Shoppingcentret Ro’s Torv i Roskilde er netop blevet tildelt prisen for Danmarks Bedste Innovation i et shoppingcenter ved NCSC Denmark Awardshow 2019.

Som følge af en ny strategi, der har skullet skabe unikke oplevelser for kunderne, har shoppingcentret Ro’s Torv i Roskilde netop modtaget brancheforeningen Nordic Council of Shopping Centers’ pris for Danmarks Bedste Innovation i et shoppingcenter.

I løbet af de sidste to år har Ro’s Torv ført en række initiativer og samarbejder for at styrke fællesskabet og samhørigheden blandt mennesker. Centret har blandt andet været vært ved AOF-foredrag, rytmikundervisning til kommunens daginstitutioner og dagplejere samt fællesspisning i samarbejde med den lokale afdeling af Ventilen, der har til formål at bekæmpe ensomhed blandt unge.

”Jeg er meget stolt over den pris, vi har vundet,” udtaler centerchef, Lisbeth Wilstrup, i en pressemeddelelse.

”Vi vil gerne bruge vores platform og vores center til noget andet end bare shopping – til at bringe folk sammen både fysisk og mentalt. Det er også derfor, vi stiller spørgsmålstegn ved, om vi blot er et shoppingcenter og ikke nærmere et menneskecenter,” siger Lisbeth Wilstrup, der ser frem til endnu et år med fællesskab og nærvær på Ro’s Torv.

I alt fire priser blev overrakt ved årets NCSC Denmark Awardshow, herunder prisen for Danmarks Bedste Shoppingcenter, der gik til Rødovre Centrum.