A. Loft Pedersen får nyt dna i topledelsen. Virksomheden har ansat en ny COO, som inden for en kort årrække skal afløse nuværende CEO, Niels Loft Pedersen, og overtage virksomheden 100 procent.

Et nyt ansigt vil fra den 1. august være at finde hos overtøjsspecialisten A. Loft Pedersen A/S. Jesper Andersen tiltræder som ny COO og skal på sigt afløse CEO Niels Loft Pedersen. Med sin titel som ny COO bliver Jesper Andersen samtidig medejer af A. Loft Pedersen A/S, og det er planen, at han inden for en kort årrække skal overtage virksomheden 100 procent.

”Han vil stille og roligt overtage flere og flere af mine funktioner, men vil til at starte med primært have fokus på at tage A. Loft Pedersen til det næste step, hvad angår omsætningsvækst og produktudvikling,” siger Niels Loft Pedersen i en pressemeddelelse.

Læs også: Ny salgsdirektør hos Marmar Copenhagen

Jesper Andersen har en lang fortid primært inden for damemode, hvor han tidligere har drevet sin egen virksomhed Express de Paris med brandet Molly-Jo. Med sin lange erfaring skal Jesper Andersen være et friskt pust til A. Loft Pedersen og give Loft Fashion et løft.

Sammen med en masse erfaring tager Jesper Andersen brandet Zorbé med sig, og planen er at relancere Zorbé til sæsonen efterår/vinter 2019. Smagsprøver på Zorbé vil allerede kunne ses på CIFF i august 2018.

”Med Zorbé som nyt brand i A. Loft Pedersen-regi får vi udvidet sortimentet. Det sikrer virksomheden kontinuitet i omsætningen, da toppene sælger godt i sommersæsonen, hvor overtøjet omvendt har hoved-sæson om vinteren,” fortæller Jesper Andersen.

A. Loft Pedersen er i gang med en repositionering og videreudvikling produktmæssigt af Loft Fashion, så grundlaget er lagt ud for Jesper Andersen.