Dansk loungewear- og nattøjsbrand flyttes fra et Thygesen Textile Group-datterselskab til et andet. Matchet er bedre og vækstpotentialet større, lyder det fra ledelsen.

Online Textile Solutions, der er datterselskab til Thygesen Textile Group, overtager brandet CCDK Copenhagen. Det betyder i praksis, at alle aktiver er overgivet til Online Textile Solutions per 1. september, men medarbejderstaben forbliver den samme.

CCDK Copenhagen, der laver loungewear og nattøj til kvinder, har i de seneste seks år hørt under virksomheden EASE.DK, som også er datterselskab af Thygesen Textile Group. Derfor bliver det i familien, når Online Textile Solutions overtager styrringen. De to datterselskaber har samarbejdet i en længere periode, og det er ud fra det gunstige forhold, at de to er blevet enige om, at CCDK skal overtages af Online Textile Solutions, da det er et bedre match.

”Vi har det seneste års tid haft et rigtigt godt samarbejde med CCDK-teamet, og vi er derfor utroligt stolte over og glade for at få muligheden for at overtage brandet CCDK Copenhagen. CCDK Copenhagen er et gennemført brand med et klart defineret DNA, superflotte kollektioner og en stærk kundebase,” fortæller Niklas Borup Linnebjerg, CEO og Partner i Online Textile Solutions, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Udvidelsen af medarbejderstaben kommer til at styrke os og giver os mulighed for yderligere ekspansion. Det vigtigste for os har været at fastholde den stærke medarbejderstab, der har været med til at forme CCDK Copenhagen, og opkøbet kommer i høj grad også til at styrke Online Textile Solutions generelt, hvor vi vil stå stærkere på både indkøbs-, design- og konstruktionssiden.”

Med overtagelsen af CCDK Copenhagen forventer Online Textile Solutions gode muligheder for øget vækst.

Foto: CCDK Copenhagen