Annoncørbetalt indhold

Connected Retail er Zalandos digitale løsning til fysiske butikker i Danmark og er skabt til at styrke dit onlinesalg via en sikker og brugervenlig platform, der forbinder din butik til flere tusinde danske Zalando-kunder.

 

Hvad er Connected Retail by Zalando?

Connected Retail by Zalando blev lanceret i Danmark i slutningen af 2020 efter at være blevet rullet ud på tværs af Europa med stor succes. Connected Retail findes i Tyskland, Holland, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Finland, Østrig, Frankrig, Belgien, Schweiz og Italien.

Connected Retail tillader fysiske butikker i alle størrelser samt brands, der sælger direkte til sine kunder, at vækste både deres onlineforretning og salget i fysiske butikker takket være øget synlighed og ved at nå ud til flere tusinde aktive Zalando-kunder i Danmark. Afhængigt af butikkens størrelse beretter forretningsdrivende om en vækst i salget på op til 60 procent.

 

Connected Retail gør det muligt at sælge til tusinder af potentielle nye kunder

Platformen står for software, kundeservice, betalingsløsninger, personlige account managers og onlineindhold uden dyre systemintegrationer eller store udgifter.

Brands og butikker beholder den fulde kontrol. Du kan selv vælge, hvad du vil sælge, du fastsætter pris og har komplet kontrol over dit produktudvalg på siden. Kunderne kan til gengæld finde nye brands igennem det Zalando, de kender så godt – med den samme høje service indenfor levering, returnering og kundeservice, de er vant til. Det bliver ikke lettere, og som vores skandinaviske partner The Brand Store fortæller, så har Connected Retail “fundamentalt ændret måden, vi driver vores fysiske butikker på. Vores mindre butikker føles pludselig ikke længere så små,” udtaler Sheila Tejena, Digital Operations Manager hos House of Brands A/S.

 

Er du klar til at connecte?

For at oprette dig selv som forhandler på Connected Retail by Zalando, skal du have mindst én fysisk butik, have et inventory management software og sælge produkter inden for de produktkategorier, som findes på Zalando, for eksempel sport, tøj, sko eller tilbehør. Når du har oprettet dig, vil en konsulent hjælpe dig med at optimere din onlinebutik i platformen.

 

Læs mere om Connected Retail by Zalando her