Brandet har blandt andet vundet flere priser og blev for få år tilbage udvalgt til at åbne den københavnske modeuge. Nu er det gået konkurs.

Det er ikke overraskende, at konkurser – som følge af coronakrisen – også ville ramme modebranchen. I sidste uge meddelte Schulz By Crowd-stifter Marie Schulz Kjær til TØJ, at hun har måtte erklære virksomheden konkurs efter et svigtende butikssalg grundet corona.

Nu melder endnu et brand sig i rækken af modevirksomheder, der har set sig nødsaget til at lukke forretningen. Denne gang herretøjsbrandet Tonsure, der ellers siden sin stiftelse i 2013 har været en del i rampelyset.

Herretøjsbrandet har blandt andet vundet flere priser og blev for nogle år tilbage udvalgt til at åbne ballet til Copenhagen Fashion Week.

Medstifter Malte Flagstad bekræfter overfor Finans, at brandet nu er taget under konkurs. Årsagen er ifølge Malte Flagstad en uenighed med en tidligere medarbejder. Han håber dog at kunne drive herretøjsbrandet videre i en ny virksomhed, lyder det.

“Det er ingen hemmelighed, at det sidste år med Covid-19 har været et hårdt år, og vi har hele vejen igennem haft en ambition om at komme helskindet igennem til bedre tider. Desværre er vi nu blevet begæret konkurs af en tidligere medarbejder på et for os tvivlsomt feriepengekrav, der har været en længerevarende twist om. Hvis muligheden foreligger, håber vi at kunne drive Tonsure videre i en ny konstellation,” skriver Malte Flagsted i en skriftlig kommentar til Finans.

Foto: Tonsure