Det danske herretøjsbrand, der tidligere på året gik konkurs og herefter blev opkøbt, får ny Managing Director, der skal tage brandet til næste niveau.

Herretøjsbrandet Tonsure – der tidligere på året blev opkøbt efter konkurs – får pr. 1. januar 2022 Claus Buchardt i spidsen som Managing Director. Det skriver brandet i en pressemeddelse.

Han har solid erfaring fra modebranchen, hvor han i næsten 16 år har været Sales Manager hos PVH, der huser brands såsom Tommy Hilfiger og Calvin Klein.

Tonsure har store ambitioner med ansættelsen. Claus Buchardt skal tage Tonsure til næste niveau og bidrage til Tonsures’ videre udvikling samt profilere brandet og eksekvere på top-relevante punkter.

“Vi er på nuværende tidspunkt på rette vej, og vi har mange målsætninger og et tårnhøjt ambitionsniveau, og det kræver at de rigtige mennesker sidder på de afgørende poster, for at vi hele tiden at kan være agile og rustede til at servicere vores kunder i et marked, der er under konstant forandring,” udtaler Chris Beierholm, ejer og bestyrelsesmedlem i Tonsure.

Claus Buchardt indtræder også som en del af ejerkredsen.

 

Foto: Tonsure