Jesper Buch, Christian Stadil og Peter Warnøe er købt ud af børnetøjsvirksomheden, der for to år siden fik en investering på 750.000 kroner fra de tre Løver. 

For to år siden deltog søskendeparret Emilie Ventujol og Rasmus Mogensen, der er børnebørn af møbelarkitekten Børge Mogensen, i DR-programmet Løvens Hule.

Søskendeparret pitchede deres ambitioner for det bæredygtige børnetøjsbrand Pierrot la Lune, som blev spået stor succes og høje vækstrater både herhjemme og internationalt af alle fem Løver.

Med sig fra programmet fik de en investering på 750.000 kroner fra Jesper Buch, Christian Stadil og Peter Warnøe – men det er langt fra gået som forventet for børnetøjsbrandet.

Emilie Ventujol og Rasmus Mogensen har nemlig endnu ikke formået at tjene penge på Pierrot la Lune. Ifølge det senest offentliggjorte årsregnskab for 2019 har virksomheden et bruttotab på-542,3 t. kroner og en bundlinje med et underskud på -1 mio. kroner.

Dertil erfarer Finans, at alle tre Løvens Hule-investorer har forladt selskabet.

“Vi har sendt aktierne tilbage til founder for 1 krone. Det er meget normalt, hvis tingene ikke er fløjet. Det er pænest at overdrage aktierne tilbage til founder, der kan kæmpe videre, og så tager vi som investorer tabet. For os er det (Pierrot la Lune, red.) ikke en investeringscase længere. Det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan blive en god forretning for Emilie. Derfor har vi givet hende alle hendes andele tilbage,” siger Jesper Buch, som ejede 10 procent af virksomheden, til Finans.

Foto: Pierrot la Lune