“Jeg ser frem til at fortsætte vores rejse med lønsom vækst sammen med Boozt-organisationen såvel som vores andre langsigtede partnere,” udtaler modebrandets direktør. 

Onlinegiganten Boozt har erhvervet sig aktiemajoriteten i det danske modebrand Rosemunde.

Det oplyser Boozt i en pressemeddelelse.

Boozt overtager i alt 66,7 procent af aktierne med mulighed for at overtage de resterende aktier i tre faser frem til juni 2026. Indtil da beholder de to sælgere, Thomas Plenborg og Brian Kristoffersen, en tredjedel af aktierne.

Det danske modebrand vil fortsat fungere som et uafhængigt brand i tæt samarbejde med eksisterende partnere og kanaler.

“Vi har beundret Rosemunde på lang afstand i lang tid for deres evne til at vækste på både top- og bundlinje ved hurtigt at tilpasse sig et vanskeligt marked. Jeg tror på, at Rosemunde er en god tilføjelse til vores virksomhed, der desuden giver mulighed for yderligere vækst. Både Boozt og Rosemunde deler de samme værdier, og vi er overbevidst om, at den lignende kultur og vindermentaliteten byder på en lovende fremtid,” siger Hermann Haraldsson, medstifter og CEO i Boozt.

Også Rosemunde-direktør Brian Kristoffersen er glad for at få Boozt med i ejerkredsen.

“Ved at blive en del af Boozt forbedrer vi vores muligheder for mere vækst. Ud over at fortsætte med at operere gennem vores eksisterende partnere, ser vi frem til også at drage nytte af Boozts univers i Norden og resten af Europa. Jeg ser frem til – sammen med hele Rosemunde-teamet – at fortsætte vores rejse med lønsom vækst sammen med Boozt-organisationen såvel som andre langsigtede partnere,” siger han.

I pressemeddelelsen skriver Boozt som begrundelse for overtagelsen:

Boozt og Rosemunde er et stærkt match med mange potentielle synergier både kommercielt og operationelt. Rosemunde vil give Boozt vigtige færdigheder og know-how i hele værdikæden, især inden for sourcing og produktion.”

Handlen værdisætter Rosemunde til en kvart mio. kroner.

Overtagelsen medregnes i Boozt-regnskabet fra 1. juli 2021. I pressemeddelelsen oplyser Boozt desuden, at overtagelsen ikke påvirker de nuværende udsigter for 2021.

Foto: Hermann Haraldsson