Copenhagen Fashion Summit – en af verdens førende events om bæredygtighed inden for modebranchen – løfter sløret for årets to prominente hovedtalere.

Copenhagen Fashion Summit løber af stablen for sjette gang til maj. Eventet har netop løftet sløret for sine første hovedtalere til 2018-arrangementet.

I år tager to prominente navne scenen foran mere en tusinde deltagere fra modeindustrien, politikere, ngo’er og pressen – nemlig Stella McCartney og Graydon Carter.

Eva Kruse, CEO ved Global Fashion Agenda, fortæller i en pressemeddelelse, at hun er stolt af at kunne inkludere de to anerkendte personligheder i 2018-programmet.

Ifølge Eva Kruse har designer Stella McCartney – siden den første Copenhagen Fashion Summit i 2009 – været på toppen af ​​ønskelisten, da hun er anset som en af ​​de mest dedikerede og inspirerende pionerer inden for bæredygtighed i modebranchen.

Hun tilføjer, at Graydon Carter – tidligere chefredaktør hos Vanity Fair – har vakt stor beundring, som værende en af ​​de mest legendariske bladredaktører gennem tiderne.

I år afholdes Copenhagen Fashion Summit i Koncertsalen, København, fra den 15.-16. maj 2018.