Det danske børnetøjsmærke Miniature skifter ud i ledelsen, og byder velkommen til en ny kreativ direktør.

Miniature har foretaget en nylig udskiftning i topledelsen, og har ansat Luise Elvira Traina til at tage styringen over brandets kreative afdeling som kreativ direktør.

“Efter 15 år på markedet var det afgørende, at vi fik kapret Luisa for at hjælpe med at ryste posen, genopfriske Miniatures dna og forny vores identitet. Luisa har både de kvaliteter og den vision, der er nødvendigt for at bringe et nyt nutidigt perspektiv til Miniature og føre mærket ind i et spændende nyt kapitel,” fortæller Miniature-ejer, Signe Tholstrup, i en pressemeddelelse.

Luisa Elvira Traina har mere end 15 års erfaring inden for modebranchen, hvor hun har arbejdet ved store trendbureauer og forskellige modehuse i både London, Paris og Milano. Hun har endvidere en baggrund fra London College of Fashion.

Den nye kreative direktør kickstarter sin karriere hos Miniature med en ready-to-wear kollektion AW 18, som rammer markedet august 2018.

Luisa Elvira Trainas forgænger er Anne Katrine Lemvigh Montag, som gennem mange år har været chefdesigner hos Miniature.