Strømpevirksomheden MP Denmark A/S har købt Melton-brandet af Melton A/S. I den forbindelse skifter sidstnævnte navn til Mikk-Line A/S.

Varemærket Melton, som blev etableret i 1979, har fået ny ejer. Med et ønske om at fokusere på overtøj har Melton A/S derfor solgt strømpebrandet til MP Denmark A/S. Samtidig skifter Melton A/S navn til Mikk-Line A/S.

”Vi har stor vækst indenfor kategorien overtøj såsom flyverdragter, jakker og termotøj, hvilket vi ønsker at blive endnu bedre til. Potentialet er stort såvel i Danmark som udenfor Danmark, og derfor har vi ønsket om at sætte yderligere fokus på vores største brand, Mikk-Line, og investere i udviklingen heraf. På den baggrund har vi valgt at sælge Melton til MP Denmark A/S for at kunne koncentrere os om de strategiske muligheder, der ligger i Mikk-Line,” siger CEO i Mikk-Line, Helle Ghodt, i en pressemeddelelse.

Hos MP Denmark A/S glæder CEO, Morten Bundgaard, sig over opkøbet af det anerkendte strømpebrand.

”Vi ser frem til at inkludere endnu et veletableret dansk brand i vores portefølje. Melton har en stærk position hos danske forbrugere, som vi ser gode muligheder for at bygge videre på igennem design og produktudvikling,” udtaler Morten Bundgaard og fortsætter:

”Tilsammen udgør de to brands en endnu stærkere duo med en unik mulighed for at skabe synergier, løsninger og muligheder. Vi kan næsten ikke vente med at komme ud til kunderne og drøfte de mange muligheder, som nu åbner sig i forhold til at drive kategorien med fornyet vækst og inspiration.”