til et nyt afsæt, en ny og anderledes verden. Vi har lært noget, og vi har flyttet os. Derfor står vi stærkere – som individer, som organisationer og som branche.

I TØJ – Fashion & Business Trends nr. 3 2021 har vi talt med to topchefer om deres ageren i og læring af krisen, ligesom vi har spurgt et par strategi- og ledelseseksperter til råds om, hvordan disciplinen ledelse har forandret – og vil forandre – sig fra før, til under og efter pandemien. Vi kigger også nærmere på, når velgørenhed og branding går hånd i hånd og ser frem mod lysere tider med pej trend SS 22.

Alle abonnenter modtager branchebladet den 27. juli direkte i postkassen. Er du ikke abonnent, og vil du gerne have adgang til branchebladet? Læs mere om et abonnement på TØJ – Fashion & Business Trends her.