”Mit bedste visitkort er alle de brands, der udstiller på Revolver år efter år,” fortalte messedirektør Christian Maibom, da TØJ var på besøg på Revolver og snakkede med udstillere.

Det var en Revolver-messe trukket i sit fineste puds, der i sidste uge bød velkommen til årets første danske modemesse. Både i Øksnehallen og Forum var der forventningsfulde vibes og glade mennesker. Især én smilede ekstra stort. Revolver-direktør Christian Maibom var nemlig en glad mand:

”Vi er fuldstændig tilbage til tiden inden pandemien. Vi har fuld opbakning, og jeg er glad for at se de samme brands hos Revolver år efter år. Det er mit bedste visitkort, at de kommer igen og igen. Personligt er jeg meget stolt over, hvad vi har formået.”

For messedirektøren er det samtidig også et farvel til det nuværende setup af Revolver, som han har skabt. Fremover venter et nyt messelandskab, efter at CIFF og Revolver har valgt at fusionere.

”Opkøbet er et længe ventet ønske fra hele branchen. Ved sammenlægningen bringes to forskellige kulturer sammen, der kan supplere hinanden, og vi har en fantastisk chance for virkelig at rykke. Jeg elsker forandring i rette tid, og det er nu. Jeg har kørt Revolver i otte år, og Revolver er helt på toppen nu. Så jeg glæder mig til næste etape sammen med CIFF-folkene,” lyder det fra Christian Maibom.

Loyale udstillere

Èn af messegengangerne er smykkevirksomheden Enamel Copenhagen, som i år har 10-års jubilæum. Standen sprudler af pastelfarver, og indehaver Marie Rantzaus smykkekollektioner stråler fra de særligt fremstillede skulpturelle borde.

”Jeg har kæmpe forventninger til messen. Vi skal give folk en god oplevelse på alle måder. Derfor kan man selv lave øreringe af vores nye og ældre materialer, og man kan få lavet huller i ørerne,” fortæller Marie Rantzau.

Enamel Copenhagen har klaret sig godt gennem de sidste par års udfordringer, da smykkebrandet løbende har tilpasset sig.

”Guldsmedebranchen var lidt støvet, da jeg startede for 10 år siden. Nu er vi en gruppe, der sidder på smykkemarkedet i Danmark. Og jeg er glad for at være en del af det, selvom jeg ikke er hverken guldsmed eller født ind i branchen. Jeg har formået at forny mig og blandt andet tilføre lidt farve med vores karakteristiske håndfarvede emaljer,” siger Marie Rantzau afslutningsvis.

Foto: pej gruppen