Som del af en investeringsplan for 2020 lukker Femilet blandt andet tre butikker, og direktøren gennem 10 år, Rasmus Johanson, går af.

Den danske lingerivirksomhed Femilet A/S, der i flere år har kørt med millionunderskud på bundlinjen, udruller nu en investeringsplan for 2020, som blandt andet fører til åbningen af en ny og lukningen af tre butikker. Det oplyser Femilet i en pressemeddelelse.

Virksomheden opdaterer sine danske butikker til et nyt koncept ”med henblik på at modernisere og styrke kundeoplevelsen i butikkerne,” lyder det i pressemeddelelsen, hvori Femilet desuden annoncerer åbningen af en ny flagskibsbutik, der rykker sin nuværende placering længere ned ad strøget i Aarhus og tættere på Salling.

Samtidig lukker Femilet tre af kædens i alt 21 danske butikker ”grundet manglende profitabilitet,” lyder det i pressemeddelelsen.

Femilet blev i 2010 opkøbt af den franske undertøjsproducent CL Group og har siden undergået en lang række forandringer, der har haft til formål at vende Femilet A/S’ underskud til profit.

 

Direktør forlader virksomheden

Virksomheden har i de seneste år omlagt sin lokale organisation i Danmark og valgte blandt andet i november 2018 at lukke lageret i oprindelsesbyen Ikast, hvorfra hovedkontoret i begyndelsen af 2020 flytter til Aarhus.

I forlængelse heraf forlader direktør gennem 10 år, Rasmus Johanson, virksomheden ved udgangen af februar.

”Dette sker i lyset af, at en lang række projekter er tilendebragt, og næste skridt for organisationen er en tilpasning til den nye hverdag med etablering af en mere simpel salgsorganisation,” skriver Femilet og fortsætter:

”Medarbejderstaben fremadrettet vil være mere orienteret mod at drive forretningen dag til dag, hvilket er anderledes end de udfordringer, som har knyttet sig til de sidste 10 års udvikling.”

Femilet A/S kunne i 2013 fejre 90 års-jubilæum og har således nu eksisteret i 97 år