Modebrandet får en ny adm. direktør med ledelseserfaring fra både H&M og Noa Noa, der skal accelerere den internationale vækst yderligere.

Henrik Aaen Kastberg er ny CEO og partner hos State of Wow, der leverer headwear til egne modebrands, internationale brands og danske brands som Ganni, H2O og Les Deux. Virksomheden har i 20 år produceret kasketter, huer og andre accessories.

State of Wow er den førende leverandør af kasketter og hovedbeklædningsaccessories i Norden, og jeg glæder mig til at lede den fortsatte vækst i Skandinavien og resten af Europa,” skriver Henrik Aaen Kastberg på sin LinkedIn-profil.

Med en baggrund inden for mode og detailhandel fra navne som H&M og Noa Noa bringer Henrik Aaen Kastberg en bred international erfaring og ledelsesekspertise til State of Wow.

Henrik Aaen Kastberg er ny CEO og partner hos State of Wow.

Allan Muff, grundlægger og formand for State of Wow, uddyber:

“Henrik Aaen Kastbergs tiltrædelse som administrerende direktør markerer begyndelsen på vores næste vækstfase i Skandinavien og Europa. Hans kompetencer inden for detailhandel og mode er nøglen til vores fremtidige succes.”

Samtidig vil den nuværende administrerende direktør, Jan Møllbach, skifte til en rolle som leder af FMCG (statewear) med fokus på at udnytte potentialet i dette segment. Jan Møllbachs overgang til denne nye rolle markerer vores engagement i at maksimere værdien af vores FMCG-division,” siger Allan Muff.

Foto: State of Wow / PR