Den danske onlineplatform Miinto har netop afsluttet den bedste omsætningsmåned nogensinde.

Den danske onlinegigant Miinto, der både sælger sko, tøj og vintageprodukter for lokale modebutikker i otte europæiske lande, har i oktober 2019 sat omsætningsrekord.

Modeportalen, der har mere end 2.500 lokale butikker som samarbejdspartnere, har solgt for mere end 100 mio. kroner på en måned. Det er over 50 procent mere, end hvad virksomheden solgte for i samme periode sidste år. Det oplyser onlinevirksomheden i en pressemeddelelse.

Det rekordhøje omsætningsresultat skyldes blandt andet et øget salg til andre markeder end Danmark, som har stået for mere end 85 procent af den samlede omsætning for oktober. Rekordresultatet sker ydermere som en følge af en stigning i det gennemsnitlige køb pr. kunde, som i oktober lå på mere end 1.550 kroner. Det svarer til en stigning på 25 procent i forhold til sidste år.

CEO i Miinto Konrad Kierklo glæder sig over det øgede salg, da det betyder, at de lokale retail-butikker, der ellers er under stort pres, får flere penge i kassen.

”Lige nu er der stort fokus på, at især udenlandske onlinespillere stjæler omsætning fra de fysiske retail-butikker. Så selvfølgelig er det fantastisk at se, at Miinto kan være med til at trække omsætningen tilbage til de fysiske butikker og dermed sikre, at der bliver holdt liv i det vigtige butiksliv i de lokale byer,” udtaler Konrad Kierklo.