Er du klar til CIFF Kids? Der bliver travlhed, men vi skal nok holde dig lidt i hånden.

Så er der kun en måned til, at sommerens messer skydes i gang. Den 59. udgave af CIFF Kids finder nemlig sted fra den 19. til den 21. juni 2022, og de sidste detaljer er ved at falde på plads.

Endnu en gang bydes der velkommen til et hav af børnebrands inden for både mode, livsstil og interiør, så de besøgende får en helhedsoplevelse.

Dagsordener om bæredygtighed, holdbarhed og miljø kommer til at fylde meget på messen, og igen i år samarbejder CIFF Kids med trendeksperterne fra pej gruppen, som planlægger et ambitiøst talkprogram om blandt andet genbrugsadfærd og forbrugsmønstre henvendt til både udstillere og besøgende. Med tre daglige talks er der masser af ny viden.

Du kan blandt andre høre Jakob Aaen, der er Co-Founder af Målbar, som har udviklet en metode til at måle, forbedre og kommunikere klimapåvirkning af ens produkter. Han vil have bæredygtig væk fra marketingafdelingen og ind i produktudviklingen. Jakob Aaen kan opleves søndag den 19. juni kl. 14.

Mandag den 20. juni kan du møde Torben Lorentsen, der fortæller om, hvordan man skaber den gode kundeoplevelse, hvor mennesker er mennesker og ikke bare omvandrende kreditkort, for de loyale kunder er de bedste ambassadører. Torben Lorentsen kommer fra Passion360 og kan opleves kl. 12.

Det engelsksprogede talkprogram er akkumuleret til tirsdag den 21. juni, som er messens sidste dag. Her kan du høre pej gruppens trendsekspert og chefredaktør, Louise Byg Kongsholm, hele to gange: Kl. 11 er der talk om de 17 livsstadier mellem vugge og krukke med fokus på forbrugeradfærd, og hvordan denne kan konceptualiseres ud fra livsstadierne. Kl. 14 kan du høre om den skandinaviske post-corona familie og dennes værdier. Familiesynergier er blevet gentænkt og refokuseret. Louise Byg Kongsholm fortæller om tre nye familietyper og deres præferencer i forhold til livet generelt, men også i forhold til design, stil og farver.

Du kan naturligvis også møde pej gruppen på vores stand, hvor det er muligt at få en snak med årets pej-delegation. Du finder standen på plads B0-009A i forlængelse af Talk Stage.

Fakta 

Hvornår: 19. – 21. juni 2022

Hvor: Bella Center Copenhagen

 

Foto: CIFF Kids