De seneste år har Message arbejdet målrettet med CSR. Nu tager de arbejdet et skridt videre med ansættelsen af en CSR & Sustainability Manager, der har bred erfaring fra branchen.

Modevirksomheden Message tager endnu et skridt i deres arbejde med grøn omstilling. For at øge fokus på CSR ansatte de i midten af januar den erfarne profil Isabella Holmgaard som CSR & Sustainability Manager.

Hun kommer fra en stilling hos Lifestyle og Design Cluster, hvor hun de seneste fem år har arbejdet med erhvervsfremmende innovation og bæredygtig vækst i livsstilsbranchen.

”Jeg har med stor opmærksomhed noteret mig, at Message gennem de seneste år har arbejdet målrettet med CSR og sikret et godt fundament for det videre arbejde. Jeg glæder mig til at arbejde videre derfra og til at bidrage til yderligere udvikling. Message er klar til at påbegynde en endnu mere fokuseret strategisk indsats, hvor nye forretningsmodeller og bæredygtighedsperspektiver kan udvikles. Det bliver virkelig spændende,” udtaler Isabella Holmgaard i en pressemeddelelse.

I sin stilling som CSR & Sustainability Manager skal hun bidrage med nye indgangsvinkler til CSR-arbejdet hos Message.

”Hos Message vil vi tage vores kunder med på rejsen. Vi planlægger en stor indsats på området, hvor vi i større omfang involverer kunder, samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere. Vi har en ambition om at blive blandt de aktører på markedet, der i høj grad bidrager til at flytte branchen og samtidig udvikle vores forretning,” fortæller Isabella Holmgaard.

 

Glæder sig over interne CSR-teams

De vigtigste opgaver for den nye CSR & Sustainability Manager bliver at udvikle og implementere Messages 2024- og 2030-strategi.

I 2020 indgik virksomheden et samarbejde med CSR-konsulentfirmaet Sustainawear. Seniorkonsulent og stifter Anne Katrine Blirup fra Sustainawear glæder sig over prioritering af CSR-området:

”Det er fantastisk at se, at flere virksomheder opstarter interne CSR-teams. Den daglige drift og internt ambassadørskab er to enormt vigtige succesfaktorer, da de er med til at sikre kontinuerlig udvikling,” lyder det fra Anne Katrine Blirup.

For Message var det Isabella Holmgaards passion og praktiske erfaring, som gjorde hende til det oplagte valg, da de satte sig for at øge de interne CSR-kræfter.

”Isabella har gennem sin karriere vist, at hun er utrolig dedikeret omkring bæredygtighed. Jeg ser, at hun kan bidrage med nye vinkler, som i den grad kan flytte os som virksomhed. Vi har brug for at blive udfordret, i måden vi arbejder på, og det vil være en naturlig proces, når en stærk ressource kommer udefra og skal se på forretningsmodellen med nye øjne. Det er en proces, jeg ser meget frem til,” siger Purchasing Manager Mette Kildeby, som frem til nu har været ansvarlig for Messages arbejde med CSR.

 

Foto: Isabella Holmgaard (tv.) og Mette Kildeby (th.)