Den danske vækstkomet Ganni henter ny finansdirektør fra Pandora til hovedkontoret i København.

Siden stifterne af Ganni, Ditte og Nikolaj Reffstrup, i 2017 underskrev et strategisk samarbejde med det amerikanske investeringsselskab L Catterton, er det kun gået én vej.

Virksomheden vokser med raketfart, hvilket  blev understreget i modevirksomhedens årsregnskab for 2018, der blev offentliggjort i slutningen af april 2019.

Noget andet, der også bekræfter vækstkometens succes, er de 30+ nye medarbejdere, som virksomheden har ansat inden for de sidste 12 måneder. Den nyeste tilføjelse til medarbejderstaben er Nicholas Yates, der skal varetage stillingen som Gannis nye CFO.

”Vi er meget glade for at annoncere, at vi har ansat Nicholas Yates, som har stor erfaring inden for det prisvenlige luksussegment. Vi er overbeviste om, at ansættelsen af ham vil være et skridt fremad for os i ambitionen om at opfylde vores globale potentiale,” fortæller Andrea Baldo, CEO i Ganni, i en pressemeddelelse.

Senest kommer den nye økonomichef fra en stilling hos Pandora som VP Finance, EMEA, hvor han var i ni år. Forinden da var Nicholas Yates ansat som Finance Manager hos IC Companys, der i dag hedder IC Group. Her var han ansat fra 2002 til 2010.

Nicholas Yates har sin første arbejdsdag som CFO i Ganni mandag den 13. maj 2019.