Coronakrisen har været hård ved mange virksomheder. Senest er den danske børnetøjsvirksomhed Tinderbox gået konkurs. 

De fysiske butikker har ikke haft det nemt under coronakrisen, og nu er børnetøjsforhandleren Tinderbox gået konkurs. Det fortæller Nikolaj Forsberg, der ejer halvdelen af Tinderbox Denmark, der står bag de fire butikker samt webshop af samme navn, til Finans.

De fire butikker ligger på Sjælland i Illum, Frederiksberg Centret, Waterfront Shopping og Københavns Lufthavn. Nedlukningen af detailhandlen ramte dermed virksomheden hårdt, da deres webshop var i den spæde start, da nedlukningerne ramte.

Håbet var der ellers stadig tidligere på året, da Tinderbox Denmark A/S offentliggjorde deres regnskab for 2020. Her lagde de ikke skjul på, at coronapandemien gav udfordringer og risici for selskabet, men med yderligere tilført likviditet blev der skruet op for visionerne.

“Ledelsen har en klar vision med selskabet og vil gennem en rekapitalisering, omkostningsbesparelser, og kompentent ledelse få genetableret selskabets profitabilitet,” skriver ledelsen i årsrapporten.

Men det gik ikke, og nu vil virksomheden forsøge at sælge virksomhedens butikker, varelager, brand og medarbejdere videre. Det fortæller kurator i sagen, advokat Teis Gullitz-Wormslev, til Finans.