Den 1. oktober udvider JBS Textile Group foretagendet, når det hollandske børnetøjsfirma Tumble ‘N Dry bliver en del af Herning-virksomheden.

Det hollandske børnetøjsfirma Tumble ‘N Dry bliver per 1. oktober en del af JBS Textile Group A/S. Købet er sket på baggrund af JBS Textile Groups ønske om at udvide og styrke deres position i tekstilbranchen – et ønske som både er rettet mod markedet nationalt og internationalt.

I den seneste trykte udgave af TØJ – Fashion & Business Trends udtalte Michael Alstrup, CEO i JBS Textile Group A/S, følgende i en artikel om opkøb i modebranchen:

“Vi kigger derfor i øjeblikket efter virksomheder i Holland, hvor vi gerne vil være større, og det kunne for eksempel være en børnetøjsvirksomhed, som kunne være et interessant område at udvide vores forretning med.”

Nu er det så lykkedes for Herning-virksomheden at udvide forretningen med et hollandsk børnetøjsfirma.

”Hos JBS Textile Group A/S har vi en vision om konstant at udvikle virksomhedens kompetencer inden for produktion, design, logistik samt salg af tekstil generelt. Vi ønsker at udvikle os inden for de områder, som vi allerede arbejder med, og vi afsøger altid muligheder for at udvide koncernen med beslægtede forretningsområder. Områder, som købet af Tumble ’N Dry kan være med til at udvikle. Vi ser frem til samarbejdet med Tumble ’N Dry samt til at byde virksomheden velkommen i JBS familien,” siger CEO i JBS Textile Group A/S, Michael Alstrup, og CSO i JBS Textile Group A/S, Morten Skou, i en pressemeddelelse.

Tumble N’ Dry blev grundlagt i 2007 og leverer børnetøj til aldersgruppen 0 til 14 år. Tumble ‘N Dry er førende på markedet i Holland, og købet skal derfor være med til at sikre JBS Textile Groups vækstambitioner og udvikling internationalt.

”Med sammenlægningen af vores to virksomheder, bliver Tumble ’N Dry en endnu stærkere samarbejdspartner for vores kunder, da vi vil kunne drage fordel af de synergier, der blandt andet ligger indenfor produktion, indkøb samt optimering generelt. Med JBS Textile Group A/S’ styrke vil vi være i stand til at fokusere på markedsudvidelse, internationalisering, online ekspansion (også engros) og bæredygtighed. Vi glæder os meget til at blive en del af JBS Textile Group A/S,” siger Managing Director i Tumble ‘N Dry, Lieske Dekkers.

Foto: Tumble ‘N Dry