Danmarks største taskekæde lancerer i dag et designsamarbejde med influencer Christine Egholm. Den nye kollektion består af tre tasker, der er skabt som en hyldest til skandinaviske kvinder.

En lys majnat i 2021 stod Christine Egholm på parkeringspladsen foran Herlev Hospital og gik i stykker. Det var hendes mors sidste nat efter et længere kræftforløb.

I dag, to et halvt år senere, lancerer Christine Egholm i samarbejde med Nye en limited edition-taskekollektion for Neyes inhouse-brand Hera. Kollektionen består af tre tasker og er skabt med en kærlig tanke til Christines mor.

“Taskerne er en ode til min mor. Min smukke, elegante mor, som jeg har min klassiske smag fra. Hun demonstrerede hele livet, hvordan man bærer sin garderobe med stil og ynde, frem for omvendt at blive båret af den,” siger 37-årige Christine Egholm, der til dagligt arbejder som influencer og content creator. Hun fortsætter:

“Jeg er enormt stolt af at få mulighed for at arbejde sammen med Neye – ikke mindst på grund af deres store støtte til dansk kræftforskning. Ambitionen har været at skabe smukke tasker som en hyldest til alle de seje kvinder, der findes derude.”

Neye har i mere end 140 år været danskernes foretrukne go-to butik for kvalitetstasker i gennemtænkt design. Siden 1977 har kæden været ejet af Neye-Fonden, der donerer butikkernes overskud til kræftforskning. Om samarbejdet med Christine Egholm fortæller Camilla Raffnsøe, adm. direktør hos Neye og Neye-Fonden, at Christines stilsikre, klassiske og feminine smag gjorde hende til den oplagte partner for Hera:

“Vi har glædet os meget til at lancere samarbejdet med Christine på den nye Hera-kollektion. Christine er en stilsikker og kvalitetsbevidst kvinde med en tidløs smag, hvilket stemmer rigtig godt overens med Heras designunivers. Ligesom os er hun passioneret omkring æstetik og funktionelt design samt dét at skabe noget, der kan være smukt og styrkende for andre kvinder. Kernen i fortællingen er netop, at når kvinder hviler i sig selv og stoler på deres intuition, udstråler de noget guddommeligt smukt. Det må man i den grad sige, at Christine gør og det er præcis den følelse, vi gerne vil give videre med den nye kollektion,” siger Camilla Raffnsøe.

Foto: Neye