Hvordan spotter man nye muligheder for kunderejsen, der giver kunderne unikke oplevelser både online og offline og fanger opmærksomheden hos fremtidens forbrugere? Læs med her.

Millennials har for længst dedikeret deres krælighed til shopping på nettet via mobilen, mens Generation X og Z stadig søger inspiration og oplevelser på butiksgulvet. Fælles for forbrugerne er dog, at deres krav og forventninger til mødet med webshoppen, butikken, produkter og services forandrer sig i et hastigt tempo.

Kundernes både bevidste og ubevidste kunderejse skal indeholde inspiration, begejstring, personaliserede oplevelser og service i verdensklasse. Der skal tænkes nyt og eksekveres hurtigt for at vinde fremtidens retailarena.

Gennem diplomforløbet Retail Excellence 360 bliver du klædt godt på til og uddannet i kommerciel forretningsudvikling og retailinnovation. Du trænes til at identificere nye muligheder på kunderejsen og udvikle innovative retailkoncepter, der udvikler forretningen, og rammer kunderne med unikke oplevelser både online og offline.

Gennem forløbet får du:

  • De nyeste indsigter i retailtrends, forbrugeradfærden og kundeoplevelser
  • En dyb forståelse af dna’et bag nutidens og fremtidens vinderkoncepter
  • En salgsdisciplin i en digital verden
  • Et overblik og samspil i fremtidens mediebillede
  • En gennemgang af platforme og deres forretningsmodeller
  • Et strategisk metodeapparet til innovativ udvikling af kunderejsen
  • Praktisk viden til at bygge unikke købsoplevelser og retailkoncepter

Retail Excellence 360 henvender sig til fremtidens strategiske retailtalenter, der skal udfordre det eksisterende og skabe retailoplevelser, der fanger opmærksomheden hos fremtidens forbrugere.

Er du retail- eller e-tail-leder, som gerne vil have en ‘vitaminindsprøjtning’ i forhold til at forstå mange af de nye markedsmekanismer, som digitaliseringen har medført, er forløbet også en oplagt mulighed for dig.

Uddannelsen er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus og pej gruppen og giver 5 ECTS-point.

Forløbet starter den 23. september 2020 i Herning, hvor modul 2, 3, 4 og eksamen finder sted på Erhvervsakademiet i Aarhus.

Læs mere om Retail Excellence 360 her.