Det unge modebrand fra Aarhus fortsætter væksten og hæver ambitionerne med ansættelse af en erfaren brancheprofil.

Trine Rønsbøl bliver medejer og COO hos A-View. I en nyoprettet stilling skal Trine Rønsbøl bidrage til den fortsatte vækst og sikre et kontinuerligt samarbejde med agenter, vækst på e-commerce, international markedsføring og kommunikation.

Trine Rønsbøl kommer med mange års erfaring fra både mode- og livsstilsbranchen. De seneste år har hun haft et digitalt fokus i sine stillinger hos Boozt og Ellos.

A-View blev stiftet i 2019 af Jakob Bording, som har mere end 30 års erfaring fra modebranchen. I 2021 deltog A-View i Løvens hule, hvor serieiværksætteren Jan Lehrmann, LoveMondays (tidligere Lehrmann Ventures) købte sig ind som investor. Tøjmærket havde en omsætning på et tocifret millionbeløb med en vækst på over 20 procent i 2022.

”A-View er vækstet vildt de seneste par år. Nu er der brug for, at jeg kan bruge endnu mere tid på at sikre, at vi har de rigtige produkter på markedet, på det rigtige tidspunkt og hos de rigtige forhandlere. Med Trines erfaring får jeg en god sparringspartner og en kollega, som kender branchen indefra. Det betyder, at vi hurtigt kan sætte endnu mere fart på og sammen bidrage til den forventede vækst. Trine har været selvstændig af flere omgange, og det betyder, at hun ikke er bange for at lægge hånden på kogepladen, hvilket jeg og de øvrige ejere ser som et godt match i så betydningsfuld en rolle, som Trine får hos A-View,” udtaler Jakob Bording, founder og CEO, i en pressemeddelelse.

Trine Rønsbøl tiltræder 1. marts 2023.

Foto: A-View og PR