Efter mere end tre års strategisk samarbejde bliver brancheforeningen Sportsbranchen.dk nu indlemmet i DM&T. Det sker for skabe én stærk platform, som kan varetage branchens og medlemmernes interesser.

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil (DM&T) repræsenterer de danske mode-, tekstil- og livsstilsvirksomheder. Fremover vil DM&T også repræsentere en række virksomheder fra sportsverdenen, efter man er nået til enighed med Sportsbranchen.dk om at overtage brancheforeningen. Det sker efter flere års tæt strategisk samarbejde:

”Sportsbranchen står med en række af de samme udfordringer og behov som vores eksisterende medlemmer, hvilket vores mangeårige samarbejde kun har bestyrket os i. Derfor giver det rigtig god mening, at de nu bliver en del af DM&T og får adgang til vores stærke, branchenære rådgivning og mange andre serviceydelser, og at vi i fællesskab skaber en endnu stærkere platform og giver branchen en samlet stemme,” siger Thomas Klausen, adm. direktør i DM&T, som glæder sig til at byde sportsbranchen velkommen i DM&T.

Sportsbranchens medlemmer er virksomheder, der beskæftiger sig med sport og aktiv livsstil, og tæller leverandører, detailhandlere og onlineaktører. De bestemmende medlemmer har meget entydigt bakket op om beslutningen, og det vækker glæde hos Dan Holmgren. Han har hidtil været direktør for Sportsbranchen.dk og vil fremover få titel af markedschef i DM&T:

”Jeg er utroligt glad for vores medlemmers opbakning til beslutningen. Den overvældende tilslutning viser, at det er den helt rigtige beslutning at blive en del af noget større. Vi kommer fortsat til at varetage sportsbranchens interesser, men nu som en del af en stærkere organisation, hvilket kommer både det enkelte medlem og branchen som helhed til gavn, uanset om det er i den daglige rådgivning eller i større politiske spørgsmål,” siger Dan Holmgren.

Han og Sportsbranchens anden medarbejder følger med og bliver ansat i DM&T, hvor Sportsbranchen bliver en selvstændig enhed, og Sportsbranchen fastholder i første ombæring sit navn, som på sigt ændres til DM&T Sport.

Foto: PR / DM&T