Med en vækst på mere end 8000 procent de sidste fire år vandt Shaping New Tomorrow i sidste uge prisen som nordjysk Gazellevinder. Og nu er det danske modebrand blevet kåret som den virksomhed i Danmark med den højeste vækst de seneste fire år og løb derved med prisen som årets landsdækkende Gazellevinder. 

Torsdag aften dannede Bella Arena i København rammen om prisuddelingen af de årlige, landsdækkende Gazellevindere. Og på trods af de udfordringer, som pandemien de seneste to år har givet detailbranchen, bliver den nordjyske modevirksomhed Shaping New Tomorrow landsdækkende vinder af Børsens Gazellepris.

”Det er ingen hemmelighed, at vi har været udfordret på grund af pandemien – blandt andet blev vores internationale ekspansion udskudt i syv måneder på grund af nedlukninger i Tyskland. Det kostede dyrt. Men så fandt vi andre muligheder, blandt andet med åbninger af nye butikker i Danmark. Det synes jeg giver prisen et helt særligt skær,” udtaler Kasper Ulrich, CEO hos og medstifter af Shaping New Tomorrow, i en pressemeddelelse.

At blive landsdækkende Gazellevinder har siden 2015 været en af Kasper Ulrichs store, personlige målsætninger for Shaping New Tomorrow. Efter kåringen som nordjysk Gazellevinder i sidste uge, steg virksomhedens håb om at blive samlet vinder, fortæller han.

”Det er noget, jeg har troet og håbet på lige fra starten. Det er en helt ubeskrivelig følelse, vi har lige nu. Når det er sagt, så kan jeg kun gentage mig selv – jeg er vanvittig stolt over, hvordan vi har udviklet os som virksomhed under pandemien, og hvordan vi har styrket vores unikke fællesskab og holdånd. Jeg vil gerne udtrykke min største og ydmyge taknemmelighed over for vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Jeg har slet ikke ord for, hvor stolt jeg er over vores medarbejdere,” siger han.

 

Fokus mod international ekspansion

Under pandemien har Shaping New Tomorrow blandt andet åbnet internationalt hovedsæde i Hamborg, hvorfra de næste års ekspansion på nye markeder vil blive drevet.

Alene inden for det seneste år er antallet af butikker fordoblet – med to butikker i Danmark, henholdsvis Esbjerg og Odense. I juni åbnede Shaping New Tomorrow butik i Hamborg som led i en planlagt række af nye butikker i Tyskland.

Tyskland har fra start været Shaping New Tomorrows største internationale marked målt på onlinesalget, og der er løbende investeret i markedsføring, sponsorater med sportsstjerner med videre. Alene i 2020 femdoblede Shaping New Tomorrow omsætningen i Tyskland.

”Vi har store ambitioner internationalt, og lige nu er det især på det tyske marked, hvor vi kigger ind i åbninger i flere tyske byer allerede i starten af det nye år. Det betyder også, at i takt med større investeringer, så kommer vores organisation også til at vokse markant det næste år. Og spørger du mig, er vi først lige begyndt på vores rejse,” fortæller Kasper Ulrich.

Gennem det seneste år er Shaping New Tomorrow vokset fra 60 til 130 medarbejdere. Det tal forventer Kasper Ulrich stiger til 250 ansatte inden for det næste år.

 

Foto: Shaping New Tomorrow