Copenhagen Fashion Summit meddeler, at konferencen aflyses i 2020. Et nyt digitalt koncept bliver i stedet lanceret. 

Tidligere på året meddelte konferencen med fokus på bæredygtighed Copenhagen Fashion Summit, at datoerne for afholdelsen blev flyttet til efteråret 2020.

I en usikker tid med Covid-19 melder Copenhagen Fashion Summit nu ud, at teamet bag har revideret planerne for dette års afholdelse. Det betyder, at den normale udgave af Copenhagen Fashion Summit, som vi kender den, ikke bliver afholdt i 2020. Det oplyser direktør Eva Kruse i en pressemeddelelse.

Planerne er ændret, og Copenhagen Fashion Summit annoncerer nu lanceringen af et nyt koncept: CFS+. En platform, som fra den 12. til den 13. oktober vil gå live med masser af content.

Den nye platform har til formål at samle ledere og forskellige stemmer fra den internationale modebranche, og sætte rammerne for en diskussion af, hvordan vi tackler branchen mange udfordringer på bæredygtig vis.

CFS + vil også fungere som et showroom og mødested for bæredygtighedsløsninger og innovatører med live-fremvisninger, workshops og mulighed for at skabe netværk.

De kommende måneder vil Copenhagen Fashion Summit dele mere om CFS+, og hvordan man kan tage del i aktiviteterne på platformen.

Foto: Copenhagen Fashion Summit