I kølvandet på CIFF’s opkøb af Revolver i starten af 2023 præsenteres nu en ny samlet messe i Bella Center Copenhagen til modeugen i august.

Det har været længe ventet i branchen: Planerne efter fusionen af CIFF og Revolver. Det er netop blevet præsenteret, at CIFF x Revolver fremover vil være én samlet messe i Bella Center. Det træder allerede i kraft på den kommende messe, som finder sted den 9.-11. august 2023.

“Copenhagen International Fashion Fair og Revolver lægger deres ekspertise, netværk og ressourcer sammen for at skabe en ny og forbedret messeoplevelse. Med hele 20.000 udstillingskvadratmeter som afsæt skal de mere end tre årtiers succesfulde erfaringer fra CIFF krydsbestøves med Revolvers nyskabende tilgang og tilsammen forme et nyt, holistisk univers i Bella Center Copenhagen,” lyder det.

Til modeugen i august vil de derfor slå dørene op til en ‘mere sammenhængende handelsmesse’, hvor mere end 800 brands inden for herretøj, dametøj, livsstilsprodukter og beauty kurateres i relevante markedssegmenter fra talentstadiet til de helt etablerede aktører – fra det ultralokale til det internationale niveau.

”Vi har et overordnet fokus på at pleje og dyrke et kraftfuldt fællesskab på tværs af mode, livsstil og beauty,” siger Sofie Dolva, CIFF-direktør, og slutter:

“Med CIFF x Revolver-formatet sætter vi ekstra strøm til vores ønske om at inspirere og hylde branchen over en bred kam ved at facilitere vidensdeling, medieopmærksomhed og handelsmuligheder ét sted: En ny, samlet destination, som giver alle involverede mulighed for at få det meste ud af deres modeugetid i København.”

Foto: Thomas Degner / Bella Group