Det er to år siden, at Steffen Gjøttrup, Thor Enevoldsen og Kristoffer Vandsø overtog virksomheden. En ny strategi og opstramning af konceptet har nu båret frugt, viser regnskabet for 2020.

Denim Projects ApS har netop aflagt sit andet årsregnskab efter det gennemførte ejerskifte i slutningen af 2019.

Den nuværende ejerkreds, der består af Steffen Gjøttrup, Thor Enevoldsen og Kristoffer Vandsø, gennemførte straks efter overtagelsen en opstramning af konceptet og aflagde en ny strategi. Nu tyder det på, at fornyelserne har båret frugt.

I en pressemeddelelse skriver virksomheden nemlig, at den ambitiøse vækstplan fra 2019 er overgået i 2020, hvor omsætningen er tredoblet siden året før, og årets resultat før skat landede på 1,7 mio. kroner mod 384,8 t. kroner året før.

“Vi har ramt markedet med det helt rigtige koncept på det helt rigtige tidspunkt, og vi har faktisk ramt det så markant, at vi på nuværende tidspunkt holder lige igen med at udbygge forretningsområdet,” udtaler direktør i Denim Projects Steffen Gjøttrup, i pressemeddelelsen, der fortsætter:

“Vi har nemlig sat os selv i den fordelagtige situation, at vi har mulighed for at fortsætte med at investere i udviklingen og opbygningen af brandet Denim Project, og vi kan reelt opnå vores mål uden at tilføje nye områder til forretningen indtil videre.”

Ledelsen kan allerede nu fastslå, at væksten vil fortsætte på samme niveau i 2021 – både på top- og bundlinje.

“Det er gået over al forventning, hvilket også har vakt stor interesse fra flere investorer fra både ind- og udland, der har vist interesse i at komme med på rejsen med opbygningen af et internationalt brand,” oplyser direktøren.

Foto: Denim Projects ApS